Keresés

Részletes keresés

hosax Creative Commons License 4 órája 0 0 1839

Végül is azért írtam mert  benzines bicikliként használja az ember illetve ha hozzányúl valaki olyan aki még nem is látott karbit lehet,hogy nem sprintelni de még elindulni sem fog.Mivel te is írtad,hogy igen érzékeny a karburátor ami rajta van és egy botkezű úgy elronthatja,hogy vehet egy másikat 13000 forintért jelenleg amit letöltöttem árlistát az ennyibe kerül..Azért is írtam ha valakinek van ésszerű kipróbált megoldása erre az esetre ossza meg.

Előzmény: Mnagy (1838)
Mnagy Creative Commons License 12 órája 0 0 1838

A ráolvasástól nem fog megjavulni, az alkatrész cserélő (szervizes) nem biztos, hogy érdekelt a "tuningban".Kisebb fordulaton az alapjárati fúvóka rendszer is besegít, már, ha tud.A tű nem hegyes hanem tompa ami mellett alig tud feljönni a benzin.Amit leírtam nem garanciális javítás nincs semmi leplombálva.Amiket leírtam attól nem fog menni százzal, de nyáron nem kell a szívató és valamivel elevenebbül indul el bár így sem áll kerékre oda már kell a nagyobb karbi.

Előzmény: hosax (1834)
hosax Creative Commons License 26 órája 0 0 1837

Végül is felhívják a figyelmet a kereskedők,hogy nem egy 600 ezer forintos robogó amit veszünk.Ezzel a pici hibával legyünk elnézőek mert végül is egy elég nagy ccm motorral biciklizünk.Ha esetleg valaki megpróbált egy sportosabb karbit rátenni amitől az indulás  mint a rakéta az ha módjában áll írja meg de addig is csak óvatosan a kereszteződésben és csak akkor sprintelni ha láthatáron kívül van egy másik, utunkat keresztező járgány.

Előzmény: infernus24 (1836)
infernus24 Creative Commons License 28 órája 0 0 1836

Szerinten olyasmi gond lehet vele hogy kicsi karbi van rajta. És 72ccm nek nagyobb karbi kéne. Csak hogy kerékpárnak számítson le kell valahogy butítani és ezt a kis karbival érték el.

Martin1988 Creative Commons License 2 napja 0 0 1835

Igen nem valami biztonságos így menni vele.Nekem ez a fajta zt-m van:http://hodszakszerviz.hu/uzlet/z-tech-robbanomotoros-kerekpar-boxer-zt-35/   pedig erő van benne ha megy csak a hirtelen gázra fullad.

Előzmény: hosax (1831)
hosax Creative Commons License 2 napja 0 0 1834

Kösz a választ még nem nyúlok hozzá mivel még garanciás majd ha lejár és eljön a tisztítás ideje.Akkor majd megpróbálok ezekkel bűvészkedni.

Előzmény: Mnagy (1833)
Mnagy Creative Commons License 2 napja 0 0 1833

Állíts az úszó szinten mert alacsony, a tűt emeld fel egészen, az alapjárati fúvókán egy fanyelű drótkefe egy acél szálának át kell menni, ha nem fogóval told át.Ezek után finomítani a csavarokkal, ha ez is kevés egy nagyobb pitbike karbi:-)

Előzmény: hosax (1831)
karolusz Mihály Creative Commons License 2 napja 0 0 1832

Üdv van egy polymobilom kérdés kalbulátor beálitása hogy müködik mert 70km és2liter benzin elis megy

hosax Creative Commons License 3 napja 0 0 1831

Neked melyik fajta zt-35-öd van?Az enyém az 1727-es hozzászóláson láthatod.Egyébként nekem is ugyan ezt csinálja olyan mintha hirtelen gázadásra sok levegőt kapna üzemanyagot meg alig és valóban ha túl hirtelen nagy gázt adsz le is fullad és főleg indítás után mikor már kicsit jár valamelyest szűnik. Ez főleg akkor kellemetlen mikor indulni kéne az útkereszteződésnél kicsit hirtelenebb gázzal és majdnem lefullad.Próbáltam már én is állítani a karburátoron a csavarokkal de semmit sem ér.Elképzelhető,hogy nem a karbi miatt van.Én azt javasolnám,hogy kérdezzük meg Mnagyot talán tud segíteni. 

Előzmény: Martin1988 (1812)
Polymy Creative Commons License 4 napja 0 0 1830

Köszi az infót. Sajna nekem sincs paipal-om.

Előzmény: T. P. (1827)
infernus24 Creative Commons License 5 napja 0 0 1829

Alapjáraton nekem is nagyon halk. Ha nagy a fordulat akkor el kezd ketyegni valami de csak magas fordulaton. Egyébként nekem a kipufogó szokott néha durranni egyet indításnál de csak mikor olyan kedve van.

Előzmény: Polymy (1823)
T. P. Creative Commons License 5 napja 0 0 1828

Gerbo777- nek . Bejáratós még gondolom azért ennyi a fogyasztás,szerintem is sok , de az üzemanyag  csavart szegényítve még jobban rángat, melegszik,nem indul stb. ez teljes betekeréstől 4 teljes fordulat volt.Így volt mikor megvettem . Ha beljebb tekerem pl. 2,2.5 fordulatra , kormolja a gyertyát,enyhe feketét füstöl,és úgy sem megy, rángat,de nem melegszik ! Most 3 teljes fordulatra van kitekerve, Így jó .Hidegen csak pedálra indul,szivatót és a gázállást ki kelett tapasztalni,  melegen önindítóval is pedállal is  pöccre indul, csak berángat enyhén és dombnak semmi erő. fúrtam egy 6 os furatot a  kipu dobba, a végétől 4-5 cm re alul oldalt , így negyed  gáz  felett  dinamikussab lett,csak alapjáratról mikor 1/4 gázra vált a karbi akkor szegény.síberen is emeltem eggyet,most fellülről a második recében van.Alapjárati fúvókát kellene kicsit fel dörzs árazni,és próbálni egy kicsit nagyobb főfuvókával is. tűszelep jó és az úszószint is.   Ahogy melegszik a motor úgy gyengül. Gázreakció jó veszi a lapot,és gyorsul is,  de az elöző fajta króm abroncsos  nagykerekű verzióhoz képest nagyon satnyán megy !T.P.

Előzmény: gerbo777 (1818)
T. P. Creative Commons License 5 napja 0 0 1827

Üdv.nem én rendeltem a ledet,haverom az én kérésemre , ebay.com ról, nekem nincs paypal  sem számlaszámom . 20 db. 500 ft volt póstával.http://lighthouseleds.com/8mm-straw-hat-wide-angle-5w-led-cool-white.html nekem ez a fajta van 4 db ! T.P.

Előzmény: Polymy (1822)
Polymy Creative Commons License 5 napja 0 0 1826

De, gumibakon van, sőt én az átmenő csavar alá is tettem kivülről gumialátéteket. A gyertyacserével holnap megpróbálkozok (ha kapok) köszi.

Előzmény: imre padar (1825)
imre padar Creative Commons License 5 napja 0 0 1825

Azért rezonál be,mert simán van a fémházhoz fogatva a motor.Sajnos nem gumibakra van szerelve.

Próbált ki gyertya cserével , valószinűleg megoldódik.

Nekem gyertya hibànàl volt ilyen durranás vagy gyúlytás 

hiba a másik variáció .

Előzmény: Polymy (1823)
imre padar Creative Commons License 5 napja 0 0 1824

O.k. Átolvastam.

Köszi!

Előzmény: Polymy (1821)
Polymy Creative Commons License 5 napja 0 0 1823

Szia! Nekem nincs szelephang problémám, sőt alapjáraton alig hallom, hogy jár a motor. Viszont 35 km/h környékén erősen berezonál a blokk, nem tudom, hogy ez természetes-e. Azon kívül minden indításnál robban egy nagyot aztán szépen beindul. Te nem tapasztaltál ilyent?

Előzmény: infernus24 (1809)
Polymy Creative Commons License 5 napja 0 0 1822

Szia!

Közzé tennéd, hogy honnan rendelted az első lámpa ledjeit? Beszúrhatnál egy linket. Köszi!

Én nem cifráztam, beépítettem 2 izzót. Középen lessz a refi, ha oda jutok.

Előzmény: T. P. (1816)
Polymy Creative Commons License 5 napja 0 0 1821
Előzmény: imre padar (1820)
imre padar Creative Commons License 5 napja 0 0 1820

Újonan vettem,nem használtam semilyen sprayt!

Milyen sprayt kellett volna használnom ?

Előzmény: Polymy (1814)
imre padar Creative Commons License 5 napja 0 0 1819

Javitható kb. 40 000 ft .

A főtengely csak 22 000 ft,

lehet gyürűzni is kell.

Jövő héten csinálják a mocit,

majd leirom  hibákat,hátha 

valaki tudja majd hasznositani.

Előzmény: infernus24 (1813)
gerbo777 Creative Commons License 5 napja 0 0 1818

Üdv,

 

Nem sok az a 30 km-en az 1 l-es fogyasztás?

Előzmény: T. P. (1816)
infernus24 Creative Commons License 6 napja 0 0 1817

Ha valakinek esetleg észre vette hogy nagyon pörög a motor kiskerekű (pm gb408wl) kerékpárjában és eléggé lassan megy, annak szeretnék mondani egy érdekességet. Sokat gondolkodtam én is ezen hogy hogyan variálhatnám az áttételezést hogy ne kelljen ennyire pörgetni és jobban menjen tehát ne gyilkolja szét a motort a nagy fordulat és kevés menetszél. Én arra jutottam hogy hátra teszek a 32 fogas gyári lánckerék helyett egy kisebbet, sokat keresgéletem mire rá találtam a megfelelőre: romet pony hátsó lánckerék, ami 25 fogas és pontosan megfelelő csak a közepét kellett egy kicsit nagyobbra esztergáltatnom és a lyukakat átfúrni. A lánckerék 2000ft volt újonnan, az esztergálás nekem ingyen volt mert van egy ismerősöm aki megcsinálta szóval ez nem tudom mennyibe kerülne, de nekem 2000ft ot meg ért hogy sokkal hosszabb életű legyen a kis motorom. Így az utazó sebesség kb 35-40km/h persze nem a gyári km óra szerint mert az sokat csal felfelé, én gps-el mértem.

T. P. Creative Commons License 6 napja 0 0 1816

Elértem a 300. kilómétert, elöjövő  hiba nélkül, 21- 24 km /h nál jó a motor hangja,nem hajtom jobban, néha azért kicsit meghuzatom  30 km/h val,ne lustuljon el ! 30 megtett km -en kb 1 litert eszik ,a hidegen nehezen csak betekerve indithatóság - majd indithatatlanság ki lett küszöbölve,kétszer is eldugult a karbi,fekete por ment át a két benzínszűrőn -gondolom a tank porfestése !!!  Az elejétöl  meglevő  enyhe fulladás- apro berángatás o-ról negyed gázig , kuplung csúszás dombnak   még megvan ,nem sikerült rájönni mitől, kisfaludi emelkedőn tolni kell, mert nem megy fel pedig 80 kg vagyok  ! A lecserélt ugyanolyan új kulcsos  tanksapka is  okádja ki a benzint a kulcs nyílásnál, nincs hullám törő a tankban, ha 1 cm -nél magasabb a benzin szint  a tankban ömlik orrán száján-egyenest a kipura is   , toltam is a kifogyó benzin miatt nem keveset, kannában fogok tartalékot vinni . Hozzá passzoló kulcs nélküli sapka nem volt a motor boltban, még keresem mié jó ehelyett.  Az első ledes lámpa ledjeit ebayról rendelve ugyan akkorára ki lett cserélve mind, azóta nem égett ki .  Üdv. a 20 as kerekű polymobilomban  is ketyeg-csattog a szelep , szól hangosan ,be állítás után is , elég zavaró, főleg ahogy melegszik egyre bántóbb a hangja. Hidegen    0.02mm re állítottam húzóssan a szívót ,kipuét kicsit lazábbra . Az olaj motul 10w-40 5100 észter. Újonnan nem volt hézag semennyi,egyik szelepnél  sem,azért volt csendes . Mattfekete  színű pm gb 402  Székesfehérváron és környékén  használom . T.P.  

Polymy Creative Commons License 6 napja 0 0 1815

Kedves fórumtársak!

Nyugtasson meg valaki akit jogosítvány nélkül igazoltattak, és elfogadta a rendőr, hogy ez kerékpár.

Polymy Creative Commons License 6 napja 0 0 1814

Oda figyeltél, hogy a légszűrő szivacsot befújd a megfelelő spray-val? Újonnan vetted a kerékpárt?

Előzmény: imre padar (1811)
infernus24 Creative Commons License 2016.09.17 0 0 1813

Én is erre gondoltam de mi ketyeghet ennyire? Valahogy biztos javítható

Előzmény: imre padar (1810)
Martin1988 Creative Commons License 2016.09.17 0 0 1812

Sziasztok segítséget szeretnék kérni van egy zt-35-öm és az a bajom vele hogy ha nulláról akarok kiindulni hirtelen gázzal akkor fullad vagy le is fullad de ha már pörög a kerék akkor nagyon jól megy esetleg valakinek ötlete? Köszönöm a válaszokat

imre padar Creative Commons License 2016.09.17 0 0 1811

Most viszem javításra a Loftymat.

Nekem alapjáraton is elég hangosan 

kattog. Azt monta a szerelő,lehet ,hogy főtengely lesz a ludas.De csak akkor tud mondani biztosat,ha szétszedte 

darabokra.3 000km felett járok már vele.

Előzmény: imre padar (1810)
imre padar Creative Commons License 2016.09.17 0 0 1810

Valószínü,tipushiba.

Előzmény: infernus24 (1809)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!