Keresés

Részletes keresés

GrabYourTorchAndPitchfork Creative Commons License 2010.02.17 0 0 324

Igazából ez a néhányszáz milla csak a jéghegy csúcsának a töredéke.

 

A globalogazdi talicskával tolja ki a pénzt az országból, ami leesik, azt megkaphatják a böszmék, mert olyan szépen kiengedik a gazdit a kapun.

 

Na ezen leesett morzsák miatt vannak nagy botrányok, pedig inkább a talicskás fickót kéne elgáncsolni.

 

lilaköd mámor Creative Commons License 2010.02.17 0 0 323
és ez még csak a kezdet:)
eljött 2010.
Előzmény: Törölt nick (320)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 321

 nyolcmillióért bárkit hófehérre lehet mosni

 

Fontos mondat. Ehhez képest valóban másodlagos, hogy az én zsebemből fizettek ezért a haveroknak a pojácadiktátor és a színesfémtolvaj.

Előzmény: feketekavics (10)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 320
"az előbbiekben nevezett személyek vádolhatók, perbe fogható, bíróság elé idézhetők, és köznyilvános bizonyítási eljárás folytatható le velük szemben.

Ez is fog történni"

Miért jövő idő?

Ez történik mostanában.

Perbe vannak fogva, meg vannak vádolva, aztán az ügyészség meg a bíróság teszi a dolgát.
Jobban, mint a Polt érában.

Csak neked/nektek ez az ami nem tetszik: a törvények szerint és nem a felhergelt hangulatotok szerint döntenek.

Ha a törvények szarok, akkor ott kell a dolgokat megvakarni a parlamentben.
De erre a nagybecsű ellenzék részéről sem láttam túl nagy lelkesedést az elmúlt 8 évben.
Előzmény: Aerion (319)
Aerion Creative Commons License 2010.02.17 0 0 319

 

... egyetlen nyavalyás tényt nem említettél ...

 

Gyurcsány Ferencet politikai és jogi és személyes felelősség terheli a 2006 szeptember-októberi zavargások kialakulásáért, mint ahogy azért, ahogy ezt a helyzetet a korabeli rendőrség kezelhette és kezelte.

 

Hasonló a helyzet Szilvásy úrral is, meg Veres Jánossal is, az előbbi esetében például azzal kapcsolatban, amikor kijelentette, hogy egy árnyék titkosszolgálat működik Magyarországon, de állítását nem tudta bizonyítani, miközben arra vonatkozóan már rendelkezésre áll terhelő bizonyíték, hogy az általa felügyelt titkosszolgálat törvénytelenül, bírósági felhatalmazás nélkül végzett lehallgatást magánszemélyek esetében, amely lehallgatási dokumentumanyagot harmadik személynek továbbítottak olyan formában, hogy az könnyen fogyasztható legyen azok számára. Ez rendkívül súlyos bűncselekmény, a jogállami normák legsúlyosabb lábbal tiprása, és ez az ügy még csak majd ezután kerül bírósági szakaszba.

 

Ami Veres urat illeti, rendelkezésre áll egy hangfelvétel, ami 2006. május 26-án készült balatonőszödön, amiben Veres igen jó hangulatban meséli el társaságának, idézem:

 

 

... megtörténtek az elemzések, igen, nem szivárgott ki, de megvan az elemzés, akiknek kellett, azoknak oda volt téve az asztalra; nézzetek ide, december óta egy példányban létezik az a program, amiről én időnként szóltam, nincs két példány belőle, a miniszterelnök is azt mondta, hogy ne maradjon nála se példány, látta. ...

 

 

 

… néhány számodra nem szimpatikus politikust legszivesebben bíróság elé citálnál …

 

Lényegtelen, hogy számomra ki szimpatikus és ki nem, mint ahogy az is, hogy én mit tartanék helyesnek a számomra szimpatikus, vagy épp nem szimpatikus személyekkel kapcsolatban, én nem erről beszélek, hanem arról, amivel az előbbiekben nevezett személyek vádolhatók, perbe fogható, bíróság elé idézhetők, és köznyilvános bizonyítási eljárás folytatható le velük szemben.

 

 

Ez is fog történni, amivel párhuzamban el kell mondjam, kettőnk közül te vagy az, aki ezt érzelmi alapon közelíted meg, és nem szeretnéd, hogy így legyen, de ennek sincs a világon semmiféle jelentősége.

 

 

Előzmény: Törölt nick (283)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 318
Sokba került nekünk Gyurcsány Ferenc. Nemhiába bökött kifordított üres zsebeire első fellépései egyikén. Nincs pénz, mutatta a népnek, mintha egy miniszterelnöknek a zsebében kellene hordania az államháztartási kassza bevételét. Lehet, hogy később oda is került? Az őszödi hazugságbeszéd után több mint száz magánszemély pert indított a kormányfő ellen, a közvélemény nem megfelelő tájékoztatása, vagyis adatok eltitkolása és ezáltal károkozás miatt. Abban a paprikás hangulatú 2006-os esztendőben kevesen gondoltak arra, hogy a beperelt kormányfőt közpénzen, vagyis a mi zsebünkből fogják védeni.


Eddig nyolcmillió-negyvenhatezer forintba került az őszödi perben Gyurcsány Ferenc védelme. Azonban ő nem csak miniszterelnökként tartott igényt arra, hogy az adófizetők pénzéből fizessék a hazudozásainak és trükközéseinek védelmét elvállaló ügyvédi irodát. Még akkor is közpénzen védette magát ebben a perben, amikor már nem is volt kormányfő. Tavaly áprilisi bukása óta július 31-ig, tehát csaknem négy hónapon át még mindig velünk fizettették meg az ügyvédeit. Nem ám akármilyen díjazásért: akik Gyurcsányt védték, 45 ezer forintos órabérért dolgoznak. Vajon hány szerencsétlen, félrevezetett, még mindig az MSZP-re szavazó nyugdíjas él havonta negyvenötezerből?

Miért nem kaphattunk választ arra, hogy most ki fizeti Gyurcsány ügyvédeit? Itt is van titokszoba, mint a BKV-nál? S ha Gyurcsányt tavaly már nem mint kormányfőt védte a busásan fizetett ügyvédi iroda, akkor a kancellária hogyan fizethette őket közpénzből közel négy hónapon át? Miként szólhatott az indoklásuk? Próbálom kitalálni. Talán azt mondták: Hát már nem kormányfő, ez igaz. De ő a szociáldemokrácia Houdinije. A Nagy Mágus. Erkölcsi kötelékekből egy perc alatt kiszabadul. Bármikor eltűnhet, és bárhol föltűnhet. Miniszterként megy be a parlamentbe, és két hónap múlva ugyanabban az öltönyben kormányfőként jön ki az oroszlános kapun. Harrach Péter házelnök szavai közben elcseni a szónoki pulpitust, vízszintesre állítja, belefekszik, kettéfűrészelteti magát, és nem folyik vér, nincsen sikoly. Egyik oldalon Bajnai Gordon, a másikon Gyurcsány Ferenc lép ki sértetlenül a faragott dobozból. A Miniszterelnöki Hivatal a szocialisták idején vezette be, hogy minden munkát, amelyet nem volt kedve elvégezni, kiszervezett ismerős cégeknek, haveroknak. Miért pont a kormányfő védelmét bonyolította volna le saját jogi végzettségű embereivel? Kerestek egy ügyvédi irodát, kérjetek, fiúk, amennyit akartok, a számlát a sztrájkoló magyar nép állja úgyis, tudjátok, azok, akiket a szintén általuk fizetett rendőrséggel nemzeti ünnepükön véresre lehet veretni, és akik a tüntetést egyszer úgyis megunják.

Az elmúlt nyolc évre úgy fogunk visszagondolni, hogy ez volt az az időszak, amikor minden mocskos ügyön valaki mindig nyert, kivéve az állampolgárokat. Ők folyamatosan vesztettek. Munkahelyet, fizetést, adókedvezményt, lakást, tanyát, hitelfedezetet, terményt a kiskertből, biztonságot, bizalmat, rezsitámogatást, derűlátást. Elképesztően gazdagok lehetünk, ha mind e veszteségeink ellenére a mi pénzünkből védték óránként 45 ezerért Gyurcsány Ferencet a bíróságon. S az MSZP-nek még mindig megéri, hogy futtassák a bukott kormányfőt. Gyurcsány ott díszeleg a szocialisták választási listájának negyedik helyén. Április 1-jén eregessenek piros szegfűs léggömböket a magasba ezzel a felirattal: „Ihaj-csuhaj, sose újulunk meg!”

Ha nyerünk, végre világos lesz, ki fizetett, ki nem fizetett, és ki az, aki megfizet.
pyry Creative Commons License 2010.02.16 0 0 317
pedig te is közéjük tartozol bakker!
Előzmény: Törölt nick (299)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.16 0 0 316
"Elviszik egy köztörvényes bűncselekmény miatt"

Elviszik egy köztörvényes bűncselekmény gyanúja miatt ...

Tartsd be azt a formát, amit a jobberes ganéjelölteknél megkövetelsz!
Előzmény: buszjegy12 (314)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.16 0 0 315
Elvitték.

Azt a belügyminisztert, aki a bombagyárossal haverkodott, meg nem vitték el.

Szerintem a jelenlegi helyzet a megnyugtatóbb.
Előzmény: buszjegy12 (314)
buszjegy12 Creative Commons License 2010.02.16 0 0 314
Ma én fennakadtam egy pillanatra.

Elviszik egy köztörvényes bűncselekmény miatt a Nemzetvédelmi Egyetem REKTORÁT fényes nappal, nyomoznak a HM-ben egy két milliárdos ügyben, és egyesek még mindig Orbánoznak.

Mi a következő? Elviszik az MTA-t kuruzslásért?
A SOTE rektorát élveboncolásért?

Mi a fene folyik ebben az országban?



Ebben az országban valami nagyon el lett baszva.
GrabYourTorchAndPitchfork Creative Commons License 2010.02.16 0 0 313
A "védelmi pénz" kifejezés új értelmet nyert.
Előzmény: Törölt nick (-)
lilaköd mámor Creative Commons License 2010.02.16 0 0 312
sem jó erkölcsbe ütköző."

2 millió per tárgyalás...
ezek a cucialista erkölcsök muhahhaaa

na lapozzunk, szerintem itt kiírtad magad
Előzmény: Törölt nick (298)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.16 0 0 311
Kellett volna annak idején egy olyan törvényt hozni, hogy amennyiben a mindenkori miniszterelnöknek nem fekszik a hivatali rezidencia(ami ugye nem is egy sorház, mint a csóró,hülye angoloknál), akkor ott, és akkor, lője fejbe aki, és ahol akarja, de a házának átalakítására közpénz ne járjon.
Faszomat akar királykodni mindegyik egy polgári demokráciában.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.16 0 0 309
A Köztársasági Őrezred által védett, XII. kerületi Béla király úton lévő rezidencia területén régen nagy élet volt. A Rákosi-rendszerben, az 50-es évek elején épült ingatlanegyüttesben lakott Göncz Árpád államfőként, Orbán Viktor miniszterelnökként és Áder János parlamenti házelnökként. A patinás rezidenciákat 1998-ban felújították a beköltözésük előtt: Orbánék villájára 10, Áderékére 115, Gönczékére pedig 20 millió forintot költöttek.

http://ingatlan.net/magazin/2010/02/maganyosan-el-a-koztarasagi-elnok/

Előzmény: kutato (300)
WYW Creative Commons License 2010.02.16 0 0 307
Bíztam benne hogy konkrétumot nem tudsz felmutatni.
Hát így is lett.
Előzmény: szedlacsek2 (297)
WYW Creative Commons License 2010.02.16 0 0 306
www.asz.hu/ASZ/jeltar.nsf/0/.../$FILE/0235J000.PDF
Ezt azért olvasd el.
Előzmény: kutato (300)
holalé Creative Commons License 2010.02.16 0 0 305

 

 

 

eddig 4 tárgyalás 8 millióért.

 

 

tárgyalásonként 2 millió.

 

én mint vidéki ügyvéd tárgyalásonként ha eltudok kérni 50.000,-Ft-ot akkor sokat mondok. De persze pertárgyértéktől is függ.

 

Magyar gyurinál 100ezer körül van 1 tárgyalás, de az is büntető, ahol sokkal többet fizetnek az ügyfelek.

Előzmény: Törölt nick (261)
w.ullrichfun Creative Commons License 2010.02.16 0 0 302
 A-ha, persze, sőt, miazhogy! Még mit nem! :))))))
Előzmény: Törölt nick (299)
w.ullrichfun Creative Commons License 2010.02.16 0 0 301

 Örülünk, h jól szórakozol itt össze-vissza :o)

Csak az az érdekes, h szerinted aki gyurcsányt és az ő nagy maszopját támadja, az hazudozik - perzsze tudjuk, az olyanok szerint nincs is ügy(?), csak hát ez mostanában jópárszor mégsem volt igaz :))

Előzmény: Törölt nick (298)
kutato Creative Commons License 2010.02.16 0 0 300


2002 május

"Medgyessy Péter miniszterelnök nem akar költözni, ragaszkodik úszómedencéjéhez. Ezért 100 millió Ft-ért átalakítják lakását a XII.ker. Stromfeld Aurél utca 26.szám alatt." :))

"A kormányszóvivő szerint ez a legolcsóbb megoldás
Gál J. Zoltán, az új kabinet szóvivője szerint minden eddiginél olcsóbb megoldás a miniszterelnök lakásának őrzése miatt tervezett beruházás, amely - mint mondta - nem Medgyessy Péter kormányfő, hanem a Köztársasági Őrezred igénye volt.. "

A házacska..
Előzmény: WYW (247)
szedlacsek2 Creative Commons License 2010.02.16 0 0 297
Minden hsz-ed arról szól...
Előzmény: WYW (290)
w.ullrichfun Creative Commons License 2010.02.16 0 0 296

 De jó lenne, ha beválna a jóslatod! :)

Csak attól félek kimosdatják őket mégis vhogy - 8 milláért még gyilkosságból is van sansz erre, ld. veszprémi késelés :(

 Hiába egyértelmű Nagy Feró dala:

 "Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop ..."

Látod mennyi szocifan védi őket még most is ... nyilván az ő pénztárcájuk is megérezné, ha a fővezérük ekkorát bukna. Pedig megérdemelné, mint cifet-csapata minden tagja.

 

Előzmény: Aerion (275)
héjakút mácsonya Creative Commons License 2010.02.16 0 0 295
az okok mindenki előtt ismertek, csak elég körülnézni a neten, a fórumon.
a bkv. nyúlások kibukása a kezdet, ne is reménykedjen senki, hogy nincs több ilyen ügy..

te is tudod ezt, csak úgy csinálsz mintha ma léptél volna fel ide, és nem olvasnád a hetente kibukott 100 millás ügyek listáját.

unalmas ez az álnaivitás.
Előzmény: Törölt nick (283)
WYW Creative Commons License 2010.02.16 0 0 292
Én azzal foglalkoztam eddig is, te meg beszélsz a levegőbe.
De már ráuntam az az igazság.
Előzmény: Törölt nick (291)
WYW Creative Commons License 2010.02.16 0 0 290
Idézz már nekem olyat ebből a topicból, ahol védtem!
Előzmény: szedlacsek2 (289)
szedlacsek2 Creative Commons License 2010.02.16 0 0 289
Továbbra sem értem WYW és feketefehér olvtársakat, hogy még mindig védik ezt a szarházi rablóbandát....
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.16 0 0 288
Megkérnélek, hogy ne égesd tovább a nyugdíjasokat, ha te is az vagy!

Elég sokan vannak rólunk így is rossz véleménnyel, nincs szükség arra, hogy még muníciót is kapjanak.
Előzmény: Törölt nick (282)
Szilard Kigyo Creative Commons License 2010.02.16 0 0 287

Meg szerencse hogy te annyi tenyt hoztal azzal a cikkel kapcsolatban amit belinkeltem korabban.

Kinyilatkoztatasban meg mindig kiraly vagy, csak igy tovabb,elore elvtars.

Előzmény: Törölt nick (283)
WYW Creative Commons License 2010.02.16 0 0 285
Ez téged szórakoztat?
Előzmény: Törölt nick (284)
WYW Creative Commons License 2010.02.16 0 0 281
Ingyen utazhatsz.

Pofátlanság!!
Előzmény: Törölt nick (278)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!