Ez valami indiai harcos fajta? ( a google-ban néztem) Hát a 2 db-bal nem sokat lehet kezdeni...)) Ez elég drága keltetés lehetett. Mi is hozattunk Hollandiából tojásokat, abból se sok lett, rossz volt a csomagolás sajnos törtek. De annyi kelt, hogy új vérvonalakat kaptunk törpe és normál rhode islandiakból is.
Az a gondom nincs Facebookom majd az ünnepek alatt jönnek a gyerekek haza talán tudnak segíteni. Jó az ajánlat még gondolkozunk. Közben láttam szlovák hirdetésben is. Csak összejön valami rajta vagyok igen az ügyön.
Sikerült megtalálni a Rhode Island tyuk tartók csoportját? Ott több tenyésztö is található. Bár közel husz év rhodizás során rengeteg tojást és csibét vittek az ország minden részébe tőlünk, még Győr környékére is, csak már a névre nem emlékszem . Nálunk jelenleg is három vérvonalú rhodi család van. Esetleg egy szarvasi kirándulás tojás ügyben? Többen megtették... sok látnivaló.. remek kirándulási célpont.
Nekem is volt hasonló problémám a madaraimmal. Egy időben a baromfiaknál megjelentek atkák, amik komolyan megkeserítették az életüket. A tollazatuk kihullott bizonyos helyeken, és állandóan vakaróztak, nagyon nyugtalanok voltak. Az állatorvos ajánlotta a Corectint (ivermectin), ami tabletta formájában kapható, és remekül bevált!
A Corectint úgy alkalmaztuk, hogy az állatorvos által javasolt adagban beadtuk a madaraknak, az ivóvízbe keverve. Ez nagyon egyszerűvé tette a használatát, és biztosak lehettünk benne, hogy minden madár megkapja a szükséges mennyiséget. Már néhány nap után látható volt a javulás: nyugodtabbak lettek, és a tollazatuk is elkezdett szépen helyreállni. Két hét elteltével ismételtük meg a kezelést, hogy biztosan megszabaduljunk az összes élősködőtől.
A Corectint innen rendeltem: health-delivery24.com/buy-stromectol-hu.html. A rendelés gyorsan megérkezett, és a termék kiváló minőségű volt. Nagyon elégedett vagyok vele, és mindenképp ajánlom, ha hasonló gondokkal küzdesz!