engem annak idején ebben a topikban lehülyéztek, amikor megkérdőjeleztem valaki hozzászólását, aki azt írta (még ősszel), hogy TÉNY, hogy ebben a járványban másfélmillió ember *fog* meghalni itthon.
az ostobaságban önmagában még nincs politikai színezet.
ezt ugyan már megbeszéltük, de speciel az én ismerősi körömben senki nem betegedett le az oltástól. se gyerek, se felnőtt. viszont a gyerekeim osztályában nagyon sokan nem oltatták be magukat és nagyon sokan voltak betegek.
én nem tudnám megítélni, hogy hazudik-e, de nálunk a családban egyetlen egy ember oltatta be magát, mert félt a napi 50 km buszozás alatt összeszedhető H1N1-től, és csakis ő volt utána két hétig iszonyú beteg! A család többi tagja kivétel nélkül köszönte, jól volt!
Hogy a reklámokban ajánlott Voltarent 1500 forint körül veszik mint a cukrot, az ugyanolyan hatóanyagtartalmú 300 forintos Diclofenac-ratiopharm gélről pedig nem is tudnak.
És még hány ilyen van a patikákban, amiről nagy a kuss.
Ez a nagy átvágás, nem az életet is megmentő vakcina.
Vesztére most is felelősségteljesek voltak, ugyanis Magyarország évtizedek óta világelső a járványügy terén a fertőzésmegelőzésben, nálunk a halálozások arány fertőző betegségekben kb. 3%, míg pl. a Franciaországban 10%, a többi un. civilizált nyugati országokban is sokkal magasabb, mint nálunk.
És ez lett a lejáratás fő célpontja olyan emberek szemében, akiknek erről a speciális területről és teljesítményről (!!) halvány fingjuk sincs.
Lehet, megérdemeljük hogy az ÁNTSZ és úgy a magyar járványügy erősen leamortizálódásnak induljon.
Nincs kuss, kiadták a szózatot, miszerint meghosszabbítják a tavalyi malacvakcina lejárati idejét. A maghor embernek jó az is, mi nem vagyunk a dekadens nyugat.
azért másokkal is szépen megetették ezt a hisztit.. nem mintha ez vigasztalná a magyar adófizetőt. vajon a WHO / gyógyszergyártók fejesei megkapják-e méltó büntetésüket, és amennyiben nem, intézményesül-e mostantól az a trend, hogy néhány ember a vagyonát a fél világot röhögve megsarcolva szedi?
Hollandiában megsemmisítenek 17 millió H1N1- vakcinát 2010-07-28 19:21:00 Blikk Hollandiában megsemmisítenek több mint 17 millió adag felhasználatlan újinfluenza-ellenes vakcinát, mivel lejárati idejükhöz közelednek. A holland kormány 31 millió adag vakcinát rendelt az A(H1N1) vírus ellen, ebből mintegy 11 milliót használtak fel. Külföldre csak mintegy 257 ezer dózist sikerült eladni. (MTI)
Ez most nagyon tetü dolog lesz, de ez egy képmutató szar ANTSZ röfögés*, mivel ha nem oltatok, megspórolok x milliárdot és más dologra költöm (pl. egyes területeken közbiztonság növelése, életminőség egyéb javítása), lehet, hogy többet teszek. Szóval ez ebben a formában nagy álszent demagógia. A mortalitás alacsony volt, a terhesek minden betegség esetében nagyobb kockázatú csoport, és má bocsánat, akár 60 ember élete soha nem indokolta több milliárdos kiadás megtételét. Ha így lenne, akkor a gyógyszerfelírás, gyógyszetámogatás nem az olcsót célozná hangsúlyosan, vagy hozna létre kórházi limiteket. Ez sokkal súlyosabb probléma.
azért ne vegyél rá mérget, hogy valóban az volt az ok. nem véletlen, hogy a bőrgyógyászok pszichológiát vesznek fel kiegészítő sportágként. persze egyéni érzékenységek lehetnek.
az amalgám még most is a leggyakrabban használt tömőanyag és valószínűleg az is marad. mármint, hogy ismeri a betüket? mert annyira én is értek a pszichológiához.
Van még néhány gyerekkori amalgám tömésem, de nem zavarnak. A mostani dokim pl. már 16 éve se amalgámot használt.
Korunk egyik "polihisztor pszichológusának" meg mi köze van a témához? Vagy az zavar, hogy az ő oldalán jelent meg az interjú? Egyébként meg lehet, hogy - ellentétben veled - van némi rálátása a világ dolgaira. Az a baj, hogy kevés ilyen ember van.
frankó dolog egymással cseszekedni, miközben valakik azzal keresnek mocskos milliárdokat, hogy minket megbetegítenek, aztán "meggyógyítanak".
nem ezeket kéne felelősségre vonni?