Keresés

Részletes keresés

hellsing Creative Commons License 2 napja 0 0 2808

Sziasztok, a Thomson stb-om frissítése után nem találja a Disney Chanellt, a Comedy Centralt és az AXN-t. Egy listán megtaláltam, hogy ezeknek a 786MHz-en kéne lenniük (SR 6875, 64 QAM), de a stb. ott nem talál semmit. Reggel még megvoltak... Ismertek esetleg egy aktuális frekvencia-listát?

Pasa64 Creative Commons License 2017.01.31 0 0 2807

Bocsánat, ha a kérdésem nem passzol ebbe a topikba (sajnos nem találtam megfelelőbbet), aziránt érdeklődnék, hogy van-e továbbítva a Telekom kábelen analóg rádió?

Nekem nincs ennél a cégnél előfizetésem, de a kábel itt megy a ház előtt és fogok két "nem létező" frekvenciát DX-antennával. A 91,5-ön a Sláger FM, a 99,9-en pedig a Karc FM szól. Én kábelkiszűrődésre gyanakszom.

japipapi Creative Commons License 2016.12.22 0 1 2806

japipapi Creative Commons License 2016.12.22 0 0 2805

"szerződésnek olyan pontja, ami szerint garantálni ...."

Biztosan le van írva, nézd át sajátod. Engem is rá akartak dumálni 10-re, bizonyítottam, hogy a fejállomás eleve jóval kevesebbre képes. Még az 5-t sem éri el, így kevesebbet fizetek. 

Nekem is hoppám van, plusz IPTV, internet, illetve még egy mobil internet. Ez durván mindösszesen 10 eFt. 

Nekem  az egész cucc "rezes", de van aki "kábeles" módszert használ, mindegy. Központi helyre telepítettem, onnan legalább 100-150 m-en tökéletesen működik a Wifi. Az épület 3 szintes, alig van veszteség! Nem értem, Neked a 60 cm vályog miért fog le, hacsak nem lett dróthálózva (rabicháló) a  házad falai. Akkor a Faraday kalitka alapján csak a kábel mehet. 

Dolgoztam mindegyik számottevő szolgáltatónál, állítom nincs különbség, csak más.

Előzmény: Kroy Prince (2804)
Kroy Prince Creative Commons License 2016.12.22 0 0 2804

Szerencsére IPTV-m nincs és nem is lesz. Csak internet és telefon maradt a T-home-nál, én a TV-vel áttértem a tányéros UPC-re, százszor jobb és olcsóbb.

Így szerintem nem vertek át, mivel a hoppá-plusz díjcsomagon kívül nincs kedvezőbb a csak internet mellé.

A WiFi-vel kapcsolatosan pedig még csak annyit, hogy a lakásom 22 méter hosszú 9 helyiség a hozzátartozó falakkal és a modem kb. a középső helyiségben van. Ezért mondtam, hogy a vastag falak miatt nem jut el a jel tökéletesen mindenhova. A szolgáltatók (nemcsak a T-com) csak a végpontra garantálják a szerződés szerinti jel erősségét. Az eredeti szerződés kötés idején még nem is létezett WiFi-s modem, az akkor kapott modemnek pl. csak egy kimenete volt és ezért kellett routert beszerezni. Én úgy jó tizenöt évvel ezelőtt újítottam fel a házat és kábeleztem be minden helyiséget és nem bántam meg.

WiFi-s modemet akkor adott a szolgáltató, amikor a régi már gagyizott és javítást kértem és így feleslegessé vált a routerem.

Ha szerinted van a szerződésnek olyan pontja, ami szerint garantálni kell a szolgáltatónak a WiFi jel erősségét bármilyen körülmények között és lehet reklamálni, megköszönném, ha idézni tudnád nekem.

Előzmény: japipapi (2803)
japipapi Creative Commons License 2016.12.21 0 0 2803

Szerintem jól levett a csávó! Ha besétáltál volna a szolgáltatóhoz, jobb ajánlatot kaptál volna, -még megteheted. Van olyan, hogy 5 ezer percen belül, hálózaton belül, és 20, 30, 70 számokra is "ingyen" szolgáltat, pláne, ha van IPTV-d, mobil stb. még van további kedvezmény! Ezreket nyerhetsz!

A Wifi-vel kapcsolatban: nem hatol át 50-60 cm vályogon? Hihetetlen. Akkor nagyon gyatra maga az eredeti sugárzás, nagyon messze lehet a fejállomás és kicsi az adott szufla! Könnyen ellenőrizhető. tedd ki a cuccot az ablakba és mérj, majd balhézz a szolgáltatóval, hogy nem teljesíti a szerződést!

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Kroy Prince (2802)
Kroy Prince Creative Commons License 2016.12.21 0 1 2802

Ezek szerint én szerencsésebb vagyok, mert a szegedi körzethez tartozom és hozzám egy nagyon rendes szerelő jött. A sz@r Cisco modemet szó nélkül kicserélte egy "valamivel jobb" Sagemcom modemre. Sőt még egy csomagváltást is intézett nekem, amiről fogalmam sem volt a telefonnal kapcsolatosan. Most a vonalasról hálózaton belül 0 forintos percdíjjal telefonálok és 30-as mobilt 5 ezer perc/hónap időben szintén 0 forintért hívhatok. Én és a nejem 20-sok, míg pl. a lányom 30-as, így korábban szűkre kellett fogni a beszélgetést, most pedig az 5 ezer ingyen perc kontójára órákig cseveg az asszony a lányommal.

 

A WiFi-ről pedig tudni kell, hogy nincs olyan modem, amelyikre azt lehetne mondani, hogy tökéletes. Ez sajnos technikai probléma. Ugyanis pl. én egy vályog családi házban lakom, ahol az 50-60 cm-es falakon, 8-10 méteren belül már a jel nem tud tökéletesen áthatolni. Így a modemtől két szobával arrébb már nincs WiFi jel. Én szerencsére még a WiFi előtt a lakás felújításakor az összes helyiséget bekábeleztem, így a távolabbi helyen ott a kábel.

Sajnos a vonalas telefonnal is ugyanez a helyzet, mivel az olcsótól a drágábbig (nekem már volt mindegyik) a vastag falakon túl már mindegyik kuka.

 

A WiFi-vel kapcsolatosan megértő vagyok, viszont amit a TV-vel és magával az internet-el művelnek, az már észbontó.

Előzmény: t.lantos (2801)
t.lantos Creative Commons License 2016.12.19 0 0 2801

Nekem meg nem adnak wifis modemet, mondván, hogy lassu csomaghoz elegedjek meg azzal a 10 eves szarral, ami evente elhullik.

Előzmény: Proart (2800)
Proart Creative Commons License 2016.12.19 0 0 2800
Csak a vezetékes szolgáltatásra vállalnak garanciát, a wifi csak egy ingyenes plusz szolgáltatás. Ha sűrűn lakott helyen vagy, érdemes átrakni egy másik csatornára a wifit, amit kevesebben használnak.
Előzmény: Achro (2799)
Achro Creative Commons License 2016.12.19 0 0 2799

Hali!

 

Az utóbbi hetekben a WIFI ledobja az eszközöket (telefonok, notebook) és nem is tudunk addig újra csatlakozni, amíg újra nem indítom a CISCO eszközt. Amint az újraindult, minden rendben működik akár napokig.

Legutóbb felhívtam a hibabejelentőt, ahol ránéztek és azt mondták, hogy 72 órán belül kicserélik. Most hívott a szerelő, hogy mi is a baj. Elmondtam neki, mire kifejtette, hogy a WIFI csak kényelmi szolgáltatás és nem is kell nekik azzal törődni. Meg hogy ne kikapcsoljam meg vissza, hanem a reset gombbal reseteljem, mert a kettő nem ugyanaz és attól lehet, hogy megjavul (mi vaaaan?). Meg hogy inteferencia a szomszédokkal és vegyek magamnak WIFI routert, ha netezni akarok.

 

Tényleg nem kérhetem, hogy az általuk biztosított eszközt hiba esetén megjavítsák/kicseréljék?

 

Köszi:

 

Achroo

Proart Creative Commons License 2016.12.18 0 0 2798

Csatornakiosztás-változás

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a médiaszolgáltatókkal kötött szerződés alapján illetve az egyes csatornák szerepeltetésének vállalt időpontjának lejárta miatt 2017. január 3-ától megváltozik tv-szolgáltatásaink csatornakiosztása 
Az új programkínálatot 2016. január 3-ától biztosítjuk, melyet követően a megszűnő csatornák már nem lesznek elérhetőek.

Fontos, hogy a TV GO, IPTV, Sat TV és digitális kábel TV szolgáltatás esetén a csatornakiosztás változás miatt 2017.01.03. 00.00-08.00 között szolgáltatás kiesés lehetséges. Kérjük, ebben az időszakban ne indítsa újra set top box-ot (beltéri vevőegységet). Amennyiben 8 óra után sem áll helyre a szolgáltatás az újraindítás elvégezhető.

A főbb változások az alábbiak:

IPTV, digitális Kábel TV:

  • a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a HISTORY, a Travel, a Fit HD, a Humor+, a Spíler TV és a CHILI, kikerül a D1TV
  • a Családi + HD és Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a HISTORY HD és a Travel HD, kikerül a National Geographic Channel HD és a National Geographic Wild HD
  • a Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a VH 1, a Filmbox, a FEM3, a Zenebutik, az Izaura TV és a KIWI, kikerül az MTV Hits és a Filmbox Prémium
  • a Nagyvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a FEM3 és a Zenebutik, kikerül a Viasat Nature/History HD a SkyNews és Travel
  • a Filmvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a Filmbox, a KIWI és az Izaura, kikerül a Baby TV és a Filmbox Prémium
  • a Globe kiegészítő minicsomagból kikerül a Viasat Nature/History HD
  • a Kids kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül KIWI, kikerül a Baby TV, a Speak! kiegészítő minicsomagból kikerül a SkyNews
  • a Filmbox kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a Filmbox, kikerül a Filmbox Prémium,
  • a Koktél csomaghoz rendelt Sport Mix minicsomagba új csatornaként bekerül a Spíler TV, a World Mix csomagba új csatornaként bekerül a HISTORY és a Travel, a Movie Mix csomagba új csatornaként bekerül a Humor+, kikerül a Fun Mix , a Lifestyle Mix csomagba új csatornaként bekerül a CHILI és Fit HD, kikerül a D1 TV

http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/problemam-van/szolgaltatassal/tervezett-halozati-leallas#csatornakiosztasvaltozas

japipapi Creative Commons License 2016.12.06 0 1 2797

További műsorokat nézheted a számítógépeden keresztül, ha van HMDI 

Előzmény: Dlacikaa (2795)
japipapi Creative Commons License 2016.12.06 0 1 2796

Sehogy. Szerződésben és műsorajánlat ott van előtted, abból böngészhetsz. Megkötötted a szolgáltatóval a bulit. 

Előzmény: Dlacikaa (2795)
Dlacikaa Creative Commons License 2016.12.06 0 0 2795

Sziasztok.
Egy kérdés ha van IPTV és a tv-ém okos, a tv lehetséges e fognia rajta külföldi esetleg erdélyi iptv-é musort, ha igen hogyan kell ezt ?

Gsx-rr Creative Commons License 2016.11.22 0 0 2794

Sziasztok! Megy a digitális beltérihez adott kártya Mindig tv-s modullal?

mackalac Creative Commons License 2016.11.15 0 0 2793

 

Tizenötmilliós bírságot kapott a Magyar Telekom

A cég szívatta a fogyasztókat, akik a routereket és set-top boxokat akarták visszavinni, ezért megbüntette az NMHH. Tovább »

forrás: Index.hu

 

Ismerős? UPC is csinálta régebben...

t.lantos Creative Commons License 2016.11.09 0 0 2792

Milyen erdekes, 1 nap alatt meg lehet egyezni, es helye is lesz.

Akinek a walking dead hianyzik, az megerdemli, de azert a natgeoert kar lett volna.

 

Előzmény: mackalac (2791)
mackalac Creative Commons License 2016.11.09 0 1 2791
ANONYMOUS Creative Commons License 2016.11.08 0 0 2790

a lényeget meg lehagytam.

hány csatornát lehet most fogni/nézni a t által adott(analog lekapcsolása után) humax vevővel?

Előzmény: ANONYMOUS (2789)
ANONYMOUS Creative Commons License 2016.11.08 0 0 2789

csomagot váltasz és azt másnap felmondod:)

Előzmény: GabikA (2785)
mackalac Creative Commons License 2016.11.08 0 0 2788

Itt is felmerült kérdés, meg a válasz is. :(

 

https://www.facebook.com/TelekomHU/posts/10154735036567996

 

 

t.lantos Creative Commons License 2016.11.08 0 0 2787

Jo, de en nem ezert fizettem.

 

Előzmény: mogyo02 (2786)
mogyo02 Creative Commons License 2016.11.08 0 0 2786

Nem tudod felmondani, csak úgy, hogy az eddig igénybe vett kedvezményt VISSZA fizeted.

Előzmény: GabikA (2785)
GabikA Creative Commons License 2016.11.07 0 0 2785

a kerdes az, hogy tudom-e kotber nelkul felmondani husegido alatt

Előzmény: Proart (2779)
mackalac Creative Commons License 2016.11.07 0 0 2784

http://hvg.hu/kkv/20161107_Magyarazza_a_Telekom_hogy_miert_adja_Andy_Vajna_csatornait

 

a hozzászólások...

 

vajon a DIGI, UPC hogyan tudott megállapodni? :)

 

mackalac Creative Commons License 2016.11.05 0 0 2783

Hely van rengeteg, főként ilyen alacsony bitrátával. Mondjuk ennyi újat berakni, csak új transzponder/multiplexel lehet talán,amihez viszont be kell ruházni.

Mivel ezek közkedvelt csatornák voltak, ha a helyükre teszik egyből belefut mindenki aki fixen mondjuk 22-es csatira kapcsol. 

 

Azért linkeltem a képet, mert örvendetes, h már nem csak lakótelepeken és környéki kertvárosban van DIGI, hanem oda is mennek, ahol csak tkommal tud csak szenvedni mindenki. Van a II. kerületben olyan ahol max 4, de inkább 2 megabit van ADSL-en. Semmi más.És erre még IP-tv is rátesznek... Még az SD adás is kockásodik... Le is mondták ahogy lehetett... addig meg ment a küzdés.

 

Szóval türelem, van remény... Addig is mobilnet 4G.

 

 

Előzmény: t.lantos (2782)
t.lantos Creative Commons License 2016.11.05 0 0 2782

Azt szabad megkérdezni, hogy miert kell új csatornához kivenni rehit, amikor boven elférne?

Amugy hiaba szabad a verseny, sok helyen csak 1 szolgáltató elérhető.

Előzmény: mackalac (2780)
mackalac Creative Commons License 2016.11.05 0 0 2781

 kedves fórummotor...

 

mackalac Creative Commons License 2016.11.05 0 0 2780

Vajon mit kapott a telekom cserébe?

 

http://444.hu/2016/11/04/nagyon-szomoru-a-fox-hogy-a-magyar-telekom-andy-vajna-adoira-cserelte-a-csatornait

 

 

De szerencsére lassan mindenhol :

 

 

 

5570 forintért kapsz ilyen netet és +70 tv csatornát, és akár 5 tv-n is nézheted STB nélkül is!

 

 

 

Proart Creative Commons License 2016.11.04 0 0 2779
Januártól érvényes ÁSZF változások:

2017. 01. 03. TV 1. Az analóg és kódolatlan digitális kábeltelevízió kínálatunk a következők szerint módosul. A National Geographic Channel helyett a BBC Earth kerül elosztásra.

TV
2.3. A digitális kábeltelevízió kínálatunk a következők szerint módosul. A Digitális Családi és Családi HD csomagokba új csatornaként bekerül a HISTORY, a Travel a Fit HD, a Humor+, a Spíler TV és a CHILI, kikerül a National Geographic Channel, a National Geographic Wild, a D1TV és a FOX. A Digitális Családi + HD csomagba új csatornaként bekerül a HISTORY HD és a Travel HD, kikerül a National Geographic Channel HD és a National Geographic Wild HD. A Nagyvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a FEM3 és a Zenebutik, kikerül a Viasat Nature/History HD a SkyNews és Travel. A Filmvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a Filmbox, a KIWI és az Izaura, kikerül a Baby TV és a Filmbox Prémium, a Globe kiegészítő minicsomagból kikerül a Viasat Nature/History HD, a Kids kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül KIWI, kikerül a Baby TV, a Speak! kiegészítő minicsomagból kikerül a SkyNews, a Filmbox kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a Filmbox, kikerül a Filmbox Extra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!