Segítséget szeretnék kérni gilera runner fxr 180 világítás relé hol helyezkedik el. Sajnos nem működik a városi világításom elől és hátul. A relére tippelek, hogy elromlott. A többi helyesen működik.
Sziasztok vettem egy Gianelli V2 Extra kiput a gyári helyett,lecseréltem a gyárit es valamiért nem akar menni,a főfuvi 68, 6,3grammos görgővel 2008 runner sp. Van ötletetek ?
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni nemrég vettem egy 2001 es 180 ccm3. gilera-t de az eladó szerint 4T. de én úgy tudom hogy 180.-ból nem gyártottak 4T. verziót. alváz szám alapján meg lehet nézni. ? Még egy apróság mai megtankolás után elkezdett csöpögni a benzin a has időm felől, persze munkahelyen vagyok így még nagyon időm sincs hogy gyors szét szedjem, nincs valami benzincsap amit gyorsban el tudnék zárni. ? Válaszokat előre is nagyon köszönöm. Szép napot.
Sziasztok, vettem egy újszerű àllapotban lèvő 3500 km-es Gilera Runner pure jet injektoros robogót. Hét évig àllt, üzemanyagot benne hagytàk, nagy nehezen életre keltettem, mindent kitakarìtottam, mégis csak féktisztìtóval indul ha a légbeömlő nyìlàsba spriccelek picit. Melegen màr elég jól viselkedik, az alapjàrat viszont melegen és hidegen is idegesen jàr(szaggatottan), és van, hogy le is àll. Békés megyében lakok, szerelőt nem talàltam rà, kérlek segìtsetek közeli szerelővel, vagy tippel. (Nem szivesen alakìtanàm àt karburàtorosra.) Előre is köszönet.
Miről lehet megismerni egy runner évjáratát körülbelülre (az alvázszámot nem tudom)? Az alábbi képeken lévő robogo évjáratára lennék kiváncsi 50es vizes. Esetleg mire kellenne odafigyelni a vásárláskor?
Sziasztok! kis segítségre lenne szükségem! 180-as 2 ütemű runnerem van. 2-3 rugásra beindul hidegen is, önindítóval csak melegen, de nem is ezzel van a bajom. Elindulok vele kb 2km-ig semmi baja, aztán elkezd fulladni és nem pörög ki. alapjárat van nem is ál le, de a hangja is olyan tompább. leállítom, újra beindítom és megint jó kb 1 km-ig. akárhányszor újraindítom mindig jó de csak 1-2 km-ig, utána ugyanúgy befullad és nem pörög ki. gyertyát raktam bele újat,karbit szétszedtem kipucoltam, de ugyanúgy csinálja. volt olyan hogy alapjáraton hagytam ketyegni tompa hangja volt a kipufogónak és nem pörgött ki aztán egyszer csak visszajött a pattogós hangja és ment is rendesen de csak pár km-ig. van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a hiba?
180-as 2t runneremben eltört a főtengely a hajtás oldalon. A hajtókar még jó lenne. Nincs valakinek hajtókarhibás rossz főtengelye feleslegbe amitől megválna?
Vízhűtéses Gilera Runner 180 2T-m van, sajnos főtengely csapágy miatt , tengely mellett új hengert dugattyút és gyűrűt kapott szerelő által. Kész, össze van rakva, indul, megy, de sokkal gyengébb mint amilyen volt. 80-ig dinamikus, de utána elfogy az erő, 100 fölé nem megy, bármilyen variátor beállítással próbálkozok. A henger sűrítési végnyomása 7 bár. Meg tudná mondani valaki, hogy ez az érték normális-e? A szerelőnek visszavittem, azt mondja minden jól van összerakva. A henger utángyártott NGF. A karburátor is , és minden más gyári rajta. Köszönöm a válaszokat előre is.
olyan kérdésem lenne, hogy nektek 50-es runnerren hol áll a hőmérséklet mutató? Gyári 60°C-os termosztátom van, álló helyzetben az alsó vonalon áll, menet közben negyedig megy fel. Nektek mikor hol áll?