Minden idők talán legtehetségesebb és legnagyobb motorversenyzőjének életéről kevesen tudnak minden apró részletet. Szóljon ez a topic Drapál Jánosról, várom az összes érintett, ismerős, barát és idegen hozzászólásait, aki e nagyszerű ember életútjáról részletesen be tud számolni. Storyk, képek, tények és tévhitek...
Sziasztok, felmerült az ötlet hogy János két motorját modellként elkészítsem.Sajnos az általa használt motorról nem sok jó minőségű képet találtam De úgy gondolom a képen látható modellek jó alapot adnának, mit gondoltok?
Mit gondoltok mit kell a motorokon alakítani?Köszi
....”motorállomás magas vékony parancsnokának a nevére már nem, ha jól csalódom ő százados volt akkor. ”
Kovács Pál zls. volt az illetö. A Pali Bácsi...
Egyebkent jo a forum, en is csak most talatam ra. Csak innen tudtam meg, hogy 2013-ban meghalt a “Csecse bácsi”; meghozzá motoron. Összeszorul az ember szive.
"Tanulság nagyon nincs, nyugodt szívvel jöttem el, hisz tudtam, Finnországban helyettünk is odafigyelnek hőseinkre, s Drapál számukra mindig legenda lesz."
Sziasztok! Nagy örömömre sikerült rátalálnom erre a fórumra. Rengeteg szép emlék elevenedik meg a képek, cikkek láttán. Én 67-től jártam be a Dózsa György úti "motorállomásra" gimis koromban, mint önkéntes, segítő, ifjú motoros. Rengeteg jó embert ismertem meg ott és a klubház emeleti büféjében. Igy kerülhettem tegező viszonyba a Drapál Jánossal, Kajdi Jánossal. Természetesen a Reisz családot, Böndicz Janit, Porkoláb Gyuszit, Juhos Árpit is megismerhettem. Van még egy pár név elöttem amire már nem teljesen emlékszem: Kun, Horvát, Nagy, Takács, és így tovább. Ismertem még Zsiga bácsit, Dodi bácsit, de a motorállomás magas vékony parancsnokának a nevére már nem, ha jól csalódom ő százados volt akkor. Viszont nem tudom mi van a Kurucz Gyuri bácsival. Láttam a régi buszt is a BOHÓCOT, amit már akkor is mindenki megmosolygott. KÖSZÖNÖM, HOGY ÍGY ÁLLÍTOTTATOK EMLÉKET EGY NAGYSZERŰ SPORTEMBERNEK! Ő rengeteg szép élményt adott a magyar motorosoknak!
A képeken Zsembery Barnabás, Juhos Árpi, Hamar Zsiga, illetve koszorúval a kezében Nagy Laci (Lóca) aki az 1986-ban rendezett Drapál János emlékverseny győztese volt.
Üdvözlet átvéve... ;) Sajnos megmekkent a skennerem, ésmég nem vettem másikat, emiatt nincsenek fotók.. :// Mert persze olyan kell, ami másol, nyomtat, de pont olyan a festékpatron, amilyen nekem kell, nem szárad be, de nemis könnyen adja fel a harcot, főz mos takarít, bevásárol, ha behiteleznék egy R6-ot, csengetné a részleteit... :)) Bori Borcsa viszont Te tudod egyéb elérhetőségeimet is... ;)