Egyelőre még csak képeken láthatjuk a Peugeot 5008-at. Próbáljunk összehozni egy jó kis oldalt arról, hogy kinek mennyire tetszik, min változtatott volna, illetve ha majd kapható lesz, kinek mi a benyomása, milyen hibákat talált, illetve mi az, ami a többi autóhoz viszonyítva pozitív értelemben említésre méltónak talál. Hiba és balesetmentest!
Esetleg valami tipp, hogy ne fussak felesleges köröket? Most úgy jelzi a hibát, hogy ha ráadom a "gyújtást" > "parkoló segítség defekt!" szabad fordításban. Újaabb hibajelzés csak akkor jön, ha hátramenetbe kapcsolok . Ebből gondolnám, hogy a hátsók közül nyeklett meg valamelyik...
Tudja-e valaki, ha megtalálom és kicserélem a rossz/ hibás parkoló szenzort , csere után kell-e resetelni a hibát? Vagy önmagától "meggyógyul a rendszer?
Sziasztok.. 2013-mas Peugeot 5008 1,6 HDI-nál a ventillátor nem fúj levegőt. Se AC, se a manuális fordulatszámbeállító gombra. A ventillátor romlott el és cseréltessem ki, vagy a bizti ment ki vagy szerintetek hol keressem a hibát?
Sziasztok! Vásárláskor a Peugeot 5008-ban kialakíttattuk a pótkerék helyét. Három év után most vettük meg a pótkereket, de sajnos nem tudjuk berakni a helyére, mert nem adtak hozzá kulcsot. Nem tud valaki segíteni, hogy milyen kulcs kell hozzá, és hol lehet olyat szerezni? Szemre ismeretlen a fogadó része. Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok. Annyi segítséget kérek egyelőre, hogy adott egy 2011 peugeot 5008 1.6 thp motor (5fv), hol találom az olajmérő nyomáskapcsolót. Előre is köszönöm.
A hagyományos fórumozásnak alávágtak a facebook csoportok. A magyar 5008-as csoportban nagyobb az élet mint itt. Az oldal amit említettél átkerült az én tárhelyemre, néha-néha frissítem is: https://pinterpeti.hu/5008/
Hello ! Tényleg nincs nagy élet erre felé sajnos! Biztosan sokan típust váltottak, az egyik kedves topic társ alól kilőtték a lovat, azaz olyan díjat számoltak volna a honlap működésért ami enyhén szólva is irreális.
Pedig ő tényleg sok nagyon hasznos infót összegyűjtött, közzé tett a típusról.
Néha felbukkan Zolysys , ő az elektronika szakértője.
Hátha találkozott már valaki ilyennel. A központi ablakemelő kapcsolóról nem működik a bal oldal,de az ajtó kapcsolórkról igen. A központi zár sem húzza fel a bal oldalt záráskor. A központi ablak kapcsoló új, tehát nem az a hiba oka. Valakinek valami ötlet?
Köszönöm a válaszodat! Amúgy sem használható itthon az assistance szolgáltatás, akkor meg csak villogjon!
Remélem a mobilos rendszert nem érinti...
Korábban írtam és még mindig keresem , valamikor sok évvel ezelőtt valaki beírta ide a Peugeot Service Box (sedreap) letölthetőségének linkjét, keresem, keresem de nem találom.
Ha valaki rábukkanna , legyenszíves ossza meg velünk, óriási segítség lenne! Lehet, már nem elérhető a neten.
Sziasztok! Valaki nemrég beírt ide,hogy fékrendszer hibát ír az autó meg rögzítőfék hibát. Nem találom ezt a bejegyzést. Nekem is ez a problémám jelenleg. Esetleg kiderült mi volt a hiba oka? Köszönöm!
Én úgy tudom akkor az assistance rendszerhez akar csatlakozni, ami 3g-t használ. És mivel kezdi kivezetni a 3g támogatást, így egyes országokban nem elérhető a funkció.
Tudja-e valaki mit jelent a középső kijelző előtt lévő emblémás nyomógomb sárga villogó fénye? Pár tíz másodperc múlva elalszik, minden indításkor villog! A hibás parkolószenzor miatt lehetséges?
Nekem viszont visszaadhatnád a több hónapja nálad lévő fejegységemet, a héten párszor elugrok feléd hátha elérhető leszel. Mindenesetre a kuncsaftjaidnak mondhatnád, hogy hónapokat kell majd várniuk és ha érdeklődnének letiltod őket. Túl drága cucc ez ahhoz, hogy annyiban hagyjam, add vissza akárhogy bár működőképesen kaptad ki a kocsiból csak a hűtőventit kellett volna cserélni, de rá 2 hétre állítólag már minden baja volt.
Ha valakit érdekelne a válasz. A turbó nyomás nem volt megfelelő már a végén,bedobta hibának, a karter cső volt repedt. Így vészüzemmódba kapcsolt a gép, és ment a venti. Hála ég nem kellett új cső, csak levágták a rossz részt, és újra összekötötték. Remélem nem írtam hülyeséget, elmondás alapján/emlekezetből írom.
A webes felületen megy az alvázszámos keresés. A regisztrált partnerkódhoz kell kérni telefonon egy webes kódot (azt hiszem, de ha nem, majd telefonon megmondják, nekem már régen volt) és utána csak be kell lépni a webshopjukba. A telepített verziós programot már nem nagyon használják, még ha működik is.
Köszönöm! A Bárdis reg. működik, hozzájuk járok már évek óta.
Közben megtaláltam a gépemen a program mappáját , ebben van olyan, hogy start.exe. Nem vagyok hozzáértő, majd az informatikus gyermekem nekilát.
Ha nem jön össze az sem gond, van más vonal is ahol a cikkszámot megtudják nézni. Csak olyan jó volt megnyitni a programot és tényleg szinte alátét szintig meg lehetett nézni mindent.