A szolgáltatás angol neve time shift, magyarul nem tudom, de amúgy is angolul lesz a készülékre írva. Ne csak ezt a linket nézd, hasonlítsd össze az árakat több helyen.
Ez olyan, hogy pl nézem élőben az Eurosporton a focit, és hirtelen dolgom van, megtudom állítani a képet?Előre-Vissza tekerni?Folytatni az élőadást egy gombbal blábláblá, úgy mint az UPC szolgáltatásnál van most. Az az igazság nem nekem kell ez a cucc, hanem családban aki rászívott a Digi váltással, ahol nincs ilyen készülék(box). Amúgy kösz a linket
ha ez a világ ilyen egyszerűen működne... ne csak az anyagárat nézd, azt valakinek össze kell rakni, szoftvert kell rá írni le kell tesztelni, el kell szállítani, stb stb...
Csak tudnám, hogy mi a szartól ilyen pofátlanul drága ebben... van benne egy vinyó 160Gb ez kb 10.000ft, aztán van benne egy dvd író az meg 6.000 ft, plusz van benne egy tuner max 8.000 ft, egy táp egy 150 ft.os csip meg egy szoft ami lekezeli az egészet. ez a szoft van az 5.000 ft.os kütyükben is, max egy kis plusszal az íráshoz... Ennek max 30.000 ft-nál nem kéne többnek lennie... De tudjuk, ez a cégek árképzése...
Ámbár szerintem még a 30.000 ft ot is erősen felüllőttem... a digi beltérik a másik fele.... mi a picsától kerülnek annyiba, mikor pl egy pc-hez dugható USB-s kütyü 10.000 alatt van...
Gyakorlatilag bármelyik műszaki boltban (sőt, a hipermarketekben is mint Tesco, Auchan) lehet már merevlemezes felvevőt vásárolni. Ezeknél olcsóbbat is találsz, ha utánajársz: merevlemezes felvevő
Nem tudod, lehet UPC boxhoz hasonló készüléket venni, amivel az élő tv adást meglehet állítani, meg felvenni stb...?Hol, és kb mennyiért, vagy csak set top box készülékek tudják ezt?:S, mert azt meg alig árulnak.
UPC-sek mára is ígérték, hogy kijönnek 2ig és elviszik a modemet, , meg talán a Set top boxot is, hát ismételten nem jönnek:)Pár napja azt mondták, hogy felcsengettek és senki sem nyitotta ki nekik a kaput, pedig ugyanígy itthon voltam, mint ma, és semmi :)
A LAN-os cuccaik a lépcsőházi szekrényekben vannak (még mielőtt...: lezárt masszív lemezszekrénybe zárva)), sajnos nem néztem meg, hogy UPS van-e hozzájuk, illetve hogy mekkora -- ergo érdemes úgy számolni, hogy ha a lépcsőházban áramszünet van, a telefonod sem megy. (Mint ahogy a ktv meg a net sem).
A rendelkezésre állása azért nem tökéletesen telco-grade (áramszünet esetén nembiztos, hogy műx...), viszont ez a kombó tényleg jó dolog, én most tervezem a T-s telefonmellé behozni a Digi-t, aztán időpont/hívásirány alapon ki megnézem, melyiken olcsóbb az adott hívás... (ha jól tippelek, analóg végberendezés dugható rá náluk is, de majd érdeklődök még -- nekem natív VoIP jobb lenne (akkor csak egy analóg vonalat kéne az Asterx-be behegeszteni...))
Igen a 3000 forintost akciót kötöttük most meg.Nettel kapcsolatban felhívtam őket ma, mert 30/20ra fizettünk elő, és sebességmérő 20/10-t mutatott.Ügyfélszolgálatos mondta, hogy valóban alap és középső csomagot mutatja neki a gép:D,de mondta, hogy nov 7ig fixálják le a netemet, mivel csak most kötötték be nekem, szal érdekes, amúgy szomszédnak is ugyanez van, 20/10 30/20 helyett. Telefonnal köszi sokat segítettél:), akkor jó ez a digi, de majd 1 év után alkothatok teljes véleményt
Nincs ingyen sör, a telefonálás pénzbe kerül. Van olyan szolgáltató, aki alapdíjban drágább, percdíjban olcsóbb, van, aki fordítva. A Digi-s telefon IP-alapon megy, az eszközök szerintem nem távtápláltak, viszont havi fix díj nincs, hűségidő nincs (pontosabban most lehet egy ill. 2 évet vállalni, ekkor fél, ill. egy évig 3000Ft a net+tv+telefon egyben), továbbá ha tv-előfizetést (nem a minit), vagy netet is veszel tőlük, akkor egyikre is, meg másikra is kapsz ingyenesen 100 perc helyi és 1000 perc hálózaton belüli lebeszélhetőséget (azaz ha tv+net+telefon (5400Ft/hó-tól indul), akkor 200 perc helyi és 2000 perc hálózaton belüli hívásod ingyen lesz.
Ilyen forgalom esetén (1800 perc/hó) máshol sem jössz ki sokkal-sokkal kedvezőbben. (A 30Ft/perc mobilra pl. egészen barátinak mondható...)
Nekem csak TV és net van, ezekkel nincs baj. Sokan mondják, hogy a telefon megbízhatatlan, ezexerint még drága is, nem tudom. Én vettem egy Voip adaptert, és előfizettem, ez nagyon olcsó így. Igaz, számom nincs, de ha szükségem lenne rá, ez is megoldható.
Valaki elő van fizetve a DigiTv szolgáltatóhoz? Telefont akarnám megkérdezni, hogy ki mennyit fizet havonta, mert olvasom, hogy Digi olcsó, meg jó minőség Tv-ben és Netben, de a telefont elkezdtem számolgatni, hát az drágán jön ki :S.Lehet még sem kellett volna UPC-t lemondani?
Csúcsidőben 6 forint/perc, csúcsidőn kívül 3,5 forint/perc, jelen időben jelenleg.
Naponta csak 1 órát telefonálok, és mondjuk többel számolok, 6 forinttal, akkor elméletben havonta kijöhet 8000 forint körüli számla?O.o, és tényleg csak napi 1 órával számoltam.
Így pl hiába 3000 ft a TV és hiába csak 3500ft a net, ha Telefon kijön havi minimum 8000ezerre :S
Az stb tpisszám alapján tényleg nem túl ismert a neten, vélelmezhetően az UPC-nek egyedileg gyártott kacat, egyedi tipusszámmal. Nem viccből mondtam, hogy az UPC-hez kéne fordulnotok a dobozuk további használhatóságával kapcsolatban.
A sebesség ügyében esélyes, hogy elcseszték a beállítást.
"Vagy mondja meg valaki, ha boltban veszem a beltéri egységet, hogyan szerezhetek hozzá legálisan kártyát, hogy végre leszarhassam a szolgáltatókat ?" Egyénileg nem tudsz előfizetni a fizetős adókra (nincs olyan, hogy közvetlen az HBO-tól vagy az Eurosport-tól veszel előfizetést), tehát mindenképpen szükséged lesz egy szolgáltatóra, és az valószinűleg drágább lesz mint a UPC. Pl. német Sky alapcsomag (21 adó) 16,9 euró/hó (kb. 4 400 Ft), 10 euró a HD, 16 euró a film csomag, és 100 euró a HD beltéri (Abonnieren -> sat, stb.). Itt egy másik ajánlat.
A net bizonyára környezetfüggő, talán ezért. A számlámon mindenesetre STARTNET van feltüntetve, ami a 20/10, remélem nem veszik észre, hogy gyorsabb, mint kellene :)