Keresés

Részletes keresés

bibe 1977 Creative Commons License 2009.05.30 0 0 326
Ki tudja ????????? nem a Jani a párja annak a nőnek?????????
Wic Creative Commons License 2009.05.11 0 0 325
sutyerka. inkább azt kéne kérdezned, hol voltak a rendőrök?

ugyanis az ő dolguk lenne a rend fenntartása.

de beszartak pár majomtól, ahogy te mondanád.
Előzmény: sutyerka (315)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2009.05.11 0 0 324
Te odaállnál "pár kigyúrt majomnak"?

A majmoknak talán igen, ha mi is vagyunk páran. De a majmoknak+a rendőrségnek már nem. :-((( Mer akkor biztosan nem lennének ennyire tehetetlenek.
Előzmény: Törölt nick (323)
Wic Creative Commons License 2009.05.11 0 0 322
Azért ilyeneket olvasgatva eszembe jut,hogy a rendőreink miért sietnek 40 évesen nyugdíjba.


köszönjék a vezetőiknek, hogy idáig fajult a helyzet.

mi lesz a rendőrökre támadóra kiróható 10 év büntetéssel? elővették a fegyvereiket? volt figyelmeztető lövés? ha nem, miért nem?
Előzmény: Törölt nick (313)
rarabel Creative Commons License 2009.05.10 0 0 320

Neizéjjémááán!

Ha vérdííííját tűűűzőőőő ki a mágyárok ellen táááámádókrá, ámmán RÁSSZIZMUS, te gáááárdistá!

(Ná, á segííííjt osztáááán ádjád ám, te rássszistá!)

Előzmény: Törölt nick (317)
escéhá Creative Commons License 2009.05.10 0 0 319
És a csipendélfiúk mindeközben mit csináltak? Csak álltak, mint ... a lakodalomban? :-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 318
Szép történet. Ezen csak egy miniatűr neutronbomba segítene. :(
Előzmény: kótyom fitty (312)
nekemj Creative Commons License 2009.05.10 0 0 316
jobb ez így, hogy ők nem keveredtek bele ...
Előzmény: sutyerka (315)
sutyerka Creative Commons License 2009.05.10 0 0 315

Tehetetlen állam, erőszakos  tetvek. Mindez meddig még? És hol vannak a gárdisták? Hol a fasiszták, a rasszisták, a jobbikos nagylegények, a fradidrukkerek, a fajvédő fehérek?

 

Sehol! Összeszarták magukat néhány kigyúrt majomtól.

sutyerka Creative Commons License 2009.05.10 0 0 314

Csak nerm cigók voltak már megint a gazemberek.

 

Szabadna megkérdeznem ezt a foghijas tetű minisztert, mikor  kezdik már a rend őrei ütni ezt a tetves , mocskos kokeró bandát. Mert tudniillik, ezek az állatok csak a bikacsökből tudnak olvasni. Onnantól azonnal meghunyászkodnak.

 

Miniszter!

Napjainkban 2 (kettő) csendőr 3 perc alat rendet tenne. Nem vitatom, lennének áldozatok! De a két csendőr egy percig sem izgulna, hogy  a jogvédők majd kikészítik őket.

 

Minden jogvédőnek egy darab mocskos ,rohadék cigányt!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 313
Azért ilyeneket olvasgatva eszembe jut,hogy a rendőreink miért sietnek 40 évesen nyugdíjba.
Előzmény: kótyom fitty (312)
kótyom fitty Creative Commons License 2009.05.10 0 0 312
Ismét rendőri tehetetlenség, ezúttal Lőkösházán
2009. május 05. magyargarda.hu

Rendőri tehetetlenség Lőkösházán

Lőkösháza 2000 fős település a román határ mellett Békés megyében. A falu az előző év augusztusa óta "híres" és "büszke" egy kis roma közösségre. Élnek itt a faluban romák, meg is férnek a magyarokkal. De van egy család, aki törvényt, tisztességet, munkát, szomszédokat, egyáltalán az embereket nem tisztelve durvaságával, örökös molesztálásával félelemben tartja az ott élő embereket, attól függetlenül, hogy a kétezer fős faluban határőrökből rendőrré átszervezett 130 fős állomány van jelen.


Április 24-én délután e család gyermeke vasvillát ragadva indult el otthonról. Délután a helyi testépítő klub előtt kereste a számára nem szimpatikus helyi lakost, hogy jöjjön ki, mert meg akarja ölni. Több helyi lakos látta, hogy a vasvillát a nap folyamán sétapálcaként használva egy-két embert megszólítva járta a falut. Este fele egy helyi sörözőt vett célba, ekkorra már a család többi tagjával csoportosulva és természetesen a vasvilla társaságában. (A sörözőben tudomásunk szerint egy hónappal ezelőtt szintén ez a fiatalember szórakozásként verekedésbe kezdett. A helyi járőrök lecsitították, de feljelenteni senki nem akarta.) Az akkor 8-10 fős csoport, köztük a helyi kisebbségi képviselő, kiülve a söröző teraszára intenzív ivásba kezdett. Az ivászatot hangos éneklés kísérte. E társaságot látva a faluban élő tisztességes, dolgozó emberek, törzsvendégek inkább elmennek.

Így volt ez akkor este is. Egy kis idő elteltével már nem találták szimpatikusnak a pultos hölgyet, az ott tartózkodó barátját még kevésbé. Ezért, miután a pultos hölgybe belekötöttek, a mellette kiálló barátja olyan ütést kapott, hogy felrepedt a szeme. Ekkor lett értesítve a rendőrség először. Természetesen a kis csoport magát nem zavartatva, mintha mi sem történt volna, tovább folytatta a jókedvű mulatozást. Záróra előtt három fiatalember érkezett a sörözőbe, akik közül egy a tulajdonos ismerőse és gyakori vendége a helységnek. A társaság, akiknek a létszáma időközben már 10-15 főre duzzadt, nekiesett a három fiatalembernek. A rendőrség ekkor lett másodjára értesítve. Előkerült a vasvilla, üveg, seprűnyél, biliárddákó, minden, ami egy emberi élet kioltására alkalmas lehet. Szúrtak is szép számmal a kedves vendégek, nem néztek ott senkit és semmit. A söröző perceken belül háborús övezetté változott. Aki olyan faluban él, ahol van kisebbségi képviselő, talán jogosan reméli egy "képviselőtől", hogy megpróbál uralni egy ilyen helyzetet, sajnos itt inkább aktív szerepet vállalt. A magyarok felé csitít, de cigányul buzdítja a rokonságot. Kiérkezett az első járőrautó 2 fő járőrrel és 2 fő polgárőrrel. A két járőr megkezdte a verekedők szétválasztását, kapva ezen a három fiatalember el tudott menekülni. De ha már a buli ilyen jól sikerült, miért is ne folytatnánk címszó alatt e kis csoport nekitámadt a rendőrségi autónak, amelyben két polgárőr hölgy ült. Az egyik hölgy arca mellett egy fával törték be a hátsó ablakot. Ekkor már ott volt egy másik rendőrautó is járőrökkel és a söröző tulajdonosa is megérkezett. De ha már a rendőrségi autót meglehet rongálni, akkor a tulajdonos hölgy autóját is. Egyébként sem volt számukra szimpatikus, mert ahogy a többi helyi söröző tulajdonosok, úgy ő sem látta szívesen őket. Ezért a roma csoportból három fiatal ember kezelésbe vette az autót. Talán egy szélvédő úszta meg épségben.

Ekkor azért már volt rendőri jelenlét rendesen, de ez még mindig csak ösztönözte a csapatot kiabálásra, fenyegetőzésre, hiszen itt minden megengedett. A vasvillával érkező vendég rendőri jelenlét mellett visszatért a sörözőbe, majd a pulton belül álló fiatalembert és a tulajdonost megütötte. Miután ők a raktár felé indultak még egy sörösüveget dobott a tulajdonos felé, mely felszakította a fejét. Mentők, rendőrök, kórház.

Természetesen tökéletes jogrendszerünkben a tomboló romákból végül sértettek lettek. 10-15 fő roma szemtanúval szemben, 3 magyar fiatalember ebben az államban csak rosszul jöhet ki a dologból. Az anyagi kár megközelíti az 1 millió forintot. A rendőrség nem csak ebben az esetben volt tehetetlen Lőkösházán. A szemtanúk félnek, vagy meg lettek félemlítve. A falu lakói is félnek, nem merik a gyerekeiket a játszótérre engedni. A romák az eset után vérszemet kaptak és röhögve mesélik el, hogy a rendőrök nem mernek velük semmit csinálni.

Hát ez most Lőkösháza 2009 tavaszán. Még egy év sem telt el azóta, hogy a helyi polgárőrökre támadtak szintén ennek a társaságnak a tagjai és egyiküket meg is sebesítették. Csupán azért mert tisztességgel végezték a munkájukat és több bűncselekmény elkövetését megakadályozták. Akkor a gárdisták egy héten keresztül a polgárőrökkel összefogva folytattak járőröző tevékenységet a településen, aminek hatására egy időre béke lett a faluban. Eddig tartott, vagy még eddig sem. Ugyanis az utóbbi hetekben már benne volt a levegőben, hogy előbb vagy utóbb itt be fog következni az, ami sajnos be is következett. De nehogy azt higgye valaki is, hogy majd ez után az eset után egy darabig megint nyugalom lesz. A településen azóta is folyamatosak a fenyegetőzések, csak idő kérdése mikor válnak ezek valósággá. Meddig kell, még a "rendőreinknek" tehetetlenül szemlélni, hogy egy-két család rettegésben tart egy egész települést? Vajon hol vannak most azok a rendőrök, akik régebben kezelni tudták az ilyen eseteket és a kellő ráhatással tudtak fellépni a bűnözőkkel szemben? Mi lehet a megoldás? Fogjon össze a település, rázza le magáról a rettegés béklyóit és kergesse el az életüket megkeserítő bűnözőket? Meddig? A következő faluig, hogy ott egy kis idő múlva elölről kezdjék?

Véleményünk szerint a büntetések azonnali szigorítása és a csendőrség mielőbbi visszaállítása lehet a megoldás.

László Attila
a Magyar Gárda Békés megyei gróf Tisza István századának sajtóreferense
rarabel Creative Commons License 2009.05.10 0 0 310

OFF

SZVSZ ÁJ-t most már ne várja ide vissza senki.

Felülemelkedik a kérdéskörön (mivel érvei már végképpen elfogytak) és néhány nap múlva megjelenik egy másik topikban, és újra osztja az anarcho-liberál-bolsevik észt...;P

ON

miso64 Creative Commons License 2009.05.10 0 0 309
Magyarország a Magyaroké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 307
Nem ez a megoldás. Természetesen a cigányoknak joguk van cigányzenét hallgatni, de nem ott, ahol egy társaság fizetett azért, hogy saját ízlésének megfelelő zenét hallgathasson.
Előzmény: ninive_8 (306)
ninive_8 Creative Commons License 2009.05.10 0 0 306
TAKARODJANAK EL A CIGÁNYOK A SAJÁT ORSZÁGOKBA ÉS OTT KÖVETELJENEK CIGÁNYZENÉT!!!

OTT VERJÉK AZOKAT AKIKNEK ADÓJÁBÓL ÉLNEK!!!!
Okos Mikulás Creative Commons License 2009.05.10 0 0 304
Nem mennek ezek a bátrak olyan helyekre, ahol hús-vér cigányok vannak.
Nekik a cigány csak egy eszköz, amivel a magyarokat egymásnak lehet ugrasztani és ebből politikai hasznot húzni. A politikai haszonból meg arrafelé gyorsan anyagi haszon lesz..Leszarják ezeket a magyart is a cigányt is, csak röhögnek rajtunk míg elveszik a pénzünket.
Előzmény: Kiswombat (300)
ninive_8 Creative Commons License 2009.05.10 0 0 303
veszprém, nyíregyháza....

és még csodálkoznak a cigányok, ha nem engedik be őket sehova....
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 302
Neked ÁJ gondoskodni fogunk a sitten négy szobatárs kancigányról, hogy megmutasd, mennyire is toleráns vagy. Jó? Ugye RÉM viccesek vagyunk? ;-))
Előzmény: Állományjavító (47)
Okos Mikulás Creative Commons License 2009.05.10 0 0 301
Hát ja, fiatal lányok, amikor elmennek leánybúcsúra mindig Egészséges Fejbőrt hallgatnak. :)) Meg arra a zenére jól lehet mókázni piásan. :)

Mondjuk az, hogy ezek a vén komcsi jogvédők ilyen keveset tudnak a fiatal lányokról, megmagyarázza azt az iszonyatos frusztrációt meg negatív energiát amivel a normális embereket köpködik. :))

Nem csoda, hogy az okirathamisító szdsz-es, bűnöző csürhe menteget más bűnözőket. Hiszen az ő rendezvényeiken nincs ilyen, azt az IN-Kal biztosítja...

Ja, hogy az átlagemberrel mi van? Az a liberálisokat sosem érdekelte.
Kiswombat Creative Commons License 2009.05.10 0 0 300

Azt sem tudom, hogy a holgyek valóban sovén-rasszista szubkulturális termékeket élveztek-e vagy sem, csak felmerült bennem annak a lehetősége, hogy esetleg egy ilyen mozzanat is  közrejátszhatott az eseményekben.

 

Vélhetően ehhez hasonló kérdéseket fel szoktál tenni a cigányok sérelmére elkövetett bűncselekményekkel foglalkozó topikokban is. pl. hogy nem azért lőttek-e rájuk, mert magyarellenes jelszavak skandálása érthető módon provokálta az elkövetőket stb.

Bár úgy látom, hogy fantáziád mindig csak a magyarok ellen elkövetett bcs-knél kezd szárnyalásba, ha cigányt bántanak, ott az áldozat viselkedése mindig teljesen irreleváns, sőt még beszélni sem lehet róla.

 

Meglehetősen gusztustalan és ordenáré módon próbálod mentegetni kis védenceidet, de egy dolgoban biztos lehetsz: ha találkozol egy cigánnyal az utcán, az nem fogja felismerni, hogy te zsidó/ballib/cigányvédő vagy, tehát ugyanúgy be fogja verni a képed, csak idő kérdése.:-)

Előzmény: Állományjavító (47)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 299
dehogyis priviben. Várjuk ÁJ véleményét, aki - nekem úgy tűnik -, ezen a hétvégén az élő fáról értekező biológiai szaktopikban is hajlandó lenne kardot rántani legkedvesebb nézetei védelmében :) 
Előzmény: tbando (295)
tbando Creative Commons License 2009.05.10 0 0 298
Ideje megszólalniuk a jogvédőknek.

Fognak. A lányok az egyik höbörgőnek betörték az orrát. Türhetetlen.

Előzmény: Törölt nick (297)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 297
Legalábbis diszkrimináció, ha korlátozzák egy lánybúcsú résztvevőinek jogát abban, hogy gádzsó zenére mulassanak, és ráadásul még tettleg is bántalmazzák őket.
Ideje megszólalniuk a jogvédőknek.
Előzmény: ==T== (-)
tbando Creative Commons License 2009.05.10 0 0 296
Most látom, hogy az előbbi kérdésem ehhez postodhoz jobban passzolt volna. Mert ebben pedzegeted a valóban járható útak problematikáját. Már pedig mindkét cikk erről szól. Az egyik libero, a másik liberális megközelítésben. Mecsoda különbség. Nos, hogy látod őket?
Előzmény: Állományjavító (281)
tbando Creative Commons License 2009.05.10 0 0 295
Apropos. Olvastad Niedermüller Pétert a múlt heti ÉS-ben? És Biró András válaszát a mostaniban? Kiváncsi lennék a véleményedre. Akár priviben is.
Előzmény: tbando (294)
tbando Creative Commons License 2009.05.10 0 0 294
Érdekes, hogy milyen sokáig megmarad a népesség e tekintetben alsó decilisében az a meggyőződés, hogy a szavaknak mágikus erejük van, és hogy attól, hogy valamit ők megalapozás nélkül valahogyan minősítenek, attól az a dolog valóban olyanná is lesz...

Miért olyan érdekes ez? Azt hitted tán, hogy ez csak a libero percentilis előjoga?
Előzmény: Állományjavító (283)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 293

 

 

Akkor jó.

 

Nem is próbálkozom vele.

Előzmény: nnajoo (292)
nnajoo Creative Commons License 2009.05.10 0 0 292
Én már az internettó korban is idejártam. Egyes arcokról nekem újat elég kevesen tudnak mesélni.

Előzmény: Törölt nick (291)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.10 0 0 291

Állományjavító be van zárva a saját elméjének kalitkájába.

Kijönni nem tud ,ezért járkál körbe mint egy farkas a ketrecben, és szócikornyákkal múlatja az időt.

 

Kicsit autisztikus ,mint a szuperracionális emberek álatalában.

(Ez egyébként a szélsőségesen férfias karakterek sajátja.)

Állományjavitó egy szellemi szupermacsó.

Nem csak az izmai dagadnak hanem az agytekervényei is.

 

Minden nőies hiányzik belőle, többek között az empátia is.

Ezért nem tud alkalmazkodni sem a körülményekhez, sem az időkhöz, sem a másik emberhez.

 

Ki fog halni mint a természet többi  pompás túlzása,

 mint például a kardfogú tigris.

(Minő eszetlen tékozlás ez a természet részéről!)

 

 

Előzmény: nnajoo (286)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!