Keresés

Részletes keresés

muzsa Creative Commons License 2010.01.13 0 0 786
Drukkolok neked akkor, hogy minden rendben legyen holnap! És persze utána is, hogy az eredmény is jó legyen!
Ami az én babám szívében látható, az nem betegség, csak egy jel. Mondjuk mint a vastagabb tarkóredő, ami csak úgy magában szintén nem betegség... (persze a tarkóredő sokkal árulkodóbb jel, mint ez az ominózus szívizom. utóbbi nagyon sokaknak van, akiknke egyébként kutya bajuk) szóval azért én reménykedem nagyon...
viszont azt is megtudtuk ma, hogy ugyanolyan görbe kisujjal rendelkezik ez a kisfiam is, mint a másik, illetve mint én, anyukám és a nagymamám :) ez valami nagyon erős gén lehet :) merthogy igen részletesen átnézték ma is a gyerkőcöt...
http://kergestest.blog.hu/2009/02/16/ujj_ujj_ujj
Előzmény: quilla (785)
quilla Creative Commons License 2010.01.13 0 0 785

Jooo lesz a vegkifejlet, jonak kell lennie!!!

Ep egy hete lattam a teveben egy hasonlo esetet, de ott a nonek mar jo nagy hasa volt, boven a huszas hetekben benne ha nem a vege fele, es UHn lattak, hogy van gond a szivevel meg az egyik kezevel is ami ott 18-as triszomiara utalhatott elvileg. Ok nem akartak amniot de vegul meggyoztek oket... es az eredmeny negativ lett!! :) (mondjuk a bebinek a keze es a szive igy is problemas volt, de mind a ketto korrigalhatoan)

(en holnap megyek a hasbaszurasra)

Előzmény: muzsa (784)
muzsa Creative Commons License 2010.01.13 0 0 784
sziasztok, jövő hét szerdán csinálják az amniocentézist nekem, drukkoljatok, hogy ne derüljön ki az, amitől tartunk (21-es triszómia). ma voltunk szívultrahangon, az a valami, ami önmagában nem betegség, de jelezheti, hogy down-szindrómás a gyerek (hiperechogén papilláris szívizom), valóban ott van, és a kombinált teszt (aminek 1:1500 lett az eredményre Downra) meg ezen ultrahang alapján már erősen javasolták a szúrást. Viszont az már a 21. hét betöltése után lesz, úgyhogy nagyon drukkoljatok, hogy jó ereményt kapjunk, mert nincs erőm megtartani ellenkező esetben :( és viszont ha nem tartom meg, akkor ez egy igazi szülés lesz, csak már előre tudott szörnyű végkifejlettel :(((
Noncsi.. Creative Commons License 2010.01.13 0 0 783
Ezt egész nap nézed, és amikor megmozdul onnan indul a fél óra? Vagy hogyan? Fel is kell írnod hogy megvolt a 10? Nekem még nem mondott ilyet, igaz nekem még van 2 hetem a 30-hoz.
Előzmény: Törölt nick (782)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.13 0 0 782
Sziasztok,

mi ma vagyunk 29 hetesek, hétfőn voltunk uh-on, minden rendben van a kissráccal, a méretei tökéletesek, és 1 kg 24 deka volt hétfőn.

a mozgással kapcsolatban nekem tegnap azt mondta a védőnő, hogy a 30. héttől figyeljem, és fél óra alatt kell 10-et mozognia. ez lehetséges?
Előzmény: MissEarnshaw (781)
MissEarnshaw Creative Commons License 2010.01.13 0 0 781
Hát nem tudom, mi van vele, kb tegnap este óta iszonyúan ficereg, főleg, hogyha bármi hozzáér a hasamhoz (pl a karom mozgás közben). Akkor jól belerúg... Míg ezt leírtam kb 3-4 rúgás volt. De hétvégén pl alig-alig éreztem, hogy létezik és a fura, hogy ugyanazt eszem, iszom mindig, nem vagyok stresszes, szóval semmiben sem változik semmi, mégis hol mozog - hol nem. Na mindegy.

Másfél órát azért sétáltam összesen, mert a posta olyan 15-20 perc gyalog (az oda-vissza 30-40 perc ugye), de utána kerültem is egy kicsit, hogy vásároljak meg beugorjak a GP-hez. Amúgy dublin 4-ben lakunk. Ja és van posta közelebb is, ez a "központi" posta volt, ahová el kellett sétálnom, mert csomagom jött és azt nem hozzák ki soha, be kell érte menni. :( (Busz amúgy nem jár arra tőlünk, bár ez nem újdonság, felőlünk kb semerre nem megy busz csak ki Sandymountra meg be a központba.)

Ez a tájékoztató sajnos nyomtatott. :( Tegnap beugrottam a GP-hez, hogy kéne booklet az oltásokról, de nem volt semmi kéznél, úgyhogy ma vmi nővérke felhívott, hogy az első oltás 2 hónapos korban van (a kórházi tbc (?) oltás után), hogy minden free of charge és hogy a GP adja be a szurikat. Mikor rákérdeztem, hogy és mégis, milyen oltások ezek, akkor mondta, hogy van egy jó kis booklet-e, ott hagyja nekem a portán, ugorjak be érte és abban minden benne lesz. A sztori innen már ismert. :)
Szóval ha van ötleted, hogy tudom hozzád eljuttatni ezt a cuccost, akkor szólj!! Ahogy így belenéztem, 2, 4, 6 hónaposan vannak az első oltások, de még nem tudom kívülről. :) Le van írva, mikor, milyen oltások vannak, ezek mi ellen védenek stb, kb 10-15 oldal.
Előzmény: kiscsirek (780)
kiscsirek Creative Commons License 2010.01.12 0 0 780
Szia. Igen, itt azt mondtak hogy ennyi idosen ennyit "illik" mozogia. De nekem mindig keveset mozog ezert aggodtam. Szoval ha neked van olyan hogy egesz nap porog akkor szerintem ne aggodj, lehet hogy masnap piheni ki.:)
Plusz az is erdekes volt hogy a ctg akkor is jelzett mozgolodast amikor en nem ereztem, szoval lehet hogy csak finoman tornazik ott bent, de azert mozgolodik!!
Ha jopar nap eltelik 10-nel kevesebb mozgassal 12 ora alatt, akkor kell szolni nekik, foleg ha elotte aktiv volt.
Masfel ora a postara, az durva, es nincs semmi busz???megkerdezhetem hogy merre laktok?

Azt az oltasos tajekoztatot hol talaltad, el tudnad kuldeni nekem is, pls? :)

Csibe, akkor van remeny ha a kisfiadbol indulunk ki:)) egyebkent en is nyugis baba voltam allitolag, bar az ido sokmindent megszepit. :D
Viszont a parom kisbaba koraban nagyon siros, "aktiv" gyerkoc vol. (bar 4-5 evesen lenyugodott, es inkabb csendes gondolkodo fajta lett.)
Szoval remelem ram utott a gyerkoc, es azert ilyen "nyugis":))
Előzmény: MissEarnshaw (779)
MissEarnshaw Creative Commons License 2010.01.12 0 0 779
sziasztok,

jajj, drukkolok mindenkinek az amniohoz, remélem rendben lesz minden!

ami a lihegést illeti, nekem kb ez az egyetlen tünetem: már nem vagyok olyan jó kis strapabíró, mint régen: ha gyorsan sétálok, nem tudok beszélgetni alatta... bizonyos szempontból amúgy örülök, hogy itt élek, ahol nincs ugye jó tömegközlekedés, mert így legalább rá vagyok kényszerítve, hogy edzésben maradjak... :) ma egy-másfél órát sétáltam (be kellett mennem a postára) és tök jól esett, elégedett voltam magammal, milyen aktív vagyok. nagyon fura érzés amúgy, hogy mostanság nem tudok teljesen lehajolni, mert összenyomódik a hasam, sosem volt még ilyen, számomra ez újdonság.

kiscsirek: gratula, hogy minden oké. :) komolyan 12 óra alatt 10-et kéne mozognia a babának?? az azért elég durva... én azt hittem, az én babóm hiperaktív, mert vannak napok, mikor le sem áll szinte (ma is ez volt pl, öt-tíz percenként rúgott / rúg), viszont van úgy, hogy egész nap 1-2x érzem összesen, szóval azt hiszem, mégsem olyan aktív a kölyök... remélem minden okés... :(

forgolódás: írtam a napokban, hogy kocka lesz a hasam időnként, ez továbbra sincs másnál? most, hogy írok, most is jobb oldalt van egy dudor a hasamon és ott tök kemény is, a másik oldalon meg kicsit lazább... (ahol kemény, zsibog is, hmmm)

amúgy ma szereztem egy kis bookletet, hogy milyen oltások vannak itt, majd letöltöm, otthon mik vannak, csak hogy tudjam, van-e eltérés és tudjuk, mikor kell visszajönünk...
franciacsibe Creative Commons License 2010.01.12 0 0 778
Eddig nekem jo a tapasztalatom, Luka sem rugta ki a haz oldalat es kisbabakent annyira nyugis volt, hogy azon aggodtam hogy autista.
Persze nem az, de most is nyugodt gyerek, ma pl. iskola utan hazajott, ket orat rajzolt az asztalnal ulve (nem is hallottuk kozben), aztan megmutatta a rajzait, ivott egy pohar tejet es kozolte, hogy akkor most o lefekszik aludni..
Ennel nyugodtabbat tenyleg keresni kellene :) (nem baj, itt a nagyobb, aki kiegyensulyozza a hiperaktivitasaval, igy nem unatkozunk)

Amugy furcsa, a ctg-n azert az en babam is mozgott, a 20 perc alatt 3-szor is hallottuk.
Szegeny parod tenyleg megijedhetett!
Előzmény: kiscsirek (774)
franciacsibe Creative Commons License 2010.01.12 0 0 777
hat, az antibiok meg hagyjan, azok altalaban nem artanak.
inkabb ha volt orrspray, ilyesmi, az a necces.
en hatoanyag alapjan utananezek mindig a neten hogy mit mennyire lehet szedni, epp azert hogy ne izguljak.
ha tudsz angolul (vagy valamelyik gyerkoc :), akkor megnezegetheted itt: www.safefetus.com, itt a Drug Search-nel kell beirni a hatoanyag nevet (neha probalkozni hogy angolul okes legyen), es kiadja hogy mik a hatoanyagra vonatkozo adatok.
A legtobbszor megnyugtato, nincs a karossagra vonatkozo adat vagy bizonyittan artalmatlan.
Kerdeztem a dokimat is, ismeri ezt az oldalt es o is megbizhatonak tartja.
(mondjuk az en vernyomasgyogyszerem epp C kategorias, tehat bizonyitottan veszelyes terhesseg alatt, mert a magzat novekedesi elmaradottsagat okozza, de ezt eddig is tudtam es emiatt van ennyi uh-m meg hazhoz jovo szuleszno).
Előzmény: anyabanya (772)
franciacsibe Creative Commons License 2010.01.12 0 0 776
dehogynem, az alap asztmam mellett egy mosogatogep kipakolasatol lihegek... (a hajolgatas faraszt fel-le)
az uszoda viszont nekem jot tesz, de a viz alatti legzogyakorlatokat nem tudom csinalni, bepanikolok, megfulladok. A gyogytornasz turelmes mondja hogy probalgassam, egyszer csak menni fog.
de pl a lepcsozesrol is lealltam, lefele meg okes, de felfele lifttel jovok az elso emeletre, idaig jutottam :)
haton fekudni meg sem probalok, jol elvagyok en oldalt :)

egyebkent megneztem a te oltasod betegtajekoztatojat (ideadtak mindket oltaset fenymasolva), es amiket irtal, gyakori mellekhataskent van feltuntetve.
Előzmény: quilla (771)
kiscsirek Creative Commons License 2010.01.12 0 0 775
Ez nalam is elo szokott fordulni, ilyenkor leulok egy kicsit es jobb lesz.
De a multkor szulesfelkesziton panaszkodlott a szulesznoknek egy csaj, hogy szinte a terhesseg elejetol kezdve alig kap levegot, 1 emelet alatt 2x meg kell allnia pihenni. nem nagyon tudtak ra mit mondani neki. Szoval rosszabbul is jarhatnanak :)
Előzmény: quilla (771)
kiscsirek Creative Commons License 2010.01.12 0 0 774
Sziasztok.
Ma voltam korhazban a 28 hetes vervetelen/viziten.
Erre kiderult hogy itt is mecsinaljak nekem a terhelesest, ugyhogy ma csak keveset vettek csak a vasat nezik, de csutortok reggel ehgyomorra vissza kell mennem 7.30 ra es megnezik a cukrot is. Me'g jo hogy errol senki nem szolt elore, ma tudtam meg..
De legalabb itt lucozadet itatnak, nem a cukros lotyit, legalabbis a tajekoztato szerint.:)
Aztan beszeltem egy dokival is, kb 1.5 perc alatt lerendezett, kerzedte hogy mozog e a baba, meseltem neki hogy szerintem keveset, es eleg rendszertelenul, de azt mondta hogy az nem baj.
Viszont azert rogton elkuldott ctg-re. Tobb mint 1 orat ott voltam a gepen, persze ez ido alatt eleg aktiv volt, azt mondtak hogy minden ok, es adtak egy tablazatot amibe irhatom hogy mikor mozog es ha kevesebbet mint 10et 12 ora alatt akkor vissza kell menni.

Szoval Csibe, ugy latszik nekunk ilyen nyugis bebik jutottak :)) Csak maradjon is igy ha megszuletnek ;)

Szegeny parom aggodott, mert vegul a surgossegi osztalyon csinaltak a ctg-t mert ahova a doki eloszor kuldott, mar nem csinalt ma tobbet. Igy oda kuldtek, es amikor hivott, nem volt jo a terero ,meg is szakadt egy ido utan, csak annyit vett ki hogy az emergency room-ban vagyok, es nem is tudtunk beszelmni utanna mert nem ismukodott a telo. Es megijedt hogy mit keresek en ott, amikor egy rutin vizitre mentem be.
Aztan amikr mentem a kocsihoz, lattam hogy valaki meghuzta az elejet, es le is tort a rendszam.:( na mindegy a lenyeg hogy minden okesnak nez ki, legkozelebb 2 het mulva kell mennem a gp-hez es 4 het mulva vissza korhazba.

(A fonokom fog legjobban orulni, ugyanis csak hetfo-kedd-csutortokon dolgozok, es az osszes szulesfelkeszito, vervetel stb ezen napok egyikere esik. Szinte hetente februaltol, plusz ezen a heten 2x felnap a 3 munkanapbol. A csutortokit probaltam attenni pentekre amikor szabad vagyok, de nem volt hely. Szoval szerintem hulyet kap holnap amikor felhivom:))
Szoval "roviden" ennyi tortent ma velem:))

Quilla, nagy drukk a vizsgalthoz, biztos minden ok lesz.

Muzsa neked is a legjobbakat. Szerintem is biztos elore vesznek a varolistan! hogy mihamarabb megtudjatok az eredmenyt.
Előzmény: franciacsibe (768)
KicsiManci Creative Commons License 2010.01.12 0 0 773
A lépcsőzés pl. nekem sem megy. Két lépcsőfok után kifulladok, és meg kell állnom pihenni :-) A pocakom most egész szépen megnőtt, biztos ez is az oka ennek.
Néha kicsi szúrást érzek a pocimban. Ez normális? Olyan, mintha baba tűvel szurkálna odabenn.

Tegnap voltunk szívultrahangon, mindent rendben találtak, bár a rekeszizmom kicsit feljebb van, mint kellene, így valamilyen artériát nem tudtak megmérni, mert nem látták.
Ma voltunk az első szülésfelkészítő találkozón a klinikán. Tetszett, azt hiszem, rendszeresen járni fogunk.
...és ma voltunk fogorvosnál. Van némi fogkövem (nekem sajnos kb. félévente le lehetne szedetni, mert bárhogy mosom, bárhogy sikálom, állandóan újranő), de ezen kívül nem kell csinálni semmit. Még jó, hogy esküvő előtt rendbe rakattam mindent :-)
Előzmény: quilla (771)
anyabanya Creative Commons License 2010.01.12 0 0 772

hát drukk....

nehéz dolog ez nagyon...de bizzál a legjobbakban...

 

 

amugy én is parázom ezerrel, mert egyfelöl ugye nekem is volt egy rossz eredményem, de nem is ez a legnagyobb gáz, mert azért ezen a téren megnyugtattak, bár én most sem értem, hogy miért van ekkora eltérés az amino eredménye közt, mert nekem Szegeden egyértelmüen 4 hetet mondtak...és az nekem már sok lett volna..és erre meg itt olvasom, hogy máshol sokkal hamarabb...

 

de a fő parám ez a rengeteg antobogyo, amit beszedtem,  5 féle gyógyszer és egy egész honapon át....de nem beszedni meg féltem, mert a tüdőgyulladás gyógyszer nélkül ma is halálos lehet és nekem meg nem akart javulni sem egy honapon át..., ráadásúl pont akkoriban volt tele a sajtó a gépen lévő anyukákkal...ma már bánt az is, hogy talán sarkamra kellett volna állni és komolyabb kivizsgálást követelni...

 

 

 

Előzmény: muzsa (765)
quilla Creative Commons License 2010.01.12 0 0 771

Jovo hetre valoszinu tudom majd :) Mikor dokinovel egyeztetem aki majd csinalja, o meg 8 napot mondott, lehet o tudja jobban... a dokim lehet csak felhozta, hogy jo az ujabb eljaras, vagy nem tudom konkretan ram maondta e, de a 8 nap az a jovo heten meglesz igyis ugyis :)

Mar kezdek eppen egyenesbe jonni az oltas utan (aaa lett laz is, fejfajas is, hasmenes is... nem tudom kihagytam e valamit a probalasbol :D) most meg majd heverhetek emiatt. Szokott neked mar fulladasod lenni? Mar ugy ertem levegozos nehezseg nagyobb nekiinduilas utan? Nem emlekszem az mikor kezdodik, es lehet csak elfaradtam az almult napokban, de ma mikor elmentunk az uszodaba tok kesz voltam :) Aztan az uldogeles utan helyrejott, uldogelve jo ez... de asszem mar be kell lassitanom. De mar most? (17.het) meg nincs is olyan magasan a meh-... persze ok, a vegen ulve fogok aludni es azt is nehezen lelegezve, ez mar remlik :)

Előzmény: franciacsibe (770)
franciacsibe Creative Commons License 2010.01.12 0 0 770
akkor neked meg drukk holnaputanra!

ezek szerint a jovo heten mar meg is lesz az eredmeny? de jo, biztosra fogod tudni a nemet is ! :)
Előzmény: quilla (769)
quilla Creative Commons License 2010.01.12 0 0 769
Penteken jartam a dokimnal es szo volt a jovo heti amniomrol (ami e het csutortok lesz) es akkor mondta, hogy milyen jo, hogy uj modszer letezik a regivel 10 nap 2 het volt az eredmeny, de ezzel az ujjal 2-3 nap alatt tudjak mondani!!?? Es egy valakirol odahaza is olvastam, hogy megmondtak neki meg azon a heten... ugyhogy elkepzelheto, hogy otthon is van ahol megcsinaljak gyorsabban, csak nincs 'reklamozva'. (lehet anyagi okai vannak?!)
Előzmény: muzsa (765)
franciacsibe Creative Commons License 2010.01.12 0 0 768
Biztos elorevesznek ilyen idos terhesen., ehhez is megy a drukk!!!!!

Most elgondolkoztam hogy nekem a rossz afp-vel meg egy normalis uh leletem sincs, ugye az elozo uh-n nem tudta lemerni az orvos, a szivet sem nezte, mert rossz pozicioban aludt... Mi is ugye onnan indultunk hogy ha uh-n gyanus valami, akkor amnio, na ezzel mar elkestunk alaposan, kovetkezo uh 27 hetesen lesz, ha akkor kerunk amniot, 31 hetre kesz az eredmeny. Na mindegy, ezt a kockazatot bevallaltam, bevallaltuk, benne volt a pakliban.

Viszont ma volt nalam a szuleszno, az a lenyeg hogy minden rendben, a szivhang tokeletes. Csodalkozott is hogy ennyire nyugodt baba, mondta hogy 25 hetesen nem nagyon csinalnak 20 perces ctg-t mint nekem, mert a baba mindig elmozdul, hat az enyem csak rugott 3-4-et, azt lehetett hallani, de amugy siman a helyen ult. Mondtam hogy aggodom is emiatt (itt is paraztam parszor, hogy baromi keveset mozog), azt mondta, vannak ilyen nyugodt babak, mar latott egy parat, talan mert en is nyugodt vagyok, nem tudja. Kerdeztem hogy akkor utana is nyugodt lesz? Mondta hogy semmit nem garantal :)))
Szoval a szivhang oke, a vernyomas is, a vizelet is. Csutortokon vagy penteken jon ujra.
Az az erdekes hogy a fiamnal is ugyanez a szuleszno volt aki kijart hozzam, szoval elbeszelgettunk mi tortent az elmult ot evben... Roviden szuletett egy gyerekem, az apja lelepett, elvaltam, talaltam valakit, "orokoltem" egy kislanyt es most ujra babat varok. Kozben szereztem ket diplomat, volt egy vallalkozasom es ket munkahelyem. Hat mondta, hogy tuti nem unatkoztam :))) Mondtam neki hogy nem vagyok az az unatkozos tipus :)))
Előzmény: muzsa (765)
toria78 Creative Commons License 2010.01.12 0 0 767

Muzsa, a te mintádat előre fogják venni a sorban, amiatt ne aggódj.

A pozitív lett a ... topicban még nem jártál ugye? http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9190992  lehet h ott van hasznos infó mit hol mennyiért stb csinálnak.

Én a bajcsyban voltam (oké, biopszián), de ott kiderült, hogy előrehaladottabb terheseket természetesen előresorolnak. A mintavétel nem nagy ügy, talán lelkileg inkább, utána szánj elég időt a pihenésre - I. mellett nehéz, de hát kell.

Előzmény: muzsa (765)
N Nycky Creative Commons License 2010.01.12 0 0 766
Hali!

Nagyon drukkolok, hogy csak az uh-n látott eredmény legyen a rosz, azaz csak elnézte a doki aki csinálta.
Én is jártam már így, csak nekem a 32. héten mondta azt a doki az uh-n, hogy beteg a gyerek szíve, meg a gyomra, és nem is nől rendesen, azaz lényegesen kisebb mint a kora alapján kellene, és az is rendellenességre utal. Először az egyik doki csak annyit hogy lát valamit, ami nem normális, és kisebb a baba mint kellene, és továbbküldött egy fejesebb dokihoz. Bár ne tette volna, mert mi is kész frászban voltunk a szülésig, mert a 32. héten már mindenképp ki kell várni az időt, kivéve, ha tuti olyan baj van, amivel jobban jár a gyerek, ha hamarabb megszületik, és kezelni kezdik. Mi is kész frászban voltunk, hogy egyántalán mennyi esélye van arra, hogy éljen, és pontosan mi is a baj...stb. De ugye a 32. héten már tuti csak ha meghal magától, mondhat le róla az ember, különben nevelni kell, akkor is, ha előre tudod, hogy csak néhány éve van hátra. Szóval kétségbe voltunk esve rendesen. Persze mi is mentünk másik uh-ra is később, de ehhez el kellett kéredzkedni az osztályról, mert egy ilyen lelettel rögtön bent fogtak a kórházban. A másik uh- már semmi eltérést sem mutatott, (kivéve, hogy kisebb mint kellene ) így volt egy jó meg egy rossz eredményem, de ugye biztosat csak szülés után tudtak mondani.
Szerencsére a rossz eredményű uh volt a rossz, azaz a gyerek ugyan kisebb volt mint kellett volna, (de még így is a 39. hétre 52 cm és 3000gr lett) de azt már régóta mondogatták, és azóta is kis növésű, de teljesen egészséges.

Szóval tény, hogy utána kell nézni, ha valami rendellenességet találtak, mert így ki lehet kerülni a nagyobb bajt, de nem mindig ad megbízható eredményt az uh.

Igaz, a távolabbi rokonságban volt olyan is, akinél meg igazolódott amit az uh-n láttak, de ott az AFP eredménye alapján már eleve gond volt, és az uh és utána nem tudom milyen vizsgálat is igazolta nekik a nyitott hátgerincet.
Szóval minnél hamarabb könyörögd be magad valahol arra az amniora, ha kell azt hiszem lehet fizetős helyre is menni, ott talán hamarabb van időpont, addig meg bízz benne, hogy csak az uh tévedett, mást nem tehetsz, és a babának sem jó, ha már most lemondasz róla, pedig lehet, hogy semmi baj sincs, mert megérzik.

Niki
Előzmény: muzsa (765)
muzsa Creative Commons License 2010.01.12 0 0 765
Köszi lányok a drukkokat, én igazából most már nagyon elszántam magam az amnióra, csak ugye most már az a baj, hogy nehéz úgy időpontot kapni, hogy egy esetleges rossz eredménnyel ne fussunk ki az időből és ne legyen az, hogy már el se lehet venni a babát :((( nem tudom mi a francért tart pl. minimum 2 hétig, míg meglesz az eredmény...
Előzmény: KicsiManci (764)
KicsiManci Creative Commons License 2010.01.11 0 0 764
Muzsa! Kitartás! Reméljük, kiderül, hogy csak tévedés volt, amit találtak! Nagy drukk nektek!!!!
Előzmény: muzsa (759)
toria78 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 763
Drukkhegyeket küldök +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Előzmény: muzsa (759)
kiscsirek Creative Commons License 2010.01.11 0 0 762

Huhh.. nagyon nem jo hirek Muzsa :( De bizzunk a legjobbakban!! Nem is tudok most mas "okosat" irni. :(( remelhetoleg csak "felre" neztek valamit es az amnion kiderul hogy minden oks!!

Drukkolok nagyon hogy minden rendben legyen a babaval!!!

Előzmény: muzsa (759)
MissEarnshaw Creative Commons License 2010.01.11 0 0 761
Jajjj muzsa, nagyon-nagyon drukkolunk!!! Olyan kis erős volt eddig is, csak nem lesz semmi gond!!! Tudom, könnyű mondani, de bízz magatokban! Minden oké!
Előzmény: muzsa (759)
franciacsibe Creative Commons License 2010.01.11 0 0 760
aaa, a francba!!! :(((
nagyon drukkolok hogy ne az legyen! meg az amniohoz is persze!
Előzmény: muzsa (759)
muzsa Creative Commons License 2010.01.11 0 0 759
sziasztok nincsenek jó hírek nálunk, találtak valamit tegnap a gyerek szívén/ben, ami down szindróma gyanús lehet, úgyhogy mégis szeretném az amniocentézist, de baromi késő van már hozzá, most próbálom intézni, hogy jövő kedden megcsináéják, és akkor ha nagy a baj épp az utolsó pillanatban megszülhetem a 24. héten a kisbabámat, hogy az enyészeté legyen :(((( baromi jó kilátások :( majd jelentkezem, hogyha van valamim konkrét...
toria78 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 758

Sziasztok!

Csak beköszönök, mennyi fiús anyuka :-)

 

Gyerekmegőrzés nálunk is necces lesz, mert nagyszülők messze laknak, közel pedig csak kisgyerekes barátok laknak.. talán a szomszédból egy néni, de ő is dolgozik, szóval....persze készülhetek programozott császárra és akkor van idő vkit felhívni, de kell vészforgatókönyv is - max csak egyedül leszek a szülésnél, amíg nem jön vki.. egyelőre passz.

 

Ruhák kapcsán hátha sikerül pl a felesleges gyerekholmi topicban egy anyukával összejönni, én pl 1 állandó forrásból szerzem be a ruhák 2/3 részét.

A hiányzó dolgokat (légzésfigyelő fotel stb) már nézegetem, keresem

 

Bébim jól van, rendszeresen bejelentkezik, már nehéz a hasam, támasztó párnával alszom, a derekam néha már le akar szakadni. Doki jövő hét.

 

23+2

 

KicsiManci Creative Commons License 2010.01.10 0 0 757
MissE. Kissé megdöbbenve olvasom, amit az UH árakról írtál. Mi 12.000 forintnál, ami kb 43-44 euronak felel meg, sosem fizettünk még többet sehol. Ebben szinte a teljes Uh felvételt megkaptuk, és a képeket vagy CD-re írták, vagy nyomtatva kaptuk meg. Ezek szerint mi nem panaszkodhatunk...

Én is hason aludtam kicsi korom óta. Néha még most is furcsa, hogy maximum csak oldalt fekve tudok aludni. Sokszor baba így is az oldalamat bökdösi, de mindig megbeszélem vele, hogy anyának csak így a jó, és háton nem tudok elaludni. Édes, és olyankor alukál tovább ő is.
Nekem is már a terhesség elejétől nem megy a hason alvás, nekem is a cicim miatt, mert hirtelen hatalmasat nőtt, és az nagyon fájt. Ez volt pocaklakó első jele :-))
Előzmény: MissEarnshaw (756)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!