Manapság annyira eluralkodott ez, a Polidiliben is látni rá példát. Csökkenthetné a népszerűségét, ha a téma szakértői, a teológusok létrehoznának egy posztot vagy bizottságot, amely hivatalból foglalkozna azzal a kérdéssel, hogy eljött-e már az antikrisztus, és ha igen, ki az? Több egyház is megegyezhetne, vagy delegálhatna tagot a bizottságba.
Ez egyáltalán nem így van. Az egyházak, különösen a nagyobbak, a legkülönbözőbb habitusú emberekből állnak. Ritka pl. az a lelkész, aki egy-egy politikust leantikrisztusoz, csak éppen nagy nyilvánosságot kap. A protestánsok között is szinte már teljesen elenyészett az a nézet, hogy a pápa az antikrisztus.
Nem, nem! Ujjabban én Magyar-ázok néha homájosan :-( - az antianyag teszi - De szívesen olvasnám más egyházak szakértőinek a véleményét is e fontos kérdésről, hiszen - bár csordultig tele jószándékkal - de magam is tévedhetek e kérdésben.
Fölfele van a vége. Például - föltéve, de nem megengedve - elevenen eltemetnek mint Antikrisztust az eretnekséged miatt és ásod magad kifelé a sírból, jössz-jössz, egyszer csak vége a gömbnek, nincs már hová ásni, mert vége. Nincs már más ott, csak az Antianyag, de ami már egy másik világ, és az előzőnek vége. Remélem érthető.
Na jó, egye fene, kivételesen őszinte leszek, mert nincs is értelme tovább titkolni: én vagyok az "Antikrisztus". Pontosabban az a személyiség, akit Ti annak nyilvánítanátok, ha elkövetném mindazokat a cselekedeteket, amelyeket, ha rettegve is, de vártok tőlem. És az a személyiség is én vagyok, akit az Úr erre a feladatra kijelölt, amiképp a másik, két évezreddel ezelőtti feladatra a másik fiát, voltaképpeni testvéremet...
Csakhogy, mint teremtett bajkeverő, képes vagyok a rám ruházott feladattal IS szembefordulni, hogy ezáltal még nagyobb bajt és még több szenvedést zúdíthassak a nyakatokba! EZÉRT határozottan és eltökélten visszalépek eredetileg kiszabott szerepemtől, hogy minden gaztettet, amit nekem kellett volna, Ti magatok kövessetek el önmagatok és felebarátaitok, szüleitek, testvéreitek és gyermekeitek ellen, oly ádáz módon, hogy az általatok előidézett sorscsapások kínkeserveitől üvöltve, magatok szántából könyörögjetek földön kúszva és sárba tipródva az Utolsó Ítéletért!!!
Én vagyok az antikrisztus Én már tudom amit nem tudsz Jöjjön hát az anarchizmus
Anarchiát Oi Oi
Szabad legyek azt akarom Ne kormányzott hülye barom Ez a helyes én már tudom
Anarchiát Oi Oi
Én vagyok,én vagyok,én vagyok Én vagyok az antikrisztus.
Álmaidat elfelejted Beilleszkedsz ez lesz veled Szürke kis pont lesz belőled
Anarchiát Oi Oi
Szabályozás mentes világ Senki nem nem parancsol mondták Ez jelzi az anarchiát
Anarchiát Oi Oi
Én vagyok, én vagyok, én vagyok Én vagyok. Hát én ki vagyok?
Nézz körül és baszd az anyád Vedd már észre a sok hibát Milyen szar az egész világ!
Anarchiát Oi Oi
Szabad legyek azt akarom Ne kormányzott hülye barom Álmaidat elfelejted Beilleszkedsz ez lesz veled Szürke kis pont lesz belőled Nézz körül és baszd az anyád Kibaszott nagy anarchiát!
(Bruhaha bruhaha)
Anarchiát Oi Oi
Anarchiát Oi Oi
Anarchiát Oi Oi
Anarchiát Oi Oi
Nézz körül és baszd az anyád Vedd már észre a sok hibát Milyen szar az egész világ!
Anarchiát Oi Oi
Szabad legyek azt akarom Ne kormányzott hülye barom Álmaidat elfelejted Beilleszkedsz ez lesz veled Szürke kis pont lesz belőled Nézz körül és baszd az anyád Kibaszott nagy anarchiát!
(Bruhaha bruhaha)
Anarchiát Oi Oi
Anarchiát Oi Oi
Anarchiát Oi Oi
Anarchiát Oi Oi
Anarchiát Oi Oi
Szabad legyek azt akarom Ne kormányzott hülye barom Álmaidat elfelejted Beilleszkedsz ez lesz veled Szürke kis pont lesz belőled Nézz körül és baszd az anyád Kibaszott nagy anarchiát! http://www.youtube.com/watch?v=Kp-7vzve91w