Eladó egy kifogástalan állapotban lévő NIKON D5000-es fényképezőgép, kit-ben, egy 18-55-ös VR objektívvel. Eredeti papírokkal és az összes eredeti tartozékkal, eredeti csomagolásban. Kb. 16500 expo van benne, de a NIKON cég 100000 expo-t garantál. Pluszban adok mellé egy eredeti NIKON akkumulátort (így 2 db lesz hozzá) és egy szintén kifogástalan állapotban lévő HAMA táskát. Az objektív gyakorlatilag nem volt használva, mert egy másikkal használtam a gépet. Irányár: 75000 Ft.
Üdv.!Nikon D5000 masinához lenne szükségem adapterre,hogy a régi M42 obikat tudjam használni hozzá. Létezik lencsés és sima változat is belőle,annyit tudok.Melyiket érdemes megvenni,használni? Köszönöm!
Tapasztalt már valaki olyan hibát a D5000-en, hogy nem jól fókuszál? Én most, hogy lett egy komolyabb obim hozzá 35mm 1,8, észrevettem, hogy nem mindig oda kerül a fókusz, ahova akarom.
Kipróbáltam egy fókusz tesztet és hát sajnos mindegyik obival mellé lő. (back fókusz)
Köszönöm,az rendben van,hogy a képen ott van a talán valós expó szám.De mi van akkor ha úgy akarják feltüntetni,hogy nem használták sokat a gépet?Tehát a gép nem tárolja el?
Megtudná valaki mondani,hogy a D5000-es eltárolja valahol a menüben,hogy mennyi expó van benne?Ha igen hogyan lehet előkeresni?Előre is köszönöm a válaszokat!
Eladnám Nikon D5000 típusú fényképezőgépemet és a hozzá tartozó 18-55 kitobjektívet valamint a szettel egy időben vásárolt 55-200 VR ED objektívet.
Nikon D5000
Nikon 18-55 3.5-56 DX VR
Nikon 55-200 4.5-5.6 DX VR
Eredeti csomagolás
Papírok
A szett 2010 augusztusában lett vásárolva.
A gép és objektívek hibátlan állapotban és esztétikai formában vannak. Egyetlen sérülése a gépnek, hogy a gumírozott szemkagyló egyik sarka picit leszakadt.