Keresés

Részletes keresés

thoughts Creative Commons License most 0 0 89196

'az fel sem merült bennem.'

 

most.

és amúgy?

Előzmény: pk1 (89194)
thoughts Creative Commons License 2 perce 0 0 89195

'az emberiség tudására gondoltam.'

 

igen, gondoltam. (utólag...)

ezért is mondtam, hogy rossz helyre írtam... /:

Előzmény: pk1 (89194)
pk1 Creative Commons License 10 perce 0 0 89194

Ennél sokkal prózaibb voltam, csupán az emberiség tudására gondoltam. Hogy az idő lineáris-e vagy örök visszatérés-e, az fel sem merült bennem.

Előzmény: thoughts (89191)
dingdingdong Creative Commons License 10 perce 0 0 89193

Magam is úgy vélem, hogy az emberiség legfőbb (és talán egyetlen) reménye a természettudományok fejlődése. Ám ezzel együtt meglehetősen szkeptikussá váltam az emberiség kedvező jövőjét illetően. Ha pedig a jövő szerény, vagy kifejezetten sötét, akkor talán ez a fene nagy tudományos gőz is fölösleges.

 

Az emberiség nem fókuszálja a javait semmilyen kozmológiai cél érdekében. 45 kilós plázacicák ülnek 200 lóerős gépeken, magamfajta okostojások meg céltalan fórumozgatásra herdálják mentális képességeiket. Persze, mi másért dolgoznánk, mint a jólét? A baj csak az, hogy szerintem a jövőt éljük fel. Egy okostelefonba vagy gépkocsiba olyan technikai bravúrok és olyan sok energia lett fektetve, hogy ha belegondolok, elszédülök (a plázacica pedig még csak bele sem szédül, mert halvány gőze sincs arról, melynek javait élvezi). Ez olyan felháborító, hogy ha nem lennék ugyanolyan önző, mint a fajtám összes többi egyede, jól fel kéne pofoznom magam. 

De ez még csak a jéghegy csúcsa. Fajtánk nagyobbik része olyan retardált, hogy még a régi istenhiteket sem volt képes lerázni magáról. Sok évtizede már, hogy Embert vittünk a Holdra, és ekközben még mindig vannak olyanok, akik éles hangon hirdetik, hogy a Föld lapos(!).

 

Hiszek a tudományban, de nem igazán hiszek az emberiség jövőjében. Nem vagyunk jobbak, mint az ókori Egyiptom népe, mely nagy balgaságában hülyeségekre áldozta az energiáit (templomok meg piramisok építésére istenei kiszolgálása céljából). A Tudomány csak annyiban segített rajtunk, hogy ma mindenki fáraónak képzelheti magát a fene nagy jólétben. Templomainkban magunkat istenítjük, amivel így önmagában még nem is volna semmi baj, csakhogy nálunk, embereknél idiótább isteneket nem hordott még hátán az univerzum. 

thoughts Creative Commons License 15 perce 0 0 89192

nem a legjobb helyre írtam ezt be, de érdekel a véleményed/véleményetek.

Előzmény: thoughts (89191)
thoughts Creative Commons License 20 perce 0 0 89191

'Ezt a jövő dönti el.'

arra gondolsz, hogy a világ vége felé "amikor az utolsó részecske is belezuhan egy szingularitásba (a jövőben), akkor Ősrobbant a világ (a múltban)"?

Előzmény: pk1 (89187)
pk1 Creative Commons License 30 perce 0 0 89190

"elég sokat pihentem"

 

Ez tévedés.

Előzmény: pancsicocó (89176)
advocatusdiaboli Creative Commons License 45 perce 0 0 89189

Így van, sőt, valójában inkább egyetlen évszázad az a kettő - a modern fizika bő száz éves, a DNS felfedezése alig 80 éve, az emberi genom nagyjából feltérképezése pár éve történt (ja, és ez nem azt jelenti, hogy most már ismerjük valóban az emberi genomot, működésének részleteit - csak azt, hogy egyáltalán leírtuk) - pont az a bajom a hitéleti utóvédharcokkal, hogy nem egy esetben még gyerekcipőben járó tudományágaktól várnának el komplett választ minden létező kérdésre, és ezek esetleges hiányára mutogatva próbálják saját igazukat hajtogatni. Holott még a legkezdetlegesebb fázisban járó célzott kutatások is már kivétel nélkül ezerszer több kérdésre adtak konkrét válaszokat - mint a vallásos magyarázatok valaha is tudtak...

Előzmény: Mustkeatly (89186)
advocatusdiaboli Creative Commons License 1 órája 0 0 89188

Valójában ez ugyanaz, amiről én beszélek, legfeljebb más megközelítésben - nem ad a kérdésre semmiféle választ. Semmifélét. Nem tud. Fogadjuk ezt most el, és kezeljük a maga súlyán.

Előzmény: pk1 (89187)
pk1 Creative Commons License 1 órája 0 0 89187

"az ősrobbanás elmélete olyan megelőző állapotot feltételez, amely nem leírható az azóta létező is ismert világegyetem viszonyaival-összefüggéseivel."

 

Ez tévedés. Az ősrobbanás elmélete még leírhatatlan előző állapotot sem tételez fel. Egyáltalán nem dönt abban a kérdésben, nem hatásköre, hogy volt-e előző állapot, vagy nem. Ezt a jövő dönti el. Vagy nem. 

Előzmény: advocatusdiaboli (89164)
Mustkeatly Creative Commons License 10 órája 0 0 89186

Azért ne feledjétek, a modern tudomány az kb. 200 év alatt jutott el oda, hogy felismertük, hol is vagyunk az Univerzumban, az miből is áll, miféle összetevői vannak az anyagnak, és miféle mekkora energiák műxenek világunkban.

Az elmúlt száz év, a kontinensek vándorlása, a DNS, a mitokondriális biológia, az LHC megalkotása, a rákkutatás eredményei, a .... nem is folytatom, kinek mi a jelentősebb, a sok jelentős dolog közül:-)

Nem hiszem azt, korunk emberének, holmi ókori kitalációk mentén kéne az agyát bebútorozni!

És azt sem gondolom, hogy holmi köldöknéző jógik, "ősi bölcsessége", vagy cafatos és elmosódott ősi szövegek silabizálása, definiálhatatlan szavak mantrázása, vagyis holmi ködbe köpködés lenne az alternatíva, arra, amit ezen idő alatt nem tudtunk megválaszolni.

Az idő, és ismereteink gyarapodása lehet a megfelelő út.

Annak ellenére, hogy kortársaink tömegei tesznek magukévá, tarthatatlan és bizonyítatlan, és nyilván valóan alaptalan hipotéziseket.

Annak ellenére, hogy nagyon csábítóak a vallási mémek, ezós, és "ősi igazságok", lehet ácsingózni holmi feltámadás reményére, meg re és inkarnációra, és angyalok segíthetik, ha átmész a zebrán;-)

Előzmény: Paleokrites (89185)
Paleokrites Creative Commons License 11 órája 0 0 89185

Sajnos igazat kell adjak.... :)

Előzmény: advocatusdiaboli (89164)
Mustkeatly Creative Commons License 11 órája 0 0 89184

Vajon ki lehet ez a bőcsember, újfent?

"Na akkó most szólok, hogy a véges tudatot a végtelen váltja fő, mikó valaki vallásos lesz úgy, hogy a kapcsolata is létrejön Istennel. Látja azokat az időket is, amelyek nem hogy nem ezen a bolygón történnek, hanem ebben az univerzumban, más feltételeknek megfelelően. Ezért tudja a hindu, hogy a mennyei bolygó az ebben a világban van még, nem úgy, mint ahogyan a Biblia a töredékes összepakolás után sejteti, hogy az a végcél..."

Szólok, ő meg a jógik mindent tudnak, nincs mese!

Tudományos akadémiákat bezárni! Tudósokat szélnek ereszteni! 

Védákat lapozni, jógikat basztatni, és mindenre lesz válasz!

Slussz-passz!

Ősi bőcsességek, karma, mantra, hanta....

Kődöknézők meditációja, agyuk játéka és téka.

Ennyi.

Csak ne baltázzuk el a mennyei bolygót, az istenfáját!A vég a cél.

:-)

Ződeket beszél, a vak is láthatja, de isten se érti, mi alapján:-O:-P

Előzmény: ZULLU (89177)
Esox Lucius61 Creative Commons License 12 órája 0 0 89183

Passz.

Olvastam valahol, valamikor... valami tanulmany feleben. 

Nem tettem el,nem jegyeztem meg cimet, csak tartalmi lenyeget.

Szóval bocs, nincs ilyenem.

Előzmény: pancsicocó (89181)
Hy Creative Commons License 13 órája 0 0 89182

https://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%BCntet%C5%91_t%C3%B6rv%C3%A9nyk%C3%B6nyv

http://penzugysziget.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2338:02tetel&catid=289&Itemid=59

Franciaországban, 1804. március 21-én hirdetik ki a `Code civil`-t (`Code Napóleon`), a polgári törvénykönyvet. A "Code civil" a francia forradalom fontos vívmányait foglalja törvénybe: a törvény előtti egyenlőséget, az egyén szabadságát, a tulajdon szabadságát, a munka szabadságát (vagyis a céhkényszer eltörlését), a lelkiismereti szabadságot, az egyház és az állam szétválasztását. A törvénykönyv a feudális társadalmi szerkezet felszámolását rögzíti. A "Code civil" a Bonaparte Napóleon első konzul uralmát támogató polgárság érdekeinek felel meg; a tulajdon védelme azoknak a polgároknak a birtoklását védi, akik a forradalom alatt korábbi egyházi vagy nemesi birtokot szereztek meg. A törvénykönyv kedvez az iparnak és a kereskedelemnek, és elősegíti a kapitalista társadalmi rend kialakulását. A "Code civil" bevezeti a kötelező polgári házasságot és lehetővé teszi a válást. A nők azonban nem lesznek egyenrangúak a férfiakkal, a törvénytelen gyerekek és anyjuk jogait a törvény nem veszi figyelembe. A törvénykönyvet négy jogászból álló bizottság négyévi munkával alkotta meg. Napóleon személyesen vett részt számos ülésen, és elősegítette a vitás kérdések megoldását. A "Code civil"-t a Franciaország uralma alá tartozó területeken is bevezették, és néhány módosítással Napóleon bukása után is érvényben maradt számos meghódított országban.

pancsicocó Creative Commons License 14 órája 0 0 89181

Tudnál erről linket is hozni? Materialistákat muszáj képezni...:)

Előzmény: Esox Lucius61 (89178)
pancsicocó Creative Commons License 14 órája 0 0 89180

"...Próbálok vitatkozni veled, de nem állítasz semmit a valóságról..."

 

Igazából megkérdezted, hogy két yógi a te valótlanságodra hogyan reagálna...leírtam a valóságot. Nem teccik...hát nem kívánságműsor...:P

Előzmény: -verkli- (89175)
pancsicocó Creative Commons License 15 órája 0 0 89179

"...A BTK nem "vallási törvény" - amit te, mint a világ magyarázatának nem természettudományos alternatíváját próbáltál bemutatni. Szóval szerinted sincs olyan, csak hazudoztál, (az még rosszabb mint a hablaty) mint ahogy az a hit propagandistáinál megszokott..."

 

Ez meg unortodox maszatolás.:P Intelligens ember fő bírja fogni, hogy tök mindegy szentírásba, vagy BTK-ba vagyon írva, hogy nem lehet lopni, a lényeg azon van, hogy NE lopj!:)...ölni se lehet...csak szólok, ki tuggya van-e otthon BTK...monnyuk az csak emberre korlátozódik kizárólag, meg állatkínzásra...korrektül tekered ki a csirke nyakát, semmi bántódásod nem esik...a biblija szerint se ...sajnos...

 

"...A szenet rég kifűtöttük, amit most bányászunk az fejlett technológia nélkül nem hozzáférhető - és szén nélkül nem indul el a technológiai fejlődés..."

 

Akkor nem ok nélkül próbálnak behatolni Tesla kísérleti laborjába..:) Az persze ne zavarjon, hogy szén az még van, de azért nem használják, mert a globális felmelegedés rosszul reagál a használatára...

 

"...És persze az evolúció nem ismétel...."

 

Ja, csak időnként visszakvantál, ha az esetleges mutáció elér egy határértéket...alléleknél jól reprodukálták.

 

"..Tényleg kár rád szót vesztegetni..."

 

Ki fogott a fejedhez fegyvert, hogy kényszerítsen rá?:)

 

(ez még nem vót öt kör...fuss foreszt:P)

 

Előzmény: ZULLU (89177)
Esox Lucius61 Creative Commons License 15 órája 0 0 89178

Btk, es vallasi torvenyek.

Kevesen tudjak, es hat nem is latszik rajta. (Btk) mi a franciaktól vettük át, ők pedig Napoleon rendelésére keszitettek, a biblia alapjan.

Előzmény: ZULLU (89177)
ZULLU Creative Commons License 15 órája 0 1 89177

"a BTK-t kell csak elővenned,"

A BTK nem "vallási törvény" - amit te, mint a világ magyarázatának nem természettudományos alternatíváját próbáltál bemutatni. Szóval szerinted sincs olyan, csak hazudoztál, (az még rosszabb mint a hablaty) mint ahogy az a hit propagandistáinál megszokott...

A szenet rég kifűtöttük, amit most bányászunk az fejlett technológia nélkül nem hozzáférhető - és szén nélkül nem indul el a technológiai fejlődés.

És persze az evolúció nem ismétel.

Tényleg kár rád szót vesztegetni...

 

 

Előzmény: pancsicocó (89176)
pancsicocó Creative Commons License 15 órája 0 0 89176

"...Ne hablatyolj, ha van olyan, mutass be egy "vallási törvényt". Ja, persze ha csak tudod hogy van, de olyat még te se láttál..."

 

Te hablatyolsz, mivel a BTK-t kell csak elővenned, ha a szent szövegkörnyezet zavar. Próbálj lopni, csalni, hazudni, meg a többi "törvény" is hasonló mód nem ajánlott a BTK szerint sem. De ha nem hiszed, menj be a TESCO-ba, tele van kamerázva, addig lopj, míg rá nem jön a biztonsági őr. Konkrétan fogja szemedre hányni a törvényt...annak ellenére, hogy egy szál biblija nem lesz nála...

 

"..Mondtál egy szót : "ősrobbanás" - olyan szövegkörnyezetben, amiből nyilvánvaló, hogy nem ismered a jelentését..."

 

Te olvastál az ősrobbanásról valamit, vagy csak terelsz itt? Ha az utóbbi, ne fáraszd magad, elég sokat pihentem...:P Lehet kotorászni érvek után...

 

"...Neked az csak egy "ingyombiongyom"...."

 

Nem is tuttam, hogy az ingyomnak van bio változata...hova halatt itt a tudomány míg nem voltam...:)

 

"..Mármost kezdjelek okítani? ..."

 

Attól függ mire...szerinted akarok bio ingyomot termeszteni? Monnyuk ha az ingyom bio gyom, akkor azt lehet a tudomány mai állása tudná hasznosítani...szabadalmasztasd...:)

 

"...Mifrancnak? Ha tanulni akarsz, barátod a gugli. Ha meg csak kekeckedni  (ja, azóta látom is, hogy csak kekeckedni) akkor keress hozzá mást..."

 

Azé fogaggyunk, hogy fucc még vagy öt kört, mire megunod, hogy belémkötötté.:P

 

"...Lófaxt! Egyetlen technikai civilizáció se kezdődhet úgy, hogy a föld hozzáférhető nyersanyag és energiahordozó készleteit már feléltük..."

 

Oszt ezt ki monta? Hol írtam olyat, hogy azé hal ki az emberiség, mer kifűti a szenet, meg az olajat, meg elpancsizza az összes vizet? Szalmabábot gyárc ilyen koros nickkel....c.c.c....

 

"...Odáig talán elérhet egy új civilizáció, /nem, nem ember: ha tényleg tudnád miről beszélsz, tudnád, hogy az evolúció nem ismétel,/ hogy szétszórt törzsekben vadászva-gyűjtögetve valamiféle istenhez imádkozzon, de se gépesítés, se villamosítás; következésképpen se űrkutatás, se kvantummechanika még csak elvileg se jöhet szóba. Egy bolygó - egy dobás. Nincs második esély..."

 

Látod nem óvasol védákat, lebuktá..:) Korrekt civilizáció képes fennmaradni úgy, hogy a vallásnak él, és nem tanál föl semmi olyat, amibe az emberiség is igen hamar bele fog most pusztulni, ha nem tudja kontrollban tartani...lásd tecsnyikaji szingularitás...nagyanyám még elmanőverezik a mobilon, de több generáció múlva ojjan frincfrancok lesznek, amitő agyhugykövet kap csak úgy, ha láttya valaki, akinek a tudata az ilyesmihez nincs szokva, vagy felkészülve rá...oszt akkó ne legyen babonás az ember mi?...majd csak csodákozzá, hányan fognak ördögöt kijáltani.:P

 

"...Megcsak ENBLF! Ezt a minden ténnyel szembemenő marhaságot kik terjesztik? Hinduk, jehovák, vagy más elmeroggyant társaság?..."

 

Azt látom, hogy az ENBLF terjesztése az eljutott hozzád, de ha az nem, hogy az ember nem a majomtól származik, a terkontrában majd a kollégák fővilágosítanak...:P..ha nem, szójjá, oszt átmegyek besegíteni...:))

 

"...Ami azt illeti éppen az esetlegesen másféle szerveződés miatt ennek az esélye kissebb, mint ami itt a földön fennáll. A nagyobb kihívást az "odatelepítés" jelenti..."

 

Rohattú nem, mer a szállítást a technológia fejlődése szavatolná, viszont odatelepítéssel még rezisztens csoportod sincs, amire vakcinát bazírozhatnál.:P

 

"...Hát akkor igyál csak:  A lélek istenke és a hétfejű sárkány testvére: a korlátlan emberi fantázia terméke. Éppen ezért elég kevéssé kötik a szabályok... :) 

(Na jó, ez csak egy rövid ital volt, de ütős...)..."

 

Ne haraguggy, de az Andersen is jobbat tud, pedig azt élve ásnám el, olyan szar meséi vannak...

 

"..Megcsak egy bizonyítéka annak, hogy azt írod ugyan: evolúció, de azt hiszed azt jelenti: ingyombingyom...."

 

Az a te bajod, hogy evolúciós periódusba van állva a tudatod ... ez egy időmérték, ami egy bizonyos folyamatot képes tudati szinten értelmezni, más értelmezési tartományát az időnek, nem ismeri.:) Ezért zavar benneteket meg a bibliai hatezer év, meg a hat nap+1(mennyei totó), mert ugyan ismered, hogy van számtalan számrencer, de ezt az életre, meg az időre már képtelen vagy átkonvertálni. Na akkó most szólok, hogy a véges tudatot a végtelen váltja fő, mikó valaki vallásos lesz úgy, hogy a kapcsolata is létrejön Istennel. Látja azokat az időket is, amelyek nem hogy nem ezen a bolygón történnek, hanem ebben az univerzumban, más feltételeknek megfelelően. Ezért tudja a hindu, hogy a mennyei bolygó az ebben a világban van még, nem úgy, mint ahogyan a Biblia a töredékes összepakolás után sejteti, hogy az a végcél...

 

"...Nem, az evolúció nem hoz létre embert mégegyszer..."

 

De. Mert ez is attól jött létre, az evolúciós folyamat hozza létre a testszerveződést. Számoljunk a maximummal, monnyuk élsz 100 évet. Mit tapasztalsz? Sokat nem. Már evolúciós fejlődés szintjén. Azt ismered meg, amiről tanítanak a könyvek, amit számítással, megfigyeléssel ellenőrizhecc. Legjobb esetben is az ősrobbanásig tucc visszamenni, meg addig jucc, hogy az x bolygó után balra majd vár minket egy fekete lyuk, ahova szépen bemasírozik az egész galaxis....oszt a többi bolygón milyen evolúció zajlik, arról gondolom, még sok elképzelésed nincs...

 

"...Élő sejtet meg (a tejes szintézis kivételével) már többször, több úton is létrehoztak. Hogy miért nem csinálják meg teljesen szintetikusan?

Drága. 

Értelmetlen...."

 

Indiában 20-30 millió nő hiányzik a társadalomból, gondolod nem érné meg nekik pótolni? Kriogenikus hajtóműre telik, erre meg nem futná?:) Lassan oda jutnak, ha hindu nőt nem hindu vesz el, meglincselik a férjet...szóval ez a "drága" csak hamuka...

 

"...Nekem nincs rá szükségem: a bizonyítékok anélkül is meggyőzőek..."

 

Csak a rózsaszín délibáb ködlik erősen körülötte.:P

 

"...Neked meg nincs értelme megcsinálni. A hozzád hasonló betegek úgyis (azt is) letagadnák..."

 

Megcsinálod a sufniba, tudok vele beszélgetni egy jót, esküszöm világgá fogom kürtölni...:)...hajrá!:)

 

Előzmény: ZULLU (89159)
-verkli- Creative Commons License 15 órája 0 0 89175

Megleptél. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez az egyszerű közmondás ilyen mély, a kiáradást, meg az univerzumok számosságának karmikus hálótól való függőségét írja le. Szóval ezek a dolgok annyira egyértelműek, hogy a jógik nem vitáznak rajta. Ok, vettem.

 

Ezen a topikon mindig tanulok új bullshiteket. Egyébként hogyan készíted ezeket? Van valami programod erre, mint pl. az Ákos szöveggenerátor? https://index.hu/kultur/zene/fesztival/2012/08/09/akos_dalszoveggenerator/ Vagy saját gyártmányok?

 

"Az önmegvalósításból magasabb tudatszint képződik, ami energia, és kihat arra a bolygóra, ahol ezt produkálja az értelmes létforma. Minél több ilyen van, annál kevesebb univerzum generálódik, mert az amortizáció mértéke kisebb. De ezt környezetszennyezés és újrahasznosítás témakörben jobban tudod szemléltetni magadnak, ha hasonlatot keresnél..."

 

Nem keresek hasonlatot, nekem ez pontosan mutatja, hogy miről is van szó. Ez a gondolatod olyan mély, hogy változtatás nélkül be lehet illeszteni a zárójelentésedbe.

 

Próbálok vitatkozni veled, de nem állítasz semmit a valóságról. A képzeletedről meg nincs mit vitázni, az olyan, amilyennek te gondolod.

Előzmény: pancsicocó (89173)
pancsicocó Creative Commons License 16 órája 0 0 89174

"...:)))

Azért egy nyúlfarknyi posztban leírni, hogy emberi elme nem érhet fel Isten nagyságához - és / ugyebár: gyarló emberi elmével ! :)) / mindjárt kinyilatkoztatni a tutit Isten gondolatairól és motivációiról - valld be, nem kis szellemi akrobata teljesítmény..."

 

Folyton arról panaszkocc, hogy a vallásosok nem adnak megfelelő tájékoztatást, csak nyomják itt a mesét ezerrel. Most meg rövid...volt már valami pont jó neked?

 

".../Már ha fel tudod fogni...  de hát az agymosóid is nyilván ugyanezt a párhuzamos lehetetlenséget alkalmazták a trenírozásodnál, gondolom már fel se tűnik az ellentmondásossága.../..."

 

Ha így mész vásárolni a piacra is, hogy körbeírod mit szeretnél, ne csodálkozz, hogy ha félúton megunják, és nem azt kapod, amit szeretnél...:P

Előzmény: ZULLU (89158)
pancsicocó Creative Commons License 16 órája -1 0 89173

"...Tényleg, ha két jógi ellentmondásba kerül az innentől számított harmadik univerzum kiáradásának magyarázatában, akkor hogy döntik el, hogy melyiküknek van igaza? Meditációs csata?..."

 

Minden yógi tudja, hogy egy kiáradás van, abban jönnek létre univerzumok, és a visszahúzódás után következik másik kiáradás...egy kiáradásban mennyi univerzum generálódik, az a karmikus háló függvénye. Te ezt közmondásban így ismered: mindenki a saját kovácsának a szerencséje...vagy fordítva.:)

 

Az önmegvalósításból magasabb tudatszint képződik, ami energia, és kihat arra a bolygóra, ahol ezt produkálja az értelmes létforma. Minél több ilyen van, annál kevesebb univerzum generálódik, mert az amortizáció mértéke kisebb. De ezt környezetszennyezés és újrahasznosítás témakörben jobban tudod szemléltetni magadnak, ha hasonlatot keresnél...

 

"..Ha döntetlen, akkor gondolom ökölharc követi..."

 

Igen, általában ketrecharc közben meditálnak a yógik..feltétlen...:)

 

Előzmény: -verkli- (89156)
pancsicocó Creative Commons License 16 órája -1 0 89172

"..Valóban? Akkor melyik a Biblia első lapjának utolsó szava?..."

 

Az, ami az első.:)

 

BIBLIA:D

 

Mongya is a Jézus, hogy az Isten az első meg az uccsó is..látod, nem hamukázott mindent, néha igazat is mondott..:)

Előzmény: pk1 (89155)
pancsicocó Creative Commons License 16 órája -1 0 89171

"..Nagyon szereted ezt a deduktív szót. Akkor lássuk, mi volt a kiindulás..."

 

Ne haragudj, de a te bélrendszeredben te vagy igazán otthon. Csak tudod mi volt a kiindulási pont...általában a többség a száján keresztül juttatja be az ételt...de vannak alternatív megoldások is ma már....

Előzmény: pk1 (89154)
Hy Creative Commons License 17 órája -1 0 89170
Előzmény: dingdingdong (89088)
Hy Creative Commons License 17 órája -1 0 89169

Szted mi a szingularitás?

Előzmény: Esox Lucius61 (89080)
Geconáj Creative Commons License 17 órája -1 0 89168

Leköpni és torkon szarni való lenne az olyan isten, aki kísérletezős tengerimalacosat játszik a teremtményivel, és direkt olyan bibliát sugalmaz, aminek az állításai nem hogy a tudományos eredményekkel, de egy értelmes 8 éves gyerek logikájával már cáfolhatóak és nevetségessé tehetőek - egyszóval csak a kretén hülyék hiszik el, és az isten ezeket jutalmazza meg, mert elhitték.

 

A te istened tehát azért teremtett az embernek a többi állatnál sokkal értelmesebb agyat, hogy azt ne használja komplikáltabb gondolkozásra, hiszen azzal csak távolabb kerül a benne való hittől..

 

Okooooos...

Előzmény: dingdingdong (89162)
advocatusdiaboli Creative Commons License 18 órája -1 0 89167

Az első mondat helyesen: az agnoszticizmus egészen addig nem fog megbukni, ameddig a tudomány nem ad tényleg MINDENRE lezárt és validált választ...

Előzmény: advocatusdiaboli (89166)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!