A társaság, találkozók, elveszett topikok, és a Fórum történelme
|
| deszk |
válasz | megnéz |
2010.05.26 10:14:37 © (22) |
Az orosz irodalom kistükre c. könyvet a Déli pu-nál a 61 es villamoson hagytam, remélem megtalálja az orosz irodalom szerelmesei közül valaki. D.E. |
|
|
| mindmap |
válasz | megnéz |
2010.03.27 23:55:59 © (21) |
Ma hagytam a MOM-ban egy Illés Endre kötetet. Már meg is találták :)
Nagyon jó érzés örömet okozni és igényes könyveket másokkal is megosztani!
VM |
|
|
| Gitta32 |
válasz | megnéz |
2009.09.28 19:58:03 © (19) |
Ma kora reggel a ráckevei hév vonalán vesztettem el Rejtő Jenő: A tizennégy karátos autó című könyvét. Izgatottan várom, hogy honnan kerül elő! |
|
|
| Sackukac |
válasz | megnéz |
2009.05.17 21:15:02 © (17) |
Holnap reggel elhagyok egy könyvet a kettes metrón (az Örs vezér tere felé haladó oldalon). Érdekes könyv, érdemes megtalálni :-) |
|
|
| kiberka |
válasz | megnéz |
2009.04.03 23:30:30 © (16) |
Szia kedves Szabó-T.Kata!
A könyvedet megtaláltuk a Mexikói útnál a földalattin! Szerző:Charlotte Bronte Címe:A Lowoodi árva
Nagyon meglepődtünk mikor kinyitottuk és ezt a kis cetlit találtuk benne:) Nagyon jó kis kezdeményezés a sort mi nem fogjuk megszakítani.
Köszönjük ezt a kedves meglepetést!!!
Üdv:Bernu és Chris |
|
|
| szaguldo kacaj |
válasz | megnéz |
2009.04.03 19:52:39 © (15) |
Én nem tudom, hogy az enyém hol tart. Számot ugyan nem írtam bele, de az ajánlott cetliket beleragasztottam és a fórumon jeleztem, hogy el fogom hagyni, illetve az új oldalon is jeleztem az elhagyást. Igaz, ott már utólag. |
Előzmény: Caipi (14)
|
| Caipi |
válasz | megnéz |
2009.04.03 18:01:20 © (14) |
Az enyém nem lett meg, igaz, csak azóta tudatosult bennem, hogy az a pad egy hajléktalan lakása.:-) A számot beleírtam, meg a honlap nevét, nyomtatóm sajnos nincs itthon.
De nem adom fel, majd hagyok el még. Tényleg tetszik az ötlet. |
Előzmény: iamkarex (12)
|
| iamkarex |
válasz | megnéz |
2009.03.31 17:43:45 © (12) |
Egy könyv már meglett! :) Ami nem sok, tény, a válasz a kérdésedre így olyan 400... De még javulhat! Sajnos nem minden könyvbe írták bele az elvesztői az azonosítóját, és úgy nem lehetett megtalálni, ezért faragtunk a rendszeren, és ma már azonosító nélkül is meg lehet találni könyvet, viszont kérjük a megtalálókat - leendő elvesztőket, hogy elvesztés előtt írják bele az ominózus számot - az oldal egyébként mindig részletesen elmondja, mi a teendő.
További jó megtalálást, elvesztést! :) |
Előzmény: Caipi (11)
|
| szaguldo kacaj |
válasz | megnéz |
2009.03.28 18:10:55 © (10) |
Én 24-én hagytam el egy könyvet a gyomai vasútállomáson. Remélem, a megtaláló belemegy a játékba. |
|
|
| csababuzai |
válasz | megnéz |
2009.03.26 15:31:40 © (9) |
249, vagyis egy híján 250 könyv veszett el tegnap, az első nagy könyvelhagyó napon. Tekintve, hogy az ezt megelőző kerek egy esztendőben veszett el összesen mintegy hétszáz könyv, maradhat a jelző: ez tényleg nagy könyvelhagyó nap volt.
Hála és köszönetnyilvánítások sora az orosházi könyvtár blogján: http://blog.justhvk.hu/?p=1373
|
|
|
| genevieve |
válasz | megnéz |
2009.03.25 16:37:17 © (7) |
Ha valakit érdekelne esetleg:
Ma 19 óra után a kisföldalattin el fogom vesziteni Choderlos de Laclos: Veszedelmes viszonyok cimü könyvét.... |
|
|
| karex |
válasz | megnéz |
2009.03.25 10:07:48 © (5) |
Kedves morningstar79,
ha kitöltötted a jobboldalon található mezőket (először regisztráció szükséges, majd ha belépsz, akkor jelenik meg), akkor csak az 'Elvesztem' gombra kell kattintanod, utána megjelenik alatta a könyv és mellette az 'Elvesztési nyilatkozat kinyomtatása' link, amire kattintva a könyv saját nyilatkozatát tudod kinyomtatni, ami alapján a megtaláló majd regisztrálhatja a könyvet újra.
Remélem nem lesz sok vesződés. :) Jó elvesztést! |
Előzmény: morningstar79 (4)
|
| morningstar79 |
válasz | megnéz |
2009.03.25 09:40:17 © (4) |
Nem találom már az elveszítési nyilatkozatot. A régi honlap működik még, onnan töltöttem le korábban...? |
|
|
| Caipi |
válasz | megnéz |
2009.03.25 07:39:52 © (3) |
Ha jól esik, akkor elázik.:-))
De azért elhagyok ma egyet, tetszik a dolog. |
Előzmény: karex (2)
|
| AndrisK |
válasz | megnéz |
2009.03.24 21:45:01 © (topiknyitó) |
Repül az idő, kedves olvasó. Még pár nap, és éppen egy éve lesz, hogy elindult a Veszíts el egy könyvet! játék. Tudjátok, az, amelyikben fogtok egy jó könyvet (lehetőleg sajátot…), beleragasztjátok az elveszítési nyilatkozatot, lesétáltok vele egy forgalmas parkba, otthagyjátok egy padon, majd a neten erről beszámoltok mindenkinek. Valaki más megtalálja, visszajelez a honlapon, aztán később ő is ott felejti valahol. Az évfordulón lesz mit ünnepelni: a játék új honlapra költözik, miközben március 25-re egy országos könyvelhagyó napot is szerveztünk. |
|
|
|
|