Persze, ezt én is tudom, a szocikat csak azért említettem, mert ismerek párat közülük, akiknek a szellemi horizontja finoman szólva is csekély, viszont baromi fontos embereknek hiszik magukat, mert úgymond a "nép" beszavazta őket az önkormiba.
Ezeket voltam oly bátor kenyérpusztítónak titulálni.
Ez a baj ezekkel a rohadt fidesz-mantrákkal, mire nagy fáradtsággal bebizonyítják róla ballib olvtársaink, hogy micsoda ostobaságok, és frappánsan leleplezik a bennük rejlő aljas csúsztatásokat és direkt hazugságokat ... kormánybejelentés lesz belőlük!
Ez olyan, mint az utolsó munkahelyemen egy multinál. Mikor jött a head office-ból a Human Recource Manager, mindíg átszervezések voltak és kirúgtak néhány embert......
Hát persze, a Kedves Vezető rászólt hogy korrigáljon, ő bejelentkezett és ott örömmel fogadták......Így szok ez menni nálunk. Egyébként ne hidd hogy elfogult vagyok, mert a másik irányban ugyanez megy.
és ez nem a hírtv, hanem maga a pártkelte. ha közlöd, hogy azt is alcsútról kézivezérlik, akkor olyan árkot röhögök köréd, hogy ha figyelő látja, úgy beleszédül, hogy elénekli a páncélosindulót!
Járai éppen azt mondta el, hogy adócsökkentésre van szükség, de a mai helyzetben (ti. a kormány nem hajlandó csökkenteni a kiadásokat, nincs rá lehetőség). Komolyan fogom a fejem, ezen az óvodás szintű hazudozásotokon. Jó, megértem, kissé durva hírek jönnek költségvetés-ügyben, nyilván be kell izzítani a propcsit, miután adócsökkentés helyett adóemelés jön, azt meg elég régen, konkrétan tegnap cáfolta Flepni.
Most komolyan, ezek a baloldali hecclapok ezekkel a nagyon átlátszó hazugságokkal mit akarnak? Járai a pártkeltének nyilatkozott, és világosan kiderül az interjúból, hogy arról beszél, hogy kiadáscsökkentés nélkül nincs lehetőség adócsökkentésre. Betlen még ott faggatja, hogy miből állna össze az általa javasolt 1000 milliárdos kiadáscsökkentés, Járai meg felsorolja, hogy a nagy infrastrukturális beruházásokon spórolná meg a fidesz ezt, az igazgatási költségek lefaragásán, meg a szociális kiadásokon. Én megértzem, hogy a kormánypropaganda már visszavonhatatlanul a szellemi fogyatékosoknak szól, de azért ezek nem túlzások már? Ha azt hazudják,hogy Járai az ellenkezőjét mondta, mint amit valójában, akkor hirtelen úgy is lesz?
Járai Zsigmond a Nemzetköz Valutaalap elnökének látogatása kapcsán úgy nyilatkozott, hogy „a mai körülmények között normális ember nyilván nem lát lehetőséget adócsökkentésre.” A Fidesz korábbi pénzügyminiszterének, a Fideszhez közel álló meghatározó gazdasági szakembernek, Orbán Viktor közeli bizalmasának kijelentése kapcsán joggal merül fel bennünk a kérdés: Orbán Viktor ezek szerint nem normális?