Már nem emlékszem, de utánanéztem ennek is. Nem ő volt. :( Bennem is felmerült, hogy esetleg nem csak 1 képet festett az a titokzatos festő. Érdekes módon más olyan tökéletes képet nem láttam a Louvreban. Tényleg rejtély.
Biztos, hogy nem ember festette. Ember max. egy Mono Lizára képes. Ezt inkább ufók festhették. Kétlem, hogy a középkorban létezett digitális fénykép és óriásplotter. Ez olyan rejtély, mint a Szfinx eredete.
Ha segítenél és elmondanád végre, ki festette az első hozzászólásodban a zöld ruhás hölgy képét, talán előbbre juthatnánk. Emlékeim szerint a ruha színétől eltekintve az állt legközelebb a keresett képhez.
A pozició már majdnem stimmel, csak teljesen összekulcsolja a kezét. A váll emlékeim szerint ugyanigy szabadon. Nincs fátyol a ruhán. Teljes alak látszik, nem oszlop előtt áll, hanem szobában. Ja, és a kép színes.:)
Közeledünk. Nem akarom elhinni, hogy eltünt a Földről.
Köszi! Aranyos vagy! :-) Mondani mond valamit, de én nem használom, esetleg ha szépen nézek a lányomra segít!!! Onnan le tudná tölteni??? Mostmár igazán kíváncsivá tettél, és lehet erre a gyerkőcöm is kíváncsi lesz, mert Ő meg nagyon ügyesen rajzol - és ha az iskolája hozzáállása kicsit másabb lenne, akár jövője is lehetett volna ebben az irányban - úgyhogy lehet annyira nem is kell szépen néznem... merugye ami neki kell az gyorsan lejön, de amit én kérek az általában "sajnos nincs fent" :)))
ma volt egy kis időm, amíg vártam a cipőmre, és bementem az alexandrába. végiglapoztam egy festményes könyvet, de a lila ruhás kép nincs a legszebb női alakokat ábrázoló festmények közt:((