Hát köszi szépen! Majd utánalesek, mondjuk nem ez az első dolog, amit meg fogok csináltatni, de majd ha egyszer...akkor bizti feldobja a kocsit! Hátra is bizti össze lehet majd azért szedni! :)
Filóztam rajta mert nem drága, de nekem így jobban tetszik és lehúzott ablakkal nem vágja annyira a fejemet a szél mint a nagyablakkal! A 2 méteremmel ez igencsak szempont :)
Üdv! Nekem is hasonlóan indul, csak nincsen gombom. :) Meg az akksit se viszem be, mert most vettem! Muszáj bírnia!!!
JettaTDI! Szép a gép! Nekem tetszik, viszont lehetne teliablakos!! :) De ezen kívül kifogástalan! És amúgy Neked dúsítóval pörög 1400-1500 körül, vagy gázzal??
Gondolom lehetett így is meg úgyis kérni v a CL kicsi a GL,GT,GTD naggyal jött ki...nemtom igazán...
Reggel mostanság -10 és -20 között mozog nálunk az idő.
Egy izzítást megvárok mert akkor simábban jár de annyira nem igényelné csak így jobban szeretem.Melegben v ha már járt egy nagyon picit is akkor egyáltalán nem várok izzítást csak tekerem a kulcsot. Viszont ez TDI...
Az 1,6-os az jobban akarta az izzítást de egyszer annak is elég volt...mondjuk ha -20 volt akkor kettőt adtam neki...
Egyébként ha a képbeszúrással bajlódsz, akkor töltsd fel a képet, majd amikor ott lent megjelenik, akkor a kép mellett lesz kettő felirat: "törlés", "beszúrás". Ott kattints a beszúrásra!!! És akkor beteszi!
Üdv!! :) Hát nagylökővel jobb lenne, de ez csak 88-as. A szárny picit feldobja, nem áll neki rosszul. :) A műszerfal? :) Hát jó ez! A lényeg, hogy mutassa amit kell. Meg kinőttem már a tuningolásból. A hifi már ki van cserélve, mondjuk az se jobb, de legalább szól. A lényeg, hogy rádió legyen! Amit rádióra költenék, azon inkább veszek bele valami jobb motorolajat. A lényeg, hogy elvigyen oda, ahova megyek, kislökhárítóval, fabetétes műszerfallal és menő hifivel. :) És nem kötözködésnek vettem, mert tényleg jobb lenne, azok nélkül vagy azokkal amit írtál, de szegény ember vízzel főz! :( És amúgy örülök, hogy kívülről tetszik. :) Azért én szeretem! Nemrég vettem (dec.22.), és volt pár hibája, jelenleg szervízben van, és helyrepofozzák. Kuplungcsere lesz, a futóművet nézik át, a kipufogóval csinálnak valamit, mert valahol kifújt, meg ilyen olaj, szűrő, meg vezérműszíjcsere lesz. Utána pedig hasítok vele, de nem megyek gyorsan, ne essen szét, max 120!!!
Üdv Nektek!! Érdeklődnék, ki hogy indítja reggel nagyon hidegben a diesel gépét? Főleg arra lennék kíváncsi, hogy mennyit melegíti és jót tesz-e ez neki!?