Keresés

Részletes keresés

ferapont Creative Commons License 2012.01.06 0 0 56

Vajon mennyiért lehet egy ilyen hozsannázó cikket megrendelni? Tudja valaki a napi kurzust?

Előzmény: marcipannyuszi (55)
marcipannyuszi Creative Commons License 2012.01.06 0 0 55
ferapont Creative Commons License 2012.01.06 0 0 54

Aki pár éve látta Mága Zoltán egyik lakását a tévében (roma-barokk, stukkóhegyek, arany csili-vili, giccsparádé), nos annak nem lehet meglepő ennek az embernek a zenei ízlése sem. Összevissza játszik minden zenei stílusban azt bizonyítandó, hogy milyen univerzális is valójában, de éppen emiatt  egyikben sem lesz soha világsztár.

Az egyik vacsorázós műsorban a főzőtársait a balatonparti nyaralójába vitte. Hatalmas ház, benne patak csordogált halakkal.

Olyan nyáladzás folyt a műsorban, annyi hamis és őszintétlen pillanat, hogy azt csodáltam, hogy a vendégek nem hagyták faképnél.

Mága odadörgölődzött a politikához, ez nyilvánvaló. Őt nem kellett megvásárolni, felajánlkozott  saját magától.  Kiváncsi leszek, ha majd bukik a rendszer, akkor hova szalad, kihez fut?

 

Az a tény, hogy ma az ország egy részének ez a műmájer, negédes, puncsolós pali kell, meg az ő szirupos, giccses produkciója az az ország szellemi és intellektuális színvonalát minősíti.

 

És még valami. Az igazi emberi nagyság ott kezdődik a számomra, ha valaki, aki adakozik, ezt  csendben teszi, a háttérbe vonulva és nem döngeti a mellét.

Kelen_Zoli Creative Commons License 2012.01.02 0 0 53

Az előző hozzászóló pontosan leírta, amit én szerettem volna, de azért én is hadd írjak le néhány szempontot.

 

1. Neten rendeltem jegyet, amit a helyszíni pénztárnál lehetett átvenni. 30 méteres sor, tömegnyomor a szabadban nulla fokban, 30 perces várakozás, míg a kézbe nem jutott a jegy.

 

2. A hivatalos kezdés 19 órára volt kiírva, de az első számot közel 1 órával később játszotta a mester. (ebből 30 perc késés, 10 perc hintós bevonulás, 10 perces teljesen értelmetlen és politikai nyalástól átitatott megnyitóbeszéd Mágától. Mérsékelt jobbos vagyok, de nekem volt ciki az egész)

 

3. Giccsparádé nemzeti mázzal leöntve. Egy példa a sokból: Pintér Tibor úgy énekelte a Honfoglalás betétdalát, hogy a végén lóra ugrott és többedmagával lovagolt a színpad előtt. Néha a kevesebb az több.

 

4. Próbaszag. A számok között sok volt az üresjárat, amikor le-felvonultak, közben néma csend az Arénában. Este fél 10-ig voltunk ott, de addig a közönség egyáltalán nem jött extázisba. Inkább csak tapsolgatott.

 

5. Zéró koherencia. Egy est akkor jó, ha van benne valami vezérfonal, valami kohézió. Az volt az érzésem, itt egymásra van minden dobálva koncepció nélkül. Egyszer Whitney Houston, egyszer Strauss, egyszer Székely himnusz. A csúcs az volt, amikor a rokker Pataky arany színű Bocskaiban, klasszikus zenei kísérettel elénekelt egy Edda-számot. 

 

Hogy valami jót is írjak: Mága minden produkciója tetszett. Zseniális művész, hihetetlen könnyedséggel táncol a kezében a hegedű. Miatta megérte, de csak miatta. A körítés, a szervezés, a koncepció egyszerűen borzalmas volt. Valahol hallottam, hogy ezt a bécsi újévi koncerthez mérik. Hát....

Előzmény: bartuska (52)
bartuska Creative Commons License 2012.01.02 0 0 52

Tegnap este voltam a koncerten, igaz, hogy a második részt nem vártuk meg, eljöttünk. Egyszerűen számomra felfoghatatlan, hogy miért kell az élet minden terültére berángatni a politikát. Tegnap este zenei élményre, kikapcsolódásra vágytam, szerettem volna egy kicsit kiszakadni a hétköznapok nyomorából. Helyette olyan érzésem volt, mintha állami megrendelésre készült volna a műsor, az új alkotmány megünneplésére. (Én nem ezért mentem, ezt ma este teszik az Operában és a környékén.) Engem különösebben az sem dob fel (még akkor sem, ha kétszer is elmondják), hogy az "álamfőtől" kezdve a főpolgármesterig, hány állami vezető élvezkedik a VIP részlegen. Én fel nem foghatom, hogy egy ilyen kaliberű művésznek, mint Mága Zoltán miért kell a politika mocskában megmártóznia. Neki semmilyen szinten nem lenne erre szüksége. Az osztrákok miért tudják minden évben a zene ünnepévé tenni az év első napját, nekünk miért kell ilyenkor is a politikai elithez dörgölődzni. Nagyon sajnálom, kedves Mága Úr, a kezdeményezés, az ötlet tetszett!  

hellomi Creative Commons License 2011.12.30 0 0 51

Mága Zoltán újévi koncert - 2 db jegy a legjobb helyre ÁRON ALUL

 

102-es szektor 8.sor - ennél csak a küzdőtéri első soros jegyek jobbak, amik mind elfogytak és dbja 30e Ft

 

a 2 db jegy összesen 25e Ft ért elvihető!

 

érd. tfm7t1@gmail.com vagy 0630 6802929

 

nyuszka80 Creative Commons License 2011.12.20 0 0 50

Sziasztok!

Van 2 db eladó koncert jegy. 2012.01.01-ei Újévi koncert. Számlával.

5900 Ft/db.

 

marcipannyuszi Creative Commons License 2011.10.06 0 0 48

"Olyan műsorvezető kell, aki szép, van köze a zenéhez és intelligens" - mondja lapunknak a műsor névadója.

 

http://hetivalasz.hu/itthon/nem-leszek-mar-menuhin-41784/

 

Még szép !!

Előzmény: marcipannyuszi (47)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.10.05 0 0 47

Már csak ez hiányzott.

 

2 hetenként Mága-só a Dunán

marcipannyuszi Creative Commons License 2011.03.02 0 0 46

Van ugyan kivetítő, de ott áll középen, elöl egy kicsi ember, és apró ujjaival tapogatja a száraz fát. Ha nem dől előre-hátra, a karéjról már nem látni, hogy milyen cifra a vírga, és hogy mennyire igénybe veszi hősünket a szóló. Ez technikai kérdés, nem elég virtuóznak lenni, annak is kell látszani. A fehér hegedűs férfi tudja a leckét, előre dől meg hátra dől, hajlong, mint nyárfa az őszi viharban, a vonó meg néha nem érinti a húrt. A staccato magától is pattogós, rövid hangot hallok, hosszú vonóhúzást látok. Én szerény és alázatos polgára vagyok ennek a kicsi, de nagy hírű országnak, ezért semmilyen következtetést nem vonnék le ebből. Az azért mégis csak gyalázatos szégyen lenne, ha... de nem, ezt végig sem merem gondolni.

 

Cintányéros, cudar

http://es.hu/2011-02-02_cintanyeros--cudar

Kiswombat Creative Commons License 2011.02.28 0 0 45

Mágáról mindig az ugrik be, amit Vágó Pityu mondott Edvin Martonról a Milliomosban (amikor a játékos hegedűművészként említette): "Maradjunk annyiban, hogy hegedűn játszik"

marcipannyuszi Creative Commons License 2011.02.24 0 0 44

A legutóbbin plébekkelt ??

Hauerre Creative Commons License 2010.01.06 0 0 43
Sajnos a tavalyi sokkal jobb volt az ez évi hatalmas visszalépés volt, több okból is:a rendezés ha ezt annak lehet nevezni egyenlő volt a nullával üres járatok minden szám között, semmi átkötés /miért volt ott a Csonka ha nem tud konferálni egy ilyen koncertet/ tudom ez egy más műfaj és nehéz is ennyi ember figyelmét lekötni , mit keres a politika egy újévi könnyüműfaju koncerten, a 70 tagú zenekar és a karmester önálló eletet élt semmi közük nem volt a fellépő művészekhez / a műsorkisérés egy külön műfaj és nagy odafigyelést igényel de ezt a zenekar inkább csak a kottákra összpontosított,/ és nem a művészre , ez mondható el a tánckarra is csak a végén találkoztak menetközben páronként más- más volt a figura,a hangosítás valami katasztrófa volt a fényekkel együtt úgy tudom a fényeket a színpadra tervezték nem a nézőtérre, ha valakinek vastapsa van / ez most csak egyszer volt/ miért nem jöhet ki ismételni a "NAGY művészeknek ciki volt hogy Ők nem kaptak talán azért nem engedték ki még egyszer, vagy a RENDEZŐ úrnak ez nem feladata hogy ezt észrevegye szóval összefoglalva ez a koncert rosszabb volt egy VIDÉKI HAKNINÁL IS, csodálkozom hogy ehhez nevét adta egy ilyen híres és kifejezetten nagy tudású művész mint MÁGA ZOLTÁN. Remélem a jövőben olyan ember fogja rendezni ezt a nagyszabású koncertet aki ÉRT IS EHHEZ A MÜFAJHOZ ÉS TUDJA MI MIÉRT VAN A SZINPADON, KI KIÉRT ÉS NEM FORDITVA.
GuessWho66 Creative Commons License 2010.01.04 0 0 42
Bocsánat, még egy kiegészítés:

Kiss B. Atilla (így írja helyesen, legalábbis az Operaház honlapja szerint) ugyanolyan csodálatosan énekelte most is el a Hazám, hazám áriát, mint anno a Bánk bán dvd-n. Azt hiszem az est egyik kiemelkedő pontja volt, bevallom, megkönnyeztem.

Üdv

GW66
GuessWho66 Creative Commons License 2010.01.04 0 0 41
kaktuszka67!

Igazad van, valóban a 2009 január 1-i koncerthez szóltak hozzá, sajnos azonban a megállapítások jó része most is találó.

Fél órás késéssel kezdődött a koncert. Nagyon lassú volt a bejutás, nehezen hiszem el, hogy csak ennyi ajtót lehet kinyitni, főképp, ha telt-ház van. Magam 3/4 7-re a sorban álltam, 7 után jutottam be.

Király Linda nagyon gyengén kezdett, utána javult, de még az is gyenge volt ide.

A lézershow lehet hogy látványos volt a küzdőtéren ülőknek, nekem a kakasüllőn igen kellemetlen volt, hogy folyamatosan a szemembe villogtak.

Sajnos nem emlékszem, melyik résznél volt (valamelyik lírai, csöndes szám alatt), hogy füstgépről fújtak be füstöt, ami nem lett volna baj, ha nem olyan zajjal jár, mint egy gőzmozdony gőzének kieresztése.

A hangosítás katasztrofális volt, eleinte főképp, de később is, kifejezetten visszhangos volt, különösen az "S" és "SZ" hangok éneklésénél volt ez zavaró.

Fent ültünk, magasan, sajnos pont olyan helyen, ahol a színpadot pont takarta a felvezető lépcső korlátja. És innen még a kivetítőket sem láttuk. Tudom, magasabb árú jegyért jobb helyet kaptam volna, de sajnos ezt nem engedhettem meg magamnak.

Összességében a műsor tetszett volna, ha látom és/vagy legalább tisztán hallom. Sajnos azonban sem egyik, sem másik nem teljesült. Azt hiszem az Aréna nem alkalmas igazán komoly(abb) zenei koncertek megtartására, vagy ha igen, akkor a hangmérnököknek, hangosítóknak nagyon alaposan össze kellene szedniük magukat.

Még egy: A Budapest Gipsy Band kiváló lett volna, ha van megfelelő hangosításuk, így azonban meglehetősen elnyomottak voltak. És bevallom, nekem borzasztóan nem tetszett az a folyamatosan lángoló M és Z betű a színpad két oldalán, rettentően giccses volt.

Elmentem, megtapsoltam, többnyire élveztem, de többet nem megyek. Annyira azért nem volt jó!

Üdv

GW66
Előzmény: kaktuszka67 (40)
kaktuszka67 Creative Commons License 2010.01.04 0 0 40
Én úgy látom, hogy az előtted lévő hozzászólások még a tavalyi koncertről írtak.
Előzmény: mici1961 (38)
cocoy Creative Commons License 2010.01.03 0 0 39
Sajnos nem voltam ott, de azt tudom ma Magyarországon egyetlen művész képes a Hazám, hazámat ilyen fantasztikusan elénekelni, és ilyen hatást kiváltani: KISS B ATILLA művész úr és nem Bándi János. Tehát Ő varázsolta el Önöket!!!
mici1961 Creative Commons License 2010.01.02 0 0 38

 

Kedves Mind,

 

Azt gondolom, az építő kritikák viszik előre a dolgokat, azonban a kritikák mellett el kell ismerni a mások munkáját is. Vitathatatlan, hogy a koncert hangosítása - különösen a hátsó helyeken - kívánni valót hagyott maga után, azonban meg kell hajolnunk Mága Úr előtt, aki egy ilyen volumenű rendezvény létrehozását felvállalta. Mi a második sorban ültünk, ott a hanggal nem volt baj. Véleményünk szerint Mága Úr egy igazi virtuóz, és nem baj, hogy Ő szerepelt alegtöbbet! Ne feledjük, a koncert címe Mága Zoltán és sztárvendégei voltak. A cím  takarja a tartalmat is. A koncert nem komolyzenei koncert volt, és nem is annak hirdették, hanem a nagy tömegnek, azoknak akik könnyed, de színvonalas szórakozásra vágytak. A közönség ezt meg is kapta magas színvonalon. - nekem személy szerint két produkció nem tetszett: Király Linda aki a halvány árnyéka sem volt az eredeti Mindig testőr betét dala énekese hangjának. A másik: maga nemében Kerényi úr jól szerepelt, de óriási hiba volt a show must go on választás, hiszen Queen számot ritka az aki énekelni tud. Ez műhiba volt. Ha már Tabáni István megnyerte a Csillag születiket, akkor talán be kellett volna látni, hogy ezt a számot jelenleg Ő tudja profi módon elénekelni.

Tény, hogy a kamera belógott.

Nem értek egyet azzal, hogy a Zeneakadémián vagy a Művészetek palotájába kellene a helyszínt helyezni. Ez a rendezvény ekkora tömeget megmozgatott, akkor annak nem a helye az Aréna.

Nem értek egyet azzal, hogy a pénzről beszélnek. Van fogalma a vélemény nyivánítónak arról, milyen költségei vannak egy ilyen rendezvénynek? Szerintem nem sok.

Szóval a magyar ember remek tulajdonsága a vélemény nyilvánításból is sugárzik! Mindenki tudta mit várhat, hiszen a program a neten szerepelt, tehát nem zsákba macska volt. Akkor miért kell utólag megjegyezni hogy ne legyen operett? Ez volt meghirdetve. Miért kellett volna a nótát kiahgyni? Ez is szerepelt a programban. Aki jegyet vásárolt, tudta mit választ. Ha nem tetszik a program, akkor nem kell elmenni.

Véleményem szerint a műsorvezető személye nem volt alkalmas -egyik sem. Sajnos Csonka András beszéde érthetetlen, Janza Kata pedig nem volt háziasszony, azonban jól énekelt. 

Remek volt Bándi előadása, Simándi óta nem hallottam ilyen jól elénekelni a Hazám Hazám áriát. Szuper volt a Csillag, nem véletlenül kapott akkora tapsot. Sajnos a közönség hiába tapsikolt, nem engedtek ráadást. Ez hiba.

Egyetértek a kezdés pontatlansággal is, azonban nem 15 perc volt a csúszás, hanem 28 perc. Sajnos még ekkor is szivárogtak be későn érkezők. Ez is magyar mentalitás. A mi sorunkhoz 40 perc késéssel érkezett valaki, és annyit nem kért, hogy szeretne beülni a helyére. Majd szünetről is késve jött vissza. Tehát le kell zárni a bejáratot, a későn jövő maradjon kint, vessen magára. Csakhogy ezt nem tegnap kellett volna először megtenni, hanem a késés és hiányzás napjainkra elvárt. Aki nem késik, az rosszul érzi magát.

Mondjunk köszönetet a résztvevőknek, akik ilyen színvonalas előadást nyújtottak a sok "borfülűnek".

Előzmény: yxc123 (37)
yxc123 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 37

Javaslatom a jövőre:

 

A szinvonalas, igényes újévi koncert esetén tartózkodni kellne a következőktől:

 

- sportcsarnok (heylette talán eneakadémia, művészetek palotája, stb.)

- Operett

- Nóta

- Vivaldi popritmusban

- Mága Zoltán glóriájának verbális fényezése (rendes dolog tőle, hogy adakozik, szinpatikus lenne, ha nem büszkélkedne vele ilyen mértékben)

- Gagyi világítás, háttérvetítés

- Szinpadias show elemek

- Túl hosszan elnyúló műsor

- 15 percet meghaladó késés a kezdéssel

- Érthetetlen, semmivel össze nem függő tűzcsóvák

- Közönségszembevilágítása 

 

Viszont praktikus lenne kulturáltabb és elegendő mosdó.

Előzmény: Mága Zoltán (35)
fszamosvari Creative Commons License 2009.01.08 0 0 36

Nagyrész egyetértek az előző véleményekkel, a fellépő valamennyi művész előadása színvonalas volt. A "körítés" viszont katasztrofális, a világosítás, hang stb.

Ez a technika nem 2009-es színvonalú. Kerényi erre a rendezésre alkalmatlannak bizonyult, ez nem színház, hanem sportcsarnok.

A bécsi Újévi koncerttel egy napon nem lehet említeni, már csak  az elegancia hiánya miatt sem. Egy sportcsarnok erre a zenei elgondolásra alkalmatlan, ott a Művészetek Palotája és Operaház, oda kell áttenni a helyszínt és sok negatív észrevétel elmarad.

Az, hogy a közönség a műsor vége előtt elkezdett "szállingózni" az egy fajta bunkóságra vall.

Nagyon rossz volt a színpad elhelyezése, a mögötte futó képbejátszások és a " karácsonyi villogások", kicsit falusias.

A beígért  100 tagú zenekar és a 100 tagú tánckar hol volt?
Mága Zoltán Creative Commons License 2009.01.08 0 0 35
Kedves Hölgyeim és Uraim!

Ezúton is szeretném megköszönni mindazoknak, akik eljöttek az Újévi koncertemre. Önök nélkül ez a műsor nem jöhetett volna létre. Külön köszönetemet szeretném kifejezni azoknak, akik a véleményüknek hangot adnak ebben a fórumban. Pozitív és építő kritikáikkal nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a jövőben még színvonalasabb produkciókkal tudjak Önök elé lépni. Mivel Magyarországon ez volt az első ilyen nagyszabású koncertem a szervezők a szakma által ajánlott céget bízták meg a hangosításra, akik néhány nappal korábban Koncz Zsuzsának és a V’MOTO-ROCK zenekarnak is biztosították a technikai hátteret.  

 

Bízom benne, hogy a felcsendült zeneművek valamint a fellépő művészek előadása olyan felejthetetlen élményt nyújtottak, hogy 2010. január 1-én ismételten tizenkétezren együtt ünnepelhetjük az új év beköszöntét.

 

Szívélyes üdvözlettel:   Mága Zoltán

merchanter Creative Commons License 2009.01.06 0 0 34

az első hozzászólásban kiemeltem, hogy szubjektív. azt is, hogy maga a produkció nagyon jó lett volna, ha a technikával nem szerénykednek. nekem nem tetszett viszont az a sok Mága istenítés. Erről is megírtam, nagyon jó zenész, nincs vele semmi baj, csak ahogy Al Di Meolát és Horgas Esztert is felhoztam például, (előbbi pozitív-utóbbi negatív példa, és itt sem a művészi teljesítményüket értékeltem!!!)elmondhatom, hogy sokkal szimpatikusabb a nézőknek, ha egy szerény, ámbár fenomenális művészt lát, és ő, a hallgató,néző állapíthatja meg róla, hogy mekkora zseni, de ha ezt mások teszik, szinte minden 2. konferálásnál, az már sok. A honlapon minden, de minden szerepel az érdemeiről, nem is kicsinylem le, sőt, nagyon jónak tartom, hogy segít, akár így, akár úgy. De egy újévi koncert ne erről szóljon. Visszatérve Di Meolára. Ha láttátok, tudjátok, ha ismeritek, akkor is, ennél a fickónál szerényebb művészt nem igazán ismerek. Vagy most nem jut eszembe. Mága is van a maga nemében olyan jó, mint ő. De a körítés túl sok. Egy nekrológba nem lenne sok ami ott elhangzott, hisz akkor megemlékeznénk munkásságáról, de könyörgöm, Ő él és virul, és tegye is azt amit tesz még jó sokáig. Nem vele van a baj. A produkció igazgatójának, rendezőjének kell megálljt szabnia, ismernie a korlátokat, az ízléseset, az eleget, és a sokat.

Más. Én a 007 szektorban ültem, lent, középen. Valószínűsítem, hogy elöl, ahol azt lehet hallani, amit maguk a művészek is hallanak, isteni volt a produkció. De ettől még el kellene fogadni mások véleményét, hogy hátrébb valami pokolian rossz volt a hang, és ismétlem, nem az előadó hangja, vagy előadása, hanem a TECHNIKA volt a bibi!!! Én 8000 valahányszáz forintot fizettem a jegyért. (7900+) 2000 Ft ne jelentse már azt, hogy nekem meg a többi 1000-2000-tudomisénmennyi embernek azért, mert lehet, hogy későn "ébredt", és már "csak" ide volt lehetősége jegyet venni, ezért nekik már csak a visszhang, gerjedés, szembevakítás jut!?! Nekem ez volt a kiábrándító, nem a művészek teljesítménye. Örülök, ha volt olyan szektor, ahol minden smakkolt. És sajnálom, hogy ezt nem tették lehetővé az Aréna egészében. Anno - lehet, hogy ciki kategória? , de én akkor is vállalom, - a Rapülők - Geszti féle Arénás koncerten miért lehetett MINDENHOL kitűnően jól hallani, érteni, látni mindent? Pedig ott még távolabb ültem... Na, ezt kell megoldani, üzenem a szervezőknek. És köszönöm a lehetőséget, hogy elmondhattam a véleményemet. Részemről ennyi.

eszjudit Creative Commons License 2009.01.05 0 0 33
Merchanter első hozzászólása szerintem teljesen ül.
A véleményem tömören a koncertről: a fellépők briliánsak voltak (kivéve a tánckar!!!!), de a rendezés csapnivaló.
Minderről Mága, aki egy nagyszerű hegedűművész, gondolom, hogy mit sem tehet.
A következő újévi koncertje biztosan jobb lesz, okulva a mostaniakból.
Megérte elmenni, nekem ezzel jól kezdődött az év.
yxc123 Creative Commons License 2009.01.05 0 0 32

"12 000 enber állva tapsolt, ez az igazi siker!!!!"

 

Hát én ott voltam, és ilyesmi állva tapsolást nem láttam.

 

Láttam viszont hogy az előadás vége előtt a nép már oszladozni kezdett és láttam, hogy amikor Mága a szinpadról még azt mondta, hogy micsoda csodálatos koncert ez, ahol 12000 ember állva tapsol neki, akkor bizony a stadion fele már üres volt, és a maradék is csak azért állt, mert a kijárathoz tömörült. A taps jóindulattal volt szórványosnak nevezhető, csupán az első néhány sor tapsolt. Bár ők, néhány tucatnyian, lehet, hogy állva. Ott, ahol a 10000 Ft-os jegyárak voltak.

 

Érdekesnek tartom, hogy "mamus123" névvel csupán az a két bejegyzés van a teljes indexen, ami itt szerepel.

 

A  

 

 

Előzmény: mamus123 (29)
mamus123 Creative Commons License 2009.01.05 0 0 31
Sokakat nem értek, de talán ennek az is lehet az oka, hogy én a családommal
a harmadik sorban ültem. Ott kifejezetten jól szólt a hangosítás. A
botfülemről annyit, hogy magam is zenész vagyok és számos nemzetközi
produkcióban közreműködtem világszerte. Tudom, hogy a hangosítás nem egy
egyszerű dolog, főleg egy olyan nem túl jó akusztikájú helyen, mint a
Budapest Sportaréna. Mága Zoltán játékáról pedig csak annyit, hogy végre van
egy olyan művészünk akire méltán lehetünk büszkék, aki igazi világszínvonalú
produkciót nyújtott. Biztos vagyok benne, hogy a művész úr hamarosan a
világ valamennyi stadionját meg fogja tölteni.
Gugu_m Creative Commons License 2009.01.05 0 0 30

Ilyenkor kell sajnos azt mondanom, hogy akik erre a koncertre azt mondják csodálatos volt, az három ember lehet:

 

-Akinek botfüle van, és mindegy miaz, csak menjen vmi a szinpadon.

-Akinek még életében nem volt szerencséje olyan valódi közönségsikerű koncerthez ahol valóban 12 ezernél is sokkal több ember nemhogy tapsol, hanem órákig nem lehet őket le elzavarni a szinpad elől, annyira odavannak (akár komoly, akár könnyű zene)

-és harmadjára, akinek fizetnek, hogy ezt mondja. Nekem az a vendégkönyv is nagyon gyanús... Annyira érezni mikor vki magától mond vmit, vagy a szájába adják.

 

Én sok nagysikerű koncerten jártam már, de olyat még egyiken se láttam, ahol a felétől, 2/3adától az emberek szállingóznak kifelé, és a többség a finálénál már állva megy kifele.

 

És hangsúlyozom, amíg én fizetek a jegyért, nekem nem kell utána csinálni, vagy nála jobbat rendezni. Megteszik ezt helyette más előadók, akiknek ez a feladatuk.

 

És mégegyszer, nem az előadókkal volt a baj, hanem a szervezéssel, a programmal, a hangosítás, és világítással....

mamus123 Creative Commons License 2009.01.05 0 0 29

Szerintem hatalmas volt a koncert, szuper hangulat, fergeteges előadás.

 

Köszönjük, várjuk a következő ilyen hatalmas koncertet.

 

Kedves gesztus volt az érkező vendégeket egy pohár borral fogadni.

 

Csak így tovább.

12 000 enber állva tapsolt, ez az igazi siker!!!!

demokuty Creative Commons License 2009.01.05 0 0 28

Fantsztikus volt! Egy életre szóló élmény. Mindenki,aki az ellenkezőjét allítja, azt mondom, csinálja utána.......

 

 

merchanter Creative Commons License 2009.01.05 0 0 27
na ja... Al Di Meola "kicsit" jobb volt a Symában, csak Horgas Eszter ne tette vette volna ott magát. Őt nyugodtan kihagyhatták volna... Bár a bugyiját és a combfixét sokan megcsodálhatták, lehet, hogy ez volt a fő attrakciója ?!? Ott a hangosítás, világosítás profi volt, no de kérem, csak egy nagy nevű külföldi fenomén adta hozzá a nevét ... Mágának úgy látszik ennyi elég volt. Dőlt a lé, a többi meg mindegy. Hogy a honlapján, abban a bizonyos vendégkönyvben milyen csöpögős, válogatott beírások vannak???! Ezek vajon ott voltak a koncerten, vagy kellett egy ilyen oldal is a honlapra, és valami bérfirkász teleírta? Nem tudom... De most már tudom, honnan került az előadásba a sok kultikus borzadály... hát onnan... Hányinger.
Előzmény: Törölt nick (26)
yxc123 Creative Commons License 2009.01.03 0 0 25

Ide lehet véleményt írni:

 

http://www.magazoltan.hu/vendegkonyv.php

Előzmény: gyiko1975 (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!