Keresés

Részletes keresés

Ha Jóska Creative Commons License 2017.08.27 0 0 8899

Derék balliberálisaink azt szokták hajtogatni, hogy ott milyen civilizált a választás, mert a vesztes gratulál a nyertesnek és támogatásáról biztosítja.

Ez így is van, amikor demokrata a győztes. Amikor nem, akkor például Billary őnaccsága hisztériás zokogógörcsbe tört ki és menekült el a helyszínről. Liberáltjaink képtelenek elviselni a demokráciát. Ők csak a saját diktatúrájukat szeretik, amit aljas módon demokráciának hazudnak.

Előzmény: originalqszi (8898)
originalqszi Creative Commons License 2017.08.27 0 0 8898

Akkor még minden demokratikus volt!!!!!!

Camo_BDU Creative Commons License 2012.12.18 0 0 8897

Nem tudom, de ebből így nem lesz eszmeterjesztés. Azt ingyen szokás terjeszteni. Ha kérne 2-3 ezret, akkor megérteném. Utiköltség, 2 testőr, szálloda és néhány egyéb dolog. De az 50000 az rengeteg. Vagy ha azt mondaná, hogy a pénz 95%-át átadja majd a mozgalmának, kapmánycélokra és ilyesmikre, akkor azt is megérteném. Ha viszont mind saját zsebbe megy, akkor az úgy nem oké. Nem irigylem tőle, csak nem ezt vártam.

Előzmény: Szabler (8896)
Szabler Creative Commons License 2012.12.18 0 0 8896

Igen, 50000 dollárt fog kérni beszédenként. Többet, mint Huckabee, Huntsman, de kevesebbet, mint Schwarzi vagy Gore.

http://www.buzzfeed.com/rosiegray/ron-paul-will-charge-50000-to-speak

Nekem elég nagy csalódás, én biztos voltam benne hogy ha eddig nem ért pénzt, akkor ezután sem fog.

Mivel kongresszusi képviselő volt, nem kérhetett pénzt. Most, hogy már nem lesz az, kérhet. Még ha azt a pénzt aranyra beválthatatlan papírfecniként is kapja. :) 

Előzmény: Camo_BDU (8891)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.18 0 0 8895

Hajjaja....tudod, hogy ém hányszor szerettem volna.

De meg lehet szokni. Fogkefét is kell legalább félévenként cserélni. Nekem mindig ad egy újat a fogorvos. Drága kefe. De jó érzés.

Előzmény: Camo_BDU (8894)
Camo_BDU Creative Commons License 2012.12.18 0 0 8894

Igen, persze hogy én vagyok.

Mikor mondtad hogy nyissak egy topicot Paulnak, gondoltam hogy megfogadom a tanácsod. Nyitottam, erre valamiért letiltották a nevem. Azt mondták hogy szabályt szegtem, mert az Aktuálpolitikai részen tilos topicot indítani. Inkább csak félreértés volt szerintem, de nem számít. A második nicknevemre pedig azt mondták, hogy csináljak egy harmadikat, ami eltér az első kettőtől. Úgyhogy muszáj volt váltani. Végül is mindegy, csak én szerettem volna ugyanazzal a névvel írni.

Előzmény: cha'risa (8893)
cha'risa Creative Commons License 2012.12.17 0 0 8893

Tulelo?

Előzmény: Camo_BDU (8891)
Camo_BDU Creative Commons License 2012.12.15 0 0 8891

Közben találtam 1-2 olyan cikket, ami szerint Ron Paul fog pénzt kérni a beszédeiért. Úgyhogy elismerem hogy tévedtem ezzel kapcsolatban. A linkek frissek, tehát eddig nem tudhattuk, de most úgy tűnik hogy erről van szó. Nekem elég nagy csalódás, én biztos voltam benne hogy ha eddig nem ért pénzt, akkor ezután sem fog. Tévedtem. :(

Any_1 Creative Commons License 2012.12.15 0 0 8890

Ez jooo, En is ateista voltam!

De kozben rajottem. EN VAGYOK AZ ISTEN!

A salyat istenem

Előzmény: Szabler (8889)
Szabler Creative Commons License 2012.12.12 0 0 8889

Nem Rand Paulra céloztam, hanem arra (Ayn Rand) akiről a keresztnevét kapta és aki prominens ateista volt.

Előzmény: Camo_BDU (8888)
Camo_BDU Creative Commons License 2012.12.12 0 0 8888

Nem azt mondtam hogy tilos hogy istenkáromoljon. Hanem azt hogy undorítónak találom. A toleranciaküszöböm nagyon megemelkedett az elmúlt évben, de a jóizlés-küszöböm ugyanott maradt. :)

Randista? Rand Paulban semennyire se bízom. Nem tűnik túl őszintének, aki meg mellébeszéléssel akar a politikában előre jutni, az nem érdemel semmiféle támogatást. Az őszinteség többet ér a populizmusnál. 

Előzmény: Szabler (8887)
Szabler Creative Commons License 2012.12.11 0 0 8887

Ízlések és pofonok. Foxx-szal és Carlinnel sincs különösebb gondom, ámbár azt furcsállom, hogy neked libertáriánus létedre (ugye nem tévedek?! :) ) milyen alacsony a toleranciaküszöböd, ha a véleményszabadságról van szó. :P

Viszont ha ennyire szívedre veszed az istenkáromlást, nem valószínű, hogy randista, objektivista libertáriánus vagy.

Előzmény: Camo_BDU (8885)
Camo_BDU Creative Commons License 2012.12.11 0 0 8885

Lényegtelen mire utalt rá. Fordított helyzetben botrány lett volna. Nekem aztán nincs bajom azzal, ha egy fekete humorista fehéreket parodizál (elvégre Dave Chapell az egyik kedvenc humoristám és neki általában ez a témája), de nem mindegy hogy hogy teszi. Ő valóban viccesen, míg Foxx provokálóan, gúnnyal. Ez olyan, hogy mikor a South Park sorozatban viccelődnek Jézussal, azt nem találom sértőnek. De mikor George Carlin őrjöngve istenkáromol a színpadon az inkább megbotránkoztató. 

Előzmény: Szabler (8884)
Szabler Creative Commons License 2012.12.11 0 0 8884

Michael Richards esetében nem egészen "rossz vicc"-ről volt szó.

Stand up-produkciója közben bejött egy nagyobb csoport a terembe. Tudtommal fehérek, feketék, latinók vegyesen. Richards odaszólt nekik:  "Look at the stupid Mexicans and blacks being loud up there." Aztán ezek visszaszóltak neki, hogy "nem vagy vicces, apafej" vagy valami hasonlót. Eztán jött a lincselés emlegetése és a niggerezés. Spontán módon, idegesen, gúnyolódva. A videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy magát adja. Hirtelen felindulásból, de magát adja.

A Jamie Foxx-szal vont párhuzam több ponton sem stimmel. (Gondolom pontosan tisztában vagy vele Foxx miről beszélt, mire utalt "botrányos" monológjában.)

Előzmény: Camo_BDU (8883)
Camo_BDU Creative Commons License 2012.12.11 0 0 8883

"Nem zeng erről a CNN és társai. Miért is kellene, hogy erről beszéljenek"

"Kramer" rossz viccéről se kellett volna beszélni és zengeni, mégis azt tették. Ami az egyik esetében vicces, az a másik esetében szörnyű botrány. Bele se merek gondolni, hogy mi lett volna ha belesző ő is valami kiírtásos viccet. 

Előzmény: Szabler (8882)
Szabler Creative Commons License 2012.12.11 0 0 8882

Nem zeng erről a CNN és társai. Miért is kellene, hogy erről beszéljenek, ráadásul olyan megrökönyödéssel, mint ahogy azt a Newsbusters, Matt Drudge vagy Any 1 szeretné?

Foxx SNL-es produkciója bizonyos körökben arra jó volt, hogy megütközést keltsen, szörnyülködő láncleveleket indítson útjára, a humorérzékkel megáldott többség meg csak nevetett egy jót és továbblépett.

Folyamatosan Obamától, niggerektől, összeesküvésektől rettegő olvtársak: Don't worry so much! Get a life!

A New York Post Foxx produkciójáról szóló híradása (márpedig ez Murdoch újságja, nem egy komcsi/libsi szennylap) például azt emelte ki, ahogy a színész Jay Z-n vagy Obin élcelődött.

http://www.nypost.com/p/entertainment/tv/recap_jamie_foxx_brings_perspective_i5m475pFM4VhMVJh8HbRnN?utm_medium=rss&utm_content=%20%20%20%20%20%20%20%20TV

"Rapper Jay-Z – one of the owners of the Brooklyn Nets – was an early target.

“Jay-Z only owns about this much of the team,” Foxx said, measuring with his fingers. “But he acts like he owns all of New York,” Foxx said, trying to wrap his arms around the room.

Foxx also dissed the Commander in Chief’s dance talent, nicknaming him “Barry Gibb Obama” due to his corny moves during an appearance on “The Ellen DeGeneres Show.”

But Jamie has the perfect name for Obama to adapt during his second term in office.

“The next four years he’s even changing his name to President Barack Dikembe Mutombo Tupac Mandela Hussein Obama X,” Foxx said."

Előzmény: Camo_BDU (8881)
Camo_BDU Creative Commons License 2012.12.11 0 0 8881

Itt a hozzászólásokat csak 5-en olvassák. Amit viszont egy híres ember mond a tévében, azt százezrek, vagy milliók látják és hallják. Nem mindegy hogy ki mondja és hol. Én emlékszem, hogy a Seinfeld Kramer-e mondott valamit, nem a tévében hanem csak egy kis fellépésen, de mégis akkora botrány lett belőle. Egy időben állandóan arról beszélt a tévé. Kétlem hogy azzal foglalkozna most az összes tévécsatorna, hogy Jamie Foxx mit mondott és hogy ez humornak is felháborító.

Persze mondd ha tévedek és erről zeng a CNN és az MSNBC. Nekem nincs tévém, úgyhogy nem tudom.

Előzmény: Szabler (8880)
Szabler Creative Commons License 2012.12.11 0 0 8880

Én úgy emlékszem, hogy itt a fórumon szoktál hasonló szellemben nyilatkozni és még semmiféle retorzió nem ért.  

Előzmény: Any_1 (8879)
Any_1 Creative Commons License 2012.12.10 0 0 8879

Csak kerdezem? Mint "fehernek" mi lenne a sorsom ha ugyan ezt mondanam, amit ez e NIGGA!?

http://newsbusters.org/blogs/noel-sheppard/2012/12/10/jamie-foxx-jokes-about-killing-all-white-people-his-new-movie

Szabler Creative Commons License 2012.12.05 0 0 8877

"A masik "csak" erdekesseg, PA (nem emlexem melyik nagyvarosaban) 56 szavazokorzetben 100%-a leadott szavazatoknak a Tar Baby-re ment!"

Philly-ben volt. De több nagyvárosban (pl. Cleveland, Chicago) is akadt olyan körzet, ahol Romney 0 voksot kapott. Mivel ezek elsöprően feketék és latinók által lakott körzetek, ezen én annyira nem csodálkozom.

Olvastam olyan déli, meg texasi, meg utah-i választókörzetekről is, ahol meg Obama nem kapott szavazatot. 

Előzmény: Any_1 (8874)
Any_1 Creative Commons License 2012.12.05 0 0 8874

Nem ketsegbe vonva a valasztas eredmenyet!

Azert vol nehany "fura" dolog (ha nagyon muszaly elokeresem) FL, PA, egys valasztasi korzeteiben 120-158% volt a leadott szavazatok szama,

Igaz, ervenytelenne tettek, de vizsgalt nem indult:-((

A masik "csak" erdekesseg, PA (nem emlexem melyik nagyvarosaban) 56 szavazokorzetben 100%-a leadott szavazatoknak a Tar Baby-re ment!

Előzmény: Szabler (8873)
Szabler Creative Commons License 2012.12.05 0 0 8873

A PPP legutóbbi közvélemény-kutatása szerint a Republikánus Párt szavazóinak 49 %-a gondolja úgy, hogy az ACORN csalta el Obama javára a 2012-es választásokat. 2008-ban ez a szám még 52 % volt.

Hogy a csökkenés csupán 3 %-os azért meglepő, mert az ACORN már nem is létezik és semmi szerepe nem volt a 2012-es választásban.

Szabler Creative Commons License 2012.12.05 0 0 8872

A filibuster valóban kétélű fegyver, s annak kiiktatása is az volna. Nem maga az intézmény a problémás, hanem az amikor a mindenkori ellenzék, jelen esetben a republikánusok, minden megfontolás félretételével, csupán saját önös érdekeiket szem előtt tartva hozzá folyamodnak.

A Szenátus szánalmas állapotát pompásan illusztrálta a mozgáskorlátozottak jogait szentesíteni hivatott nemzetközi ENSZ-konvenció tegnapi "elszabotálása" is.

"The US Senate voted today on ratifying the UN Convention on the Rights of Disabled People 61-38, but the majority fell short of the 66 votes needed for ratification. The 38 votes against came from Republican senators, most of whom signed a letter promising not to support the bill. The letter was organized by Senator Mike Lee of Utah, who said the treaty threatened US sovereignty and could force the parents of disabled children to send them to public schools. It drew the support of home-schoolers who also fretted that the treaty was, among other things, a sly way to force America to adopt laws enshrining “abortion rights, homosexual rights, and demands the complete disarmament of all people.

...

The stranger fact is that the UN treaty is based on the Americans with Disabilities Act, enacted 22 years ago, and if it were ratified, no US laws would have to change. It was negotiated by the previous Republican president, George W. Bush, and is supported by prominent conservatives like Senator John McCain and former Senate majority leader Bob Dole (both of whom, thanks to war wounds, are Americans with disabilities). The US Chamber of Commerce supported the treaty, since it would help level the international playing field for American companies who already comply with the act, and potentially open foreign markets to US disabilities technology."

Előzmény: Any_1 (8868)
cha'risa Creative Commons License 2012.12.04 0 0 8871

Hat igy emlitheto pont irani atomprogrammal.

Előzmény: romesz (8870)
romesz Creative Commons License 2012.12.04 0 0 8870

Ne haragudj de a 3D nyomtatast nem emlitheted egy napon az irani atom programmal. 

Regulacio vagy sem, aki akar az ugyis szerez maganak valamilyen fegyvert, Ha maskent nem megy akkor ellopja valahonnan. 

Előzmény: cha'risa (8867)
cha'risa Creative Commons License 2012.12.04 0 0 8869

Mi a cel? Ha tea party jovoje, tessenek kepviselok erre szavazni. Ha az orszag boldogulasa, itt a lehetoseg.

Előzmény: Any_1 (8868)
Any_1 Creative Commons License 2012.12.04 0 0 8868

Nemtudom! De szerintem egy veszelyes ut, persze most jo a DNC-nek, de a politika valtozik.

Milessz ha torvennye teszik (megszuntetik a filibustert)?

A kovetkezo alkalommal amikor a GOP lessz folenyben akkor visszavonjak?

Szerintem mind aketto csak S....A F...up!!!

Ezert kell a Ron Paul, vagy a TEA party.

Előzmény: Szabler (8863)
cha'risa Creative Commons License 2012.12.04 0 0 8867

Technologia ugyes, es ugyesedik. Kell-e regulacio? Vagy ugyanugy ertelmetlen, mint irani atombomba. Egyszer ugyis.

Előzmény: romesz (8864)
romesz Creative Commons License 2012.12.04 0 0 8866

Bocs, kozben rajottem en is. Azt egy masik tobpikban targyaltam valakivel :)

Előzmény: cha'risa (8865)
cha'risa Creative Commons License 2012.12.04 0 0 8865

Biztonsagi ellenorzest en eddig nem is emlitettem. Ez terrorista topik. 

Előzmény: romesz (8864)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!