Most 2650, egyhét alatt a felére csökkent, de korábban volt 8000-nél is. Most kell venni. Ha megnyugszik a tőzsde minimum duplázol. Én a 230-as eurónál is mondtam, hogy most kell venni ajrót. Igaz ott csak 50 Ft/euró lett az árfolyam nyereség.)))
Csak onnan gondolom, hogy tavaly is lent volt 3000-en aztán felment. Ha nem hosszútávra tervezünk, talán jó is kisülhet a dologból. Habár írják azt is, hogy 1-essel fog kezdődni az OTP részvény értéke... 1xx vagy , 1xxx -re godoltak ? :)
ha belegondolok, hogy egyik nagybankban a tavasz végén, vagy nyár elején még azt akarta nekem bemesélni valami kis majom - persze egy hét alatt több pénzt csinálok mint ő keres egy évben de azért tanácsot akar nekem adni, mibe fektessek LOL - hogy szerintük 7000 az OTP célára. Még hablaty is volt, meghogy a könyvszerinti értéknek épp akkor alig 10%-al volt felette blablabla hátha a hölye pénzes vidéki majd megveszi kazalba... most meg 3.000
Ez a piszkos OTP mit művel az OPTIMA értékpapírral?
Ez a szemét Optima már lassan egy hónapja nem hoz semmi hozamot, csak negatív irányba csökken, szinte negatív rekordokat dönt, miközben az OTP - nek milliárdos EXTRA PROFITJAI vannak!!
A sok ezer befektetőnek szinte ingyen használja a pénzét egyoldalulag semmi hozamot nem hoz az OPTIMA !!
Mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy vegyék ki a pénzüket az OPTIMÁBÓL, és vigyék más bankba, mert még azt sem kapják vissza, amit beraktak.
Ez egy gyalázat, amit az OTP művel az OPTIMÁVAL,az emberek pénzét ingyen használja, miközben EXTRA PROFITOKAT szed!!
Ahogy a szakik mondják a megfelelő topicban: Részvényt megvenni és évekig csak tartani nemigen lesz jó.De néhány naponta-hetente-havonta eladni-visszavenni mindig.
Lehet,meg lehet,hogy most lemegy 3-4e közé,nagyon túl nyomták.Ki tudja? Ha véletlen vesz az ember és nagyot zuhan,nem szabad bepánikólni,hosszútávon, szvsz vissza megy 7-8e közé.