Keresés

Részletes keresés

Cheminot Creative Commons License 2008.10.20 0 0 9
Nekem szeptemberben 2000 Ft volt. Igaz, van TB kártyám és az üzem(+házi)orvos csinálta, és a jogsim II. csoportos, azaz hivatásos. Két-három kérdés mellett a leginkább orvosi beavatkozás a vérnyomásmérés volt. Utána az okmányirodában 4000 Ft-ot kellett fizetni és másfél hetet várni az új plasztikkártyára. Lényeges, hogy addig visszadták a régi jogsit és egy igazolást, hogy addig is tudjak vezetni. Ja, nem vagyok sofőr, ugyanolyan úrvezető, mint legtöbbünk.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 8

Nekem 6300 Ft volt pár hónapja. Ja, és van TB kártyám és a munkaadóm is rendesen befizeti a járulékot. A vizsgálatot bármelyik háziorvos megcsinálhatja (nem kell a saját orvoshoz menni) és talán még a kártyát se kell hozzá vinni.

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 7
akkor meg van oldva a problema, koszi az infokat
Tamás Creative Commons License 2008.10.20 0 0 6
Hmm. Sajnos nem tudom konkrétan, hogy ilyen esetben mennyi lehet, de a legrosszabbra készülve vigyél magaddal egy huszast a körzetileg illetékes dokihoz, annyiből biztosan kijön. Már úgy értve, hogy szabályosan. Kéz alatt fogalmam sincs, mennyi lehet.
Előzmény: Törölt nick (1)
Mblazius Creative Commons License 2008.10.20 0 0 5
Szvsz lenyegtelen, a jogsi orvosi hosszabbitas amugy is fizetos, ha jol emlekszem 6eFt.
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 3
na ez egy hasznos jotanacs:) jo tudni
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 2

Kanadából jönne haza,azért nincsen neki.

Gorilla:

Asszem,ha egy derék 10 ezressel felszerelkezel,bármelyik orvos megcsinálja.

Előzmény: Tamás (0)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 1
En 9 eve eljottem magyarorszagrol, es hivatalosan az onkormanyzatnal kijelentkeztem. Sem magyarorszagi lakcimem, sem TB kartyam nincsen. Allasom sem lesz egy jodarabig, az biztos
Előzmény: Tamás (0)
Tamás Creative Commons License 2008.10.20 0 0 0
Szerintem, ha nincs TB-kártyád, akkor háziorvosod sincs. Merthogy ha nincs kártyád, akkor kinek adtad? :-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.20 0 0 topiknyitó
Mennyibe kerul a haziorvosnal egy jogositvany megujitasahoz szukseges vizsgalat, ha az embernek nincs TB kartyaja?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!