Én nézem, csak nem értem. A (tv2) műsorajánlójában nagy hangon hirdetik, hogy elindul a versengés a két NCIS csapat között. (Ami érdekes lenne.) Eközben pedig régi részeket vesznek elő minkét fronton.
Egy felől örülök ennek másfelől meg nem igazán. 10 évet nagyon kevés sorozat ér el manapság,szóval ehhez gratula a készítőknek de szerintem ez már úgy elfáradt ahogy van,nem tudom mit akarnak még ebből kihozni. Nem egy "ügy" már csak önismétlés, a karakterek vagy nem fejlődnek vagy csak olyan minimálisan hogy nagyítóval kéne azt megkeresni, és nem egyszer olyan mintha egy helyben topognának és szép lassan így válnak önnön maguk karikatúrájává. A készítők nem merik megbontani a jól bevált formulát,és ragaszkodnak a jól bejáratott klisékhez,megoldásokhoz. Esküszöm jobban tudok izgulni egy szereplő sorsáért mondjuk egy Spartacus:Vengeance rész alatt mint az NCIS egy évadja alatt, lehet hogy én változtam és már nem köt le annyira mint régen,de majd a hosszú nyári szünetben lesz valamit nézni.
Ezt a Tony-Ziva dolgot nagyon olyba csinaljak, mint a JAG eseteben, talan nem veletlenul.
Mindenesetre jot mosolyogtam azon a reszen, amikor Tony felajanlja Zivanak, hogy mivel ugysincs maganeletuk toltsek egyutt az ejszakakat ;) olyan House-os Chase/Cameron stilusban :)
Viszont az uj resz (Before His Eyes) egesz erdekes volt, meglehetosen szakitva a hagyomanyokkal, legalabbis szerintem.
@ke luar teljesen egyet értek.Bár szerintem egy kis romantikus szállal nem mindig van gond,főleg ha jól van fölépítve és nem így mint az NCIS-nél. Engem jobban az zavar a sorozatban hogy behoznak 1-2 karaktert több részre akik elsőre kimondottan érdekesnek tűnnek és jó hatással lehetnének egy-egy fő karakter jellemfejlődésében majd pár résszel később fogják amit felépítettek és azt totálisan lerombolják.A legnagyobb problémám meg az hogy szerintem sokat hallgatnak a rajongók véleményére ami néhol kimondottan jó húzás mint idióta!Tony hanyagolása, máskor meg egy oltári nagy baromság lesz a vége lásd Tiva újratöltve. Nem tudom de szerintem a sorozat a 9 évadával már így is-úgyis letett valamit az asztalra, a mai sorozatok jó része a 2. évadot alig éli meg nem hogy a 8.-9.-et, és kétlem hogy +1-2 évadnál többet ki tudnának hozni már az NCIS-ből .Így is sokszor már valamilyen szinten magukat ismétlik mint a főszál/ügy és mellékszálak tekintetében arról nem is beszélve hogy a fő karakterek múltját lassan annyiszor írják át hogy az ember lassan nem tudja hol áll a feje.
SPOILER 200. episode
Remélem a babának nem Ziva az édesanyja hanem valaki más, mert egy gonosz vagyok... , kettő mert elméletileg Tony ebben az AU-ban elméletileg Wendy-t vette feleségül.
Amúgy meg a téli szünet utáni 2 részt én még nem igazán láttam mert olyan infókat kaptam hogy nem egészen jó részek illetve hogy sok bennük a Tiva, amire már lassan 3 évada rohadtul nem vagyok kíváncsi és eljutottam arra a pontra hogy max 1 jelenet/részt tudok belőle elviselni, a CI-Ray-es dolog meg végképp nem köt le.
Azon gondolkodom hogy csak nekem tűnik úgy első ránézésre hogy Gibbs nélkül nem lesznek olyan diszfunkcionálisak már ami a magánéletet illeti?Bár a nyakamat tenném rá hogy a végén Gibbs lesz a szent aki jóra változtatta a csapata életét,még ha totálisan diszfunkcionálisak lettek a privát életben.
Nem tudom, h. még ki nézi a sorozatot, de ahogy a ti érdeklődésetek, na hát úgy az enyém is lankad, mert azt gondolom - sokakhoz hasonlóan - kezd elmenni a sorozat a szappanopera kategória felé. Már nagyon elnyűtt a "TIVA" dolog és most szerintem kicsit sokat kaptunk belőle ahoz, h. ezt ne kelljen ismét majdhogynem porrá zúzni... Mindez, ismét jön a csöpögős romantika "CI-Ray"-el. Majd, h. ismét megpakoljuk a habostortát vagy 2kg habbal, feb. 14-én jön "Baltimore Wandy".
Az a nő nem BMW-vel járt? Nekem úgy rémlik,na mindegy. Amúgy arra én is kíváncsi lennék hogy kicsoda volt mert igazából sosem derült ki róla semmi egyszerűen csak eltűnt.
SPOILER-es-ek
/Részlet az 5. rész tartalmából/ ...Tony és Tim megpróbálja megtalálni a tökéletes nőt Gibbs számára.
WTF??? Igaz még vicces is lehet ahogy az is az volt amikor Ziva helyére kerestek ezek ketten valakit,de az csak max 5 percet vett el a részből.+Borin különleges ügynök is visszatér a részben szóval nem kell atomtudósnak lenni hogy ki lehessen következtetni hogy a két önkéntes Kupidó megpróbálja összeboronálni a kettőt.
Jamie Lee Curtis mint Charlotte Ryan novemberben szerepelni fog 2 részben ahol úgy szintén röpködni fognak a szikrák közte és Gibbs között.
Diane azaz ex-Mrs.Gibbs/Fornell (Melinda McGraw) egy novemberi részben fel fog tünni,amikor a jelenlegi férje belekeverdik egy NCIS-FBI (Gibbs-Fornell)közös nyomozásba. :DDD
Szerintem kimondottan jól indították ezt az évadot és remélem így folytatják is tovább az évad folyamán. Tetszett a rész bár 1-2 apróság bökte a csőrömet:
-A jelvény Tony szobájában csak úgy ott hever -helló bizonyíték!!!- ja csak a számát kellett volna megnézni a hátoldalán és kiderült volna azonnal hogy kié,bár efelett a történet szempontjából szemet lehet hunyni,de az már enyhén szólva is felesleges (baromság) volt hogy Vance irodájába már bezacskózva kerül mikor az nem fogdosta össze aki nem akarta. Na és persze a lőporteszt kihagyása Tony kezein.
-A nézőpontok kavarodása, mikor Tony olyasmit mesélt amit ő nem tudhatott hiszen ott sem volt ergo vagy Gibbs vagy más nézőpontja volt az és nem Tony-é.
-Ziva hozzászólása hogy egyenlőek vagyunk ami még ha sandítok sem igaz hiszen Tony "Senior Field Agent" míg Ziva csak "Junior Field Agent" Tim-el együtt.
- Tony és Gibbs bárlátogatása Mike Franks-nél Mexikóban mikor-hol-hogyan-he?
+
-Remélem Dr. Rachel még többször felbukkan az évad folyamán csípem a karakterét de nagyon.
-Jarvis,élvezet lesz utálni a karakterét az évad folyamán.Illetve hogy ő is sáros-e vagy csak egy balfék akit az orránál vezettek.
-Scott Wolf karaktere kíváncsi leszek mikor bukkannak fel legközelebb a főnökével együtt,érdekes sztoriszál lehet ez kivéve ha úgy elszúrják mint a P2P Gyilkosét.
-EJ kétséges helyzete hogy most élve vagy hullaként kerül-e majd elő...valamikor
-Palmer zagyválása a vér kitisztításáról...szerintem egyre jobban hasonlít Ducky-ra ilyen szempontból.
-MW megint bebizonyította hogy tud játszani ha teret engednek neki, na és ha nem idióta!Tony karaktert írnak neki. Amúgy megint megemlítették az elrabolt gyereket Tony zsarukorszakából szóval akkor tényleg előtérbe kerül majd az évad folyamán valamikor.
Kanadában 1 nappal előbb került adásba a premier. Amúgy én is csak néztem először mikor reggel láttam a linket, bár a direktlinkes site ahova járok ilyen ügyben mindig is megbízható volt szóval kételkedni nem kételkedtem benne hogy most ez kamu-e vagy sem.
Ha valakit esetleg lazba hoz (en elegge meglepodtem) akkor a 9x01 valahogyan leaked es letoltheto a szokasos helyekrol, persze felirat meg nincs (mert ugye hivatalosan csak ma este fog menni a CBS-en)
Kate testvére visszatér!! Csíptem a nőt anno.Amúgy ez alapján a promó alapján város lesz az évadnyító, a többi 22-23 rész meg majd meglátjuk kategória.
De nem írják ki, ez a vicc, így nem csak az újszülöttek nézik :-)
Szerencsére van néhány támpont, pl. hogy ki az igazgató. Meg lehetne a legutolsókra a McFiú ábrázata. Leserélték a nálunk bemutatott utolsó évadban, vagy csak lefogyott az arca?
Tegnap már megint a régebbi NCIS-t adták le, abban az időpontban ahol az új részeket adták.Legalább írnák ki hogy ismétlés.Mondjuk amikor a magyarhangokat sorolták, már gyanús volt hogy Damu Roland. De reménykedtem hátha új részek.Ki emlékszik már pontosan mi volt az elöző részekben? Bár amikor McGee beleesett a csatornába, ott már egyértelmű volt.
Na ha ennek a fele igaz akkor nem lesz olyan szörnyű 9. évad,illetve EJ valószínűleg kihúzva a listáról,mivel csak lehetséges a visszatérése valamikor az évad folyamán ergo Tony hogyan végezze a rábízott melót ha EJ a közelben sincs? Meg ahogy én látom ez nem egy részes ügy lesz de majd meglátjuk.
Jimmy esküvőjére kíváncsi leszek ha lesz,ilyen még úgy se volt bár ha a McGee/Abby Tony/Ziva dolgot akarják majd tuszkolni egy kicsit akkor köszi nem kérem.
Az új SecNav meg fel fogja kavarni az állóvizet legalábbis Vance-nél. Hihihii!!