Keresés

Részletes keresés

leggingsfan Creative Commons License 2015.05.07 0 0 594
sajnos doktorósdi14 eltűnt.
lehet egy unatkozó 10en éves volt , a netes képeivel.
vizsgalat Creative Commons License 2015.04.06 0 0 593

Engem érdekelne egy egész testes orvosi vizsgálat, adj e-mailt

Előzmény: doktorosdi14 (589)
leggingsfan Creative Commons License 2015.03.28 0 0 592
szia mit adtál be a fiúnak?
azért alapvető, higiéniai követelmény, egy gumikesztyű használata.

egy email címet tudsz adni ?

köszönöm szia
doktorosdi14 Creative Commons License 2015.02.12 -1 0 591

 

 

A testem sem szertem elhanyagolni ezért járok egy edzőterembe. Többször egyidőben edzettem egy 20 év körüli sráccal. Az utóbbi időben gyakran beszélgettünk edzési módokról, izomtömeg növelőkről. Kérdezte, hogy lehet-e az izomtömeget egy kicsit gyorsabban növelni? Mondtam, hogy lehet, de a helyes edzésen kívül ezt izomba adott injekcióval lehet hatékonyan elérni, helyesen alkalmazva ez veszélytelen. Elhúzta a száját...mondtam nem félj nem fáj. Abban maradtunk, hogy gondolkozik rajta, én be tudom neki adni, hívjon fel ha úgy gondolja.

 

Pár nap múlva hívott, hogy elfogadja a szúrit. Mondtam, hogy délután keressen meg. Bejött, látam hogy ideges, ne paráz! Megnyugtattam majd mondtam, hogy feküdjöm hasra, és tolja le a gatyáját. Elővillant gömbölyű fehér popója amit persze már a tusolóban láttam. Addig én felszívtam a fescskendőt. Majd odaléptem, törlés aztán egy határozott mozdulattal a tűt tövig nyomtam meztelen valagába, majd lassan óvatosan a fecskendnő tartalmát benyomtam, és kihúztam a tűt. Készen vagyunk. Fájt, Elviselhető volt. 

A kép róla. 

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.14 0 0 590

E-mail: p.lewis2_kukac_freemail_pont_hu

Előzmény: doktorosdi14 (589)
doktorosdi14 Creative Commons License 2015.01.13 -1 0 589

 

Szívesen megvizsgálok egy huszonéves férfit. Adj egy e-mailt, a többit megbeszéljük.

uuuuuuuu Creative Commons License 2015.01.10 0 0 588

Fiatal srácnak a here, lánynak a mell (ön) vizsgálat fontos. Szívesen segítek megtanulni! (Bp-en)

uuuuuuuu Creative Commons License 2015.01.10 0 0 587

Ha Bp-i vagy szelíden megpróbálhatjuk... :)  /egy test-képet azért küldhetsz..:/  qqkk@freemail.hu

 

Előzmény: Törölt nick (586)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.10 0 0 586

Én huszonéves férfiként szívesen részt vennék egy ilyen vizsgálaton...

Előzmény: doktorosdi14 (585)
doktorosdi14 Creative Commons License 2014.12.20 -1 0 585

 

 

Sokan elhanyagolják az egészégüket, különösen a fiatalok. Pedig néhány évente mindenkire ráférne, hogy az orvos az egész bőrfelületet, testet átnézze, megvizsgálja. Szerintem ne féljünk ettől. 

A képen huszonéves férfi vizsgálata látható. 

 

szivecske01 Creative Commons License 2014.10.06 0 0 584

jéézus mária több mint két év. mi van? élsz még?Jó egészséget!

Előzmény: msz67 (492)
szivecske01 Creative Commons License 2014.10.06 0 0 583

Pont a magyar egészségügyben lehet ezt elintézni. Pedig tényleg kellene. Az orvosok néha fel vannak háborodva attól is ha a beteg tájékozott és igazán meg akarna gyógyulni. ezt nem lehetne elvárni senkitöl hogy az orbánc árnyékában éljen azért mert nem csinálnak kiegészitó vizsgálatokat és nem keresik meg az okot. Leránt a lábamról.Nem birok napokig hetekig felkelni lábra állni. Ellenségemnek sem kivánom. Ismikre barátokra szomszédokra vagyok rászorulva. 30 körüli süllyedés már alap,  amikor 9 mm lehetne max. Tönkrevágták a magyar egészségügyet. Csak a protekcis gyógyulhat igazán, pedig én nagyon jó ismerös helyre járok protekcióval de ha kiirják a drága vizsgálatot, ök szorulhatnak! 

Előzmény: gynomed (533)
szivecske01 Creative Commons License 2014.10.06 0 0 582

Bárcsak annyi lenne, hogy ö sem bir fellépni ide. Nem egyszerü. teljesen átvariálták. alig talátam ide. Az lenne a jobbik eset ha nem tudna fellépni, de félek hogy nagyobb baj lehet.  Sok orvosoi beavatkozással több kárt csinálnak mint hasznot.Van már két éve is ahogy elnézem hogy nincs ujabb hir. Sokszor jó elszámolni a TB-vel az invaziv beavatkozást ami fölösleges és hátramozditja az ember egészségét. Máskor a természetgyógyászok tollasodnak meg. Én nem tudok ugyanakkor elintézni egy haemokulturát, mert drága vizsgálat. Nincs igazi gyógyitás, csak a pénz a lényeg. A gyógyszerlobbynak tollasodni kell. Olvastam a kemoról is hogy nagyon sokat árt. A transzplantáció elött is adnak.Utána marha sok pénzbe kerül a mellékhatások gyógyitása. Én néha igazat adok azoknak az emberkéknek akik félnek bevenni a sok melllékhatásu gyógyit. Aztt viszont tudom , hogy augusztusban is majdnem elöjött az orbáncom, ha nem lett volna azonnal elérhetö közelségben atibiosz kitört volna ujra. Demoklész kardja az esetleges visszasettenkedö orbánc az életemben. Szeretném ha megelözhetö lenne, mert még a munkából is ki kell esni.

Szeretném elérni, hogy a betegségeket célirányosan orvosolják, Ne legyen gond egy egy tenyésztés elvégzése amikor az adott gyógyikra nem reagál a szervezet. Sokszor mindeféle szürés kapcsán csinálnak bacteriológiát egészséges embernél, nálam meg nincs meg az oka a streptococcus hordozásnak!

Jó egészséget mindenkinek ebben a járványos idöszakban! Msz-nem különösen. Remélem még egyáltalán életben van. Már nem tudom jó ha kezelnek valakit, vagy nem. Tényleg van amikor ártanak, vagy nem történik semmi. 

Taktus Creative Commons License 2014.09.29 0 0 581

Amúgy valóban igen nehéz fellépni ide,én van hogy csak 5.-6. alkalommal járok sikerrel és tudok hozzászólni bármihez is.Nem egy egyszerű feladat az biztos:-)

Taktus Creative Commons License 2014.09.29 0 0 580

Sziasztok!

 

Remélem mindneki jól van és sikerül azoknak akik valamely betegséggel küzdenek kilábalni belőle és meggyógyulniuk végleg.Látom sajnos msz67-ről semmi hír.

 

Mindenki nagyon vigyázzon magára!

szivecske01 Creative Commons License 2014.09.11 0 0 579

Csak idenéztem , elvagyogatok, Igaz nyáron már megint majdnem elöjött az orbánc csak idöben elkezdtem az antibioszt. Nagyon nagyon nehéz ide belépni. az indexnél az i2-t keresni azon belül gördülö helyen van elrejtve a forum. mindenkinek nagyon jo egészséget kivánok!

Taktus Creative Commons License 2014.06.19 0 0 578

Jaj,te szegény,remélem már sikerül végre helyre jönnöd.Jobbulás kívánok neked!

 

 

Szegény msz67 semmi hír nincs róla!:-(

 

 

MIndnekinek szép nyarat és egészséget kívánok!

 

Sokszor próbáltam már belépni,de nagyon nehezen engedi meg hogy belépjek,hol a freemail-be,hol a jelszóba köt bele:-)

Előzmény: szivecske01 (574)
Taktus Creative Commons License 2014.06.19 0 0 577

Szia!

 

Bocsánat megzavartak így két részletben küldöm el a véleményem.

 

De ha külföld jött szóba,ott például annyira figyelnek sokszor a beteg szemérem érzetére,és hogy minél kevésbé érezze magát kellemetlenül.Erre felhoznék neked pár példát,sok videón,tv-ben,ahol valódi orvosok járják az adott országot betegekre vadászva:-) láttam,hogy ha valaki elmegy egy nőgyógyászati szűrésre,akkor is egy lepedő félével letakarják az alhasi részt amikor alul levetkőzik az illető,és valóban ez némi komfort érzetet ad,hiszen nem villog alul mindene,ahogy láttam hogy aranyeret néztek és bizony ott is kapott egy kis lepedőt és csak annyira kellett levetkőznie,amennyire a vizsgálthoz valóban szükség volt.

De olyat is láttam hogy bizonyos kórházi intézményekben hogy a vizsgálathoz alsóneműre kell vetkőzni és kapnak a betegek  köppenyt amit felveszne rá.

Tehát ott lényegében figyelnek,ezek csak apróságok,de a betegnek igen is fontosak és a baj,hogy nem figyelnek ezekre az orvosok sokszor,tisztelet a kivételnek!

 

De még a nagyszüleim sem tapasztalták azt amiről te írtál.

 

Azt leírnám hogy én már kis koromba elég szégyenlős voltam,és ez akkor kezdett igazán kialakulni amikor elkezdtem serdülni,na a lányok kicsit előtt érnek,akár 8-9 évesnek már nőhet a melle.És a mi orvosunk sokszor nemtől függetlenül úgy gondolta,hogy kettesével lehet a gyerekeket behívni szülőstül és volt hogy a szülő neme sem számított.Egy másik szülőnek mi köze egy másik gyerek állapotához,vagy ahhoz hogy láthassa azt félmeztelenül.De olvastam más is tapasztalt ilyet.A szerencsémre én mertem emiatt szólni az orvosnak,hogy hozzám mást ne hívjon be.De aki nem mert szólni az bizony igen csak kényelmetlen helyeztbe került és azt sem tudta hogy merre és hogyan forduljon úgy az orvos felé,hogy az illetéktelen (tehát másik szülő és annak gyereke),nem egészségügyis személy nem lásson semmit.Én az ilyen szitutól lettel elég gátlásos és utálam elég sokáig ha orvoshoz kellett menni,pedig váltottam dokit,de tartottam mikor fogok megint belefutni egy ilyen helyzetbe.

 

 

 

De ami elég elgondolkodtató hogy nincs egységes rendszer hiszen a vizsgálatok módja,milyensége is igen csak eltér.Szerintem kellene hozni egy egységet,hogy ezeket el kell végezni és innentől a vizsgálatokba már a szülő,ha nagykorú a diák akkor a diák is beleszólhat.Nem hinném hogy iskolai vizsgálatoknál a gyerekeket meztelenül kellene vizsgálni,vagy olyan területet érinteni ami elég intim résziakár többed magukkal.Ez elég sértő lenne.Ott már a szülő  nyilatkozzon róla,elvégezteti az orvossal,más orvossal nézeti meg,vagy nem nézeti meg.Kérdésekkel is annyi mindent lehet kiszedni a gyerekből,de úgy hogy semmi bizalom nincs a beteg és az orvos között és ilyen mélységig vizsgálódni az csak rontani fog a helyzeten egy serdülő gyerek esetében és senki sem egyforma,valaki igen gátlásos,valaki nem,.

Akit meg kiközösítenek a külseje vagy más miatt és így egy semmiben kell a többi diák előtt lennie,annak bizony egy kín az egész és még nagyobb belerúgást kap az élettől mint eddig.

 

Sok mindenen el kell gondolkodni,minimum intimitást kell teremteni a vizsgálathoz,tehát orvos- és csak 1 beteg jelenléte.

 

 

 

Férfi vagy nő vagy azt nem is írtad?Valamint azt sem hogy diákkorodba a vizsgálat hogyan ment,csak és az orvos voltatok bennt,vagy más is?-,hiszen én 14 évesen már egyik szülőm előtt sem vizsgáltattam volna magam így meg.

Előzmény: 1956ml (575)
Taktus Creative Commons License 2014.06.19 -1 0 576

Szia!

 

Az én szüleim 1956 és 1958-as születésűek és sosem találkoztak,vagy tapasztaltak még gyerekkorukban sem azzal hogy az orvos meztelenül vizsgálta volna őket meg(mind ketten falun nőttek fel,ill apukám később kis kamaszként már városba).Sőt ha végig nézel egy régi filmet,akkor korábban még ruhán keresztül hallgatták meg az emberek szívét,tüdejét.Tehát az hogy a te esetedben az orvos így vizsgált,az csak egy igen egyedi eset,mert akik a szüleim korosztályába tartoznak azok sem tapasztaltak ilyet. De vannak akik a katonaságot hozták fel témaként,hát ott sem volt mindegy ki hova is került,ahogyan beszálmoltak,volt ahol alsógatyáig kellett levetkőzni,volt ahol minden le kellett venni,volt akiknek 5-ösével ment a vizsgálat.

 

De ami fontos hogy egy 14 évesnek is bőven ciki levetkőznie teljesen egy másik ember előtt,és sok ennyi idős tinit van hogy a szülő kíséri/kísérte még el,azért azon nagyon is égő lett volna,hogy végig nézze.Egy sima torokfájásnál meg elve nem is értettem volna az miért is vetkőzön le valaki teljesen. 

Előzmény: 1956ml (575)
1956ml Creative Commons License 2014.06.12 0 0 575

Véletlenül találtam a topikra, kutatva a téma történetét. Sokan nem tudják, hogy a meztelen betegvizsgálat az 1960-as évekig általános, tankönyvben is rögzített előírás volt, különösen a gyermekorvos számára. A modern képalkotó eljárások és laborvizsgálatok fejlődése azonban a fizikális vizsgálatot háttérbe szorította. A ma képzett orvosok a fizikális vizsgálatot - hibásan - másodrendűnek vagy elhanyagolhatónak  tekintik, bizonyos diagnosztikus technikákat (pl. kopogtatás, hallgatózás, neurológiai vizsgálat) nem is sajátítanak el kellő alapossággal. Ezért  ritka manapság a betegek meztelenre vetkőztetése. Sőt, vannak országok, pl az USA, ahol betegjogi okokból az ilyesmi egyenest tilos is. Én az idősebb generációhoz tartozom, emlékszem, hogy nekem -a 60-as években - kb. 14 éves koromig a gyermekorvosnő előtt még minden alkalommal teljesen le kellett vetkőznöm, még akkor is, ha csak a torkom fájt. Az iskolaorvosnál viszont ilyesmire azt hiszem csak egyetlen egyszer került sor.

szivecske01 Creative Commons License 2014.02.27 0 0 574

Minden felhasználótársamnak nagyon jó egészséget. Sajna nekem rendszeresen negyven a süllyedésem , de ez még a lezajlott orbánctol van. Minden héten antibiotikumot szedet. Ha kell életfogytig is szedem, csak ne kelljen átélni ujabb orbáncot, mert a szabad mozgás lehetösége is elveszik számomra, mennek a szabadnapok, nem szeretnék a munkahelyröl hiányozni, betegállományba meg mégugyse mehetek, mert akkor számlákra nem marad. A gyógyszertárakban sok marad mostanában.

Taktus Creative Commons License 2014.02.08 0 0 573

Szivecske csak remélni tudom hogy a mandulád helyrejön és mindnekinek akinek egészségügyi panasza van,vagy műtéte volt az meggyógyul végleg.

Taktus Creative Commons License 2014.02.08 0 0 572

Teljesen igazad van.Már sokszor probáltam ide fellépni,de egyszerűen nem akarta az adataimat elfogadni a gép.Sajnos én sem tudom mi lehet msz67-tel.Nagy baj,hogy mindent ami műtéttel,egészségüggyel kapocsolatos ennyire nagyon át kell gondolnunk,hiszen minden műtéti beavatkozásnak annyi következménye lehet,hiába mondják hogy rutin műtét,de mennyi szörnyűséget lehet hallani,emberekbe felejtett szike,ruha darab stb.Van hogy a műtét többet árt mint használ.De mi a jobb fájdalommal élni,vagy műtetni?Ha tudnánk hogy utána tényleg jobb lesz,nem lenne kétely.

 

Jó lenne ha nem kísérleti nyúlak lennénk,hanem emberek,akiknek van érzésük,szeméremérzetük és az orvosok is ezekkel rendelkeznének,nem tárgynak tekintenének minket.

Előzmény: szivecske01 (565)
gombóc63 Creative Commons License 2014.01.31 0 0 571

Ismerem azt az érzést, hogy megműttessem magam vagy ne. Októberben éltem át, térdfájdalom, nem tudják az okát. Műtéti időpont előtt már 4-5 héttel semmi bajom nem volt. Aztán bevállaltam....egyrészről átkozom ezt a percet, mert még nem jött rendbe, másrészről pedig áldom ezt a percet, ha nem derül ki az ok jó úton haladtam volna a protézisig. Hát....remélem jól döntesz!

Előzmény: szivecske01 (570)
szivecske01 Creative Commons License 2014.01.27 0 0 570

sztem nem vállalom be a mandulamütétet, de a gégeklinika professzora szerint sem indokolt. Karácsonykor viszont elöjött a harmadik orbánc. Ilyen vacak karácsonyom és szilveszterem nég nem volt.Most éppen náthásan. Az immunrendszerem padlón valószinüleg, de kézenfekvö megoldást immunerösitésre még nem ajánlottak, pedig Professzorhoz járok. Mindig vért vesznek és elbocsájtanak tennivalo nélkül.Szeretnék egy nagyon erös immunrendszert, szeretnék nagyon jo egészséget nemcsak magamnak, mindenkinek!

mirtelo Creative Commons License 2013.12.01 0 0 569

Itt az oldalon van egy fórum ahol a mandulaműtéttel kapcsolatos tapasztalatokat osszák meg tagok..

itt a link: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9052179

 

Előzmény: mirtelo (568)
mirtelo Creative Commons License 2013.12.01 0 0 568

Szia!

A gócos mandula tud nagyon csúnya dolgokat tenni a szervezetben. ( én majdnem megkopaszodtam miatta, ill 39, 5 fokos lázat okozott ami kikészítette a szivem..)

Nekem ki lett véve igaz fiatal felnőtt koromban.

Idősebb korban viszont már nem olyan egyszerű a műtét...

Télleg nagy a dilema..

Előzmény: szivecske01 (567)
szivecske01 Creative Commons License 2013.11.28 0 0 567

Basszus most nekem van feladva a lecke. Ugy járok mint msz76 csak kisebb dolgoban. Fel van dobva a kérdés, menjenek e a mandulák vagy maradjanak. Góckeresés zajlik, egymásnak ellentmondó véleményen vannak orvosok köztük jó ismerösök is. Genny nem ürült, most várom a tenyésztés leletet,

Most értem meg milyen kegyetlen amikor tépelödni kell valamin legyen e vagy ne legyen. Az ötvenhez közel már nem játék a mandulamütét. Mentálisan átélni sem semmi.

Hirtelen átfutott az agyamon, mi van ha belehalok, mert még gyermekek is haltak bele. Tényleg azoknak jó akiknek az anyjuk kiskorukban eldöntötte hogy kiveteti, azoknál nincs mandulagóc. Az AST 800. Ha valaki tud természetes megoldást mandulával kapcsolatos problémákra örömmel olvasom.

Kegyetlen hogy az emberi szervezet mi mindent képes produkálni. Tényleg durva.

Mindenkinek jó egészséget kivánok!

 

nünüke88 Creative Commons License 2013.11.01 0 0 566

Nekem a múltkor volt órám az intenzív osztályon, és ott pl. alap, hogy mindenki meztelen, csak egy takaró van ráterítve. Nyilván praktikus okokból van így, meg jellemzően maguknál sincsenek, de azért durva. :S

Én amúgy nagyon utálok orvosi vizsgálaton levetkőzni, szerencsére még nem kellett meztelenre. Eleve csak az eü.-alkalmasság miatt voltam mostanában orvosnál.

A nődokit most nem számítottam ide, nekem női van, és nagyon rendes.

szivecske01 Creative Commons License 2013.10.27 0 0 565

ez ugy lenne az igazi, ha mindenki választott orvostol hozná a kötelezö orvosi vizsgálat papirkait, nem tiszta idegenek néznék az embereket kisérleti nyuszinak. A bizalomgerjeszto házidoki is kiadhatná a papirt klf. felvételekhez.

Előzmény: Taktus (561)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!