Keresés

Részletes keresés

polária Creative Commons License 2016.04.07 0 0 597

http://sulihalo.hu/ajanlo/aktualis/5045-egeszsegugyi-vilagnap

ÁPRILIS 7  

Egészségügyi világnap

rhénai Creative Commons License 2016.02.18 0 0 596

http://www.dr.info.hu/drinfo/

Az ember tegyen meg mindent ÖNMAGA IS az egészségéért !

szivecske01 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 595

ide már senki sem jár? Kiderült hogy autoimmun beteg vagyok. Mindenkinek jó egészséget!

szivecske01 Creative Commons License 2014.10.06 0 0 584

jéézus mária több mint két év. mi van? élsz még?Jó egészséget!

Előzmény: msz67 (492)
szivecske01 Creative Commons License 2014.10.06 0 0 583

Pont a magyar egészségügyben lehet ezt elintézni. Pedig tényleg kellene. Az orvosok néha fel vannak háborodva attól is ha a beteg tájékozott és igazán meg akarna gyógyulni. ezt nem lehetne elvárni senkitöl hogy az orbánc árnyékában éljen azért mert nem csinálnak kiegészitó vizsgálatokat és nem keresik meg az okot. Leránt a lábamról.Nem birok napokig hetekig felkelni lábra állni. Ellenségemnek sem kivánom. Ismikre barátokra szomszédokra vagyok rászorulva. 30 körüli süllyedés már alap,  amikor 9 mm lehetne max. Tönkrevágták a magyar egészségügyet. Csak a protekcis gyógyulhat igazán, pedig én nagyon jó ismerös helyre járok protekcióval de ha kiirják a drága vizsgálatot, ök szorulhatnak! 

Előzmény: gynomed (533)
szivecske01 Creative Commons License 2014.10.06 0 0 582

Bárcsak annyi lenne, hogy ö sem bir fellépni ide. Nem egyszerü. teljesen átvariálták. alig talátam ide. Az lenne a jobbik eset ha nem tudna fellépni, de félek hogy nagyobb baj lehet.  Sok orvosoi beavatkozással több kárt csinálnak mint hasznot.Van már két éve is ahogy elnézem hogy nincs ujabb hir. Sokszor jó elszámolni a TB-vel az invaziv beavatkozást ami fölösleges és hátramozditja az ember egészségét. Máskor a természetgyógyászok tollasodnak meg. Én nem tudok ugyanakkor elintézni egy haemokulturát, mert drága vizsgálat. Nincs igazi gyógyitás, csak a pénz a lényeg. A gyógyszerlobbynak tollasodni kell. Olvastam a kemoról is hogy nagyon sokat árt. A transzplantáció elött is adnak.Utána marha sok pénzbe kerül a mellékhatások gyógyitása. Én néha igazat adok azoknak az emberkéknek akik félnek bevenni a sok melllékhatásu gyógyit. Aztt viszont tudom , hogy augusztusban is majdnem elöjött az orbáncom, ha nem lett volna azonnal elérhetö közelségben atibiosz kitört volna ujra. Demoklész kardja az esetleges visszasettenkedö orbánc az életemben. Szeretném ha megelözhetö lenne, mert még a munkából is ki kell esni.

Szeretném elérni, hogy a betegségeket célirányosan orvosolják, Ne legyen gond egy egy tenyésztés elvégzése amikor az adott gyógyikra nem reagál a szervezet. Sokszor mindeféle szürés kapcsán csinálnak bacteriológiát egészséges embernél, nálam meg nincs meg az oka a streptococcus hordozásnak!

Jó egészséget mindenkinek ebben a járványos idöszakban! Msz-nem különösen. Remélem még egyáltalán életben van. Már nem tudom jó ha kezelnek valakit, vagy nem. Tényleg van amikor ártanak, vagy nem történik semmi. 

Taktus Creative Commons License 2014.09.29 0 0 581

Amúgy valóban igen nehéz fellépni ide,én van hogy csak 5.-6. alkalommal járok sikerrel és tudok hozzászólni bármihez is.Nem egy egyszerű feladat az biztos:-)

Taktus Creative Commons License 2014.09.29 0 0 580

Sziasztok!

 

Remélem mindneki jól van és sikerül azoknak akik valamely betegséggel küzdenek kilábalni belőle és meggyógyulniuk végleg.Látom sajnos msz67-ről semmi hír.

 

Mindenki nagyon vigyázzon magára!

szivecske01 Creative Commons License 2014.09.11 0 0 579

Csak idenéztem , elvagyogatok, Igaz nyáron már megint majdnem elöjött az orbánc csak idöben elkezdtem az antibioszt. Nagyon nagyon nehéz ide belépni. az indexnél az i2-t keresni azon belül gördülö helyen van elrejtve a forum. mindenkinek nagyon jo egészséget kivánok!

Taktus Creative Commons License 2014.06.19 0 0 578

Jaj,te szegény,remélem már sikerül végre helyre jönnöd.Jobbulás kívánok neked!

 

 

Szegény msz67 semmi hír nincs róla!:-(

 

 

MIndnekinek szép nyarat és egészséget kívánok!

 

Sokszor próbáltam már belépni,de nagyon nehezen engedi meg hogy belépjek,hol a freemail-be,hol a jelszóba köt bele:-)

Előzmény: szivecske01 (574)
Taktus Creative Commons License 2014.06.19 0 0 577

Szia!

 

Bocsánat megzavartak így két részletben küldöm el a véleményem.

 

De ha külföld jött szóba,ott például annyira figyelnek sokszor a beteg szemérem érzetére,és hogy minél kevésbé érezze magát kellemetlenül.Erre felhoznék neked pár példát,sok videón,tv-ben,ahol valódi orvosok járják az adott országot betegekre vadászva:-) láttam,hogy ha valaki elmegy egy nőgyógyászati szűrésre,akkor is egy lepedő félével letakarják az alhasi részt amikor alul levetkőzik az illető,és valóban ez némi komfort érzetet ad,hiszen nem villog alul mindene,ahogy láttam hogy aranyeret néztek és bizony ott is kapott egy kis lepedőt és csak annyira kellett levetkőznie,amennyire a vizsgálthoz valóban szükség volt.

De olyat is láttam hogy bizonyos kórházi intézményekben hogy a vizsgálathoz alsóneműre kell vetkőzni és kapnak a betegek  köppenyt amit felveszne rá.

Tehát ott lényegében figyelnek,ezek csak apróságok,de a betegnek igen is fontosak és a baj,hogy nem figyelnek ezekre az orvosok sokszor,tisztelet a kivételnek!

 

De még a nagyszüleim sem tapasztalták azt amiről te írtál.

 

Azt leírnám hogy én már kis koromba elég szégyenlős voltam,és ez akkor kezdett igazán kialakulni amikor elkezdtem serdülni,na a lányok kicsit előtt érnek,akár 8-9 évesnek már nőhet a melle.És a mi orvosunk sokszor nemtől függetlenül úgy gondolta,hogy kettesével lehet a gyerekeket behívni szülőstül és volt hogy a szülő neme sem számított.Egy másik szülőnek mi köze egy másik gyerek állapotához,vagy ahhoz hogy láthassa azt félmeztelenül.De olvastam más is tapasztalt ilyet.A szerencsémre én mertem emiatt szólni az orvosnak,hogy hozzám mást ne hívjon be.De aki nem mert szólni az bizony igen csak kényelmetlen helyeztbe került és azt sem tudta hogy merre és hogyan forduljon úgy az orvos felé,hogy az illetéktelen (tehát másik szülő és annak gyereke),nem egészségügyis személy nem lásson semmit.Én az ilyen szitutól lettel elég gátlásos és utálam elég sokáig ha orvoshoz kellett menni,pedig váltottam dokit,de tartottam mikor fogok megint belefutni egy ilyen helyzetbe.

 

 

 

De ami elég elgondolkodtató hogy nincs egységes rendszer hiszen a vizsgálatok módja,milyensége is igen csak eltér.Szerintem kellene hozni egy egységet,hogy ezeket el kell végezni és innentől a vizsgálatokba már a szülő,ha nagykorú a diák akkor a diák is beleszólhat.Nem hinném hogy iskolai vizsgálatoknál a gyerekeket meztelenül kellene vizsgálni,vagy olyan területet érinteni ami elég intim résziakár többed magukkal.Ez elég sértő lenne.Ott már a szülő  nyilatkozzon róla,elvégezteti az orvossal,más orvossal nézeti meg,vagy nem nézeti meg.Kérdésekkel is annyi mindent lehet kiszedni a gyerekből,de úgy hogy semmi bizalom nincs a beteg és az orvos között és ilyen mélységig vizsgálódni az csak rontani fog a helyzeten egy serdülő gyerek esetében és senki sem egyforma,valaki igen gátlásos,valaki nem,.

Akit meg kiközösítenek a külseje vagy más miatt és így egy semmiben kell a többi diák előtt lennie,annak bizony egy kín az egész és még nagyobb belerúgást kap az élettől mint eddig.

 

Sok mindenen el kell gondolkodni,minimum intimitást kell teremteni a vizsgálathoz,tehát orvos- és csak 1 beteg jelenléte.

 

 

 

Férfi vagy nő vagy azt nem is írtad?Valamint azt sem hogy diákkorodba a vizsgálat hogyan ment,csak és az orvos voltatok bennt,vagy más is?-,hiszen én 14 évesen már egyik szülőm előtt sem vizsgáltattam volna magam így meg.

Előzmény: 1956ml (575)
Taktus Creative Commons License 2014.06.19 -1 0 576

Szia!

 

Az én szüleim 1956 és 1958-as születésűek és sosem találkoztak,vagy tapasztaltak még gyerekkorukban sem azzal hogy az orvos meztelenül vizsgálta volna őket meg(mind ketten falun nőttek fel,ill apukám később kis kamaszként már városba).Sőt ha végig nézel egy régi filmet,akkor korábban még ruhán keresztül hallgatták meg az emberek szívét,tüdejét.Tehát az hogy a te esetedben az orvos így vizsgált,az csak egy igen egyedi eset,mert akik a szüleim korosztályába tartoznak azok sem tapasztaltak ilyet. De vannak akik a katonaságot hozták fel témaként,hát ott sem volt mindegy ki hova is került,ahogyan beszálmoltak,volt ahol alsógatyáig kellett levetkőzni,volt ahol minden le kellett venni,volt akiknek 5-ösével ment a vizsgálat.

 

De ami fontos hogy egy 14 évesnek is bőven ciki levetkőznie teljesen egy másik ember előtt,és sok ennyi idős tinit van hogy a szülő kíséri/kísérte még el,azért azon nagyon is égő lett volna,hogy végig nézze.Egy sima torokfájásnál meg elve nem is értettem volna az miért is vetkőzön le valaki teljesen. 

Előzmény: 1956ml (575)
1956ml Creative Commons License 2014.06.12 0 0 575

Véletlenül találtam a topikra, kutatva a téma történetét. Sokan nem tudják, hogy a meztelen betegvizsgálat az 1960-as évekig általános, tankönyvben is rögzített előírás volt, különösen a gyermekorvos számára. A modern képalkotó eljárások és laborvizsgálatok fejlődése azonban a fizikális vizsgálatot háttérbe szorította. A ma képzett orvosok a fizikális vizsgálatot - hibásan - másodrendűnek vagy elhanyagolhatónak  tekintik, bizonyos diagnosztikus technikákat (pl. kopogtatás, hallgatózás, neurológiai vizsgálat) nem is sajátítanak el kellő alapossággal. Ezért  ritka manapság a betegek meztelenre vetkőztetése. Sőt, vannak országok, pl az USA, ahol betegjogi okokból az ilyesmi egyenest tilos is. Én az idősebb generációhoz tartozom, emlékszem, hogy nekem -a 60-as években - kb. 14 éves koromig a gyermekorvosnő előtt még minden alkalommal teljesen le kellett vetkőznöm, még akkor is, ha csak a torkom fájt. Az iskolaorvosnál viszont ilyesmire azt hiszem csak egyetlen egyszer került sor.

szivecske01 Creative Commons License 2014.02.27 0 0 574

Minden felhasználótársamnak nagyon jó egészséget. Sajna nekem rendszeresen negyven a süllyedésem , de ez még a lezajlott orbánctol van. Minden héten antibiotikumot szedet. Ha kell életfogytig is szedem, csak ne kelljen átélni ujabb orbáncot, mert a szabad mozgás lehetösége is elveszik számomra, mennek a szabadnapok, nem szeretnék a munkahelyröl hiányozni, betegállományba meg mégugyse mehetek, mert akkor számlákra nem marad. A gyógyszertárakban sok marad mostanában.

Taktus Creative Commons License 2014.02.08 0 0 573

Szivecske csak remélni tudom hogy a mandulád helyrejön és mindnekinek akinek egészségügyi panasza van,vagy műtéte volt az meggyógyul végleg.

Taktus Creative Commons License 2014.02.08 0 0 572

Teljesen igazad van.Már sokszor probáltam ide fellépni,de egyszerűen nem akarta az adataimat elfogadni a gép.Sajnos én sem tudom mi lehet msz67-tel.Nagy baj,hogy mindent ami műtéttel,egészségüggyel kapocsolatos ennyire nagyon át kell gondolnunk,hiszen minden műtéti beavatkozásnak annyi következménye lehet,hiába mondják hogy rutin műtét,de mennyi szörnyűséget lehet hallani,emberekbe felejtett szike,ruha darab stb.Van hogy a műtét többet árt mint használ.De mi a jobb fájdalommal élni,vagy műtetni?Ha tudnánk hogy utána tényleg jobb lesz,nem lenne kétely.

 

Jó lenne ha nem kísérleti nyúlak lennénk,hanem emberek,akiknek van érzésük,szeméremérzetük és az orvosok is ezekkel rendelkeznének,nem tárgynak tekintenének minket.

Előzmény: szivecske01 (565)
gombóc63 Creative Commons License 2014.01.31 0 0 571

Ismerem azt az érzést, hogy megműttessem magam vagy ne. Októberben éltem át, térdfájdalom, nem tudják az okát. Műtéti időpont előtt már 4-5 héttel semmi bajom nem volt. Aztán bevállaltam....egyrészről átkozom ezt a percet, mert még nem jött rendbe, másrészről pedig áldom ezt a percet, ha nem derül ki az ok jó úton haladtam volna a protézisig. Hát....remélem jól döntesz!

Előzmény: szivecske01 (570)
szivecske01 Creative Commons License 2014.01.27 0 0 570

sztem nem vállalom be a mandulamütétet, de a gégeklinika professzora szerint sem indokolt. Karácsonykor viszont elöjött a harmadik orbánc. Ilyen vacak karácsonyom és szilveszterem nég nem volt.Most éppen náthásan. Az immunrendszerem padlón valószinüleg, de kézenfekvö megoldást immunerösitésre még nem ajánlottak, pedig Professzorhoz járok. Mindig vért vesznek és elbocsájtanak tennivalo nélkül.Szeretnék egy nagyon erös immunrendszert, szeretnék nagyon jo egészséget nemcsak magamnak, mindenkinek!

mirtelo Creative Commons License 2013.12.01 0 0 569

Itt az oldalon van egy fórum ahol a mandulaműtéttel kapcsolatos tapasztalatokat osszák meg tagok..

itt a link: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9052179

 

Előzmény: mirtelo (568)
mirtelo Creative Commons License 2013.12.01 0 0 568

Szia!

A gócos mandula tud nagyon csúnya dolgokat tenni a szervezetben. ( én majdnem megkopaszodtam miatta, ill 39, 5 fokos lázat okozott ami kikészítette a szivem..)

Nekem ki lett véve igaz fiatal felnőtt koromban.

Idősebb korban viszont már nem olyan egyszerű a műtét...

Télleg nagy a dilema..

Előzmény: szivecske01 (567)
szivecske01 Creative Commons License 2013.11.28 0 0 567

Basszus most nekem van feladva a lecke. Ugy járok mint msz76 csak kisebb dolgoban. Fel van dobva a kérdés, menjenek e a mandulák vagy maradjanak. Góckeresés zajlik, egymásnak ellentmondó véleményen vannak orvosok köztük jó ismerösök is. Genny nem ürült, most várom a tenyésztés leletet,

Most értem meg milyen kegyetlen amikor tépelödni kell valamin legyen e vagy ne legyen. Az ötvenhez közel már nem játék a mandulamütét. Mentálisan átélni sem semmi.

Hirtelen átfutott az agyamon, mi van ha belehalok, mert még gyermekek is haltak bele. Tényleg azoknak jó akiknek az anyjuk kiskorukban eldöntötte hogy kiveteti, azoknál nincs mandulagóc. Az AST 800. Ha valaki tud természetes megoldást mandulával kapcsolatos problémákra örömmel olvasom.

Kegyetlen hogy az emberi szervezet mi mindent képes produkálni. Tényleg durva.

Mindenkinek jó egészséget kivánok!

 

nünüke88 Creative Commons License 2013.11.01 0 0 566

Nekem a múltkor volt órám az intenzív osztályon, és ott pl. alap, hogy mindenki meztelen, csak egy takaró van ráterítve. Nyilván praktikus okokból van így, meg jellemzően maguknál sincsenek, de azért durva. :S

Én amúgy nagyon utálok orvosi vizsgálaton levetkőzni, szerencsére még nem kellett meztelenre. Eleve csak az eü.-alkalmasság miatt voltam mostanában orvosnál.

A nődokit most nem számítottam ide, nekem női van, és nagyon rendes.

szivecske01 Creative Commons License 2013.10.27 0 0 565

ez ugy lenne az igazi, ha mindenki választott orvostol hozná a kötelezö orvosi vizsgálat papirkait, nem tiszta idegenek néznék az embereket kisérleti nyuszinak. A bizalomgerjeszto házidoki is kiadhatná a papirt klf. felvételekhez.

Előzmény: Taktus (561)
szivecske01 Creative Commons License 2013.10.27 0 0 564

remélem mindenki jol van. Nagyon félek hogy esetleg elmehetett msz 67, vagy annyira le van épülve hogy nincs gépközelben, vagy korházban van , de ennyi ideig?

Tényleg azt kell mondani sokszor hogy az orvosok által javasolt dolgokba nem feltétlenül kell beleegyezni, mert sokszor többet ártanak mint használnak, nagyon jol meg kell választani az orvost.

Nekem sem szsünik semmi nyavalyám, egy helyben áll minden.A streptococcus üritésre azt mondták teendö nincs, streptococcus viszont kontrollnál is volt.

Ha az ember nem keres jo ismi orvosokat, nincs megoldás. Egy ismimnek a holyagjában volt rosszindulatu daganat, mütötték és ujbol visszajött nem rég volt a második mütét. Sokáig biztam az orvookban- vannak még köztük aranosak rendesek is, tisztelet a kivételnek, de a legtöbb nem igazán törődik a  reábizott betegekkel.

Taktus Creative Commons License 2013.10.05 0 0 563

Szegény msz67-tel mi lehet?

Nagy ritkán ide nézek,de semmit nem hallani felőle.

 

Na jók legyetek,még akkor is ha vannak eltérő nézeteink,hisz minden ember más és más.De ez van.

Ha valaki tud róla valamit remélem ír majd ide.

Sziasztok.

 

 

Én voltam bőrgyógyásznál még gyerekkoromba,mert tele lettem kiütéssel egy tó vízében fürödtem,nem is volt addig baj,meg gyanús amíg hirtelen több döglött halat nem láttam,de valami nagyítószerű eszközzel megnézte a kiütéseimet,alsóra kellett vetkőznőm,és felírt valamit.De igen rég volt,nem nagyon emlékszem rá.Rendes doki volt.:-)

sgg Creative Commons License 2013.09.28 0 0 562

Sziasztok!

 

Ti voltatok bárhol anyajegyszűrésen, bőrgyógyászaton? Keresek egy olyan akár fiatal, akár idősebb orvost, aki meztelenre vetkőztet a vizsgálathoz és mindenhol átnézi az anyajegyeket! :))

Taktus Creative Commons License 2013.09.28 0 0 561

Angliában sem minden iskolában vizsgálódnak így,szeritem igen is megalázó hogy elmész egy iskolaorvoshoz és így állcsorogj ott és nem így vagyok egyedül így vele.

 

Angliában is igen nagy eltérések vannak orvosoknál és vizsgálatoknál.Sok diák egyáltalán még középiskoláskorában sem hajlandó vizsgálton résztvenni és nem tudnak mit tenni vele.Azt meg honnan tudod mit érez bárki ha ilyen helyeztbe kerülnem ciki,megalázó neki,nem hagy benne bármilyen nyomot,vagy érzést,itt is ha olvasgatsz visszafele,van aki 20 évvel ezelőtti diákkori élményekre emlékszik mi volt neki ciki és mi az amit sosem akar újra átélni.A diákok fórumokon írják ki érzéseiket,miről mit gondolnak.Honnan tudod te hogy ott senki nem érezte magát megalázva?Ahhoz hogy megtudjuk ki mit érzett mindenkit névtelenül kellene megkérdezni

 

De ott sem minden iskolába megy ez így.

 

Bocs de a továbbtanuláshoz senki fenekébe nem kellene benézegetni,az iskolába való megfeleléshez,hogy ott teljesíteni tudjál nem kell ilyen kiterjed vizsgálat.

 

 

Ha meg arra hivatkozol hogy az egészség érdekében történik akkor mindenkit minden megalázó vizsgálatra rá lehetne kényszeríteni nemtőlkortól függetlenül,minden munkahelyen,iskolába,sőt még ovodában is,mindenki végbelébe kamerával be lehetne nézni,hogy jaj nem rákos,húgycsővébe hogy nincs ciszta stb.,gyomor tükrözés stb,és még lehet sorolni.

Akkor minden vizsgálatra lehetne indokot találni.

 

Én meg nem tartom elfogadhatónak hogy diákokat így vizsgáljanak,ha ő maga nem járul hozzá.Ha te ezzel a móddal egyetértesz akkor ott áll előtted a lehetőség.

 

Ha neked ez nem megalázó(mert nők max önszántúkból,nem kényszerből és saját orvost választva mennek nőgyógyáshoz ,tehát szakorvoshoz,ahol szintén nem teljesen pucéron vizsgálnak,nem más előtt és aki magán dokihoz megy,ott meg csak doki van jelen)akkor vegyél részt rajta.

Előzmény: medikus30 (557)
Taktus Creative Commons License 2013.09.28 -1 0 560

A katonsaságnál sem volt mindenhol  igaz az hogy meztelenül vizsgálták volna őket és a nemiszervüket is megvizsgálták volna,ez az orvoson múlt és hogy ki hova is került,ugyanis több ismerősőm van akik anno bizony katonák voltak és volt akiknél alsógatyába kellett az orvos elé bemenni és csak aranyeret nézte meg,bár bennt le kellett venni a gatyát,de meg kellet fordulnia és kézzel széthúzni a farpofát,és volt akinél valóban megnézték a nemiszerveket,de olyan is volt akinél nem kellett levenni a boxert,tehát ott is igen nagy eltérések voltak és van olyan most 30 éves ismerősőm aki még volt katona aki azt mondta náluk sem volt boxer tartalmát érintő vizsgálat,a másiknál meg igen.Tehát itt is eltérések voltak.

 

Aki meg katonai fősuliba megy az előre tudja hogy milyen vizsgálatok lesznek  és azokat ő maga vállalta,máshol is tovább lehet tanulni,máshol is el lehet helyezkedni.De nem hinném hogy ezen munkakörhöz valójában nemiszeveket érintő vizsgálatra lenne szükség,az a munkát,a tanulmányokat nem befolyásolja:-)

Pornó színésznél megértem a vizsgálatot:-)

 

 

Az angol iskolákhoz meg annyit hogy ott sem köteleznek erre senkit,ha nézitek a  spektrumot ott bizony van gyerek aki nem hajlandó az orvosi vizsgálaton részt venni,vagy akár még iskolába se járni.Ott sem minden iskolába bevett szokás ez és attól hogy nem emeli meg a szavát a diák,attól még nem lehet tudni hogy mit érez,mit gondol róla,nem megalázó számára a helyzet.Most a tv-ben  is volt orvos sorozat,ahol orvosok járták angliát és bizony nem egy gimis és egyetemista diák volt aki már évek óta nem járt semmiféle dokinál,vagy iskolásként nem vett részt vizsgálaton.

 

 

Tehát angliában sem minden iskola egyforma,ahogy hazánkba is eltérő hogy az orvosok meddig is mennek el vizsgálat terén,iskolánként,orvosonként eltérhetnek a vizsgálatok.Az egyik doki simán melltartóba megvizsgálja a lányokat,nem problémázik rajta,elég ha kilép a kiscsaj a cipőből,zokniből hogy lássa lúdtalpas vagy sem,a másik meg alsóneműre akar a többiek előtt vetkőztetni.A vizsgálat és annak menete a dokin múlik.

 

 

 

Taktus Creative Commons License 2013.09.28 0 0 559

Tökéletesen igazad van,eleve tájékoztatni kellett volna téged erről és csak beleegyezéssel szabadna ilyen módon ezt elvégezni.Ha meg annyira meg akarnak tanulni bármit akkor tessék vizsgálgassák egymást,ha azt mondják hogy nekik ez csak egy test,akkor ott van a lehetőség hogy egymást vizsgálgassák ilyen módon,kíváncsi lennék ez tetszene e nekik.

Előzmény: Naked Angel (553)
vizsgalat Creative Commons License 2013.09.24 0 0 558

Te orvos, medikus vagy? Vállalnád ilyen vizsgálat elvégzését?

Előzmény: medikus30 (557)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!