Keresés

Részletes keresés

mental asylum Creative Commons License 2011.11.27 0 0 6

Sziasztok!

 

Nekem is van egy 13 éves 70centi képátmérős Thomsonom.

Egyszer csak átugrott egy másik csatornára. Én vissza, egy perc mulva ő megint váltott. Aztán vagy két perc mulva beállt állandóra a másodperces programváltás. A távvezérlőről nem vesz semmit. Csak kikapcsolni lehet a hálózati kapcsolóról, illetve be. És már úgy is indul, hogy váltogat. Azt hittem, hogy a processzornak van külön elemje, mint a számítógép alaplapokon, és az merűlt le, de semmiféle elemet sem akkut nem találtam. Találkoztatok már ilyen hibával? És mi okozhatja?

 

Üdv!

Egyplusz Creative Commons License 2011.11.19 0 0 5

Tíz éves Thomson TV képe elkezd hullámosodni, majd fut a kép. Főleg a fehér, világos képeknél. Javítható egyszerűen, vagy kuka? Régen láttam olyat, hogy a mester valamit állított a TV hátuljában lévő potmétereken és megszünt a hiba.

Bosco89 Creative Commons License 2011.08.30 0 0 4

Sziasztok.

Thomson tv-vel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem hogy anno gyerekzárnak be lett állitva egy jelszó,és ha azt elfelejtettem,hogyan tudnám azt resetelni vagy megoldani??

krakéler Creative Commons License 2008.10.18 0 0 3
Sziasztok, vettem egy vezeték nélküli fejhallgatót anyámnak, de azt állítja, hogy a tévéjén (Thomson 20MF15CL) nincs fejhallgató kimenet. Ez előfordulhat?

És ha nincs, akkor milyen megoldással lehetne mégis használni a fejhallgatót?

Kösz a segítséget.
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.05 0 0 2

sziasztok, segítséget szeretnénk kérni a nagy méretű Thomson színes tv-hez, hogyan kell 5.1-es hangfalszettet csatlakoztatni, illetve hogyan kell beállítani, milyen menüpont alatt?

 

gyors segítségeteket várva:

 

köszönöm: Nieri

lolka_bolka Creative Commons License 2008.09.22 0 0 1
Köszi a választ, akkor nálam valószínűleg valami elromolhatott, mert persze azokkal nem megy. Természetesen azt próbáltam ki először, hiszen az idő mellett a jobbra balra nyíl van mint piktogram, de nem csinál semmit.

Köszi.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.21 0 0 0

Nem tudom, az a Thomson, ez a Thomson-e, de az enyém távirányítóján van egy OK gomb és akörül nyilak. A jobb oldalival növelheted a beállított percek számát, a bal oldalival csökkentheted.

Előzmény: lolka_bolka (-)
lolka_bolka Creative Commons License 2008.09.21 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Ez egy rövid életű topic lesz, csak egy kis segítséget szeretnék kérni, a neten nem találtam meg az idevonatkozó információt.

Van egy jó kis ősrégi thomson televízióm:
http://www.ciao.de/Thomson_21MG15ET__517281

szerintem sokan ismeritek. szerintem van rajta sleep funkció, legalábbis a távirányítón találtam egy gombot, amivel előjön egy óra, csak éppen beállítani nem tudom, bármit is nyomkodok rajta.

Ha esetleg valakinek van / volt ilyen készüléke, és tudja, hogyan kell beállítani, legyen szíves ossza meg velem ezt az információt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!