Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

URobi76 3 órája © 3278
URobi76 3 órája © 3277

A DOOGEE fajtákat mindenképp ajánlom!Mint visszább olvastad,sokan meg vannak vele elégedve,köztük én is.Nagyon is!!

A Legalább 4 magos-ba gondolkodjál,!Nem rossz a 2 magos sem,de a 4-es sokkal fürgébb!

A többiről nem igazán tudok véleményt alkotni,mert nem próbáltam!cubot,haiwai,thl ,jónak tartják.

Előzmény: JC05 (3276)
JC05 4 órája © 3276

Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen kínai androidos mobilokat érdemes venni? Örülnék, ha minél többet feltudnátok sorolni. Z.doxio kihúzva, mert az nem ér semmit... Előre is köszönöm!

URobi76 2 napja © 3275

Sajnos a klónok csak össze vannak dobálva.

Legalábbis ilyeneket olvastam,már párszor.

 

Valahogy próbálj rom-ot frissíteni.

Nézd meg a verzió számot,stb,és vannak fórumok ahol értenek az ilyenhez.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0JaWZ_G6bq8

 

https://www.google.hu/?gws_rd=ssl#q=iphone+5+clone+rom+download

 

 

 

Ha sikerül,akkor megoldódik a problémád,ha nem akkor nehezék lesz belőle,mint per pillanat.

 

Előzmény: Tapicica (3274)
Tapicica 2 napja © 3274

Sziasztok!

Kínai iphone5 klónt vettem, még tavaly (vatera) és nem tudok vele már egy ideje fotózni, mivel az írja ki, hogy kapcsoljam ki a vakut, de azt is írja, hogy ki van kapcsolva. Valamint töltés közben nem lehet használni. Amikor telefonálok és nem hangosítom ki, akkor nem hallok semmit. Telefonálás közben sokszor elindít alkalmazásokat. Ha még egyáltalán lehet javítani, akkor tudtok valami Budapesti szervizt. Előre is köszi!

 

combi27 2 napja © 3273

nekem Doogee DG500.asom van, asszonynak Doogee DG100, munkatársamnak Doogee DG550..másik munkatársam erősen gondolkodik egy Doogee Turbo2014-en..nincs velük semmi baj, most már lehet kapni Magyarországon is 1+1 év garival (magyarországi szervizzel)

Előzmény: Balu424 (3266)
URobi76 3 napja © 3272

Nem csak nálatok vannak jó tapasztalatok(((-:

Van néhány haverom akinek bejöttek.

Előzmény: rauchkrake (3271)
rauchkrake 3 napja © 3271

Nálunk mindegyik "kínai csoda" családon belül van. A ZTE kb másfél éve műxik gond nélkül, a Tronsmart egy éves.  A THL két hetes , de remélem, ő is hosszú életű lesz :)
Senkinek sem akar rábeszélés lenni, nálunk egyszerűen ez a tapasztalat.

Előzmény: Balu424 (3266)
URobi76 4 napja © 3270
Előzmény: URobi76 (3269)
URobi76 4 napja © 3269

Itt is érdememes olvasgatni:

 

 

Előzmény: PeterPirate (3268)
PeterPirate 5 napja © 3268

Ezen a blogon lehet érdekes újdonságokat olvasni a témában: http://keletikapcsolat.blogspot.hu/

Előzmény: URobi76 (3267)
URobi76 6 napja © 3267

Nagy esély van rá mivel a kollégámnak van november óta,és céges telefonnak használja!Szóval igen ki van használva,és kap rendesen terhelést.És állítása szerint eddig nem igazán bírták a telefonjai(az eddigiek)Ő is meg van lepődve rajta!

Csak spontán ezért vettem.

Előzmény: Balu424 (3266)
Balu424 6 napja © 3266

fél év múlva is ezt fogod mondani? :)

Előzmény: URobi76 (3265)
URobi76 6 napja © 3265

A héten érkezett meg a Doogee DG450 készülékem !

 

Hát mit mondjak:Nagyon jó választás volt!!!!!!

Nagyon szépen megy,gyors,igényes,és nagyon jó az aksija!

Gps is jó(igo primo gond nélkül megy rajta)wifi tökéletesen megy.

Kamera pöpec.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Smafu.w126 aug. 12. Creative Commons License 3264

Tud valaki olyan mobiltelefon szerelőt, aki belenyúlna egy ilyen kínai telcsibe? USB portot kéne cserélni.

 

Köszi.

Smafu.w126 aug. 11. Creative Commons License 3263

Nekem van egy CAT B15-öm is, azt kell mondjam a közelében nincs a CAT ennek, ha ez a telcsi rendesen teszi a dolgát fényévekkel van feljebb mint a CAT.

Egy előnye van a CAT-nek vele szemben, ha épp valaki erre is érzékeny, hogy kisebb, és, hogy a CAT egy töltéssel normál használat mellett tud 3-4 napot, míg az M8 1-1.5-öt.

Előzmény: rauchkrake (3262)
rauchkrake aug. 11. © 3262

Nekem az utolsó három, ami megfordult nálam ZTE v970, Tronsmart TS7, és most egy THL 5000. Igazándiból mindegyik tudta, amit elvártam, mindenféle mókolás nélkül is. A minőség tényleg egyre jobb (bár ebben biztosan közrejátszik az is, hogy a thl azért már egy más árkategória is). Viszont valami eszméletlenül igényesen megcsinált telefon, mind anyaghasználatban, mind összeszerelésben, illetve funkciókban. 

Előzmény: Smafu.w126 (3261)
Smafu.w126 aug. 10. Creative Commons License 3261

Snopow M8-ról van szó, arra irányult a kérdés, arról írtam.

Nem egyedi jelenség, de ezen tipus esetében borítékolható.

Nem volt amúgy sem általánosítva, mint írtam a konkrét készülékről van szó.

Előzmény: rauchkrake (3260)
rauchkrake aug. 10. © 3260

"A wifi-t is itt említeném meg. Itt Európában használhatatlan a kínai rendszerű wifi, azonnal root-ot kíván a dolog, nem tud az itteni rendszerrel kommunikálni. Csatlakozik, látja, de "hatókörön kívül" és egy hibaüzenet fogad minket."

Ezen egy picit azért meglepődtem :-D  Több éve használok kínai telókat, de sose volt ilyen gondom. Mint ahogy mondjuk az androiddal sem (pár napja jött meg az új ketyere, vadonat 4.4.2-vel....). Nem biztos, hogy ezeket a dolgokat általánosítani kellene.

Előzmény: Smafu.w126 (3257)
Smafu.w126 aug. 10. Creative Commons License 3259
Smafu.w126 aug. 10. Creative Commons License 3257

:)

 

Lássuk csak.

 

Összerakás, anyagok:

 

Én úgy ültem neki ennek a telefonnak, hogy félreteszem minden befolyásoltságomat mind pozitív, mind negatív szempontból, és teljesen objektív módon értékelem a telefont.

Első benyomásom az volt, hogy hát igen, kína sem a régi már, felismerték, hogy legalább külsőleg első osztályú minőséget kell csinálni, mert a világ megharagudott a silány kínai termékekre, és sok pontot veszítettek. Ennek fényében és ennek köszönhetően a fenti kategóriában azt kell mondjam, hogy hibátlan! Gyakorlatilag nagyítóval kerestem a hibákat, szinte akartam találni valamit amire azt mondhatom, hogy hát igen, kína...

De nem, illesztések tökéletesek, két különálló, de együtt futó alkatrész tökéletesen halad egymás mellett, nincsenek illesztési hézagok, eltolódások, műanyag fröccsöntési hibák, vagy silány érzetet adó anyagok. A telefon tökéletesen masszív, ezt bizonyítva a telefon erőteljes tekergetése sem lehetséges gyakorlatilag, és még a kijelzőn sem lehet erőteljes tekergetéssel, üveg nyomkodással pixel zavart kelteni, annyira erős. A felületek két részből állnak, egy kisebb mennyiségbe inkább csak dizájn miatt sárga kiegészítések, melyek jó fogású érzetet adnak, kidolgozásuk hibátlan, élek kellemesen tompítottak, nem vágja meg az ember úját. A másik a fekete felület ami domináns a készüléken, ez mindenhol amolyan gumiszerű, szintén kellemes, és minőség szempontjából megnyugtató bevonatot tartalmaz. Hangszorórácsok kidolgozása szintén kifinomult, és egységes, nem vaktában furkált lyukak, és nem minőségtelen hálók.

A hátlapot lefogó csavarok rozsdamentesek, ezek kidolgozása is megfelelő, és korrekten felület kezelt, ez az apróbb csavarokra is érvényes. A fedél alatti vízállóságot biztosító gumitömítés egy szilikon gumi ami fejlett technológiára mutatva egybe van integrálva a műanyag házzal, nem csak úgy odadobva, és a tömítés valóban tömítés, hiszen nem csak éppen, hogy zár a fedéllel, hanem konkrétan a csavarok lehúzásával a fedél tömítő élét bele préseli ebbe a szilikon gumiba, ami kellemesen puha, de e mellett igen erősnek és időt állónak hat. Gombok kialakítása is korrekt, illetve a gombfedelek amik a telefon házával össze integrált gumiköpenyben vannak kialakítva. Ez a gombok megnyomásához ugyan némiképp több erőt kíván, de azt gondolom aki ilyen telefont szeretne használni, rendelkezik elég erős újakkal :) Összességében ha én értékelhetem ebben a kategóriában a telefont, akkor 10 pontból 9-est kap, egy pont levonás azért, mert a kamera lencséje úgy 0.5mm-el arrébb esik a fölé helyezett ablakocska közepétől, de ez már csak szőrszálhasogatás, de azért kezeljük szigorúan :)

 

Android OS:

 

Erről sokat nem tudok írni, az android az android, ebben az esetben egy 4.2.2-es.

De azért valamit még is. Noha rendben a rendszer, érezhetően ez már kínai eljárásos, kissé optimalizálatlan, az adatbázisa szerint utoljára 1970-ben volt frissítve :D :D :D A wifi-t is itt említeném meg. Itt Európában használhatatlan a kínai rendszerű wifi, azonnal root-ot kíván a dolog, nem tud az itteni rendszerrel kommunikálni. Csatlakozik, látja, de "hatókörön kívül" és egy hibaüzenet fogad minket.

 

Gyorsaság:

 

Én gyakorlatilag nem tudtam zavarba hozni, minden parancsomra azonnal reagál akadás mentesen reagál, a bekapcsolást követően pillanatok alatt 100%-ban rendelkezésünkre áll a rendszer, igaz ez egy 4 magos 1.2-es processzor esetében el is várható.

 

Kamera.

 

A kamera szép képet készít, noha kicsit a szoftver alap, semmi olyat nem találtam benne, amire azt mondtam volna, "jé ilyet is lehet?" szal az esetében érdemes egy értelmes szoftvert szedni hozzá. Vakuja nagyon erős és elhelyezése is jó, nem zavar be a kép minőségébe. Itt jegyezném meg, hogy a vakuja egyben lámpa is lehet, ami nem szokatlan manapság, viszont ennél a készüléknél mindenféle programba lépés nélkül a készülék oldalán egy gombot megnyomva aktiválható is. Ez a funkció kamera használata közben viszont nem él.

 

Kijelző:

 

Éles, szép, és elég fényes képe van, egy 4.5-ös IPS LCD, napfénybe is látható, pixelhibát nem találtam.

 

Hang:

 

Ez a leghangosabb telefon amivel valaha találkoztam, a hátuljában egy 1.5cm-es hangszoró van, ez biztosítja, hogy egy gyárban is vígan hallod a telefonod :)

 

Egyéb:

 

A telefon rendelkezik mindenféle szenzorral, mérhetsz mágnest, magasságot, légnyomást, decibelt, gyorsulást, és a gyártó szerint még az űrben is működő gyroscope-al rendelkezik, plusz valós walkie-talkie rendszerrel, ez végett egy antennát is kapunk a készülékhez.

A telefonon van egy SOS gomb is, ami valóban működik is ezt tapasztaltam, véletlenül nyomkodva 3mp-én belül egy hang kérdezte, hogy miben segíthetek :)

 

Negatívumok, vagy csak elhanyagolható negatív észrevételek:

 

A telefonhoz érdemes egy erős komoly hálózati töltőt venni, mert a gyári kicsit karcsú, nyomkodás közben nem is képes tölteni rendesen a telefont, éppen csak szinten tartja.

 

Az előlapi fülön vagyok szenzor (én így hívom :D ) kicsit nyugdíjas, 1-2 mp is kell neki, mire ráébred, hogy már elvettem a fülemtől a telcsit.

 

Az android rendszere ugyan használható, de aki teheti egy frissítés ráfér, a wifi elkerülhetetlenül root-ot kíván, különben nem tudsz wifizni.

 

Általános nyomkodás mellett a telcsi 3000-es aksival max 1.5 napot bír, igaz ez a tapasztalat még a rendesen meg nem formált aksi esetében született, amúgy két aksit adnak hozzá. Itt jegyezném meg, noha ezzel nem mondok újat, ismert márkák esetében sem bírnak ennyi időnél többet az aksik ha egy méretes telcsiről van szó, pl samsung galaxy S3 S4, de még az S2 se marad életben túl sokáig.

 

A hátlap lecsavarozásához adott kis csavarhúzó használhatatlan, érdemes normális szerszámot tartani hozzá.

 

Összességében azt mondanám, hogy egy a kivitelezését tekintve nagyon jó telefon android rendszerrel, rengeteg jó tulajdonsággal, masszív, vízálló, és egyedi robosztus megjelenéssel, aki szereti az ilyet annak bátran ajánlom.

 

Nem tudom még mit írhatnék róla, ha van kérdés szívesen válaszolok az eddigi tapasztalataim fényében.

 

Előzmény: Alfika (3256)
Alfika aug. 10. © 3256

Írhatnál róla pár szót, nem lenne haszontalan. :) Előre is köszi :)

Előzmény: Smafu.w126 (3255)
Smafu.w126 aug. 10. Creative Commons License 3255

Sziasztok!

 

Vettem egy ilyen telefont:

 

Snopow M8

 

 

Esetleg valaki ismeri, vagy találkozott már vele?

Eddigi tapasztalataim még kevesek, de ha valaki számára érdekes szívesen beszélek róla, esetleges buktatókról az eddigi tapasztalataim alapján.

És ha valaki már ismeri, én is szívesen olvasnám a véleményt/véleményeket.

 

Zoli.

JC05 aug. 8. © 3254

Üdv. 
Vettem egy kínai androidos mobilt... minden működik rajta, csak a hang nem még maximumon sem. Jó 4 éve WP-t használok szóval nem igazán tudom orvosolni ezt a bajt. Előre is köszönöm!

szakip1 júl. 17. © 3253

Ezen a linken van egy táblázat, amit már elég régóta töltenek azok, akik Kínából rendelnek telefont, sok minden kiderül belőle:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0An0njSwt5oN6dE9MdFFIbVFDSkt0Y2NQS0pQbGt6OUE#gid=1

Előzmény: PeterPirate (3252)
PeterPirate júl. 16. © 3252

Sziasztok szeretnék kínából telefont rendelni. Tudtok nekem tanácsot adni, melyik webáruház megbízható és honnan ne vásároljak? Mit gondoltok az antelife-ról van magyar garancia? Fb oldal van: https://www.facebook.com/AntelifeHungaria Mi a helyzet a DX.com-al? Pandawill.com? Esetleg más? Szerintetek 40.000-ért megéri kintről rendelni? Kell fizetnem egyéb vámot vagy más rejtett költséget? Köszi a válaszokat.

littbarsky júl. 10. © 3251

Igen, valóban a gyűrűk a gond, utánajárok majd az átalakító kérdésnek is. Megesz már a kiváncsiság, mit tud majd a kütyü a 8 $- os bluetooth felhallgatóval..;) végülis , mire megoldom, pont lejár ez a melóm, ahol kellett volna egész nap a zene... :)

Szóval nyilván nem fogok majd a későbbiekben ezzel zenét hallgatni, csak nem hagy nyugodni a kérdés.. :)

Köszönöm a többieknek is a tippeket!

 

Előzmény: V-Man (3250)
V-Man júl. 9. © 3250

Nem a mérettel van gond (legalábbis nálam)!

Hanem egyszerűen nem kezeli a headset gombjait... szerintem a gyűrűk sorrendje lehet valami felcserélt sorrendben :S

Lentebb írtatok Iphone-t, azt is próbáltam, és negatív.

A sima zenehallgatáshoz persze jó a hagyományos fülhallgatókkal, a headset a problémás.

Előzmény: Alfika (3248)
Alfika júl. 9. © 3249
Alfika júl. 9. © 3248

Más a mérete... Az egy 2,5-es jack aljzat... Dugj bele egy átalakítót (2,5-ről 3,5-re), és abba dugj egy minőségi fülest...

 

Pl. itt az első...

http://www.argep.hu/trend/JACK/Jack-adapter-2-5-3-5.html

Előzmény: littbarsky (3247)
_gaq.push(["_setCustomVar", 5, "Status", "anonymous", 2]); _gaq.push(["_setCustomVar", 1, "Level-1", "Technika_es_hasznalata", 3]); _gaq.push(["_setCustomVar", 2, "Level-2", "Mobil_telefonia", 3]); _gaq.push(["_setCustomVar", 3, "Level-3", "Kinai_dual_sim-es_mobilok", 3]);