Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.05 0 0 431

Én vagyok az, aki korábban a kommentemet írtam és azóta letöröltem magam. Most újból itt vagyok és tudok válaszolni a hozzászólásomra érkezett válaszokra.

1. Tudom, hogy nem fog becsődölni a viacom és azt is tudom hogy óriáscég, de négy atomjó csatornájukat is elcseszték az évek alatt. Mára az MTV, VH1, Comedy Central és Nickelodeon sem ér egy kalap xart sem. Régen nagyon jók voltak.

2. A S.S. Programról azóta változott a véleményem, megnéztem azóta mind a három évadot, "annyira rossz, hogy már jó" alapon (XD), annak ellenére, hogy a csajt humoristaként továbbra sem csípem.

Kicsit későn írtam, de jobb későn,mint soha (valószínűleg már úgysem néz ide senki... :) 

Előzmény: veta99 (425)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.17 0 0 430

Most hétvégén pl. belefutottam a másik kedvenc blokkombam közel 4 órán át tartott, a 2010-es évek slágerei... csupa olyan jó számot nyomtak le, amelyeket évek óta nem hallottam. És nem ismételtek. Ahogy vége lett a blokknak, jött a Taki-taki, majd 30p múlva megint Taki-Taki... kapcsoltam is el.

Előzmény: Törölt nick (429)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.06 0 0 429

Max annyit, vannak benne olyan blokkok amikor régebbi számokat is adnak. Azokban a blokkokban van csak változatos zene. Ha azoknak vége, akkor kezdik előlről megint ugyanazt a 20 vagy 40 számot.

Előzmény: veta99 (428)
veta99 Creative Commons License 2018.12.05 0 0 428

2017-ben Luis Fonsi & Daddy Yankee Despacito-jával, és Ed Sheeran Shape Of You-jával játszották el ugyanezt. Egyébként te kedvelsz valamit ebben az adóban?

Előzmény: Törölt nick (427)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.03 0 0 427

"Vh1-en is nagyobb volt régen a változatosság, most már csak pop szemét megy rajta napi 24-ben."

Marshmello &
Anne-Marie -
FRIENDS

Ezt speciel tudom, hogy óránként leadják, mert nagy kedvencem. DE tényleg óránént... tudom, hogy az adott óra első vagy második száma. Páros órában az első, páratlanban a második..... :D

Előzmény: Törölt nick (424)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.03 0 0 426

"Sarah Silverman Program"

Pedig ez egy kifejezetten jó kis sorozat volt. De nem az átlag magyarnak. Én éltem USA-ban és egyből átjött. Rokonaim, ismerőseim leszarozták azonnal. Más szubkultúra, nem éltek/élnek benne, így nem érhető nekik. Én ezért csodálkozom a Family Guy népszerűségén is, de annak érthetőségén sokat dob a magyar adaptáció: a szinkron és szöveg.

veta99 Creative Commons License 2018.11.13 0 0 425

Azt várhatod. Egy világcég nem dőlhet be.

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.19 0 0 424

Most már odáig süllyedt a dolog, hogy a VH1 is szar már és a Comedy Central is. ;)

Egyébként én régen mind a két csatit szerettem, régebben sokkal jobbak voltak. Csak sajnos mindkettő akkor kezdett el zuhanni lefelé a lejtőn, mikor megváltozott a logó. A VH1 kapott egy teljesen semmilyen, átlagos emblémát, a CC pedig egy béna copyright-szerű valamit. A Cc-n a műsorkínálat is alaposan átalakult: régen jó kis sorik voltak rajta, pl.: Reno 911!, Colbert Report, Daily Show...Sajnos ezeket hamar levették, mert a Maunika,- Őzike-, Álvölgyi,- Parázs-shown és Rémhíradón felnőtt magyar közönségnek nem volt igénye rá. Most nyilván a Comedy central indulásakor is voltak szär műsorok, pl.: Magyarok az űrben (kritikán aluli f0s), Hajós András showjai, CC bemutat (ja) és Sarah Silverman Program, de ezeket még elnéztem, mert szär műsorok végül is majdnem mindenhol vannak. Viszont sajnos mióta megváltozott a logo, azóta a változatosság teljesen megszűnt a csatornán. Most már napi 24 órában ócska és unalmas sitcomok, mindössze két jó sori van a csatornán: a South Park és a Rick and Morty (mondjuk utóbbit szigorúan csak angolul érdemes nézni). Arra most ne térjünk ki, hogy Southpark a kezdetektől fogva van a CC-n, ugyanis 100%-ban tisztában vagyok vele. Family Guyt nem számítom a jó műsorok közé, ugyanis nem tartom jó műsornak. Régen szerettem, de azóta rájöttem, hogy nagyon béna. 

A szánalmas stand-up comedy próbálkozásukat pedig szóba se hozom...egy-két fellépőt leszámítva értékelhetetlen.

Vh1-en is nagyobb volt régen a változatosság, most már csak pop szemét megy rajta napi 24-ben.

Szóval, egy szónak is száz a vége: Semmi értelme nincs ennek a veszekedésnek! Hiszen a Vh1 és a Comedy Central mára nagyon gagyi lett! Remélem, csődbe megy a Viacom!

gladia1 Creative Commons License 2009.11.07 0 0 423
Sziasztok! Nem tudjátok, lesz újra VH1 és VH1 Classic a Digikábelnél? Vagy marad ez a hányás CC?
Macika 2 Creative Commons License 2009.05.30 0 0 422
Tudod mi a baj ? Hogy ez nem csak a Vidanetre igaz hanem minden területre. Én már régóta megszólok mindent ami nem tetszik és inkább legyek mentálisan beteg ezért mint hülye bólogató János.
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 421
Nekem HelloHDm van, maximálisan korrekt társaság, és most a csatibővítés után már ár-érték arányban is szuperek.
Én protekcióval nem tudtam elintézni, hogy 6 hónap alatt használható szolgáltatást biztosítsanak, akkor telt be a pohár és léptem.

Nekem volt szerencsém(?) ismerni a Vidanet vezetőségét, az volt az "illetékes elvtárs" véleménye, hogy jó ügyfél az, aki csendben van és fizet, aki mer kritizálni az mentálisan beteg...
Előzmény: Macika 2 (420)
Macika 2 Creative Commons License 2009.05.29 0 0 420

Örülök hogy Te is váltottál ! És ? Hova ? És milyen nem csalódtál ?

Igen: nagyívben letojják az ügyfelet ! Azt hiszed megkérdezték miért akarsz elmenni más szolgáltatóhoz ? Nemrégen hívtak telefonon mint ügyfelüket HBO-t ajánlottak hűségidővel. Na amit kaptak !!! és úgy örültem hogy a dühömet kiadhattam. Jó napom volt.

Előzmény: Törölt nick (419)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 419
Abban teljesen egyetértek veled, hogy a Vidanet a legszemetebb szolgáltató az összes közül, tele bunkó, az ügyfelet messzemenőkig letojó alkalmazottakkal és főnökséggel, és akkor a pofátlan áraikról még nem szóltam.
Ez a cég a Magyar Telekom csoport szégyenfoltja.

Én igaz nem UPC Directre váltottam, de már én is másik szolgáltatónál vagyok.
Előzmény: Macika 2 (418)
Macika 2 Creative Commons License 2009.05.29 0 0 418
Ez az 1 dominált az egészben, a széles zeneválaszték amiért a Vidanetnél plusz összeget fizettem itt feléért megkapom az összes többi csatornával együtt. Remélem a többiek is feleszmélnek és tömegesen hagyják ott a Vidanetet mert állítom ez a legsz... szolgáltató.Hűségszerződésem van 2010 febr.-ig amit röhögve felbontok mert a ködbér 15.000.- ft. + 4.000.- ft. kedv. visszafizetés. Na a UPC 2.500.- havonta fele a Vidanetnek. A hátra lévő 9 hónappal ( 9 x 2.000.- = 18.000.- ) ugyanott vagyok ugye ? Nagy kár semmiképpen nem ér sőt !!!!!!!!!!!! Köszi hogy segítettél.
Előzmény: kalambo (417)
kalambo Creative Commons License 2009.05.28 0 0 417
Nagyon szívesen. Nagyon széles ott a zenecsatorna kínálat: MTV Europe, VH1, VH1Classic, MTV2, MTV Dance, MTV Hits, Deluxe Music, ez egy nagy előnye a UPCD-nek!

Én is Vidanetes voltam, egy élmény volt megszabadulni tőlük :)
Előzmény: Macika 2 (416)
Macika 2 Creative Commons License 2009.05.28 0 0 416
UPC Direct ! Köszi !!!!!!!!!!!
Előzmény: kalambo (415)
kalambo Creative Commons License 2009.05.27 0 0 415
No, melyik mellett döntöttél?
Előzmény: Macika 2 (414)
Macika 2 Creative Commons License 2009.05.27 0 0 414
Vidanet Zrt. ! Pá-pá
Stargazer 92 Creative Commons License 2009.05.27 0 0 413
T-Home kábel Tv-n pedig kb. ősztől várható a jelenlegi állás szerint a 24 órás VH1.

TV-Network kábelen pedig a Bonus csomagban találod meg szintén 24 órában,már most is.
(Comedy Central szintén 24 óra)

A UPC kábel pedig jelenleg még mindig 12-12 óra elosztásban sugározza a VH1-t és a Comedy-t.
zzzzz7 Creative Commons License 2009.05.27 0 0 412

...és a Bakáts Parabola, amely, ha nem a 9. kerületben laksz akkor nem túl bíztató gondolom, de azért is írtam meg, hogy ezúton is megdícsérjem a Bakáts-ot, mert abszolút korrekten mindent megtettek azért, hogy kielégítsék a "fogyasztói" igényeket... 24 órás vh1!  :))

Ui.: Aztán pár nap múlva lett CC is, 24 órában.

Előzmény: Macika 2 (409)
Macika 2 Creative Commons License 2009.05.21 0 0 411
Köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: kalambo (410)
kalambo Creative Commons License 2009.05.20 0 0 410
Műholdas Digi, UPC Direct, HelloHD
Előzmény: Macika 2 (409)
Macika 2 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 409
Lassan egy hónapja nincs VH1 ! Aki tudja fogni írja meg melyik az a szolgáltató legyen szíves ! Köszi !
Stargazer 92 Creative Commons License 2009.05.06 0 0 408
Köszi szépen Candycandy!

Frisco-girl: Hát azzal pl tudsz segíteni,ha szólsz minél több embernek,hogy szavazzon a linken amit megadtam,meg Te is leadsz egy szavazatot.:)Most egyelőre így gyűjtjük az aláírást.:)
Köszi előre is!

Frisco-girl Creative Commons License 2009.05.05 0 0 407

Szia !

Próbáld beszereltetni a UPC directet ott van vh1, Vh1  classic , MTV Europe 24 órában digitális minőségben. Együtt érzek veletek. Tényleg tenni kell valamit, hogy a kábelekre is visszategyék, mert igenis sokkal jobb így nézni mint a neten .Én is azt bámultam hét hónapig, pedig már 120 vagyis 36 éves vagyok de napi szinten igényem van a valódi zenére a tv -ből.

Szóljatok ha segíthetek, tudjátok aláíratás stb

Előzmény: candycandy (405)
Vorowne Creative Commons License 2009.05.05 0 0 406
Ma reggel bekapcsoltam a tv-t és meglepetésemre a vh1 ment ,mikor május elsejétől eddig a CC ment 24 órában.Ma pedig újból 12/12 órás megsosztásban ment( a CC logója nélkül.)Rem legalább akkor 12 órában lesz..bár az nem sok de ennek is örülök.Lehet hogy holnap már megint máshogy lesz...
candycandy Creative Commons License 2009.05.05 0 0 405

Szavaztam, bár én Digi-s vagyok. Tegnap váltottam UPC-ről, és reménykedtem, hátha lesz egész napos Vh1. Sajnos tévedtem. :(:(:(

Tudom, hogy magasról tesznek ránk, de mégis reménykedem, hátha tesz végre valaki valamit. Olyan nagy feladat lenne, hogy az egyetlen normális zenecsatornát visszaállítsák? A magyar Mtv egy nézhetetlen szemét, ott sem ártana visszahozni a régit, persze ez álom marad. Soha nincs rajta zene, csak a sok szar reality, a Viva-t meg a 10 évesek nézik, nekik is való. Aki pedig azt mondja, hogy ott a Youtube, annak én meg azt mondom, hogy ezt a sok gagyi szart, ami a CC-n megy, egytől egyig le lehet tölteni. A Youtube pedig édeskevés, mert ha megszólal egy zene a Vh1-on, amit kb. száz éve nem hallottam, eszembe sem jut keresni, azt jól esik hallani. Ha pedig nem tudom ki az előadó, akkor baszhatom a Youtube-ot. :(

Mocskos CC, remélem előbb-utóbb csődbe megy.

Előzmény: Stargazer 92 (404)
Stargazer 92 Creative Commons License 2009.05.05 0 0 404

Teljesen egyetértek.:(:(

Nagyon kérek mindenkit,légyszi szavazzon ezen a linken,hogy a T-Home-nál visszaállítsák a Vh1-t!! (akkor is enged regisztrálni,ha nem vagytok az ügyfeleik)Szomorú,hogy erre van szükség,de tegyük meg ami rajtunk múlik!Tehát légyszi szavazzon az is,aki nem az ő előfizetőjük,mert egyfajta közvéleménykutatás ami elindíthat valamit végre!

Nekem T-Home van,de szavazok én is bármelyik másik szolgáltatónál,akkor is,ha nem vagyok ügyfelük ,ahol látok ilyet!

Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is!

http://forum.t-home.hu/mvnforum/viewthread_thread,159_offset,40

DeeDee83 Creative Commons License 2009.05.05 0 0 403
Hát igen... :(
Előzmény: candycandy (402)
candycandy Creative Commons License 2009.05.05 0 0 402
Mocskos szemét állat, aki kitalálta, hogy legyen Comedy Central Mo-n. Egy nagy kalap szar az a csatorna, sok nyomorult ismétléssel, és rengeteg olyan sorozattal, amin csak az röhög, aki hülye. Semmi vicces nincs benne, lapos, unalmas, gusztustalan csatorna. És a Vh1 helyére kellett betenni, ami az egyetlen nézhető zenecsatorna. A rohadt édes anyjukat csesszék meg. Leszarnám magasról, ha nem a Vh1 helyén lenne, de így egyszerűen felbassza az agyam. Épen eleget kellett nélkülözni fél éven keresztül, erre hirtelen beharangozzák, hogy megint lesz, aztán meg semmi nem történik. Sőt, már a 12 órásat sem lehet nézni. KAPJA BE A VEZETŐSÉG MEG AZ EGÉSZ COMEDY CENTRAL! Örüljenek ennek az igénytelen fosnak. Remélem csődbe mennek. Undorító bagázs.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!