Keresés

Részletes keresés

petrovicz Creative Commons License 2008.10.15 0 0 36
Sziasztok,
ha valakinek megvannak a sorozat évadai és át tudná nekem venni, jelentkezzen.
Köszönöm.
OG1 Creative Commons License 2008.09.22 0 0 35
Egész jó volt amai epizód. Kis laza, könnyed szórakozást nyújtott.
OG1 Creative Commons License 2008.09.20 0 0 34
Először, még adják ki. Mert még nem láttam sehol. Az is igaz hogy Októberben jön. Egyébként üdv a topicban. Te mióta szereted a gyilkos sorokat???

Előzmény: csipkefa (33)
csipkefa Creative Commons License 2008.09.20 0 0 33
Sziasztok!

Szeretem a sorozatot, nézem is, amióta adják, de nem hiszem, hogy megvenném dvd-n, van egy csomó filemem, amiket megvettem, de még talán egyet sem néztem meg, de majd ha jól megöregszem és már nem tudok mászkálni kedvemre, majd akkor, talán:))
OG1 Creative Commons License 2008.09.20 0 0 32
Helo, üdv a topicban. Mindig jó, ha van egy újabb fan. Tudtad, hogy megjelenik dvd-n a sorozat? Egyelőre még csak az első évad. De reméljük, lesz több is.
Előzmény: greenwood (31)
greenwood Creative Commons License 2008.09.20 0 0 31

sziasztok,

én is kedvelem a sorozatot, bár mostanában csak ritkán tudom nézni.

imádom Jessicát:)

OG1 Creative Commons License 2008.09.19 0 0 30
Akkor szép kis gyűjteményed van. Gratulálok hozzá. Nekem a maival együtt 4 darabos. :( Na, de elsz ez még több is. Remélem végig leadja a viasat. Többiek nincsenek? C

sak mi ketten vagyunk a topicban egyedül? Senki mást nem érdekel??? :s
Előzmény: biguca (29)
biguca Creative Commons License 2008.09.19 0 0 29
Megvan mind az elejétől, csak 2 hiányzik. A 60. részt nem adták le, az egyiket pedig véletlenül letöröltem, talán a 61.-t.
Előzmény: OG1 (28)
OG1 Creative Commons License 2008.09.19 0 0 28
Abból a nagyvárosiból én is láttam néhányat. Ugyan az a véleményem. Nagyon jó... Az RTL meg mikor vetítette? Nem is tudtam róla. Na mindegy. Nekem úgyszintén nincs kedvenc részem, mindegyiket szeretem. Csak azokat kevésbé, melyekbe Jessica csak mesél, és mesél.
Eddig neked megközelítőleg hány epizódod van meg? Vagy mindegyiket megszerezted? :D
Előzmény: biguca (27)
biguca Creative Commons License 2008.09.19 0 0 27

Azok állanak közelebb hozzám, amikor majd beköltözik talán New York-ba és a "mai" technikákat kezdi használni. Pl: számítógép.

Nem tudok egy kimondott epizódot mondani, melyik tetszik, sokadszorra látom a részeket de még mindig találok bennük új mozzanatot.

Amikor elindult az rtl klub pár részt leadtak rajta, de talán nem volt akkora sikere, hogy tovább folytassák.

Még az is tetszik, hogy részről részre mindig többet engedhet meg magának Jessica, de mégsem lesznek sztár allürjei, megmarad a vidéki hölgynek.

Előzmény: OG1 (26)
OG1 Creative Commons License 2008.09.19 0 0 26
Aha, lesz még mit felvenned. :D Amúgy szerinted melyik évad a legjobb? Amelyek közül láttál. Vagyis, amelyeket láttad...
Előzmény: biguca (25)
biguca Creative Commons License 2008.09.19 0 0 25
Arra nem emlékszem, hogy meddig adta le a viasat, csak egyszer észrevettem, hogy előről kezdik. Azt tudom, hogy összesen 264 része van.
Előzmény: OG1 (24)
OG1 Creative Commons License 2008.09.19 0 0 24
Hát, akkor neked az első évadot meg se kell venned. :D Azt olvastam, hogy az utolsó két évadot még soha nem adta le a viasat. Igaz ez? És miért???
Előzmény: biguca (22)
biguca Creative Commons License 2008.09.19 0 0 23
Mármint igen, be van programozva.
biguca Creative Commons License 2008.09.19 0 0 22
Persze, már az első résztől. És nagyon véletlenül még a nagyfilmeket is sikerült felvennem.
Előzmény: OG1 (21)
OG1 Creative Commons License 2008.09.19 0 0 21
Hiába is, de nem vagyunk egyformák! :D De majd szeintem nézd meg máskor is. Mert nagyon jó. Amúgy te előre beprogramozod a felvevődet? Vagy hogy csinálod?
Előzmény: biguca (20)
biguca Creative Commons License 2008.09.19 0 0 20
Az a baj, hogy elfáradtam péntek délutánra és alig pislogva néztem meg, talán még szunyókáltam is közben. Engem nem kötött le.
Előzmény: OG1 (19)
OG1 Creative Commons License 2008.09.19 0 0 19
Nem Jessicas volt, de így is az évad egyik legjobbja. Nagyon tetszett a történet is. Egyszerűen jó kis epizód volt.
Előzmény: biguca (18)
biguca Creative Commons License 2008.09.19 0 0 18
Nem tudom még, most állok majd neki megnézni. Remélem Jessica-s lesz és nem mesélős!
Előzmény: OG1 (17)
OG1 Creative Commons License 2008.09.19 0 0 17
Aha értem, nekem is hasonló. Milyen lesz szerinted a mai rész?
Előzmény: biguca (16)
biguca Creative Commons License 2008.09.19 0 0 16

Még 2005-ben beruháztunk egy digitális videókamerába, majd ennek kapcsán egy asztali dvd íróba és így minden VHS-en lévő családi és egyéb videókazetta dvd-re került.

OG1 Creative Commons License 2008.09.18 0 0 15
Én is nemég kezdtem el felvenni. A gépen winfast programot használok. Te vhs-re veszed fel? Egyébként nekem még csak szeréncs 3 darabos a gyüjteményem. Még csak a héten veszem fel. Pedig a sorozatot már vagy fél éve nyomon követem, rajongok érte. Szerinted csúszni fog a dvd megjelenés? Egyébként már az is kideült, hogy 7990 forint lesz. :D Ez a szokványos ár. Minőségi kiadás lesz, remélem!
Előzmény: biguca (14)
biguca Creative Commons License 2008.09.18 0 0 14
Mikor észrevettem, hogy a viasat előről kezdi a sorozatot felvettem őket. Így aztán amikor Jessica elmondja, hogy min bukott le a gyilkos, akkor vissza szoktam nézni. Vagy ha emlékszem a részre, akkor figyelek, hogy lássam azt a bizonyos mozzanatot. Mostanában a 80-as évek divatján és berendezésein mulatozom.
OG1 Creative Commons License 2008.09.18 0 0 13
Aha tudom, láttam a másnapi ismétlését. :D És neked ez a rész hogy tetszett? Nekem eléggé bejönnek ezek a csavaros krimis részek...
Előzmény: biguca (12)
biguca Creative Commons License 2008.09.18 0 0 12

Az a rész volt, amiben Jessica unokahuga ingatlanügynök volt és Őt gyanusították az eladásra felkínált ház tulajdonosának meggyilkolásával.

OG1 Creative Commons License 2008.09.17 0 0 11
Azokat én se csípem, mert szerintem túl unalmas. Azt szeretem, melyben nyomozás és dráma van. Mondjuk a mait sajnos nem láttam, mert nem voltam otthon. Valaki elmesélné miről szólt? Egyébként Jessica szerepét csak Angela tudja eljátszani. Mert mi így szoktuk meg. Mi hír a dvd megjelenésről? Nem tudja valaki, mikor lesz? Októberben??
Előzmény: biguca (10)
biguca Creative Commons License 2008.09.16 0 0 10
De jó! Megírtam egy egész hosszú hsz-t és elveszett! Próbálok visszaemlékezni mit írtam! Szóval, nekem nincs kedvenc részem, de kevésbé kedvelem azokat a részeket, amiket Jessica csak mesél és nem aktív résztvevője. Tudtákok, hogy Angela Lansbury nem az első választás volt? Egy másik színésznőt kértek fel a szerepre, de meghalt a férje ezért nem vállalta el. Én el sem tudom más színésznővel képzelni Jessica szerepét.
OG1 Creative Commons License 2008.09.15 0 0 9
Mondjuk, több mint 200 epizódot hosszú, míg leadnak. Azt a két hölgyes részt, én is láttam. Nagyon jó volt az is. :) Te inkább azt szereted, amelyik krimisebb, vagy vicces? Nekem inkább a krimis oldala tetszik. A pénteki is jó volt. Nme tudom, láttad e, de abban annyi humor volt. Csak sajnos Jessica nem szerepelt benne, csak ő írta. Én még csak néhány hónapja vagyok nagy rajongója, ezért nem tudok egy dolgot. Időnként a sorozatban fel szokott tűnni, egy bajszos ember. Ki ő? Jessicanak szokott segíteni a gyilkosságok felderítésében. Esetleg ha te tudod, írd meg. A holnapi rész is jónak ígérkezik. Egyébként te mióta vagy rajongója a sorozatnak?
Előzmény: ági anyu (8)
ági anyu Creative Commons License 2008.09.15 0 0 8
Évek óta megy, végtelenítetten, kb. ugyanúgy, mint a Halálbiztos diagnózis (másik kedvencem)
Előzmény: OG1 (6)
ági anyu Creative Commons License 2008.09.15 0 0 7
Az én kedvenc részem az, mikor a két idős hölgynek meghal az albérlője, akiről kiderül, hogy valami vonatrabló, és a bűntársak elől bujkál. A két nő elképesztő jó benne :)))
Előzmény: OG1 (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!