Hi! I like this series very much. My favourite. He will be dvd in October on a disk. I hope for it many people you write into him then. I open it hereby.
Good entertainment!
Szeretem a sorozatot, nézem is, amióta adják, de nem hiszem, hogy megvenném dvd-n, van egy csomó filemem, amiket megvettem, de még talán egyet sem néztem meg, de majd ha jól megöregszem és már nem tudok mászkálni kedvemre, majd akkor, talán:))
Helo, üdv a topicban. Mindig jó, ha van egy újabb fan. Tudtad, hogy megjelenik dvd-n a sorozat? Egyelőre még csak az első évad. De reméljük, lesz több is.
Akkor szép kis gyűjteményed van. Gratulálok hozzá. Nekem a maival együtt 4 darabos. :( Na, de elsz ez még több is. Remélem végig leadja a viasat. Többiek nincsenek? C
sak mi ketten vagyunk a topicban egyedül? Senki mást nem érdekel??? :s
Abból a nagyvárosiból én is láttam néhányat. Ugyan az a véleményem. Nagyon jó... Az RTL meg mikor vetítette? Nem is tudtam róla. Na mindegy. Nekem úgyszintén nincs kedvenc részem, mindegyiket szeretem. Csak azokat kevésbé, melyekbe Jessica csak mesél, és mesél. Eddig neked megközelítőleg hány epizódod van meg? Vagy mindegyiket megszerezted? :D
Hiába is, de nem vagyunk egyformák! :D De majd szeintem nézd meg máskor is. Mert nagyon jó. Amúgy te előre beprogramozod a felvevődet? Vagy hogy csinálod?
Még 2005-ben beruháztunk egy digitális videókamerába, majd ennek kapcsán egy asztali dvd íróba és így minden VHS-en lévő családi és egyéb videókazetta dvd-re került.
Én is nemég kezdtem el felvenni. A gépen winfast programot használok. Te vhs-re veszed fel? Egyébként nekem még csak szeréncs 3 darabos a gyüjteményem. Még csak a héten veszem fel. Pedig a sorozatot már vagy fél éve nyomon követem, rajongok érte. Szerinted csúszni fog a dvd megjelenés? Egyébként már az is kideült, hogy 7990 forint lesz. :D Ez a szokványos ár. Minőségi kiadás lesz, remélem!
Mikor észrevettem, hogy a viasat előről kezdi a sorozatot felvettem őket. Így aztán amikor Jessica elmondja, hogy min bukott le a gyilkos, akkor vissza szoktam nézni. Vagy ha emlékszem a részre, akkor figyelek, hogy lássam azt a bizonyos mozzanatot. Mostanában a 80-as évek divatján és berendezésein mulatozom.
Azokat én se csípem, mert szerintem túl unalmas. Azt szeretem, melyben nyomozás és dráma van. Mondjuk a mait sajnos nem láttam, mert nem voltam otthon. Valaki elmesélné miről szólt? Egyébként Jessica szerepét csak Angela tudja eljátszani. Mert mi így szoktuk meg. Mi hír a dvd megjelenésről? Nem tudja valaki, mikor lesz? Októberben??
De jó! Megírtam egy egész hosszú hsz-t és elveszett! Próbálok visszaemlékezni mit írtam! Szóval, nekem nincs kedvenc részem, de kevésbé kedvelem azokat a részeket, amiket Jessica csak mesél és nem aktív résztvevője. Tudtákok, hogy Angela Lansbury nem az első választás volt? Egy másik színésznőt kértek fel a szerepre, de meghalt a férje ezért nem vállalta el. Én el sem tudom más színésznővel képzelni Jessica szerepét.
Mondjuk, több mint 200 epizódot hosszú, míg leadnak. Azt a két hölgyes részt, én is láttam. Nagyon jó volt az is. :) Te inkább azt szereted, amelyik krimisebb, vagy vicces? Nekem inkább a krimis oldala tetszik. A pénteki is jó volt. Nme tudom, láttad e, de abban annyi humor volt. Csak sajnos Jessica nem szerepelt benne, csak ő írta. Én még csak néhány hónapja vagyok nagy rajongója, ezért nem tudok egy dolgot. Időnként a sorozatban fel szokott tűnni, egy bajszos ember. Ki ő? Jessicanak szokott segíteni a gyilkosságok felderítésében. Esetleg ha te tudod, írd meg. A holnapi rész is jónak ígérkezik. Egyébként te mióta vagy rajongója a sorozatnak?
Az én kedvenc részem az, mikor a két idős hölgynek meghal az albérlője, akiről kiderül, hogy valami vonatrabló, és a bűntársak elől bujkál. A két nő elképesztő jó benne :)))