Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Quqesz 2014.03.15 20:08:09 © 488

Sziasztok

Tapasztaltatok olyat,hogy amikor betöltötök pár oldalt és a vissza gombra kattintotok,akkor nem lép vissza?Ha pedig a nyílra hosszan klikkelve lenyitom,akkor az utolsó oldal szerepel benne akár 8-szor is?

lxt 2014.03.14 23:40:27 © 487

Összehasonlítva ennek az oldalnak a tartalmát a Firefox és Chrome (aktuálisan legfrissebb verziójú) programokkal; elsőre az tűnt fel, hogy a Firefox színei 'teltebbek', mélyebbek, mint pl. a Chrome esetében, amiben a karakterek színe inkább közelít a gray, mint a (tervezetten) black felé - ezért jóval kontrasztosabb (barátságosabb) a Firefox által megjelenített (szöveges) tartalom.

 

De a Safari mellett, mind elbújhat. (Az abban alkalmazott eljárás jogvédett.) Amíg frissítették Windows alá, csak akkor nem azt használtam... ha volt némi kockázata.:-)

Előzmény: Lakifreez (486)
Lakifreez 2014.03.14 12:01:46 © 486

Sorry, az lemaradt. Szóval jól látható, hogy nálam a Chromeban mindenhol csúnyák a betűk. Rágottak. Firefoxban és minden egyéb böngészőben jók. https://www.dropbox.com/s/biqaoxtfcuhydvr/firefox_vs_chrome.png

Előzmény: pimre (485)
pimre 2014.03.14 10:10:33 © 485

1. Talán nézd meg a beállításoknál az internetes tartalom címszó alatt a betűtípusokkal kapcsolatos beállítási lehetőségeket.

 

2. Egy ilyen panasznál a minimum, hogy mellékelsz egy képernyőfelvételt (ScreenShot), mert az, hogy ocsmány, meg nem szép a körvonala, az kissé pontatlan meghatározás.

Előzmény: Lakifreez (484)
Lakifreez 2014.03.14 09:25:58 © 484

Nem tudom, hogy miért, de nálam nagyon ocsmányak a betűk Google Chrome-ban. Hiába nézegetem a fórumokat, hiába nézem a beállításokat, semmit nem találok erről. Pedig semmi nem állítottam el.

Érdekes, hogy más böngészőben minden betű körvonala szép ugyanazon az oldalon, de itt Chrome-ban…

Valami biztos, hogy nem jó, de nem tudom, hogy mi okozza. Tipp?

VonBraun 2014.02.23 21:38:52 © 483

A megoldást még nem tudom, de a probléma nagyjából felismerhető...

Kb. az a megközelítés, mint a honlapjaimnál: ha a UPC dns-ével nem jönnek be, a 8.8.8.8-al néhány pillanat múlva igen, aztán visszaállítva a UPC-ére megint nem, és így tovább. Ezzel most nem volt időm szórakozni, a Chrome-ból az utolsó verzió van fent, ezért szűkül a probléma feltárásának lehetősége, csak nem tudom, hogy milyen megoldás lesz rá.

 

Más: nem a translate.google.com-al van probléma, hanem a Chrome nevű böngésző beépített fordítójával, ez nem ugyanaz.

 

Előzmény: gabesz1946 (475)
lxt 2014.02.23 19:41:20 © 482

Még néhány (egésznyi) verzióváltás, és a Google Chrome is mehet a süllyesztőbe.

 

Az van/lesz, hogy túl agresszívvá vált. Lars Bak nem így képzelte el a böngésző jövőjét… de hát, mint tudjuk, a tőzsde, no meg a profitorientált szemlélet; ami szerint... a kutya ugat.:-) Nagyjából idáig tartott a (hirtelen jött, relatív) szabadság. Mire (vitathatatlanul) piacvezető lesz a böngésző program, addig a felhasználók csak kérni és jelenteni fognak – szó szerint – a Chrome esetében is!:-)

 

A program egyre inkább kezd úgy festeni, mintha, legalábbis feladata lenne kontrollálni a felhasználó szabad akaratát/választását – ami persze a legtöbb esetben katasztrófához (többszörösen fertőzött rendszerekhez) vezet; de az, legalább(is, idáig, azért mégis csak) a mi döntésünk volt.

(…)

Ne legyenek kétségeink.

Az Internet hőskora elmúlt. Az Internet eredendő célja ma már nem a szabad információáramlás, hanem a még szorosabb kontroll lehetősége. Ehhez fog asszisztálni, a Chrome is.:-)

pimre 2014.02.23 19:08:07 © 481

Jó, jó látom, de nincs újabb ötletem. Próbáld meg a beállításoknál a Chrome névjegye cím alatt megjelenő probléma bejelentése gombra kattintva megírni nekik. Hátha kapsz választ.

Előzmény: gabesz1946 (480)
gabesz1946 2014.02.23 17:57:04 © 480

primre usernek szól az elöző üzenet ....

Előzmény: gabesz1946 (479)
gabesz1946 2014.02.23 17:55:22 © 479

nem nem arról beszélünk hanem a chrome forditójárol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: pimre (476)
gabesz1946 2014.02.23 16:14:57 © 478

igy van beállitva
oldal nyelve ...angol--kivánja leforditani...forditás...nem ..angol-mindig legyen leforditva
a beállitásokban
kinálja fel ....az oldalak forditását bepipálva
setting:nyelvek :magyar a google chrome ezen a nyelven jelenik meg...
ÉS NEM FORDIT SEMMIT !!!! kiirja leforditottam de ugyanaz a nyelv !!!!
azt hiszem érthetöen irtam le

pimre 2014.02.23 15:58:34 © 477

De bekapcsoltam a "Kínálja fel az általam nem ismert nyelven írt oldalak fordítását" beállítást (általában nem használom). És ezen belül bejelöltem az angolt (mindkettőt - az amerikai angolt is), és nekem hibátlanul működik az is.

Előzmény: pimre (476)
pimre 2014.02.23 15:51:54 © 476

Ha jól értem, akkor a http://translate.google.hu/ címről beszéltek. Nekem nem UPC van, hanem Digi. De kötve hinném, hogy ezen múlna, hogy nálam működik. 

 

Egy kérdés, remélem nem sértő: Azt ellenőriztétek, hogy a bal oldalon fenn a megfelelő forrásnyelv van beállítva, vagy a nyelvfelismerés?

Előzmény: gabesz1946 (475)
gabesz1946 2014.02.23 15:34:49 © 475

Szia !

 

Igen nekem is UPC van !!!! Akkor tudsz valami megoldást ????

Köszi elöre is !!

Gábor

Előzmény: VonBraun (474)
VonBraun 2014.02.23 14:04:16 © 474

Én ugyanígy jártam: a Chrome fordítója egyszer csak elkezdett nem működni. Elindul a fordítás, végül kiírja a végeredményt: az oldalt erről a nyelvről arra a nyelvre fordítottuk, de az oldal nyelve nem változik meg.

 

gabesz1946: milyen internetet használsz? Ha UPC, akkor egy lépéssel közelebb vagyunk a megoldáshoz. Ha nem, nem.

Előzmény: gabesz1946 (473)
gabesz1946 2014.02.23 13:11:03 © 473

Tisztelt Fórumtagok !

 

Egyik naprol a másikra a google chrome forditó nem müködik...kiirja leforditottam de marad ugyanaz a nyelv bármit csinálok(nem tiltottam le a forditást)

Ujat telepiteni nem akarok mert ezek az okostojások minden külsö plugint letiltottak amire nekem szükségem van..maradok a régieknél a 25 meg a 31 et használom

A 31 fordit de a 25 viszont nem !!!!

Ki tudna valami  mondani hol lehet a hiba ????

Elöre is köszönettel !!!!

sheldon 2014.02.22 10:48:24 Creative Commons License 472

Sziasztok!

 

Pár napja vettem észre, hogy a Chrome-ból eltűnt az aljáról a vízszintes csúszka, a függőlegesnek a le-fel gombjai, és nem írja azt sem, hogy épp mit tölt, mire vár.

Vissza lehet ezt tenni, vagy megint valami "hasznos" fícsör?

 

Köszi.

szévike 2014.02.17 18:23:32 © 471

Már vagy háromszor előfordult, hogy amikor szerettem volna a Chrome-ot megnyitni, egyszerűen semmi sem történt.

Rákattintottam az ikonjára, mint mindig és a kis kék karika forgott-forgott és semmi sem történt. Semmilyen módon nem nyílt meg. Ugyanakkor a gépen a Firefox és az explorer működtek rendesen, meg minden más is.

Én megszoktam a Chrome-ot, meg minden könyvjelzőm azon van mentve.

Ezért amikor eluntam a próbálkozást, akkor letöröltem a programot, újratelepítettem és a probléma megszűnt. Pár hát után megint ugyanez a helyzet állt elő.  /ACER Aspire E1-531 Windows 8.1/

 

Mi lehet az ok? Hagyjam a fenébe, s amikor kell, szánjak rá negyed órát a telepitésre?

pimre 2014.02.17 16:50:22 © 470

Ez nem a chrome, ez valami hibás beállítás lesz nálad. Két és fél éve tértem át az IE-ről, és semmi bajom nincs vele. Az AdBlock is tökéletesen működik. 

 

Megnézted a beállításokban az AdBlock-ot és az AdBlock Plust? Engedélyezve vannak?

Előzmény: -=robespierre=- (469)
-=robespierre=- 2014.02.17 16:22:50 © 469

Ilyen szar böngészőt, mint ez a chrome, mégéletemben nem láttam. Szinte mindenre 2x kell kattintani, mert felugranak ablakok előtérben reklámokkal. Adblocker, meg ilyen ide block oda block semmit nem használ. Alapból be van kapcsolva a popup tiltás is, nem ér semmit. 

fehéráááááááááááá 2014.02.04 15:14:46 © 468

nekem olyan gondom lenne, hogy használtam a google chromot és  nem birom meg nyitni valamiért .. és fel dob egy ikont amiben azt írja, hogy hibát észlel a google chrome ezért leáll de ha ezt nem okézom le akkor működik . nem értem...

russian_20 2014.01.30 21:17:34 © 467

Értem, hát majd utána nézek. Azért köszi. :)

Előzmény: agy73p (466)
agy73p 2014.01.30 20:45:02 © 466

Nem hinném, h a gépeddel van baj, inkább az utálatos Flash Player, Shokwave Player, meg az ilyesmi xarok okoznak problémát sztem. Nézz körül beépülő objektumok meg kiegészítők között. Ebben nem nagyon tudok segíteni, nem értek hozzá :(

Előzmény: russian_20 (463)
agy73p 2014.01.30 20:42:17 © 465

Nekem működik.

Előzmény: Atyxx (464)
Atyxx 2014.01.30 14:13:29 © 464

Van ez a legoépítős cucc, a www.buildwithchrome.com. Érdekes módon Firefox-szal is működik, viszont Chrome-mal meg nem.

russian_20 2014.01.25 00:53:35 © 463

Hali,

Következő lenne a problémám. Amikor videót nézek(zenét hallgatok) a youtube-on és meg van nyitva mellette másik 2-3 böngészőfül, akkor ha az egyik fülről átkattintok a másikra megakad a lejátszás és a processzorom felugrik 100%-ra. Mostanság akkor is csinálja ha csak böngészek a másik fülön. Firefoxon tesztelve nem akadozik meg semmi baj nincs a lejátszással. Szeretem a chrome-ot de ez egyre idegesítőbb úgyhogy remélem tud rá valaki valami megoldást. Kis információ a gépről: Processzor: Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz, Memoria: Corsair 4 Gb, Videókártya: Nvidia GeForce 9500 GT.

 

 

pimre 2014.01.22 10:58:16 © 462

Nézd meg ezt: https://support.google.com/chrome/answer/95346?hl=hu

 

Ha windows alá telepíted, akkor a lap alján még találsz egy problémamegoldó linket is.

Előzmény: buga1 (461)
buga1 2014.01.22 08:51:40 © 461

Volna egy problémám a Chrommal kapcsolatban.:

 

Töröltem a gépemről a Chromot. Az újratelepítés viszont sikertelenül végződött. Állandóan azt írja ki, hogy a telepítés sikertelen. Mi lehet az oka ennek?

agy73p 2014.01.21 10:16:56 © 460
pimre 2014.01.20 18:15:01 © 459

https://support.google.com/websearch/answer/425?hl=hu

Előzmény: golfdva (458)