Keresés

Részletes keresés

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.07.26 0 0 182

A mi zseniális jövőbelátó topicnyitónk kedvence a valós életben (és pocsolyájában):

 

Szekeres újra megrészegült

 

Topolay Gábor, 2010. július 21., szerda 09:46

 

Van a Népszabadság Online-nak egy elég jópofa videórovata, a 13+1. Az ország ismert politikusait kérdezgetik mindenféle hülyeségről, köztük viccekről, meghökkentő adatokról, vagy szándékosan provokatív dolgokról. Lendvaitól megkérdezték, igaz-e, hogy Bajnairól mintázták Bubu Macit. Jávortól azt akarták megtudni, ki a macsóbb politikus, Orbán, vagy Vona, Novák Elődtől pedig azt, vajon hány versszaka van a Himnusznak. Nem akarok vádaskodni, hogy az MSZP-s arcoknak direkt könnyebb dolguk van, egyezzünk meg annyiban, hogy a legtárgyilagosabb ember szíve is húz valamerre.

 

Legutóbb igazi nagyágyút láthattunk a kamera előtt izzadni: maga Szekeres Imre ült le közénk és válaszolt a 14 kérdésre, amelyek közül néhány igen jóra sikerült. Megkérdezték például, hogy milyen bombát tud hatástalanítani. Mivel Szekeresben csörgedezik valamennyi James Bond véréből, a válasza egyszerre volt humoros és fenyegető: szexbombát. Tudni akarták tőle, csak így általánosságban, hogy Szekeres Nóra vagy Szekeres Adrienn, illetve Gyurcsány vagy Horn. A lányok közül Adrienn nyert, a fiúk közül senki, Imre csak annyit közölt, hogy Hornnak születésnapja lesz, amúgy pedig elég tűrhetően van.

 

Aztán megérkezett az a kérdés is, amire mindannyian vártunk: mindig megrészegül-e az örömtől, ha Gripeneket kell átadnia? Emlékszünk még, ugye, 2008 elején Szekeres mint az MSZP elnökhelyettese és honvédelmi miniszter nagy cécó keretében átadta a Honvédségnek a Gripen-flottát. Ott készült a Hír TV felvétele a részeg Szekeresről, ahogy megfeszítve próbál tisztességesen artikulálni, folyékonyan beszélni.

 

A minisztérium persze már akkor tagadta, visszhangra hivatkoztak, meg szélre, persze senki sem hitte el. Kivéve magát Szekerest. Ugyanis a kérdésen nevetett egyet, összefűzte maga előtt a kezeit, majd pökhendien mosolyogva elhablatyolta a hivatalos verziót a szélről meg a visszhangról.

Annyira tipikusan bolsevik. Amikor a megyei főtitkár május elsején már reggel 9-kor mocsokrészeg, járni nem bír, de másnap a pártgyűlésen megfeddi azokat az elvtársakat, akik nem ünnepeltek méltón. Vagy amikor Kádárék vadászni mentek és elfogyott 10 liter pálinka pár nap alatt, persze akkoriban kérdezni sem nagyon lehetett róla. Két oldalról is dühítő ez az egész: egyrészt mert még azt is van pofájuk letagadni, amiről felvétel van, másrészt azért, mert az álszentség talán még a hazugságnál is mocskosabb dolog.

 

A kamera önmagában nem hazudik, látjuk, hogy Szekeres úgy artikulál, ahogy a mondatait halljuk: összevissza. Aki már ivott társaságban, tudja, hogy az a legszánalmasabb, aki részegen úgy tesz, mintha nem lenne az. Ráadásul úgy hazudni róla, hogy mindenki látta? Még az isteni Maradonának sem volt arca letagadni a hencgólt, inkább maszatolt egyet kedvenc istene kezéről. Szekeres Imre viszont van akkora úr, hogy szembeszálljon a technikával: mert bizony, ha a reptereken, amelyek nyitott területek, nagy szél fúj, az gyakran alakít ki visszhangot. Persze. A VB-vel ellentétben itt végre nyert a videóbíró: Imre, bebasztál.

 

A másik oldalról viszont érdemes megnézni, hogy ez vajon kit érdekel? Persze jó lenne, ha az állami vezetők tiszta fejjel, drogok nélkül végeznék a munkájukat, de annyi fölösleges protokolltól, ami a minisztereknek kijár, én is piálnék néha. De nincs ebben az országban olyan, aki rosszállóan nézhetne Szekeresre. Mert ugye van egy nemzeti rövidünk, a pálinka, illetve egész különleges a kapcsolatunk Krisztus vérével: egész Európában nekünk van egyedül nem latin alapú szavunk a borra. Élen járunk az alkoholfogyasztásban, a kontinensen, innen nyugatra, mi vágjuk be a legtöbb felest, bornagyhatalom vagyunk, s nincs még olyan város szép Budapesten kívül, ahol megszokott, hogy a belváros vasárnap reggel össze van hányva. Ebben az országban, kevés kivétellel, mindenki iszik.

 

Szekeres egyszerűen hülye volt. Azt tudom elképzelni, hogy megkínálták reggel egy kis lélekmelegítővel, tényleg hideg volt, reggeli nélkül pedig a rövid hamar az ember fejébe száll. Szekeres nem volt se vállalhatatlan, se undorító, mégis tagadja az egészet. A pódiumra nem állhatott volna ki, de, úgy érzem, mindenkinek elfogadhatóbb lett volna, ha bevallja: lecsúszott némi pia. Kap egy rakással a jobboldali sajtótól, a Fidesztől jött volna a szokásos „monnyon le”, de az egyszerű nép, ami elvileg számít, megbocsátóan pillogott volna kedvenc Szekerese botlásán. Hiába, a bolsevik reflex valahogy mindig erősebb."

 

http://zipp.hu/velemeny/2010/07/21/szekeres_ujra_megreszegult

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.31 0 0 181
"Gyurcsány közölte: nem szeretné, ha Szekeres lenne MSZP vezetője, mert emberi minősége erre nem teszi alkalmassá."

:)
guriga48 Creative Commons License 2008.10.08 0 0 178
Hajrá Szekeres! Csak így tovább!
stat rosa pristina nomine Creative Commons License 2008.10.07 0 0 177
Ájem Mónika Lamperth, ájem dö júen szekröteri.
Előzmény: Illegális szerető (176)
Illegális szerető Creative Commons License 2008.10.07 0 0 176

És nem állunk meg: Lampert Mónikát bebuktatjuk az ENSZ főtitkári székébe.

 

:o))

Előzmény: stat rosa pristina nomine (175)
stat rosa pristina nomine Creative Commons License 2008.10.07 0 0 175

Erről az imázsépítésről csak annyit, hogyha tényleg elterjed, hogy Szekerest ennyire nyomják a führerszerepbe, akkor az emberek azt mondják majd, hogy inkább maradjon a Fletó.

 

Előzmény: lábatlan (168)
stat rosa pristina nomine Creative Commons License 2008.10.07 0 0 174
Most jött el a Matisz nagypapa ideje. Ölömébódottá a népnek, hogy ilyen stramm embert is "konszideráltak". :)
Előzmény: Álomvédelmi twist (173)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.10.07 0 0 173
Már erősen keresik a szinkrontolmácsot, sőt az ENSZ kihalt nyelvek intézetével is felvették a kapcsolatot, de azt mondják, hogy ezen már csak Dobi István feltámasztása segítene. Rajta kívül már senki se beszéli ezt a nyelvet:-)
Előzmény: stat rosa pristina nomine (172)
stat rosa pristina nomine Creative Commons License 2008.10.07 0 0 172
Kortesbeszédnek jó lenne az idén január végi kecskeméti alakítás - de hogyan lehetne ugyanolyan ízesen visszaadni külföldi nyelveken, mint volt szíves azt ő saját kútfőből előadni? :)
Előzmény: Állományjavító (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.07 0 0 171


..nem értem a hörgést!

..a poszt politikai..NEM szakmai.. /vö: női hadügyminiszterek /

..lehet hörögni..lehet nemtetszikezni... Szekeres egy ravasz és dörzsölt politikus..

..
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.10.07 0 0 170
Jó magyarázat.
Előzmény: lábatlan (168)
Geyza Creative Commons License 2008.10.07 0 0 169

Azért ennél a NATO-t többre tartom.

Nem sokkal, de többre...

 

lábatlan Creative Commons License 2008.10.07 0 0 168
A magyar honvédelmi miniszterből sosem lesz NATO-főtitkár, mint ahogy egy kft mégoly sikeres ügyvezetőjének sem kínálják fel egy multi vezetését. Más súlycsoport, más jűátékszabályok, ergo nagy valószínűséggel belebukna, és ez nem éri meg a kockázatot.

Viszont az, hogy ilyen ügyesen "szóba került" a neve mint "lehetséges" főtitkárnak, az erősen megnövelheti az ázsióját a Párton belül, valamint a széles hazai közvélemény szemében... talán csak nem arról van szó, hogy fölépítik az image-ét az éles hazai bevetés előtt?
Előzmény: Álomvédelmi twist (167)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.10.07 0 0 167
 "Szekeres Imre lehet az egyik kelet-európai jelölt a NATO-főtitkári posztra, írja a Magyar Nemzet. A honvédelmi miniszter nem cáfolta az információt, de azt mondta: személyesen nem keresték meg.

 

A katonai szövetség szakemberei nem hivatalos úton már puhatolóztak Magyarországon a jelölt személyéről." Stb.:

 

http://index.hu/politika/belfold/nato4126/?main&rnd=670

 

Attól tartok, hogy ez a kinevezés akár Gyurcsány érdeke is lehet, így távolíthatja el egy lehetséges és erős ellenfelét. Végülis Kovács Lászlót is eltávolíttatta Mo-ról, szintén Brüsszelbe.

 

Szekeres számára ez nagy dilemma lehet: válassza a bizonytalan MSZP-n belüli puccsot, a még bizonytalanabb miniszterelnöki aspirációt, vagy a biztos NATO-főtitkárságot? Szvsz az utóbbit fogja.

HitetlenTamaska Creative Commons License 2008.08.27 0 0 166
By the way, mi volt a célod ezzel a rendkívül blöd topiccal, ami még  provokációnak is öncélú.
Előzmény: Állományjavító (164)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2008.08.27 0 0 165

off

Schizofréniad újabb dimenziókat ért el?

Biróként akarsz fungálni olyan vitában, amelynek részese vagy?

Előzmény: Állományjavító (164)
Állományjavító Creative Commons License 2008.08.27 0 0 164

OFF

 

Tamáska, kevés gusztustalanabb dolog van annál, mint amikor az undortkeltő magatartás miatt leléptetett versenyző a verdikt nyilvánosságra hozatala után átalakul versenybírává.

 

Talán az otromba zsidózásod és az ánusz körüli ügyködésed még gusztustalanabb, de célfotóval...

 

ON

 

Előzmény: HitetlenTamaska (163)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2008.08.27 0 0 163

 

Hát igen.

 

Megengedem magamnak azt a megállapítást, hogy a nagy eloquentiat felmutató, de némileg politikailag schizoid barátunk  ebből a topicból sem győzelmi koszorúval a fején távozik.

Előzmény: lábatlan (160)
pankhurst1 Creative Commons License 2008.08.27 0 0 162
nem kell befejezned:)
Előzmény: Állományjavító (155)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.08.27 0 0 161
:-)))))))))))))))))))))
Előzmény: lábatlan (160)
lábatlan Creative Commons License 2008.08.27 0 0 160
/Sose hittem volna, hogy egy olyan topik, amelyik az atlantista Szekeres Imrének az ország szuverenitásának megőrzése érdekében végrehajtandó kvázi katonai puccsáról kíván értekezni, olyan heves vitát indikál majd, hogy a legfényesebb liberális elmék hevesen zsidózva fognak ágálni a másik fél penetráns zsidózása és magunkfajtázása ellen. Gratulálok! Ennek fényében biztos érdekes lenne belehallgatni egy SZDSZ ügyvivői ülés kulturált, européer megbeszélésébe.../
Előzmény: Állományjavító (111)
ex_lx Creative Commons License 2008.08.27 0 0 159
Hogy az SZDSZ-nek egy ilyen atlantizálódás mennyire volna jó, azt csak sejtem. Netán kiderülne a nyilvánvaló: hogy egy kislétszámú profi hadsereg pont védelmi célokra alkalmatlan, és sorozni kell. Gondolom, pont most, pont ez hiányzik.
szobatars Creative Commons License 2008.08.27 0 0 158
Szekeres et.-nak előbb talán arra kellene valamiféle magyarázatot adnia, miért is lőttek annak idején az erkélyére..

Meg arra, van-e valami összefüggés a lövöldözés és az MSZP 1998-as választási veresége között...

Béke
:-)
ex_lx Creative Commons License 2008.08.27 0 0 157
"függetlenül Szekeres Imrétől, akinek felvetése egyfelől geg, másfelől viszont egyáltalán nem elképzelhetetlen és még csak nem is a legrosszabb szcenárió."


Valószínűleg így van. Hogy mi fejlődik ki ebből a már-már nagypolitikai kérdésből, azt szvsz egy kiskriminalisztikai kérdés határozza meg: ki tud többet a másikról?.
Előzmény: Állományjavító (81)
Hozzászól, ó! Creative Commons License 2008.08.27 0 0 156
Ebben van valami :)
De elnök soha nem lesz. Kivéve a triatlonszövetséget persze :P
Előzmény: Libera nos, Domine! (72)
Állományjavító Creative Commons License 2008.08.27 0 0 155

Ez nagy hülyeség szerintem, vagy egyszerűen nem úgy értelmezed a liberális kifejezést, ahogy az angol/amerikai és az amerikai viszonyokat érintően a magyar nyelvi korpuszban az túlnyomóan érrelmezve van.

 

A liberalizmussal nem áll ellentétben a nemzeti önazonosság és sajátszerűség felimserése, gyakorlása és ápolása, sem általában a gazdaságial-kulturálisan túlteljesítő etnokulturális identitások előnyben részesítése a roncstársdalmi, destruktív, improduktív és anticivilizációs etno(szub)kultúrákkal szemben.

 

Most mennem kell. Ha nem győztelek volna meg, akkor majd este befejezem.

 

:-)

Előzmény: pankhurst1 (152)
Állományjavító Creative Commons License 2008.08.27 0 0 154

Igazad van: voltaképpen a Szekeres Imre projekt harmonikus egységbe foglalná mindkettőt, ezért kívánatos.

 

Tehát a (hamis) dilemma nem áll fenn.

Előzmény: pankhurst1 (153)
pankhurst1 Creative Commons License 2008.08.27 0 0 153
hamis dilemma. Érvelési hiba:)
Előzmény: Állományjavító (148)
pankhurst1 Creative Commons License 2008.08.27 0 0 152

"Ha meg valaki szamara az a fontos, hogy o zsido, akkor meg nem lehet igazan liberalis."

 

ez egy nagyon fontos mondat. Akinek zsidó identitása nagy fontosságal bír biztosan nem liberális, legfeljebb gazdasági értelemben, hanem kártékony nacionalista.

 

Ahogyan a neokonok sem liberálisak, csak a válllalkozói felső-közép és felső osztály érdekeit kiszolgáló, a szabadságot rendkívül szűken értelmező, arrogáns, szűklátókörű nacionalisták.

Előzmény: HitetlenTamaska (150)
pankhurst1 Creative Commons License 2008.08.27 0 0 151
Reménykedjünk egy Ázsiai Unió kialakulásában, mely nemcsak Oroszországot, Kínát és Indiát hozza össze, hanem Japánt, sőt, Ausztráliát is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!