Mármint a rasszistákat, a homofóbokat és hasonló szélsőséges társaikat. A budapesti melegfelvonulás előtt három nappal jelenti be az Európai Bizottság átfogó, megkülönböztetésellenes jogszabályjavaslatát.
Így van, én is kirekesztésre búzdítok, mert ahogy azt én teszem, rögvest 10 millió kirekesztett lesz, ami után érdemes lesz majd összefogni a kirekesztettekért! :)
Hát én nem vagyok ideges azért mert fehér a bőröm szine , vagy szégyelnem kellene ?
Kinek milyen arcot osztottak ki azt kell cipelni és kész.
Szegény HELL , magának keresi a bajt , azért mondom mert tényleg sok ráérő ember van ebben az országbn , de nem itt kellene a szartdobálni hanem dolgozni alkotni és nem rombolni és uszítani. Uszitásért úgytudom már börtön jár nem ?
Libera nyit egy vacak buzitopikot, ti meg rögvest rohantok ide nyálverve revansot venni, amiért annyit kaptatok a pofátokra a buggyant Hegedűs "rekeszd ki"-éért.
Oszt közben bizonygatjátok az erre tévedő emberkéknek, hogy mennyire szükség van az eszdéeszre, merhogy kurvasok itt ám a homofób buzizó...
Ezaz gyerekek! Így köll eztet! Győzzetek meg egy csomó olyan embert, akit amúgy egyáltalán nem érdekelnek a buckalakók (vagy éppenséggel ő maga az), hogy szavazzon az SZDSZ-re!
Figyeljétek meg: a végén röhögve meglesz 2010-ben az az 5 tetves százalék. (Mármint ők fognak röhögni - rajtatok. Ti meg ríhattok megent a Tel-Avivból érkező különrepülőgépek miatt...)
Öreg rocker, Psycho Dad, páncélvonat, Pepe, takacsi, Or kán, zivi... legalább nektek lehetne egy kis eszetek.
Kiirtjuk az összes magyart! Őrzöm a felvételt, s megmutatom bárkinek: a csereháti Gadna községben ordította diktafonomba e mondatot a helyi kisebbségi polgármesterjelölt testvére. Népes társaságából – bár ott állt maga a polgármesterjelölt is – nem utasította rendre senki. Szinte hallom a kisebbségvédőket: elszigetelt esetről van szó, nem szabad komolyan venni; az úriember bizonyára nem gondolta át; ideges lehetett, esetleg részeg; amúgy pedig – rendszerint – az egzisztenciális szorongás, meg persze a többségi társadalom előítéletes viselkedése váltja ki az ilyesmit.
http://www.mno.hu/portal/569399/
és ezt az okos irtásról elmélkedőt hova kellene rekeszteni?
(1stperson vesz egy erős kötelet, szöget, kalapácsot, és lemegy a pincébe) :)))
Szerinted mi lesz? A pártoknak beszélniük kell egymással, akkor is, ha utálják egymást. Bocs, de senki sem engedheti meg magának, hogy sértett kisasszonyt játsszon, ha felelős politikusnak szeretné tartatni magát. Arról meg nem is beszélve, hogy ha valakinek ez ciki, az épp Semjén, mert elmondta őket mindennek, de most megváltozott a helyzet, és mindjárt más hangot használ.