Új sorozat a FOX-on. A topic célja: kitárgyalni, rajongani érte, megfelelő keretek között spoilerezni is belőle, a benne szereplő színészeket isteníteni, és némi off is beleférhet. Csak az jöjjön, aki bírja! :)
Hahaha, nyugi, nem foglak megkövezni!:) Tényleg csak azt akartam tudni, hogy érdemes-e vele foglalkozni...és, hogy valóban van-e rendes befejezése/lezárása továbbá, hogy megkapjuk-e a sorozatban felmerülő kérdésekre a végén a válaszokat.
Azt hiszem nyár környékén megpróbálkozom vele!:) Köszi! Üdv.
Én végig néztem minden évadot, nekem nagyon tetszett. Az 5. évad kicsit már másról szól mint a többi, ami sokaknak nem tetszett. Engem ez nem zavart :) Illetve sokan azt kifogásolták, hogy az idővel manipulálni mindig paradoxonhoz vezet, és ez itt is így van, ezért húzták le sokan.
Én a Lost-ot egyáltalán nem néztem, nem tudom, mi volt a vége, itt szerintem van vége. Befejezik és lezárják. Az 5. évad ugye 13 részből áll, szerintem talán lehetett volna hosszabb, jobban kifejteni a dolgokat, de így is jó volt azért.
Öszességében mikor el kezdtem nézni, akkor 2-3 rész után azt gondoltam, hogy ez annyira nem is jó, nem értettem, miért kattantak rá sokan. Aztán valamiért mégis el kezdtem tovább nézni, és...hát szóval rákattantam :D Pár hét alatt le is daráltam elejétől a végéig. Mindig vártam, hogy na, mi lesz a következő részben. Szóval szerintem érdemes megnézni!
De azért ha neked vmi nem tetszik majd benne, ne kövezz meg! :)
...ahogy nézem, kicsit kihalt ez a topik...pedig megy az 5. évad, de mindegy azért felteszem "nagyívű" kérdésemet. A nem túl távoli jövőben szeretnék nekiállni a sorozatnak (eddig még egy részt sem láttam)...és azt szeretném megtudni, hogy érdemes-e belekezdenem...vagyis kerek-e a sztori vagy ez is amolyan Lost-os nesze semmi fogd meg jól típusú sorozat?...mert akkor nem kérnék belőle...
Én a 3. évad utolsó részét (azt hiszem 18.) néztem meg 2 hete.
ÉN úgy emlékszem (és megkérdeztem, a férjem is), hogy mikor újra megjelenik a rendőr srác, az a másik világban van, mert ő ugye ott nem halt meg. Nem lehet, hogy erről beszéltek?
Kórházban kezdünk, fiatal lány fekszik gépre kötve, a pap éppen most adja fel neki az utolsó kenetet. Az anyuka sírdogál egy kicsit, aztán bólint. A lányt leválasztják a gépről, beáll a halál, aztán a testet már viszik is a műtőbe, hogy széthordhassák a szerveit. Beindul[...] Bővebben!Tovább »
A Fox tévécsatorna a következővel reklámozta a részt: „Egy különleges, előásott (Unearthed) epizód az első évadból, mely csak most kerül bemutatásra.” Néhány sorral lejjebb azonban a reklám megkérdőjelezi saját magát. „Egy újabb rejtély: ez vajon tényleg az első évad egy eddig be nem mutatott epizódja, vagy egy alternatív valóság?”
Az elmúlt két napban nekiálltam ledarálni az összes részt.. Jelenleg kicsit összezavarodtam és azt remélem tudtok majd segíteni, bár a fórum nagyon kihalt, de próba szerencse.
a 2. évad 11. részénél járok amikor Lisa-t megszállja az orosz csávó.. na de nem is ez a lényeg, hanem Francis, Charlie Francis életben van.. és senkinek nem tűnik fel?? Se Olivia se Bishop-ék nem veszik észre?? Tök természetesen kezelik a dolgot és nem értem miért..
az évad elején a 2 x 04 ben meghalt mint alakváltó.. ill még előtte az alakváltó megölte, de akkor mit keres a 2 x 11-ben?????? Ki fog derülni?? van rá értelmes magyarázat?? Vagy ez valami elképesztően nagy hiba?? Csak én vettem észre??
Bárki aki idejön nézzen utána és válaszóljon, mert megőrülök, hogy nem tudom..
Valaki tud esetleg bővebb információval szolgálni a napokban szállingozó pletykákról? Most biztos, hogy kaszálják a sorozatot, és a harmadik lesz az utolsó évad, vagy a januári átcsoportosításon múlik az egész, és még van esélye?
Kicsit megijedtem, amikor tegnap olvastam a hírt. Van egy netes petíció is, amit már ki is töltöttem. Nem örülnék a kaszának, és igazából nem is érteném, mert az egyik legjobb sorozat a felhozatalból. Illetve a második évad közepén lévő kis elpunnyadást, érdektelenséget sikerült kiküszöbölniük, összekapták magukat, és az évad második fele nagyon izgalmas volt. A mostani pedig sok lehetőslget tartogathat a negyedik évadra is..
Tegnap nézten meg az 5. részt. Végülis miután hozzászóltam, megtaláltam a neten, hogy valami sportközvetítések miatt csúszott a részek leadása. Jövő héten már jön a hatodiK:)
hát, nehéz lenne előrébb tartani, mivel az amerikai tévékben is a 4. rész volt az utolsó, amit leadtak. egyébként üdv a topikban, én az első részben szerettem bele, és azóta semmi sem tudta elvenni tőle a kedvem :)
Sziasztok! Most találtam a fórumra, keresgéltem, hátha megtudok valami újat, mert tiszta lázban vagyok. Tegnap néztem meg a 3. évad 4. részét, és szerintem pár nap múlva kell, hogy jöjjön az 5. is. Valami eszméletlen:) Valaki már tovább tart esetleg?
Nagyon örülök annak, hogy végre itt a 3. évad. A hétvégén sikerült megnéznem újra az elejétől az egészet és még így, hogy nem most láttam először így is nagyon jó kis sorozat. Nagyon örülök neki, hogy annak idején rátaláltam és azóta töretlen a sikere.
Nah igen, érdekes hogy a másik világra sokkal jobban hatással voltak az átjárások. Valamilyen szinten még érthetőek is a cselekedeteik, persze Walternate kicsit átbillent, mert Ő el is pusztítaná a mi világunkat. És most Olívia is a fogja, érdekes lesz. Szerintem amúgy a másik Olívia meg rájön hogy a mieink nem gonoszak, hamar le fog lepleződni amúgy...
kicsit spoiler!!
Volt egy remek videó amiben a harmadik évadról meséltek, simán lehet hogy nem csak ez a két világ van, megannyi alternatív világ létezik :-)
látom ez a topik süllyed és pusztul, de az utolsó két rész után érdemes lenne felhozni...
elképesztően nagyot szóltak, félelmetesen jó volt mindkettő, egyszerűen minden perce öröm és élvezet!
SPOILER - 2. évad végi spoiler!!!!
szóval jó ez az other side és érdekes, hogy ők is félnek tőlünk. Walter jól szétbaszta az egészet a kapunyitásával. teljesen ledöbbentem minden ottani eseményen, kezdve a más Oliviával, aztán azzal, hogy Walternatív a védelmi miniszter (azt sejtettem, hogy az előző részekben ő jött át a hídon Peterért, de ez meglepő volt), a más technológia, az, hogy másképp fejlettek, csomó mindent tudnak, csomó mindent nem... mennyire másképp alakult ott minden...
nagyon remélem, hogy lesz még alternatívos rész, esetleg egy spinoffot is megérne (mint például a Caprica a BSG esetében), nálam ez a két rész 10/10, nagyon durván!