Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2008.07.24 0 0 3067
Azé működik jól a Rendőrség, mer sok ilyen profi informátor dógozik nekik....
Előzmény: peca_boy (3066)
peca_boy Creative Commons License 2008.07.24 0 0 3066
(tezsvírtopikról másolom, bocsi)

A galgagyörki fórumon találtak egy gyöngyszemet, sztem még nem volt itt. Mokka egyik adása. Kötelező darab, pláne háttérismeretek birtokában!

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=378962

Naná, hogy Jakupcsekkel. Utóbbit egyre jobban utálom, pedig valamikor "Az (i)gazság ára" előtt még azt hittem, okos...

Az alapszitu a galgagyörki lövöldözés. Téma ismert mindenki előtt, ugyebár.

Van egy, a Jakupcsek által csak egy "neve elhallgatását kérő helyi betelefonáló"-ként definiált illető. Őt a galgagyörki (nyilvános) fórumból egész jól megismerhetjük: Pikács Imre, a helyi kisebbségi önkormányzat elnöke!! És ő a teve2 szerint egy teljesen átlagos, "neve elhallgatását kérő helyi betelefonáló"!!! B+, akkor akár Gyurcsány vagy KolOrbi is lehetne az? Vagy ha én betelózok egy, a saját peremmel/ügyemmel foglalkozó műsorba, én is lehetek egy "neve elhallgatását kérő helyi betelefonáló"???

Ezután túllépve: a tények ismeretében tudhatjuk, mi következik. Pikács úr Gárdázik rendesen, Jakupcsek bólogat lelkesen. Csak pár szemelvény:

J az elején: "telefonnál az egyik szemtanú" (később kiderül, hogy nem is szemtanú, vagy, hogy mégis, vagy, hogy valami ilyesmi, ki tudja, ő maga sem)

J: "A saját tapasztalatai alapján mondja már el, hogy mi történt!"
P: "Hááát, ez egy hosszú folyamat..."
J: "Röviden kéne pedig..." :DDD

P: (Amúgy alig lehet érteni, mit beszél) "Ezek nem bőrfejűek voltak, ezek gárdisták voltak."
J: "Miből gondolja, miből gondolja?"
P: "Tessék?"
J: "Miből gondolja?"
P: "Háátabból gondoljuk (!), hogy amikor a Pölöskei leadta a... lehet mondani a tévének a nevét, ugye?"
(Hosszú csönd, Jakupcsek sem értette az elhangzott hadarást)
J: "Mindegy, leadta..."
P: "Az Echo tv-be leadta... ez a Bayerzsolt leadta ezt a műsort kétszer is, az egyik vallomásába (!!) azt mondta a Pölöskei, hogy nem tudja, ki volt kint, a másik vallomásába azt mondta, hogy igenis szombati éjszaka a barátjának a barátai, a gárdisták jöttek ki Galgagyörkre szombaton éjszaka pontosan ugyanúgy, mint most szombaton éjszaka kijöttek, szakadó eső volt pontosan ugyanúgy akkor is..." (!!! :D:D)
J: "De önök nem látták igazából, hogy kik voltak, csak feltéte..."
P: "Hát volt aki látta, a Lakatos Zoltán meg a fia, akik jöttek hazafele a bankettról vagy iskolából, tehát ők tökéletesen látták azt, hogy mi van. Deviszont mi is láttuk az autóbusz... tehát a... teher... kisbuszt, a Volkswagen buszt, le is lett adva a rendőrségnek a rendszáma... a... rendszámtáblája a gárdistáknak, tehát ugyanúgy..."

...

J: kb. "Elképzelhető, hogy volt közöttük helyi ember?"
P: "Elképzelhető, hogy volt közöttük ilyen ember is, sőt, biztos, hogy volt bennük (=közöttük, gondolom), deviszont a gárdisták akkor is folyamatosan kamerázták, amikor... (ezt nem értem)... és teljes egészében be volt ott... kamerázták az egész utcát... tehát... úgy mentek, mintha otthol jártak volna akkor is."

A többit nem is idézem, ezt a baromságot hallani kell.

Utána jön Papp Péter ezredes, bűnügyi igazgató a PMRFK-tól, meghívott vendég.

J: "Akkor a kérdésre tegye már meg, hogy válaszol nekünk."
PP: "Röviden tudok a kérdésekre válaszolni, mert mi nem találunk összefüggést a telefonáló által elmondottak és a történt események között." :DDDD Magyarán a betelefonáló orbitális baromságot mondott LOL "Tehát mi nem látunk összefüggést a Magyar Gárda ottani jelenléte és az akkori megjelenése és a mostani események között."

...

(A köv. 1 perc:
J: Száva Vince szerint a rendőrök nem foglalkoztak kellő súllyal/azonnal az üggyel, mire PP: én ilyenről nem tudok, tudtommal azonnal foglalkoztunk)
J: "Tehát Ön azt mondja, hogy Száva Vince nem állít igazat?"
:DDD
Wazze, a régi, jól bevált módszer: "Mér nézel így rám, khöccsögg?" "Én? Én nem néztem rád." "Akkor én hazudok??!"

Ezt követően, fináléként Jakupcsek ott próbálja szivatni az ezredest, ahol tudja. És persze Száva Vince mindenek felett (szerinte). Hányinger.

Ááá, ezt látni kell... Kötelező darab!
kábelbúvár Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3065

éppenséggel ha valakik feltalálják a gondolatolvasást

Vagy büszkeségből beleírja az önéletrajzába...

Előzmény: Joranne_Sutt (3063)
Priluki Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3064
Ezt a helyiek Kámát szutrának (vagy inkább szúrkának) híjják.:-)
Ahol a Gárda megjelenik, lehet totál legálisan disznóságot csinálni. A Gárdára lehet kenni mindent. Csak arra lennék már kíváncsi, hogy mikor azonosítják be a lőszert. Az mindig elmarad valahogy. A múltkorival is mi a helyzet? Vagy bevitték a MÉH-be?
Előzmény: kábelbúvár (3062)
Joranne_Sutt Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3063
éppenséggel ha valakik feltalálják a gondolatolvasást, akkor azé lehet hogy fény derül rá. vagy ha fletó és szilva összevesznek..
de itt nem a ki az érdekes, hanem a mögötte álló ember.
Előzmény: Törölt nick (3059)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3062
Csak nem kámátos pízre gondósz ??
Előzmény: Priluki (3061)
Priluki Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3061
"A helyiek szerint falubeliek lövöldözhettek, mert az egyik házat hátulról, egy domb felől közelítették meg, amihez ismerni kellett a járást."

Hm! Biztos a helyi fajvédő liga lehetett. Kizárt, hogy cigány zsarolna cigányt, és esetleg fizetési felszólítást vitt ki fémbe öntve.
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (3060)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3060
Ugyanez az Indexen

"A romák most félnek elmenni dolgozni, mert attól tartanak, hogy éjszaka, amikor hazafelé mennek, megtámadják őket, de félnek a házban aludni is."

Ha ez kabaré, akkor nagggyon jó! :DD
Előzmény: kábelbúvár (3051)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3059
Soha nem fog kiderülni, hogy ki lőtt a teve uccára.
Előzmény: Törölt nick (3057)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3058
Érdekes ez, valahogy sem a golyók, sem a felgyújtott házak, sem a molotov-koktélok nem ártanak a cigányoknak. Csak mindenki másnak.

Én arra jutottam, valszeg téved a Szentírás, nem a zsidókkal kötött szövetséget az Úr, hanem a cigányokkal. Szemmel láthatólag ők a kiválasztott nép, mert ennyi gyújtogatást, molotov-koktélt, lövöldözést más nép gyermekei nem úsznának meg sérülés nélkül.
Előzmény: kábelbúvár (3052)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3057
Azért az szép lesz, amikor kiderül: a Magyar Gárda lőtt a rendőrpalotára (is)
Előzmény: kábelbúvár (3055)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3056
Nah most meg már lűdöznek es... Ki hitte vóna.
kábelbúvár Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3055
Sötét VW ?
Előzmény: Törölt nick (3054)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3054
Éjszaka lőttek, tört az üveg, sérült nincs. Kár, hogy nem Kalasnyikovval, mert akkor tökéletes lenne a hasonlóság valamivel... 
Előzmény: kábelbúvár (3052)
lecso Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3053
Kezdődik!
Kezdőődik!
Keezdőőődiik!
Kezdődikkezdődikkezdődikkezdődikkezdődikkezdődik...
kábelbúvár Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3052

az egyelőre ismeretlen tettesek nem is egy, de három házra adtak le több lövést, valamikor nulla óra húsz perc és fél egy között, a település egyik völgyében húzódó Rákóczi utcában.

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=225085

Előzmény: kábelbúvár (3051)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.07.21 0 0 3051
vitéz Ebőváry Nyüglönc Creative Commons License 2008.07.18 0 0 3050
Nem nem, Betonvas kerítés.
Előzmény: subadubadu (3041)
Fine Tune Creative Commons License 2008.07.18 0 0 3049
Most képzeljétek el, nem hazudnának a ballibeknek.

Más nem maradna ott, csak a megélhetésiek. Bár már lassan így is:)
DMA Creative Commons License 2008.07.18 0 0 3048
Hát kell őket beállítani? Az a film csak a tényekről szólt.
Előzmény: Törölt nick (3047)
0.5bit Creative Commons License 2008.07.10 0 0 3046
Ha elvonatkoztatunk az MTI-től akkor nem is annyira offtopic ez a hír:

Ne higgyünk a szemünknek
0.5bit Creative Commons License 2008.07.05 0 0 3045
Hungray => Hungary
Előzmény: 0.5bit (3044)
0.5bit Creative Commons License 2008.07.05 0 0 3044
Honnan tudod, hogy nem húztak a kerítésoszlopokra egy-egy kotont, mielőtt bebetonozták?

Made in Hungray. Size: small.

:)
Előzmény: subadubadu (3043)
subadubadu Creative Commons License 2008.07.05 0 0 3043

"De ahhoz legalább gumi ágyba kellett alapoznia az egészet."

Honnan tudod, hogy nem húztak a kerítésoszlopokra egy-egy kotont, mielőtt bebetonozták?

Előzmény: 0.5bit (3042)
0.5bit Creative Commons License 2008.07.05 0 0 3042
Vasbeton kerítés :-)

De ahhoz legalább gumi ágyba kellett alapoznia az egészet.

Hopp. Az NBH-nak meg kellene vizsgálnia milyen szerepe lehetett Szaddam bunkerének elkészítésében. Ott alkalmazták ezt a technológiát (igaz más okból).
Előzmény: subadubadu (3041)
subadubadu Creative Commons License 2008.07.05 0 0 3041

"Különösen az érdekelne, hogyan áramosította a betonkerítését."

Vasbeton kerítés :-)

Előzmény: 0.5bit (3034)
flugi Creative Commons License 2008.07.04 0 0 3040
naná hogy baj. A topikban nem Bayer ajkáról inni az igazságot súlyos elfogultság jele.
Előzmény: Törölt nick (3039)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.04 0 0 3039
Önállóan szoktam gondolkodni,nem a Népszavából,igaz nem is a Magyar Hirlapból.

Baj?
Előzmény: halinorbi (3033)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.04 0 0 3038
Nem.
Azért mert fogalma sincs a valódi helyzetről,tényállásról,ok-okozatról,stb.,

illetőleg ha ezt esetleg felderitette volna,ennek nyoma sincs a cikkben.
Előzmény: Törölt nick (3031)
KaraSaraqan Creative Commons License 2008.07.04 0 0 3036
a hírek szerint izraeli üzletemberek érdeklődnek a leginkább, és egy bennfentes megsúgta, hogy húszmillió forintot adnak és In-KAL-os védelmet biztosítanak a bácsinak, ha átadja a tervrajzokat. Náluk is nagy igény volna a betonkerítések áram alá vonására.
Előzmény: Törölt nick (3035)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!