Keresés

Részletes keresés

csepszon Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1037
köszi szépen az infokat
én eléggé félek ettől a méhen kivül dologtol, szoval igyekszem minél hamarabb elmenni, ha látják hogy jó helyen van már megnyugodnék még akkor is ha csak icuripicuri. viszont ha nem látszana még akkor méginkább beijednék.
ha nekem hétfőn kellett volna megjönnie akkor holnap jár le az 5 hét és belépek a 6. ba. tehát kb pénteken már kell látszania ugye? jol számolok?

Nadett, nekem is voltak középidős görcseim nem sok, csak néha szurt egyet egyet vagy valamelyik oldalon vagy épp középen. azt olvastam valahol hogy ovulációkor van fájdalom, de nekem naggyábol mensiig ki szokott tartani ugyhogy nem értettem teljesen mi lehet.

Előzmény: Krisz mami (1036)
Krisz mami Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1036
Csepszon, 6 hetesen már látszik hüvelyi uh-val.
Az első 12 hétben azzal néznek meg, mert a hasi uh-val még nem látszana. (Itt jegyzem meg, hogy a z esetek 99,5%-ban van egy így)
A kicsi szíve kb. a 6.-ik hét vége felé, 7.-ik hét elején kezd el verni, így érdemes akkor elmenni, előbb felesleges.

Ha esetleg rossz helyen fekszik a babó (merthogy ez is benne van a pakliban sajnabajna), akkor is még elég a 6.-7.-ik héten elmenni, mert akkor még olyan picui, hogy nem okoz gondot, ha esetleg a petevezetőben tapad volna meg.

Itt az enyém is!!!

Ez pontosan az 5+4 héten (azaz 5.-ik hét 4.-ik napján) készül, magyarul ez már a 6.-ik hétben volt. Itt még nem dobogott a szívecske, csak a petezsák volt látható, és benne a kis szikhólyag. A fekete kör a petezsák és ott a közepén a szikhólyag. Ja és ekkor volt kemény 2,4 mm... Durva mi?! :)

Egy héttel később is elnéztünk a dokihoz, akkor már dobogott a szívecskéje.


Előzmény: csepszon (1026)
Nadetti Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1035
sziasztok, kész vagyok szétbombázták a lakást, felujitunk...és most vagyok a ciklusom közepén és alhasi fájdalmaim vannak, ez ugye norm? Nektek változott a libidotok miután abbahagytátok a gyógyszert?nekem nőtt:)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1034
Hajrá izgiri.Mégiscsak lesz ebből baba ha ügyik vagytok.Nálunk sajna nem.Marhára fájt az együttlét.Jövőhéten? doki aztán meglátjuk:-(
Előzmény: Törölt nick (1030)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1033

nekem anyukám és a férjem is nyilas,nagyon cuki jegy.Pörgős,vidám könnyen barátkozik.Rossz esetben csélcsap,jóesetben a változatosság iránti igényét a lakás 280x való átrendezésével kiéli:-)

 

Előzmény: kismucika (1032)
kismucika Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1032

Ha apa is azt mondta, akkor hajrá, mindent bele! :)))

Ja, én egyébként ebben nem hiszek, most jövök rá. Mármint hogy attól baj lehet, hogy vki az eksönkor éppen gyógyit szedett, vagy hóttrészeg volt....Szerintem arra, hogy baja lesz a bébinek, millió más (hosszútávon károsító) dolog miatt sokkal nagyobb az esély. A természet nagyon okos! De ez csak az én véleményem, muszáj volt "monitorra" vetnem, mert most esett le... :P

 

Izgiri, én is vízöntő vagyok. :) A Zuram meg skorpió. Oszt tavasszal készült a kölök. :D Aki vagy skorpió lesz (ettől mentsen meg az ég, Apám is az, a férjem is, meg még a kistökös is...wááááá....), vagy nyilas. A nyilasokat nem ismerem, nincs ilyen ismerősöm, nemtom, ők milyen jellemű emberek.

Én viszonylag jól bírom így a meleget, hogy táppénzen vagyok, mert így ha elfáradok, tudok pihenni, de melóban már elájultam volna a 30 fokos irpdában, az tutttti. :(

Annyiban más, hogy délután muszáj ledőlnöm mindig kicsit, és akkor el is alszom 1-2 órára. Meg fogytam másfél kilót...

Előzmény: Törölt nick (1030)
kismucika Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1031

Ez nagyon aranyos sztori! :))) Mint egy népmesében.... :))

Megkaptad az emailem?

Előzmény: yaminka (1029)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1030

Jó reggelt felőlem is! :)

Jó hír, hogy apjukom egyre jobban van... és azt mondta, ma megpróbálhatjuk gyakorolni a szaporodás művészetét... :)

Egyébként nekem már a gyerekcsinálástól teljesen függetlenül tisztátalan gondolataim vannak... a sok nélkülözéstől... olyat álmodtam, hogy hajjajj... :) Szóval ma remélem, valóra váltjuk! :P

Tegnap nagy szomorúságomban nem is mertem ovutesztezni, nehogy nagyon pozitív legyen... de ma megnézem, hogy mi a szitu. A hőm még mindig nem esett le, de közel a nap... Összenéztem a múlt havi hőgörbémet a mostanival és 3 nap választja el őket alacsony/magas hő szempontból... Amúgy én így babátlanul is tikkadok a hőségtől... pocakosok ti hogy bírjátok? Én mingyá csobbanok egyet, asszem. :) Kár, hogy holnap már megint hétfő... :/ A francnak sincs kedve dolgozni... bár annyi lazítás lesz, hogy a nagyfőnök szabin van, így az én főnököm cincogni fog... tehát, nem sokat fogom látni, az tuti! :) Így megint jól rá fogok érni veletek csacsogni. :) Egy kolléganőm még pénteken (3 hét múlva szül) mondta, hogy az ő dokija még olyasmit is állít, hogy van aki nyáron esik könnyebben teherbe, van aki télen... Hát az már bizti, hogy Csepszonunk "nyár típus" :))) Ha ez is összefüggésben áll a születésünkkel, akkor én Vízöntőként egyelőre sz*rban vagyok. :D Amúgy egy aviva tornát tartó csajszival is beszéltem, ő meg válltig állítja, hogy a jónás nap igaz... Hátnemtom... A spontán peteérésben nem tudok hinni! Biológiailag lehetetlen!!! Egy petécske basszus nem fél óra alatt érik meg, hanem hetek alatt... Namindegy. Sosem fogjuk megtudni, mi az igazság! :)))

 

Előzmény: yaminka (1029)
yaminka Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1029

Szép jo reggelt:)

 

eszembe jutott egy tortenet errol a 'csinaljatok csajokat' a fiainknak:D

 

Nagymamam eskuvojen a novere kislanya par honapos volt, es meglatta egy 17 eves kamasz fiu... beleszeretett, megkerte a kezet maganak (mar akkor ott az eskuvon:) aztan 18 evvel kesobb tenyleg elvette:)

Nagymamam sokat emlegette oket, hogy a Pista bacsi megvarta Erzsiket, es 4 gyerekuk szuletett, es mindig mosolyogtak:)

kismucika Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1028

Csepszon, kösziii! :)))

Igen, mi Magne-val kábé együtt startoltunk és együtt haladunk. :)

Én 6 hetes 2 naposan voltam az első UH-on, akkor már volt szívhangja és akkor volt fejtetőtől popsiig 9 mm.

De nődokihoz már előbb elmentem, előtte másfél héttel. Szóval dokihoz menj el mielőbb, és majd ő úgyis megmondja, mikorra hív UH-ra, mikor érdemes. (Túl korán nem érdemes, bármennyire is szeretné az ember, mert esetleg csalódás lehet belőle...engem is ettől akart megóvni a doki, azért hívott olyan időpontra be, amikor már jó eséllyel lehetett látni. Pedig már tiszta ideg voltam...:()

Ezt a képet kaptam róla:

 

 

UH1
Előzmény: csepszon (1026)
kismucika Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1027

Oksi, de aztán ne várasd sokáig, hajrá a csíkoknak! :))

Ha meg fiú lesz, az se baj, majd jól elhajkurásszák együtt a csajokat! :D

Előzmény: Törölt nick (1025)
csepszon Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1026
szerintem is igen-nem elv alapján dől el ez a dolog, nem olyan genya dolog az antibiotikum hogy sejtekbe belemásszon és azokat manipulálja, esetleg kinyír közülük párszázmilliót, de neked elég egy, Igazi, aki megcinkelve és C vitaminnal gyorsitva gyorsan célbaér.
az én pasimnak az volt a bogara hogy buli után nem szabad szertkezni mert a falujukba volt egy alkoholista akinek két fogyatékos gyereke és azt beszélték a faluban hogy részegen nem lehet gyereket csinálni.
a több peteérés is tuti dolog, pl orgazmus hatására is érhet spontán pete soronkivül, meg állitolag jonásnapkor is, de azt a multkor leszavaztuk hogy hülyeség, illetve gyogyszer abbahagyás utáni honapokban is lehet több peteérés egy hónapban.

én még mindig egyedül, a férjem két hétre ment el, ő ami rá tartozott azt megtette, montam is neki jól felcsinált és itthagyott. nem épp arrol álmodtam hogy messengeren kell közöljem vele a Hírt de ez van. de mind hiv fel és kérdi nem vagy rosszul. én már lenyugodtam, és most mindent megengedek magamnak, attol félek lusta nagy bálna leszek, jo lesz ebből visszavenni.
mind gondolkozom hogy sikerült nekem ilyen hamar teherbe esni, tulajdon képpen ebben is reménykedtem, de elég termékeny családom van, minden nőrokonom oan fajta hogy pikkpakk terhes lesz ha egy pillanatra nem figyel oda. ezér szedtem olyan fanatikusan a tabit annyi évig mert sorra láttam a rokon csajokat teherbe esni pont mikor nem akarták.

Muci, óriási gratula a fiadhoz! nemrég olvastalak az 5. hétnél hogy startoltatok magne-vel :)) kb egyidősök vagytok, ugye?
Én ugy hallottam 6-7 hetesen látszik már valami az uh-n, ti hogy tudjátok? addig meg jol eldönthetem hogy hova megyek.
Előzmény: Törölt nick (1019)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1025

Nem írtam még le semmit, mert még a tüszőkém egyelőre nem köpte ki a petémet. :))) Időnként megkérem, hogy várjon 1 hetet, aztán jöhet. :)

Mucika, én lestipistopizom a kiskukist, már ha lányom lesz! :) Nem baj, ha még pár hónapot csúszik az én kölköm, mert úgyis az az ideális, ha a lány fiatalabb! :) Persze, ha fiam lesz, akkor nem áll az ajánlatom! :P:P

kismucika Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1024
Gyerünk lányok azzal a csíkosodással, kell egy dögös maca a fiam mellé, és ekkora kukival :P , nemtom meddig lesz szabad(lábon)....és azé nem mindegy ám! :)))
Előzmény: Picicica78 (1023)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1023

:-))

Előzmény: kismucika (1021)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1022

Izgiri lehet,hogy pont ilyenkor jön össze(amikor úgy gondolod úgysem..).Valóban sokszor több petike is kiszabadulhat szóval még ne írd le!!!

Előzmény: Törölt nick (1019)
kismucika Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1021

Izgiri, örülök, hogy már jobb a kedved! :))

Én nem is hallottam arról, hogy nem csak egy peteérés lehet.... :O Mindig tanul vmi újat az embör!

Magne: ment mail!

Most voltunk uhun és kiderült, hogy kukija, ráadásul aaaaaakkkora kukija van, Apja most hihhhetetlenül büszke rá! :)

És közölte a nőci, hogy kössük föl a gatyánkat, mer olyan sajtkukac lesz, hogy örüljünk, ha győzzük krafttal...

yaminka Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1020

Izgi!

en azt tanultam, h egy honapban nem csak 1 pete erik... hanem tobb is, bar ez tobb mindentol fugg...

angliai sztori: ket peteju ikrek, egyik bebi feher, a masik m,eg felver... az egyiknek feher az apukaja a masiknak fekete... az anyukanak 2 peteerese volt egyszerre es ket kulonbozo apukaval eksonolt...

 

egyebkent meg ha nem igy lenne, nem is leteznenek ketpeteju ikrek:) akik altalaban nem is egyszerre fogannak!!!

Előzmény: Törölt nick (1019)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1019

Sziasztok!

Köszi a bíztatást! :) Én könyörgök a petémnek, hogy ne jöjjön még ki... :) Szerencsére a hőm még nem esett le, meg tojcsi sincs... reménykedek... Igazán várhatna még egy hetet a petécském... Viszont elmondhatom, hogy ez a Vitex ez jó csajok!!! Tökéletesen zajlott le a mensim tőle, és életemben először úgy lett vége, hogy egyik nap még megvolt, másik nap már nem. Ezelőtt nekem az volt a vége, hogy 4-5 napig még meglepett váratlan időpontokban egy kisebb adag... Ja, és most frankón tudom, hogy érik a petém. Igazából a múlt hónapban semmi jele nem volt a PÉ-nek, csak nem akartam tudomásul venni... A zuram azt mondta, hogy ő minden erejét összeszedi, ha PÉ-re kerül a sor, csak szóljak. :))) És szedetem vele a multivitamint. És ő szedi. Tudni kell róla, hogy SOHA semmilyen gyógyszert nem szed be, még szintetikus vitamint se. Csakhát most ezt a qrva antibiotikumot muszáj neki. És utánaolvastam, hogy igazából emiatt kevesek meg lassúak lehetnek a srácok. De nem az van, hogy bajuk lesz. És azt írta az okos internet, hogy a cink javítja az életképes állományt, a c vitamin meg a gyorsaságot. :) A multivitamin legfőbb anyagai között hálistennek pont a cink meg a c vitamin van feltüntetve. A párom azon aggódik, hogy nehogy hibás legyen a gyerek, ha esetleg most jön össze. De szerintem a hibás cucc az 99%-ban úgysem ágyazódik be, mert azért működik a természetes szelekció szerintem. Max. annyi lesz, hogy most nem jön össze. És nekem tényleg csak annyi a bajom, hogy nem baj, ha nem jön most sem össze, csak ne úgy ne jöjjön össze, hogy meg sem próbáljuk. Lehet, hogy ez hülyeség, de én így érzem... Simán kibírok még jónéhány pirosszkát, csak legyen mögötte ott a kitartó próbálkozás... ennyi.

Amúgy ma úgy ébredtem, hogy szétrobban a fejem... :( Tuti valami front van, dobtam egy advilt... :) Mostmájobb picit. :)

Na pá!

kismucika Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1018

Végre sikerült átfutnom a "termést", és mit látok... Gratulálok, Csepszon! :D :D :D

kismucika Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1017
Ez a kép....valami nagyon jóóóóóó! :D :D :D
Előzmény: yaminka (1012)
kismucika Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1016

Izgiriiiiiii, fel a fejjel és kitartáááás! Te vagy itt a lelke a topicnak, nehogy elkenődj itt nekem!

Itt a hétvége, ne is gondolj másra, ápolgasd a Zuradat és pihenj!

Nem tudtok elmenni csobbanni egyet valahova? Vagy csak úgy valahova...

Előzmény: Törölt nick (1013)
IxChel3 Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1015
Sziasztok, képzeljétek, válaszolt Leo (a babatervezős honlapos illető) és azt írta, hogy nincs semmi feltűnő a görbémen, ami gondra utalna. Egy dolog kipipálva: jól műkszik a leány :)
Írtam neki, hogy esetleg oda lehetne vésni, hogy ki hányadik próbálkozásra esett teherbe, hogy a hozzánk hasonlók ne parázzanak, de azt mondja, ezt már k nagy meló visszakeresni, viszont csinál gyorsan egy körkérdést. Addig is a német honlapján vannak erről infók: http://www.pagetools.de/cgi-bin/us/vote.cgi?id=winnirixi&action=auswertung&daten=1170447490
Esetleg lehet nézegetni. (neki persze gyógyszer után elsőre jött a lányzó, de azt írja, hogy ez nem feltétlenül általános

Izgiri, vazze, ez már télleg izé.... De hát hogyhogy neked már most??? Én úgy számoltam, hogy nekem csak jövő héten. Tojcsi is van, meg a hő is megy lefelé? Sztem akkor higgy neki, ha minden jel együtt van, az meg hátha vár még a jövő hét közepéig.
yaminka Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1014

HÉÉÉÉ

Izgi!!

ne csinald mar...

egy honap nem a vilag... tudom, h szerinted konnyen beszelek, de gondolj bele mit ereztem a z 5. hettol a 12. heti UHig, amikor is kiderult, h a kemo nem okozott semmilyen fejlodesi rendellenesseget (bar meg a kalapban benne van, de a sulyosakat kiszurtek)

a doktornom nagyon aranyos volt, azt mondta, h ha baj van, egy nap alatt tul leszek az egeszen es utanna amint feklepulok johet egy masik baba...

(persze... de az az egy nap roszabb lenne barmelyik masiknal)

 

inkabb orulj, h egeszseges vagy, es van meg minimum egy nyugodt honapod!!!:)

es egyebkent is, meg en sem hiszem el, h a neheze csak a szules utan kezdodik, mint ahogy te se nekem, hogy az izgulas meg elotted van!:)

Előzmény: Törölt nick (1013)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1013

Sziasztok!

Én mostan nagyon elkenődtem... :(

Ma majdnem pozitív lett az ovutesztem... szóval a petém nagyonis ki akar törni... :( De szekszelni még nem tudunk, nem lehet. A pasasom eléggé odavan, meg ugye tele antibiotikummal. Attól tartok 1-2 napon belül tüszőrepi, így pedig esélyünk sem lesz, hogy legalább "megpróbáljuk". Szóval ez a hónap teljesen kilőve. :( Valamiért nagyon nem akaródzik gyünni ez a kölök... direkt szórakozik velünk... :(

yaminka Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1012

ezt most gyorsan nektek:)

 

http://emeric.dema.hu/yamin/lemur.jpg

egy baratom csinalta, akinek szinten nagyon tetszett a ket csikos lemur otlete:)

 

 

vegre sikerult bepkolni otthonrol mindent a kocsiba, es most szaguldunk hazafele szentendrere:) franc gondolta, h ennyi cuccom van meg a ruhaimon kivul:D

 

nyuszko99 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1011
Most kicsit hazamönök, de 7végén mindenképp benézek. Mindenkinek jó szaporodást!!:))
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1010

igen,sajnos már az összes vodoo szertartást ismerem.tengerisós kamillás ülőfürdő,cickafark ülőfürdő/tea,betadin,canesten,tejsavpótló kúpok,irrigálás..A fene vigye el és mindig visszajön.És igen tényleg attól tartok hogy felszáll a fertőzés és elzáródik a vezetékem.Minden ilyen marhaságnál rohanok dokihoz amint lehet,de akkor is.:-((

Na mindjárt vége a hétnek,és megyek angolra hogy utána elterüljek ágyikón mint a nagyalföld.

Azért aki tud az már programozzon Kandúrjával:-)))))))

Előzmény: IxChel3 (1009)
IxChel3 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1009
Szeretünk Csepszon, és én köszi, hogy nem haragudtál meg, mert őszinte vagyok, őszinték vagyunk :))))

Picicica: betadine kúpot ismered? Bár biztos :(
Én azt szoktam nyomatni, ha sokat fürdőzöm, illetve ha véletlenül hozzáérek máshol a retyóhoz és utána furin érzem magam. Csak azért nem jó, mert kinyírja a skacokat is. A múlt hónapban én is kúráztam (bár azt írja, terhességnél nem gáz) amikor ember gyengélkedett, nehogy kapjak vmit, aztán lehet, hogy épp az irtotta ki az egészet :(
De inkább így, mint h vmi fertőzéstől elzáródjanak a dolgaim odalenn.
Gondolom, használsz tejsavas mosakodót, meg mindent. Jó lehet még a cickafark tea is ilyen alsófertályi panaszokra
Előzmény: csepszon (1007)
Picicica78 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 1008

Csepszont szeretjük és nem utáljuk ki.:-) Lehet,hogy a címet ki kéne bővíteni képzeletbeli Zebrásodni vágyók és becsíkosodottak klubjára.Előbb -utóbb mindenkire sor kerül,csak legyen türelmünk kivárni.Az irígység meg emberi(és állati:-) tulajdonság hiába próbálnánk azt hazudni,hogy magunknak nem kívántunk ugyan ilyen tesztet nagyon átlátszó volna.

Ha gondold oszd meg velünk is(ha mást nem jövőhéttől)mire gondolsz,mitől félsz.Talán egy picit jobb lesz ha elmondhatod.:-)(a munka meg monnyon le).

Előzmény: csepszon (1007)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!