Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

T Man 2014.05.25 Creative Commons License 40

Ha lecserélem a gyári vékony vezetéket egy jóval vastagabbra, attól lesz baja az adónak?

charlie-21 2013.12.08 Creative Commons License 39

A Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszerek megbízhatóak. A mienk már 7 éve működik, csak elemcsere kellett.

charlie-21 2013.11.22 Creative Commons License 38

Ha jól tudom Petsafe egy angliai cégként indult, amit az amerikai (RSC) cég megvett.

 

RSC sok mással is foglalkozik, de a Dogwatch csak ezt az iparágat fejleszti tökéletesre, hisz csak ezzel foglalkozik.

 

Összevetették már a Dogwatch-ot az IF-el is, de ebben is kitűnik a Dogwatch.

 

 

http://dogwatch.hu/dokumentum/Dogwatch%20%C3%B6sszehasonl%C3%ADt%C3%A1s.pdf

 

http://www.dogwatch.com/images/docs/comparison_dw_to_if_2010__sept_.pdf

 

http://www.dogwatch.com/images/comparison_dogfence_guide_2010__dec_.pdf

 

http://www.dogwatch.com/images/docs/battery_comparison_2010v.2.pdf

hotimi72 2013.11.16 Creative Commons License 37

Van még egy dolog amiért a PetSafe nekem sokkal szimpatikusabb. A PetSafe, úgy tűnik, hogy nem használja az internetes hirdetéseiben a konkurencia márkanevét......, viszont nekem úgy tűnik, hogy az Ön által említett cég mintha használná a Petsafe, Innotek, márkaneveket!!!...Miért????...!!!!!!!!!???????  Magyarországon! (Petsafe, Innotek....)

hotimi72 2013.11.15 Creative Commons License 36

Az tudta Ön kedes Charlie-21, hogy a PetSafe márkát ugyan az az amerikai cég, a Radio Systems Corporation birtokolja, amely cég a legrégebbi (1973) amerikai professzionális kutyakerítés márkákt is birtokolja, az Invisible Fence -et.

http://www.invisiblefence.com/

Ennek tudatában még most sem írnám azt, hogy a PetSafe a "legjobb kutyakerítés márka", hanem úgy fogalmaznák, hogy az EGYIK LEGJOBB láthatatlan kutyakerítés márka.

charlie-21 2013.11.08 Creative Commons License 35

az összehasonlított adatok alapján is a legjobb kutyakerítés márka a Dogwatch:

 

http://dogwatch.hu/dokumentum/Dogwatch%20%C3%B6sszehasonl%C3%ADt%C3%A1s.pdf

 

ebből kiderül a rendszerek fenntartási költsége is (elemélettartam)

 

 

hotimi72 2010.11.09 Creative Commons License 34

 

Nos Kedves Charlie-21!

Önnel ellentétben nekem van PetSafe kutyakerítésem, ami tökéletesen működik.Én is hallottam a rejtett(Dogwatch) kutyakerítésről amiről én tudom, hogy ugyan csak tökéletesen működik. Ha Ön üzletileg elhivatott azért,hogya DogWatch-ot reklámozza, és ezt csak úgy tudja tenni, hogy egy másik neves Amerikai cég termékét negatívan tünteti fel minden ok nélkül, ám tegye. De szerintem ezerszer több pénzt visz el az önök zsebéből, azoknak a kutyakerítéseknek a magyarországi „forgalmazása”, amelyeknek még márkanevük sincs, nincsenek bevizsgálva(életveszélyesek a kutyára nézve), nincs rajtuk a CE, nincs rájuk garancia minimum 1 ÉV, és legfőképpen nem adóznak a „forgalmazóik” egy vasat sem, és még sorolhatnám. Visszatérve a Dogwatch -ra és a PetSafe -re, szerintem mind a kettő nagyon jó márka!!!!

charlie-21 2010.10.11 Creative Commons License 33

Hallottam már a petsaferől, de nem volt elég meggyőző.

Nekünk a dogwatch ebőrző rendszer vált be remekül.

A legfontosabb dolog az, hogy a készülékekre örök garanciát vállalnak.

Akik ilyenbe gondolkoznak azoknak csak ajánlani tudom, hogy ez segit: rejtettkerites.hu

Freya0529 2010.09.09 Creative Commons License 32

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni. Sajnos, elkerülhetetlen egy ilyen kerítés nálunk, illetve a lányomnál. Több mint tíz éves kutyáról van szó, ivartalanítás alatt felébredt 5 évvel ezelőtt, és azóta a hirtelen fénytől, villámlástól, vihartól nagyon fél. Átugrik minden kerítést, árkot, bokrot, és rohan a lányomtól hozzám, ott is valahol átugorva mindent. Ez még nem lenne akkora baj, de szereti az ablaküveget is betörni, ha úgy találja a kedve, hgoy inkább a lakásban tartózkodik, mint a saját udvarában (a lányomnál) vagy nálam, aki kb. 200m-re lakom. Az üveges már szinte szó nélkül kijött régebben, amikor még nálam lakott az ebóca. Két éve költözött a lányommal együtt egy új házba. A lányomat imádja, ő a falkavezér, tehát nem is ez a gond. Szóval, nem egyszerű kóborlásról van szó. Próbáltuk láncon tartani, majdnem felakasztotta magát, egész nap ugatott. A nagyságához mérten hihetetlen erőre képes, a földbe bedöngölt cölöpöt is kihúzta, a házát megette. Egyébként aranyos kutya, ha süt a nap, a gazdi mellette....Soha hosszú távon - mivel így jártunk - nem volt megkötve, bekerítve. Gondolkoztam már a nyugtatón is, de honnan tudjam előre, hogy biztosan jön-e a vihar, stb.

Kérem, hogy az okos kiképzők kíméljenek, mert öt éve képtelenek vagyunk megoldani ezt a problémát, kennelbe nem akarjuk zárni, hogy egész nap ugasson (na, meg hogyan őrizné a kertet elzárva), mivel szinte csak kisgyerekesek laknak a környéken. Utána meg jöhetne az ugatásgátló nyakörv...

Tehát véleményeket szeretnék különböző kerítésekre, mert láttam 15 ezerért és majdnem 150.000 forintért is.

Köszi előre is minden építő gondolatot, ötletet.

(az elajándékozás, stb. is felmerült, de nem nagyon akarjuk. Még mindig reménykedünk jó megoldásban.)

 

hotimi72 2009.09.06 Creative Commons License 31

Még a tavalyi évben vásároltam ilyen PetSafe  kutyakerítést. A kutyakerítés azóta is szuperül működik. A kutyik a helyükön vannak! Mi megúsztuk a kerítés építést, és még gyeprácsot sem kellett venni. Most tavasszal a kutyakerítéssel körbe vettük a medencét, hogy a kutyik oda se tudjanak belemenni. Szerintem abszolút nem okoz a kutyáknak fájdalmat, mert miután telepítettük a kutyakerítést, 1-2 hét után már cssak a nyakörv hangjelzéséig jutottak el.

riki15 2008.06.12 Creative Commons License 18

Szerintem a gyeprácsot egyszer kellene megcsinál(tat)ni. De miért jó, ha egy kutyát rendszeresen áramütés ér? Már 40 éve foglalkozom kutyákkal, tenyésztettem és rendszeresen ki is képeztem öket. Soha nem volt szükségem ilyenre. Minden kutyát le lehet nevelni a hülye szokásairól, csak türelem és idö kérdése. Az pedig, hogy egy kutya "vadbarom" a saját "felségterületén" teljesen normális. A család neki a "falka" amit védeni kell a betolakodók ellen. Hogy ö a rangsorban hol áll egy másik dolog. Ha a gazda nem elég következetes a nevelésben hamar a fejére nöhet egy dominánsabb eb. Viszont ha ilyen "villanypásztort" veszel, nagy valószinüséggel a kutyádból még nagyobb "barom" vagy a másik véglet, hogy félös lesz .

Szerintem ahogy az árát néztem ennek az elektromos kerítésnek, olcsóbb lenne a gyeprács!  

Előzmény: srf (16)
srf 2008.06.11 Creative Commons License 16
300 m gyeprács!

Inkább a villanypásztor!
Előzmény: missparker (11)
missparker 2008.06.11 Creative Commons License 12
Hogy megegye, amit főzött :)
Előzmény: Törölt nick (6)
missparker 2008.06.11 Creative Commons License 11
Nálunk a drótkerítést bontogatta a kuty, a negyedik szomszédból hoztuk vissza :) A megoldás nálunk a tüzépen kapható betonacél-háló. Ezt 1mx5m-es tekercsben adják. Le tudod szúrni az alját a talajba annyira, hogy nem lesz kedve kikaparni, átbújni alatta nem tud, mert túl erős, és szúrná, valamint túl nagy lyukat kellene ásni. A felső részén meg odadrótozni a meglévő kerítéshez. Kell még egy erővágó, hogy méretre tudd vágni, az sem nagy beruházás.

A nem drótkerítés van, hanem alábújás, akkor gyeprácsot kell telepíteni a kerítés tövébe, hogy ne tudja kikaparni. Ez is bevált nálunk, ásás ellen.
Előzmény: srf (8)
srf 2008.06.11 Creative Commons License 8
Jaj már!

Szerencsétlent kitette valaki kölyökkorában, télen, mi meg befogadtuk. Velünk nem agresszív, de senkit nem enged a közelünkbe. Hogy ez féltékenység, vagy valami falka-hierarchia, nem tudom, csak azt, hogy senki nem tud hozzánk bejönni, míg el nem zárjuk valahová. Egye fene, ezzel ellennék, de mondom, mostanában átszökdösnek a szomszédba. A szomszéd is agresszív barom, aki rendőrrel fenyegetőzik.
Nyilván a legjobb megoldás az eb, vagy a szomszéd kiiktatása, de inkább békés megoldást keresek... :)
Előzmény: Laci082 (4)
Törölt nick 2008.06.11 Creative Commons License 6

srf: Nincs rossz kutya, csak hozzánemértő gazdi! Minden viselkedési zavar orvosolható, csak egy jó kutyatréner/kutyasuli kérdése az egész. Van olyan is, amelyik házhoz megy és még az agresszív baromból is tud, kíméletesen kezes bárányt faragni.

muster: mit érdemel az olyan, aki kutyák mérgezésére buzdít?

Laci082 2008.06.10 Creative Commons License 4
B+, ez állatkínzás, nehogy ilyen szarokat tegyél a kutyádra. Ha nem bírsz velük, pláne ha így írsz róluk ("agresszív barom"), akkor inkább add le őket egy menhelyre...
Előzmény: srf (3)
srf 2008.06.10 Creative Commons License 3
Jézus, dehogy!

Csak van két kutyánk, és állandóan áttúrják magukat a szomszédhoz egy macska után. Az egyik meg egy agresszív barom is (mármint a kutya) és féltem a szomszéd nénit.
Hiába javítgatom a kerítést, mindig újabb lyukat fúrnak a háló alatt. Már betonalapon gondolkodom, de az meg marha sok pénz és munka...
Előzmény: VT22 (2)
VT22 2008.06.10 Creative Commons License 2
Reklámtopik? :O
Giovanna... 2008.06.10 Creative Commons License 1
Egy westiet ismerek ak használja. Hatásos, csak az elején sokszor megcsípte az áram. Szerintem full kinzás a dolog. És a nyakörvnek mindig rajta kell lennie szorosan, szegénynek csúnya piros ott a bőre. De tény, nem megy a kerítés közelébe sem.
Előzmény: srf (-)
procaliber 2008.06.10 Creative Commons License 0
0 ilyet láttam
srf 2008.06.10 Creative Commons License topiknyitó
Halló!

Van valakinek tapasztalata PetSafe láthatatlan kutyakerítéssel?
Használja valaki? Működik?
Egyáltalán látott már valaki ilyet működés közben?

Én csak ezt találtam csak róla: Wilson-Trade Kft.