Amint láthatjátok, ez egy xena-val foglalkozó kis közösségi fórum lenne. Mostanság a viasat 3 csatorna adja vasárnaponként. Nagyon jó kis sorozat. Én már 6 éve vagyok belebukva. Összesen 6 évad készült el, 1995-2001-ig g yártották a sorozatot, Lucy Lawless, és Renee O' Conoor közreműködésével. Fantasy sorozat.
Még ifjú koromban -amikor először adták nálunk a Xenát- mindig a képernyőre tapadtam. Most megvan divx-ben az összes évad, és most is megnézem, pedig 15 év eltelt azóta.
Volt egy rész, amelyből egy jelenet -egy pillanatkép- megmaradt, de nem tudom melyik részben ... Gabrielle ájultan, anyaszült meztelenül feküdt (hason) talán víz mellett, vagy tűz mellett, de az biztos, hogy sötét volt, talán egy templomszerű épületben, vagy szentély és emlékezetem szerint valami misztikusabb rész volt. Vajon melyik?
HÁT NEM.:( de remélem nem csinálja azt a Xenaval is mint a Herculessel is,hogy 3.évadot leadja és isméétli előlről. Meg most adja a kézilabdát is:( DE az legalább hamar lezajlik.
Ja az jó hír:D A viasat a november 9-i tv műsorokat is mutatja már (ami szintén vasárnap)de ott Xenat nem láttam hogy írták volna. :( Mondjuk biztos hogy adják tovább,és a 3. évadból nem csak 1 lesz látható.