Ez egy egyszerűcske kocka Rakéta a 70/80-as évekből, meglehetősen viseltes állapotban. És, ahogy írod, jelenleg nem is működik.
Ha működne rendesen, és kevésbé volna karcos - akkor sem érne pár ezernél többet. Így gyakorlatilag értéktelen, jó esélyed van arra, hogy ha ingyen felkínálod valakinek, de legalább a postaköltséget azért elkérnéd érte - arra nem lesz jelentkező (az ócskapiacokon még mindig szép számmal lehet ilyeneket ilyeneket tényleg gombokért turkálni). Nagy számban készült, így gyakori óra - sajnos.
Sajnálom, hogy nem tudtam jobb híreket írni, de nagyjából ez a realitás.
Az volna a kérdésem, hogy van egy ilyen órám, mint ez https://i.ebayimg.com/00/s/ODM5WDg0Mw==/z/zk0AAOSwxF5ih5-T/$_57.JPG?set_id=880000500F - annyi a különbség, hogy másmilyen "színű" a háttér a mutatók mögött. Az állapota "jelenleg nem működik", de mechanikus óra, így gyanítom, hogy annak aki ért hozzá, javítható (újra működési állapotba hozható)
Érdekel valakit innen egy ilyen óra? Vagy ennek nincs igazán értéke, inkább tartsam meg, mint retró érdekességet? Akkor viszont a halálom után a házamat feltúró betörőktől vagy urbexesektől lehet majd megvenni 30-40 év múlva (jó esetben). Akkor lehet már többet fog érni :D
Ha megmondjátok mit kell nézni rajta, tudok róla egyéb infókat is mondani, vagy küldök róla képeket, ha valakit érdekel (csak úgy adhoc nincs kedvem bajlódni ezzel, lusta vagyok)
Igen! Köszi! Új vezeték mindenképpen. Mosás szintén. Az üvegtartó rész kap új festést (Hammerite). De lehet az egészet festem... rozsdaoldás, kenés. A motorhoz még nem nyúlnék. Csendesen működött.
Egyébként Face Marketplace vagy egyes csoportok. Galeria Savaria. Vatera. Esetleg a Darabanth aukciós ház (azt nem tudom miként működik..). Nameg Vinted.