Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
Ha aktív súlyzós edzést végez az ember és az eléggé kifárasztja, (és itt most nem napi rutin munkáról beszélek, hanem test építésről), akkor az pár óra plussz alvást, eredményez és csökkenti a stresszt.)
Szerintetek mik azok a proritások az életben amitől egy pszihés beteg boldogabb kiegyensúlyozottab lehetne? Tapasztaltátok e már, éreztétek e már hogy betegségetek miatt egy főnök vagy egy olyan személy akire rá vagy utalva lekezelően bánt veletek? Köszönöm a válaszotok, szerintem írhatnánk konstruktív javaslatokat, ahelyett hogy a gyógyszer mennyiségekről tárgyalunk. Szerintem nem szabad elhinnünk amit sokan gondolnak a búrásokról, hogy nem érünk annyit mint a többi egészséges ember.
Fontos kérdés hogy mit tehet egy válság helyzetben lévő ember, ha nincs nála telefon. Erről a búrások sosem kapnak tájékoztatást, de ha valaki mégis kapott kérem ossza meg. (Légzéstechnika, meditáció, mantra.) A gyorsan vegye be a gyógyszerét tanácsokat ha lehet inkább hagyjuk, mert minden bizonnyal hasznos de ezt már ösmerjük.
nem facebook-ozok senkivel,még a szomszéd nénit sem jelöltem vissza,pedig jóban vagyok vele,légyszíves vedd komolyan az email címet amit több mint 10 éve használok. köszönöm.
nagyon sok beteg gyógyszer mellett is produkálj a tüneteket,ehhez nem kell orvos apuka.... szidónia,én úgy érzem,választanod kéne az alkohol és a fórumozás között.
És egyetértek Kiscsillaggal,ezeknek a gyógyszereknek,mire elérnek a vérben egy olyan plazma szintet,addig a beteg továbbra is produkálhatja a tüneteket. Ezt onnan tudom én,hogy édesapám barátnője orvos.