Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.05 0 0 9

Jó filmjei vannak! Nem lehet rajtuk unatkozni.Legjobban az tetszik a filmjeiben, hogy mindig a "jó" oldalon áll, és kiosztja a rosszfiúkat. 

GERY_LACI Creative Commons License 2011.04.17 0 0 8

KrumpiLee Creative Commons License 2009.01.03 0 0 7

 

   Steven Segal az egyik kedvenc harcművészem. Az aikidot mesteri szinten gyakorolta (gyakorolja), amihez a keleti filozófia is társul.

 

   Nekem tetszettek a filmjei, mégha olyan amerikaiasak is voltak. Egy kis aikido, egy kis akció, egy kis környezetvédelem, indián kultúra, keleti vallás, mindenből egy kicsi, de azért szórakoztató és jó nézni, ahogy jól eltángálja a nagydarab izomagyúakat és megleckézteti az elvetemült bűnözőket, pénzes hatalmaskodókat. Nekem leginkább a legyőzhetetlensége, magabiztossága, nyugalma tetszett a filmekben.

Egy kicsit ráirányította a figyelmet az aikidora, keleti filozófiákra, környezetvédelemre és az indián kultúrán keresztül az ősi bölcsességekre is.

 

   A hétköznapi ember érez egy kis elégtételt, néha azonosul egy órácskára a főhőssel, szóval időnként meg lehet nézni ilyen filmeket is.

 

   A filmjeitől különválasztva, láttam egy fiatalkori aikidos oktatófilmjét, az biztos, hogy nem libáért kapta a mesteri fokozatot.

kirky Creative Commons License 2007.12.27 0 0 6

ma 22.10 rtl

 

A FENEVAD GYOMRÁBAN

kirky Creative Commons License 2007.12.15 0 0 5

igen igen!

 

köszönöm, ez a Professzor komolyan sokkolt. Néztük és már az elején a golyós jelenetnék, amikor ki voltak lassítva a golyók, akkor érztük hogy ez kalsszikus lesz, sírva röhögtünk. Aztán feltünt hogy Pista egyik jelentböl a másikba  hirtelen pont ott jelenik meg mindig ahol kell, semmi átvezetés, na és a végén a karddal levágta a fejét a manusznak... na azon öt perces röhögQgörcsöt kaptam.

tényleg szavakkal nem lehet beszélni errQl.

 

Másnap felbuzdulva a filemn, megnéztem Az Árnyékemebert, na is geciszar volt, csak nem voltak benne olyan hatalmas jelenetek, mondjuk amikor pisztollyal leszedte a helikpotert, na az odavágott, ja meg hogy Bukaresten játszódott, az még emelet a színvonalat..

BahnScorper Creative Commons License 2007.12.11 0 0 4
A Lángoló jéggel ugyanaz a helyzet, mint az Úszó erőddel: néhány szereplő beszólása még menti úgy-ahogy a menthetőt. Ami még elmegy szódával, az az Ölve vagy halva, és persze a Száguldó erőd, de az is csak azért, mert vasútbarát vagyok... (persze ez se mentség mindenre, mert láttam én már nem kevés nagyon fosadék vonatos akciófilmet... igaz, azokban van Damme szerepelt...)
Előzmény: wayland_carruthers (2)
lmrck Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3
vagy tengerlány istván
Előzmény: Ayreon (1)
wayland_carruthers Creative Commons License 2007.12.11 0 0 2

Hát, azt hiszem, hogy a Professzor című film minden idők legrosszabb filmjei közé simán nevezhető és dobogós lenne. Talán még a hírhedt A Bagoly című opuszt is lenyomná...

Valami hihetetlen... Azt hiszem nincsenek rá szavak. Pontosabban vannak, az IMDb fórumában csokorba is szedték. Talán a legmegengedőbb az, aki szerint ez valamiféle fura adójóváírási izé lehetett valakinek. Merthogy értelmes filmnek nevezni...

Dobó Kata hihetetlenül rossz benne, de hogy Steven Seagal hogy kerülhetett ilyen mélyre (mondjuk már jókora svunngal indult a lejtőn a Lángoló jéggel is).

Döbbenet, no. Még mindig a hatása alatt vagyok.

Ayreon Creative Commons License 2007.12.10 0 0 1
Sirály Pisti rulez forever!
DcsabaS_ Creative Commons License 2007.12.10 0 0 0
DcsabaS_ Creative Commons License 2007.12.10 0 0 topiknyitó

Hamarosan kezdődik az RTL Klub-on (2007.12.10.22.20) egy Steven Seagal film ("Out for a Kill", avagy "A Professzor"), amelyben Dobó Kata is szerepel. Ebből az alkalomból felújítottam egy klasszikus összeállítást Steven Seagal csodálatos mimikájáról, amit talán szintén egyik hazánkfia követett el, de sajnos fogalmam sincs, hogy ki.

 

Élvezzétek (:-)))!

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!