Elég volt Ferkó ! Azért az már túlontúl sok, hogy te aki 7 000 000 000 000 -os csekk hátrahagyásával tudtad beküzdeni magad a miniszterelnöki székbe, te aki emiatt - saját baromságod miatt - megszorítod az embereket és amikor azok erre raagálva, élve alkotmányos jogukkal tüntetnek ellened akkor gyszerűen lefasisztázod őket lefasisztázod őket.
Takarodj !
http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=4715
Mármint a tiéd. gyurcsi visszaigényelte az ÁFÁ-t az uszodájáról. CSALT. Akkor is, ha elévülés miatt nem itélték el. Gyurcsi aláírt a Nomentana Kft nevében akkor, mikor a cég még nem létezett. Okiratot hamisított, még ha el is évült.
És Veress alvezérről ne is beszéljünk.
"és elgondolkoznék a Kövér szájába adott szavakon, mint reális lehetőségen. "hogy mit adtál Kövér szájába az maradjon a te édes titkod, nem vagyok barátja a perverzióknak."
A kedves bünöző vezéred adta Kövér szájába.... na nem azt amit te szoktál a szádba venni, hanem azt a szöveget, ami szerint mindenki akassza fel magát.
Na látod, ezt a tanácsot megfogadhatnád, sokat használnál vele ennek a jobb sorsra érdemes országnak.
" csak egy kérdésem marad: mi az a piros-fehér csikos rongy, amivel ezek az elmeroggyantak körberohangálnak?"
Az tudod olyan, mint az a dávid csillagos szövet, amit az arabok szoktak égetni. Így talán érted, mi az a "rongy". És ha neked továbbra is rongy az enyém, hát ne csodálkozz, hogy ha én is úgy tekintek a tiedre.
Rablás volt, állami szintű. Jelenlegi gazdáiban annyi jó érzés nincs, hogy vegyenek egy jobb helyen egy kedves házikót ehelyett. Az ilyenek miatt tenyérbemászó a jó gyurcsány elvtárs, hogy nem érti, hogy nyugodtan tud aludni. . .
"óhogyne. elméletben bizonyára. de ha téged tennének lapátra a házadból,"
Köszi, hogy végre egyetértesz velem. Ha engem tennének ki a házamból, akkor én pontosan annyira fel lennék háborodva, mint az átnevezett Apró villa egyetlen és jogos tulajdonosa. Ő is a saját munkája révén jutott a villához, csakúgy, mint én a házamhoz. Ha tőlem elvennék a saját tulajdonomat, az rablás lenne. Szimpátiával gondolok mindazokra, kiktől elorozták tulajdonukat. Legyen az magyar, oláh, sváb, zsidó vagy szlovák.
Ha minden igazságtalanságért kárpótolni kéne a pillanatnyi haszonlesőknek, akkor elérhetnénk azt, hogy soha ne tudjon nyugodtan aludni az, aki másét elveszi.
Ahogy a sok embert ismerem megint arra fog szavazni, hogy magát szopassa immáron újabb 4 évig mert még vannak olyanok akik hisznek. Akit érdeke fűz azt tökre megértem, de a többit nem igazán...