"Sziasztok, magyarok! Fantasztikus érzés, nem is tudom szavakba önteni." A gyorsasági motorosok 125 kcm-es sorozatának újdonsült világbajnoka, Talmácsi Gábor köszöntötte így az otthoni tévénézőket alig néhány perccel történelmi sikerét követően.
sziasztok segítségeteket kérném!!1 gyógyszer készítményről szeretném megtudni hogy a galamboknál szabad e használni és hogy mire jó!! a neve szlovák sutricol és trinidazol. a segítségeteket előre is köszönöm!ide írhattok!!!msn tomi0217@freemail.hu
Az olasz szaksajtó Talmácsi Gábornak ítélte idén az Aranysisak díjat.
Nem kis elismerésben részesült Talmácsi Gábor, a 125-ös MotoGP kategória új uralkodója. Az olasz szaksajtó munkatársai őt választották a motoros világ legjobb versenyzőjének 2007-ben. Eredményei elismeréseként első magyarként megkaphatta azt a díjat, amit Valentino Rossi évekkel ezelőtt zsinórban hazavihetett. Az Aranysisakot.
Nyílván briliáns éve mellett azért is esett Talmára a taljánok választása, mert ezt az évet olasz versenyzői lecenszel teljesítette (ugye még emlékeztek a szezon előtti botrányra). Így tulajdonképpen idén Ő lett a legeredményesebb olasz. Gábor és Stefano már Bolognában vannak a díjátadó helyszínén. Az Év Sportolója választás szavazása még nem zárult le itthon, minden valószínűség szerint Talma idehaza is mindent visz.
Most mondhatnám, hogy kiváló példája vagy a gyökértelen, és értéktelen modern kor hősének, de minek. Igazad van, csak vannak dolgok, amiket ha pusztán racionálisan közelítesz meg, nem marad semmi értelme. De csak hajrá, mindenesetre a félelmed a csoportazonosság érzetétől mély lelki problémákra utal. Nem baj ez persze, én is mb3rgyulolo vagyok.
Szerintetek a magyaroknak, magyarul nem lehet így köszönni?? Magyarul a magyaroknak köszönt, feltételezte, hogy Neki szurkolnak, ezért szólított meg MINDEN magyart. Az angol interjúban nem volt "Hello, Hungarians". Továbbra is azt mondom, aki ebben politikát akar keresni, az a parizerben is azt talál...
Szerintem nem vitatkozni, politikát kellene ebbe belemagyarázni, mert ez egy olyan dolog, amire minden magyar embernek büszkének kell lennie, hiszen szegény Magyarország mostanában nem sok mindenre lehet büszke, de erre mindeképpen. Meg kell becsülni Talmát és a többi sportolót, akik sokat, nagyon sokat tesznek azért, hogy körülvigyék a világban, hogy Magyarország igenis van, Magyarország igenis nagy, sőt a magyarságunkra büszkék lehetünk. Nem jól látom?
Nem láttam mi volt a válaszod, de ha a 1015 a saját képed, akkor a 1016-ban elkövetett tréfa nem neked szólt. (Igaz nem volt mögötte szmájli, de annak szántam.) Én illusztrációnak gondoltam. Bocs!
Milyen sz*r lehet most a Magyar Motorkerékpáros Szövetségben hogy nem az ő szineikben lett világbajnok Talma. Tetszik hogy a politikusok egyből megjelentek Talma körül.... idáig hol voltak vagy hol vannak már azok akik kétéve a Brno-i felirat miatt megakarták hurcolni...
Ha heccelitek a nagyérdemüt, nem fogom tudni megakadályozni, hogy ne barmolják szét a topikot, mikor ti mutatjátok meg, hogy hogyan is kell ezt csinálni.
Gondolkodnak rajta, hogy módosítják a gyűlölettörvényt és a "Sziasztok, magyarok!" köszönést felvetetik a Magyarországon tiltott kifejezések listájára:
Kitartás, élettér, Szent Korona, Hej, Rákóczi, Haj rá, kokárda, hétszervágott....