A tehetségkutató műsorban énekesek, táncosok, humoristák, zsonglőrök, artisták és bűvészek mutatják meg, hogy mire képesek. A közel 4000 jelentkezőből 42 produkció jutott be a műsorba, melyben a 4 tagú zsűri (Falusi Mariann, Keleti Andrea, Fábry Sándor, Náray Tamás) és a nézők együtt döntik el, hogy ki a legtehetségesebb. A Csillag születik produkcióba az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeztek tálentumok. A legfiatalabb versenyző 10, a legidősebb 54 éves. A két műsorvezető Ördög Nóra és Stohl András, akik összeszokott párosként dolgoznak ismét együtt. A tehetségkutató show legjobbja egy éven át havi egymillió forint ösztöndíjat kap.
Hello. Redditen pont az öltözős bűvész csajt tárgyalták ki a minap, majd rákeresek neked. Ott levezzették, hogy mi volt a trükk. Egyébként jah, szerintem is menő :)
Sajnos a sok buta produkción és Molnár Áron viselkedésén felmérgeltem magam, így sajnos nem láttam a produkciót, csak azt a rövid részletet, amit az előzetesben adtak.
A lány produkciója azért is volt tökéletes és egyedi, mert (amit láttam) nem takarta el magát egy nagy hengerszerű dologban, hanem a "nyílt színen" változott át. Gondolok itt arra, pl. amikor ráhullottak magasból a fehér ruha darabjai.
Ha a google-ba beírod: "átöltözős trükk", találsz videókat, amelyben próbálják leleplezni a trükköket, de ilyet, amit a lány csinált, nem találtam (tik-tokon van ilyen is).
engem azok a ruhacseres mutatvanyok sokkal jobban le tudnak dobbenteni vmiert. Az a csaj mi volt mar? Elkepzelesem sincs h ez hogyan lehet kivitelezheto..
Nyilvan nem rajta van mar eleve a ruha amire csereli, az latszodna is es feltuno is lenne.
Nem a megfejtes erdekel konkretan csak annyi hogy mast nem dobbenti le? :D Mi lehet benne a trick, fogalmam sincs.
Érdekes, hogy az előzetesekben olyan meghökkentő, szórakoztató produkciókat mutatak, amelyekből az első adásban egyet sem láttam. Puskás és Istenes foltatja az ámokfutást, ők legalább viccesek.
Utasi Arpi, Tabani Istvan, Laszlo Attila, Meszaros Janos Elek,remelem nem rajuk gondoltal mint akik nagy sikereket ertek el vilagszerte?Falunapokon kivul volt barhol sikeruk?
"Sikeresek az RTL nagy költségvetésű hétvégi showműsorai: Megalázta az X-Faktor első élő műsora a Megasztárt, tarolt a Csillag születik első adása! Fölényesen verte a Sztárban Sztár All Stars élő show-ját!"
Akkor jónak kellett (?) lennie, ha annyian nézték! :-)
Örülök, hogy tetszett Neked, egészen biztos más korosztály vagyunk és tuti nem láttál anno egyetlen CsiSz-t sem, mert azok nem ilyenek voltak. Akkor még voltak igazán jó produkciók, nem véletlen, hogy akiket anno felfedeztek, nagy sikerteket értek el világszerte és sokan még mindig benne vannak a mai zenei világban.
Nem a műsorvezetőkön kellene szórakozni (igaz, volt, amikor én is elnevettem magam a hülyéskedésükön) és nem a zsűriről, hanem a jobbnál jobb produkciókról. A legelső lég-rúdtornász srác nagyon ügyes volt, de aztán...elszabadult a pokol!
Lehet, hogy majd az élő show jó lesz, akkor nem vágják össze-vissza majd a produkciókat és talán Áron sem viszi túlzásba!
Én a második résznél akadtam ki, amikor csak vártam-vártam, hátha végre látok értelmes produkciót, de csak Áron nyomta a szöveget, ami már sok(k) volt számomra!
Sok produkció inkább cirkuszba, falunapi forgatagba való és nem egy ilyen műsorba, de ez csak az én véleményem.
Nekem nagyon tetszett a musosr ,Aron es Puskas Peti elloptak a showt a tobbiek elol de a tobbiekkel is nagyon jo a kemia ,talan Kollo Babett log ki a sorbol sajnos lefele.Nem tudom nektek feltunt-e de vegre a gyengebb eloadasokat sem szarra alazva kritizaltak a zsuritagok hanem viccesen kedvesen.Nagyon varom a kovetkezot!
En is kedvelem nagyon. Imadtam ahogy a hirados csajt egyik adasban kiosztotta az aron. Lehajtott fejjel bologatott az antonia, h "igen, jogos, ok, jogos" miutan aron nem hagyott vmit szo nelkul es antoniaval szemben megvedte az egyik jatekostarsat.
Az szép. Előbb-utóbb tényleg eljutunk oda, hogy egy "tehetségkutató" műsorban csak válogatók lesznek, élő adás nélkül, aztán a végén bejelentik, hogy ki nyert. :D
Úgy tudom, most forgatják még a válogatókat, az X miatt nem kezdik el, majd ha az véget ér. Gondolom nem lesz hosszú az X, az élő adásokat gyorsan lezavarják.
A Mi kis falunk Matyijaként nekem nagyon bejött (onnan dobbantott, nem tudni miért, talán nem akarta, hogy ráégjen az alkoholista hülyegyerek karakter), jó színész, de hogy milyen zsűritag lesz, azt nem tudom.
Ő is "RTL-közeli" színész, nyilván kellett neki ismét egy hely valamelyik RTL produkcióban. Lehet, hogy jön Lengyel Tamás is?
Nekem egyébként mindketten kedvenceim (nem véletlen, hogy Lengyelt a távozása után visszacsábították az MKF-be, baromi jól hozza a susogós mackós falusi suttyó karakterét), kár, hogy politikai szerepvállalásuk miatt csak az RTL hívja őket (ami egyébként borzasztó, hogy nyilvántartják/számontartják, hogy egy színésznek, sportolónak milyen politikai nézetei vannak és nem az a lényeg, hogy mennyire tehetségesek....).