Börzefigyelő[ börze, fotóbörze ]
Következő börze, helyszine, időpontok belépők, stb.
Ez a topik nem élménybeszámoló, hanem csak a következő börzékről infók gyűjtője. Mindig órákig kell keresgelnem mikor, hol lesz börze. Pl az fmk honlapjan sosem találom, pedig tudom hogy lesz...
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
2023. február 5-én, 9 órai kezdettel a Ferencvárosi Művelődési Központban
(1096 Budapest, Haller utca 27.)
Belépőjegyek a helyszínen válthatók, 500 Ft-os áron. Program kezdés: 9:00 Program vége: 14:00
További börzék 2023-ban:
március 19. május 7. október 8. december 10.
--------------------------------------------------- Asztalbérleti díjak: Egész asztal (75x180) - bruttó 2.540 Ft A bérleti díj a helyszínen, számla ellenében fizetendő. Csak egész asztalt bérlésére van lehetőség!
Belépőjegyek a helyszínen válthatók, 500 Ft-os áron.
• Program kezdés: 9.00 • Program vége: 14.00
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! További börzék 2022-ben: • május 8. • október 9. • december 11.
Jelentkezés árusításra
Asztalbérleti díjak: Egész asztal (70x170) - bruttó 2.540 Ft A bérleti díj a helyszínen, számla ellenében fizetendő. Csak egész asztalt bérlésére van lehetőség! Fél asztal bérlésre nincsen lehetőség!
Jelentkezés módja: Asztalfoglalás az alábbi email címen: varga<pont>balazs<kukac>fmkportal<pont>hu Foglaláskor az alábbi elérhetőségeket kérjük elküldeni e mailben, a fenti elérhetőségre: • teljes név • asztal mennyiség igény • email cím • telefonszám
Az árusítók helyfoglalása 7 órától, érkezési sorrendben történik!
Ígérem lesz fénykép, Nikon termékek, unokatestvérem és én kedvenc focistája ugyanaz a személy volt, az argentin 9-es Gabriel Omar Batistuta, nekem most Lionel Messi.
Nem csak Forinttal fizethetne, 77mm szűrővel is, 105mm szűrővel, A hobbit - Váratlan utazás című 5 lemezes eredeti magyar kiadású DVD-vel is, számunkra érdekes könyvvel, bármilyen Tolkien sőt, ha A hobbit első részét úgy hozza ahogy írtam, akkor én odaadom cserébe nagyon szívesen a 2.+3. részt, megvan celofánosan becsomagolva.
Nekem pont az hiányzik a gyűjteményemből.
Érdekelne A gyűrűk ura 4 lemezes változata, akár szoborral, vagy anélkül, mindegyik! Szeretjük a sportot, zenét, a magyar művészeket támogatni. Megpróbálok sok saját készítésű fényképemet vinni.
Könnyed délelőtti program a fotózás, fényképezőgépek és objektívek szerelmeseinek. A Fotóbörzén eladhatod, elcserélheted megunt vagy feleslegessé vált fotós eszközeidet, vagy újakat vásárolhatsz, ezentúl ismereteket szerezhetsz minden fotózással kapcsolatos témáról valamint új barátságokra és kapcsolatokra tehetsz szert. Egy alkalom, ahol az amatőrök, a félprofik és a profik találkozhatnak, beszélgethetnek kötetlenül.
A fotózás kedvelőinek!
Kiváló lehetőség eladni vagy vásárolni fényképezőgépeket, objektíveket, kiegészítőket. Az antik gyűjteményi daraboktól, a modern digitális technikáig megtalálható a kínálatban sok-sok minden.
Asztalt foglalni, érdeklődni a következő elérhetőségén lehet.