Keresés

Részletes keresés

parsifal hendrix Creative Commons License 2023.11.19 0 0 72

 a zorbán olvas engem!

 

 

januárban írtam, hogy nem ártana, ha magyar válogatottnak magyar edzője lenne! Nos zorbán menet közben nem váltott lovat (lehet, hogy nincs is másik), de átnevezte! Azóta magyar lóval száguldunk. Már csak meg kellene tanítani magyarul, mert ő még mindig másként nyerít. Persze menet közben lehet hogy tanulni se lehet.  

Előzmény: parsifal hendrix (63)
parsifal hendrix Creative Commons License 2023.11.01 0 0 71

Messi persze még nem döglött oroszlán, de akik nekik itélték a 8. Aranylabdát, azok elmehetnek ............... de hát ilyen a fudballvilág

parsifal hendrix Creative Commons License 2023.08.03 0 0 70

azt hittem, hogy infarktust/agyvérzést kapok amikor megláttam a magyar foci egy patás ördögének a nevét - a cikk hozzászólásai kiválók!!!!!!!!!!

 

 

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/kisteleki-nincs-eredmenykenyszer-a-bvsc-nel-csak-minden-meccset-meg-kell-nyerni-2971027

parsifal hendrix Creative Commons License 2023.07.20 0 0 69

Rájöttem! BODROGI GYULA A HIBÁS! MONNYON LE!

parsifal hendrix Creative Commons License 2023.07.20 0 0 68

Villanyszerelőként dolgozom 8-tól 4-ig, utána megyek edzésre – a Fradit kiejtő KÍ játékosa

René Joensen szerint a sikerük egyik titka, hogy a fél csapat ugyanannál a cégnél dolgozik.

 

 

Kb. 35? évvel ezelőtt a vasas szurkolók ütemesen és rendszeresen kiabálták a csapnivaló játék alatt: "Dolgozzatok!Dolgozzatok!" - a fradi tábor is átvehetné ezt a biztatást!

parsifal hendrix Creative Commons License 2023.07.20 0 0 67

a tavasz is gyalázatos volt. A kudarcok után a bunkó ruszki csak rángatta a vállát, hogy ilyen a foci. Nos a vezetőknek már akkor kellett volna látnia, hogy a ruszki nem ér semmit. 

Másrészt buktak az újságírók is, akik már lelkendezve jelentették, hogy melyik csapat lesz a Fradi KÖVETKEZŐ BL ellenfele. 

Extex Creative Commons License 2023.07.20 0 0 66

Van benne igazság, de illik nem elfelejteni az elmúlt évek sikereit.

A tegnapi vérlázító volt. Ha megy Kubatov (...és mindenki a fejesek közül), ki jön?

Előzmény: parsifal hendrix (65)
parsifal hendrix Creative Commons License 2023.07.20 0 1 65

az lenne a lovagias dolog, ha Kubatov is eltakarodna a picsába. (na és a többi vezető).

A Fradi bekerült a történelem könyvekbe- haza pályán agyoncsapta a szigetlakó pékek, buszsofőrök, trafikosok csapata. 

parsifal hendrix Creative Commons License 2023.06.21 0 0 64

ez most került vélelenül a szemem elé

- ezen a meccsen voltam. Akkor még szerettem a magyar focit. Akkoriban még nem hurka töltelék csapatokból állt egy selejtező csoport.

 

 

 

 Magyarország-Svédország | 3-3 | 1973. 06. 13 | MLSZ TV Archív

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=jljITRpJfe8&pp=ygVBTWFneWFyb3JzesOhZy1TdsOpZG9yc3rDoWcgfCAzLTMgfCAxOTczLiAwNi4gMTMgfCBNTFNaIFRWIEFyY2jDrXY%3D

parsifal hendrix Creative Commons License 2023.01.07 0 0 63

érdekes tanulságokkal járt a világbajnokság.

1, minden sikeres ország olasz edzővel villogott (ja nem. Hazai edzők vezették a csapatokat a harcba, nem idegenből kóválygó zsoldoskapitányok)

Az úgymond nagy fubbualkultúrával rendelkező Magyarországon már szóba se jönnek magyar edzők

 

 

 

 

2, Minél több pénzt ölnek  a fociba annál jobb! Nos nem tudom például, hogy Horvátország mennyi pénzt vert el. 

 

 

3, az egyik legfájóbb pont dzsudák. A hajdanán jó focistának indult játékos válogatottsági rekorder lett és ez mindent elmond a magyar foci döglődő állapotáról. Vessük csak össze  pl . Modrics és Dzsudák fubbalintelliganciáját és személyiségét. 

 

 

szomorú dolgok ezek ---és sajnos nagyon sokan nem is látják őket 

parsifal hendrix Creative Commons License 2022.12.02 0 0 62

Kb. 15 (?) évvel ezelőtt valamilyen német kudarc után Oliver Kahn örjöngött a Bildben, hogy a focihoz " tökös legények kellenek!". Nos a mai csapatban ilyenek nem nagyon vannak. Borzalmas.

parsifal hendrix Creative Commons License 2022.11.20 0 1 61

2 meccsen 4 pont! Ez aztán kiváló kezdés a világbajnokságon! De az ördögbe! Nem találom a magyar-görög-luxemburgi csoportot! Most akkor melyik csoportban játszunk? 

ingersheim Creative Commons License 2022.11.08 0 0 60

Te sírsz b+, nem a labda!

Előzmény: parsifal hendrix (59)
parsifal hendrix Creative Commons License 2022.11.08 0 0 59

                                                           döglődik a honi klubfutball

 

 

 

 
Dr. Dávid Ferenc       | 2022. november 7. 17:40Többször megfogadtam már, hogy nem írok újabb cikket a nemzeti labdarúgó-bajnokságunk színvonaláról, mivel az elvakult szurkolók – a tényektől függetlenül – biztosan durva módon ledorongolnak a kritikáért, a tárgyilagos sportbarátok meg jegyzeteim nélkül is pontosan látják/tudják, hogy néhány üdítő kivételtől eltekintve, döglődik a honi klubfutball. Hogy miért merem ezt leírni? Nézzék az alábbiakat.

 – A tizenkét csapatos első osztályú bajnokságban négy fővárosi csapat szerepel: a Fradi, az Újpest, a Honvéd (Kispest) és a Vasas. „Csak” négy, mivel az 1888-ban alakult MTK tavaly kizuhant és most a másodosztályban szenved.

 – Az FTC kimagaslóan teljesít és a bajnokság élén áll, a másik három – kivétel nélkül – a kiesési zónában tanyázik: 14 forduló után az Újpest a 10., a Honvéd a 11., a Vasas a 12., természetesen számtalan vereséggel és negatív gólkülönbséggel.

 

Sír a labda…Dr. Dávid Ferenc       | 2022. november 7. 17:40Többször megfogadtam már, hogy nem írok újabb cikket a nemzeti labdarúgó-bajnokságunk színvonaláról, mivel az elvakult szurkolók – a tényektől függetlenül – biztosan durva módon ledorongolnak a kritikáért, a tárgyilagos sportbarátok meg jegyzeteim nélkül is pontosan látják/tudják, hogy néhány üdítő kivételtől eltekintve, döglődik a honi klubfutball. Hogy miért merem ezt leírni? Nézzék az alábbiakat.

 – A tizenkét csapatos első osztályú bajnokságban négy fővárosi csapat szerepel: a Fradi, az Újpest, a Honvéd (Kispest) és a Vasas. „Csak” négy, mivel az 1888-ban alakult MTK tavaly kizuhant és most a másodosztályban szenved.

 – Az FTC kimagaslóan teljesít és a bajnokság élén áll, a másik három – kivétel nélkül – a kiesési zónában tanyázik: 14 forduló után az Újpest a 10., a Honvéd a 11., a Vasas a 12., természetesen számtalan vereséggel és negatív gólkülönbséggel.



 – A kudarcos szereplés miatt a bajnokság kezdete óta már mindhárom együttesnél volt edzőcsere, de miután nem a trénerek szaladgálnak a pályán, hanem a játékosok, a várva-várt siker sajnos elmarad, így az egykori sztárcsapatok továbbra is gyalázatosan teljesítenek. Gondolom, a vezetőségek megint edzőcserében gondolkodnak.

 – A Honvéd (Kispesten) a Vasas (Angyalföldön) az elmúlt években vadonatúj stadiont kapott, de hiába építették meg a labdarúgás gyönyörű „templomait”, a „hívők” azt nem nagyon látogatják. A csaknem 13 ezres – jó állapotban lévő – Szusza Ferenc stadion pedig rendszeresen tátong az ürességtől.  

 – A Vasas hétvégi meccsére (Fáy utca) mindössze 2.654 néző váltott jegyet, a zalai mérkőzésen 2.412 szurkoló biztatta a hazaiakat, Pakson 1.711-en látogattak ki a helyi stadionba. Három meccs, összesen 6.777 fizető nézővel. A jegybevétel a bekapcsolt reflektorok miatti villanyszámla kifizetésére sem elég. Sokba vannak nekünk ezek a fiúk, ráadásul futballozni sem nagyon tudnak.

A mostani (november 5. - november 6.) fordulóban tehát negatív csúcsot döntöttek a peckes fővárosi „spílerek”: az Újpest Zalaegerszegen kapott ki 1:0-ra, a Vasas hazai pályán kapott ki 3:0-ra a Debrecentől, míg a Honvédot a Paks „végezte ki" 5:0-ra. Kilenc kapott gól, válasz nélkül, erre képesek manapság az egykor világklasszisokat (Göröcs, Tichy, Mészöly stb.) is felvonultató fővárosi csapatok.

Befejezem. Sír a labda…

Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2022.08.10 0 0 58

Megnéztem pár videóját, és őszintén tisztelem. Szerintem világcsúcs, hogy ennyi kontentbe nem sikerült legalább egyetlen eredeti gondolatot sem belecsempésznie.

Előzmény: parsifal hendrix (55)
ingersheim Creative Commons License 2022.08.10 0 0 57

Egyszemélyes topikba írogat, na az a szánalmas...

Előzmény: Miller a sör (56)
Miller a sör Creative Commons License 2022.08.10 -6 0 56

Jaj te... Ez a fasz Czibok egy hivatkozási alap? Óber okos faszkalap, hányok a videóitól.

Előzmény: parsifal hendrix (55)
parsifal hendrix Creative Commons License 2022.08.10 0 0 55

ezt még a Marson is látták!

 

Egy csillagász barátom mondta, hogy a játék láttán 15 perc után a marslakók bánatukban félárbocra engedték a zászlóikat .

 

Régóta javaslom, hogy igazoljuk le Tuliót és Jessyt , de nem hallgat rám senki. Most még azt is javaslom, hogy hozzuk vissza Stögert - vele legalább világcsúcsot értünk el.  

 

Szegény Czibók meg ismét forog a sírjában.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_5_WJvs0V5g

 

Futballszurkolók.

parsifal hendrix Creative Commons License 2022.07.02 0 0 54

Hrutka:

 

 

. Azt már megszokhattuk az elmúlt években, hogy a magyar piac a támogatások ellenére képtelen legalább az NB I. színvonalának megfelelő játékosok minőségi és mennyiségi kitermelésére, ezért az eredményre éhezők inkább a határokon túl keresnek alkalmazható munkaerőt, sokszor nélkülözve a kellő alaposságot, a játékosmegfigyelés nyújtotta hátteret. Közép-Európa országai közül továbbra is Magyarországon szerepel a legtöbb légiós, közel 50% az arányuk az elsőosztályban, azonban az elmúlt években már a partvonalon túl is megfordult az arány, több külföldi szakember ül a kispadokon, mint magyar edző.”

Dead Soul Tribe Creative Commons License 2022.05.23 0 1 53

nem volt saját rendezésű a foci 

csak 2 meccset jàtszhattunk itthon

Előzmény: parsifal hendrix (52)
parsifal hendrix Creative Commons License 2022.01.19 -1 0 52

a gyalázatos kézisek mindazonáltal lekörözték a fubbalistákat, mert míg azok csoport  utolsók lettek a SAJÁT rendezésű EB-én, addig a kézisek elérték az utolsó előtti helyet! Ez már valami! Kíváncsi lennék arra, hogy ilyen hazai rendezésű EB-n elért égbekiáltó kudarc mennyibe fáj az adófizezőknek???

A sportsajtó/sportvezetés  természetesen még hónapok múlva is, óriási sikerekről fog vartyogni, és a derék szurkolók szomjasan fogják inni a dicsőítő szavakat.

parsifal hendrix Creative Commons License 2022.01.14 0 0 51

amíg a focisták lustálkodnak, addig a kézisek hizlalják a döglődő oroszlánt:

 

 

 

"A mindössze a második Európa-bajnokságán szereplő holland válogatott – két éve a 17. helyen zárt – először tudta legyőzni a mieinket, a korábbi 20 egymás ellen játszott meccset kivétel nélkül a magyar válogatott nyerte. Ráadásul erre pont a részben hazai rendezésű Eb nyitányán került sor.

Ez a legnagyobb győzelem a holland férfi kézilabdázás történetében  jelentette ki  Erlingur Richardsson, a holland válogatott szövetségi kapitánya a 31–28-as győzelmet követően. – Az egyik legerősebb európai válogatottat múltuk felül Európa egyik legnagyobb kézilabda-arénájában, 20 ezer néző előtt.”

Végig irányítottuk a játékot, az első perctől az utolsóig, megérdemelt a sikerünk. Az első félidőben kifejezetten jól védekeztünk, a másodikban veszítettünk egy kicsit a tempónkból, de továbbra is tartottuk az előnyünket, nem tudtak meglepni minket a magyarok. Játékosaim hatalmas akarattal küzdöttek” – .

 

 

" Az alacsony srácok igazi csapatként játszottak a nagy és erős magyarokkal szemben. Az elején állva hagytuk őket. Nem tudtak játékba lendülni, túl gyorsak voltunk nekik. A második félidőben visszaestünk, de csapatként küzdve le tudtuk hozni nyertesen a hatvan percet.”

 

 

Kíváncsi lennék arra, hogy a derék kéziseinkre (nőkre, férfiakra) hány százmilliót pazarolnak el az adófizetők pénzéből?  

parsifal hendrix Creative Commons License 2022.01.01 0 0 50

Az év jól kezdődik!

 

 

Végre egy ember aki magára vállalja a hibát! Mégpedig Kubatov elvtárs! Viszont akkor repüljön ő is utána! Alkalmatlan!

 

"Saját hibájának nevezte Peter Ströger kiválasztását, majd a tréner menesztését a Ferencváros klubvezetője, írja a Nemzeti Sport. Kubatov Gábor a szokásos év eleji értékelésében úgy fogalmazott, hogy

„az én hibám. Nagyon szerettem volna Nyugat-Európához tartozni. Azt szerettem volna, hogy olyan szakember jöjjön hozzánk, aki egy nyugat-európai vezető klubot már irányított. Aki a német Bundesligában már megállta a helyét. Leültünk, és egy fantasztikus intellektussal találkoztam. Mindent tud a labdarúgásról, nagyszerű szakember, okos ember – de nem a keretünkhöz való. S most, tíz év után megint tanultam valamit. Nagy kár érte, azt látom, hogy a keretünk az ilyesfajta finom úriembereket nem respektálja.”

Beszélt a szurkolói viselkedésekről, amik szerinte "rengeteget fejlődtek és nagyon jó irányba mennek a dolgok. Persze ez olyan, mint a házasság, sosincs tökéletes boldogság." Kiemelte, hogy

"a trágárság aránya lement egészen huszonöt százalékra. És nem is a trágársággal van a baj, hanem az obszcenitással. A szexuális tartalmú dolgokkal. Ha ezt ki tudnánk szűrni az egészből… Mert nem azt kérem tőlük, hogy szívecskéket dobáljanak az ellenfél tábora felé, szerintem jó ez így, ahogy van, hogy ők zöld majmoknak neveznek, mi meg lila majmoknak őket – szerintem ez így tök rendben van. Csak ne legyen obszcén, mert akkor nem fognak tudni gyerekeket kihozni a meccsre. És ha nem fognak tudni kihozni, akkor itt meg fog szűnni a Ferencvárosnak a közönsége." "

Előzmény: parsifal hendrix (48)
parsifal hendrix Creative Commons License 2021.12.26 0 0 49

holtidény van. A döglődő oroszlán számára is. Rossi nyugodtan és elégedetten most hónapokig nem csinál semmit, a fradi edzője se, így az újságírók dübörögnek tovább:

 

"Azért nem valósult meg a projekt, mert a pécsiek többsége az építkezések ellen volt. És mivel a város nagyobbik része nem akarta, a kormány sem erőltette a megvalósítást, és a december 24-én megjelent Magyar Közlönyben visszavonta a Pécsi Mecsek Futball Club új stadionjának előkészítéséről és megvalósításáról szóló kormányhatározatot. "

Régóta javaslom már, hogy a magyar csapatoknál feleslegesek az edzők. Most látom, hogy feleslegesek az újságírók is. Szintén egy idős pályamunkást kell megbízni (érettségi sem szükséges) , hogy időnként írjon valamit - teljesen mindegy, hogy mit. 

parsifal hendrix Creative Commons License 2021.12.13 0 0 48

                                       stögert kirúgták?

 

 

 

dobják utána a borbola féle újságírókat is - és nem különben azt is aki idehozta Stögert és azt is aki ezt jóváhagyta, a VIP elvtársakkal meg fizetessék Stöger pénzét 2023-ig. 

 

 

egyébként rég mondom, hogy magyar csapatnak nincs szüksége edzőre: legyen az edző mindig az utolsó pályamunkás!!!

 

parsifal hendrix Creative Commons License 2021.12.12 0 0 47

                                                      stöger taktikát váltott!!!

 

 

a taktikai érzékéről (is ) világhírű edző sasszemeivel észrevette, hogy a nemzetközi porondon végrehajtott világrekord szereplést már nem tudja folytatni (néhány hónap alatt nyolc nemzetközi meccsből 8 vereség) , ezért taktikát és stratégiát váltott, és a jelek szerint a magyar mezőnyben próbálkozik valami csodálatossal. (Ami azért elég lehetetlennek tűnik, mert a magyar mezőny minősíthetetlenül gyenge). Nos a múlt héten hazai pályán a világverő felcsúti  csapat rabolt pontot az FC Ruhafogas barlangjából, ma pedig a kiesőjelölt Debrecentől kaptak egy ruhát (cipőt a cipőboltból, ruhát az FC Ruhafogasra).

Miben töri Stöger a fejét? (Vagy csak egyszerűen tipmixel?)

 

Mindehhez még egy újságírói ostobaság, seggnyalás, Borbola Bencétől: "    Bár hatékonyabb volt a Szerhij Rebrov-féle együttes, Peter Stögernek sincs miért szégyenkeznie." - valóban nincs miért szégyenkezni: 8 meccsbő nyolc ruha. Ezen nincs semmi szégyellleni való. 

parsifal hendrix Creative Commons License 2021.12.04 0 0 46

Gyirmot- Mezőkövesd rangadó ! Na nem az NB III-ban, hanem az NBI-ben! Bizony, bizony, igazi van a foci bankár fejedelmének: Az NB I fejlődik!!!!!!!!!!!!!!

És közben a maffia TV többet fizet egy ilyen meccsért a maffia csapatoknak, mint egy BL meccsért! Nincs is jobb dolog a világon, mint magyar fubbalistának lenni!

Illetve van: Jobb dolog a magyar válogatott  edzőjének lenni. Rossi úr pár hónap alatt két égre szóló kudarcot kaszált le, és most él nyugodtan, mint Marci hevesen, évekig nem lesz semmi gondja. 

 

 

Gyirmot-mezőkövesd rangadó! 

 

Szegény Czibók újból forog A SÍRJÁBAN. 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=uLcyPBYZH6M

parsifal hendrix Creative Commons License 2021.11.26 0 0 45

                                              nyolcból nyolc!

- ez a fradi igazság!!!!

 

 

mondhatni ez világcsúcs!

 

8 nemzetközi meccset vesztett el egymás után a fradi! Ez tuti buli, hogy világcsúcs!!!! 

 

 

 

vannak veretlen csapatok, vannak nyeretlen csapatok, de azt hogy hívják, aki nyolc meccset veszít el egymás után? 

 

8 meccse, nyolc ruha, ez pedig =ruhafogas!!!!!!!!!!

 

Kubatovék kérhetnék a nevük megváltoztatását FC RUHAFOGAS-ra!

parsifal hendrix Creative Commons License 2021.11.20 0 0 44

FTC: A nemzetközi szereplésünk hagy kívánnivalót maga után – Dibusz

 

 

" Nem gondoltam, hogy négy kör után pont nélkül állunk az Európa-ligában, de a futball ilyen, ez is benne van a pakliban."

- sajnálkozik ez a drága ember. Azt viszont elfelejtette hozzátenni, hogy a négy verés előtt már kaptunk kettőt ( a svájciaktól)

tehát: hatból hat. Ilyen mérleggel az MMA-ból már ki is rúgják az embert.

parsifal hendrix Creative Commons License 2021.11.11 0 0 43

"Mivel Magyarországnak már nincs esélye kijutni a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságra, ezért Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a távolabbi jövőre kell készülnie az utolsó két, gyakorlatilag már tét nélküli világbajnoki selejtezőn – pénteken San Marino, majd hétfőn Lengyelország ellen.

Rossi online sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta: mindezt tükrözi a mostani keret összetétele, amelyben helyet kapott például újoncként a 20 esztendős Kiss Tamás, vagy éppen az olasz másodosztályú Parmában szereplő Balogh Botond. A kapitány megjegyezte, a világbajnoki selejtezőket követően márciusban játszik majd felkészülési meccseket a nemzeti csapat, melyekből már le lehet vonni a tanulságokat(!). Ezután pedig jön a Nemzetek Ligája, ahol az A csoportban szerepelve a kontinens legjobb válogatottjai ellen bizonyíthat, a cél pedig továbbra is az, hogy Magyarország megbecsülését növelje(!).

A lehetséges távozását firtató kérdésekről szólva Marco Rossi elmondta, folytatni szeretné munkáját a válogatott élén, nagy öröm számára, hogy élvezi a szurkolók és Csányi Sándor MLSZ-elnök bizalmát. (MTI)"

 

- ezt is hallom már fél évszázada, hogy a jövő csapatát építjük. Ilyekor mindenkor alkalmatlan, megbukott emberek tucatjai bújtak el a feelőség elől és adtak maguknak egy-két év felelőség nélküli évet, amikor nem "kellet félni" a felelőségtől, mert ugye építették a jövő csapatát. 

 

Mészölyék ellen jöttek a csehszlovákok, jöttek a csehszlovákok és hazazavarták a díszes társaságot. Mészöly azt mondta, hogy jöjjenek a fiatalok . Azóta jönnek a fiatalok, aztán meg- vagy kiöregednek és nem változik semmi. Legendás Várhidi fiatalosítási kényszere az elmebeteg jogász alatt, és most megint jön pár évnyi napfény, dizsi, hawai.  

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!