Keresés

Részletes keresés

Nadragu Creative Commons License 2024.03.08 0 1 266

"Ez a topik hogy behalt, pedig muníció van bőven."

 

Megfordultam már pár portálon de a moderációt nézve az Index az alját képviseli. Ennyire átlátszó tevékenységet amit ők művelnek az tényleg párját ritkítja.

Az elrontott rendszert tetézik azzal a hozzáállással amitől egy normális embernek háborogni kezd a gyomra.

Előzmény: Nyúlszájú (258)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.22 0 1 265

Kezdem azt hinni.

Előzmény: Nyúlszájú (262)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.22 0 1 264

Vannak, akiknek büdös volt az a hely.

S léptek, mielőtt átvette a bőrük a szagot.:)

Előzmény: kibé1 (263)
kibé1 Creative Commons License 2024.01.22 0 2 263

Régóta jó helyen van :)

Előzmény: Nyúlszájú (262)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.22 0 2 262

Őt is beszippantotta a brancs.

Előzmény: Törölt nick (261)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.22 0 1 261

Pamacska küldött.:)

Előzmény: Nyúlszájú (260)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.22 0 1 260

Igazából most is azok. Tisztelet a kivételnek.

Előzmény: kibé1 (259)
kibé1 Creative Commons License 2024.01.22 0 2 259

rezeg alattuk a léc

 

tkp sajnálom h újra senkik lesznek

Előzmény: Nyúlszájú (258)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.22 0 2 258

Ez a topik hogy behalt, pedig muníció van bőven.

dr!! Creative Commons License 2020.11.01 0 3 253

Egy fenét....csak élnek isteni hatalmukkal, nem nézve a kitiltottak hsz.-einek ok-okozati összefüggéseit, zéró toleranciával működnek és talán boldogságtudatot ad nekik a lehetőség, hogy magyarázat nélkül ..és a védekezés lehetősége nélkül ... tehetik, amit tesznek!!!! Ám, ennél nagyobb boldogságban, talán ne is legyen részük... rettenetes, amikor ellenórizetlen-ellenőrizhetetlen - hatalmat adunk valakik kezébe - akik persze azonnal vissza is élnek vele!!Most érdekel, honnan tudnak még kitiltani, ahelyett, hogy megnézték volna, mi váltotta ki az inkriminált hsz.-imet?!

Előzmény: Törölt nick (252)
Törölt nick Creative Commons License 2020.09.13 0 1 252

Az Index moderátorai ideológiailag motiváltak...

Törölt nick Creative Commons License 2020.09.07 0 1 251

https://hirklikk.hu/kozelet/kinek-a-torvenye/369025

Cikkből, olvasni való:

"Média bedarálása az Index lenyúlásával folytatódott, és már korábban
is élt Fórum máris elkezdte a cenzúrázást, álneves moderátorok pásztázzák
a topikban írtakat, és azonnal büntetnek, azaz kizárnak, vagy eltiltanak,
nagyobb hatalmuk van mint orbán-áder-kövér hármasnak együttvéve.
Igazi nevüket nem adják a moderátorok, ilyen szellemes nevekkel
szerepelnek, nehogy el lehessen számoltatni őket valaha is, pld.:
-Szerelem a tudatodat,
-Inspecteur,
-illetlenke,
-SZÍVTELEN LAPÁT,

-fedőnevén Fasírt,
-csincka,
-Utasbiztonsági Ellenőrzés,
-Operátor,
hogy legszellemesebbeket említsem.
Modortalan és bosszúálló moderátorok, egy jobb kocsmában már régen kapnának néhány maflást, vagy tockost, esetleg nyakast viktor ajánlása alapján.
{HírKlikk-ben is van hozzászólás, de "központi" moderálást-törlést-kitiltást nem tapasztaltam eddig, pedig aztán volna rá ok bőven esetenként.}
REKLÁMOK negligálásával kell bosszút állni ellenük, ha már nem lehet kirúgatni az indexes modikat."

Tetszik ˇ Válasz ˇ 2 ˇ 3 órája  ˇ Szerkesztve

Il Leone Creative Commons License 2019.10.26 0 0 250

Látom továbbra is folytatod a személyeskedést, és a moderátor társad pedig ténylegesen fenyeget, de láthatóan ez sem baj, lásd ezt:

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152790830&t=9111535

 

És mi az, hogy ilyen választ adsz:

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152761074&t=9111535

 

úgysem intézkedtek, csak ha nektek tetszik, lásd buszos topik ismét vastagon tele politikával, már II. világháborós háborús bűnsös emlegetésével.

Il Leone Creative Commons License 2019.10.23 0 0 249

Nos, ha admin vagy, akkor még rosszabb a helyzet, hogy a moderátori alapelveket megsértő személyeskedésbe kezdtél, de persze ez nem újdonság, ennél többet nem várhat a felhasználó a modereátoroktól és láthatóan az admintól sem.

 

De akkor lássuk a tárgyi tévedésedet a tények kedvéért.

 

1. Beírta, hogy mostmár fejezzem be a hisztit, és ugyanabban a pillanatban ki is tiltott, tehát nem kérés volt, hanem egy szándékosan provokáló és sértő megjegyzés, csak úgy olyan muszáj volt odaszúrni típusú.

 

2. Leírtam. Ameddig Demszky politikai alapú szapulása ment egy nem politikai topikban, addig nem történt semmilyen szankció, ahogy beírtam KÉT EGYMÁSTÓL eltérő tartalmú szakmai ON topik listát (ezt persze sehol nem lehet bizonyítani, mert a moderátori alapelvek szerint törölt hozzászólás sem részben, sem egészben nem másolható vissza) hirtelen lánctörléssel törölve lettek a hozzászólások és jött a rendkívül szigorú tiltás, és ez nem az első eset. Közben más szaktopikban a durván indulattal vezérelt politikai alapú mocskolódás csak annyit vont maga után, hogy a felhasználó hozzászólását törölték, de maga a felhasználó semmilyen tiltást nem kapott.

 

3. Ha egy hozzászólás törlése nincsen alátámasztva a moderátori alapelvek egyik pontjának a megsértésével sem, akkor ne haragudj, de mégis miért lett törölve? Már elég régóta ez megy, hogy rendes indoklás nélkül megy a törlés és a tiltás.

 

Azt gondolom, hogy nem engem kell nagyon sajnálni, hanem magatokat, hogy ennyire elvesztettétek a objektív itélőképességeteket és a szoiciális érzékenységeteket.

Előzmény: Szerelem a tudatodat (248)
Szerelem a tudatodat Creative Commons License 2019.10.23 -5 0 248

Nagyon sajnállak, mert tele vagy tárgyi tévedésekkel, cserébe viszont az önsajnálatban tocsogsz és ez elveszi a jókedvedet.

Ha nem haragszol, mindegyiket nem javítom ki, Admin vagyok, nem pszichológus. Nem értek a lélekápoláshoz.

 

De csak hármat, a tények kedvéért, kiemelnék:

 

1, megfenyegeti a felhasználót, hogy mostmár fejezze be a "hisztit"

Ez fenyegetés volt? Kérés. Akkor lenne sok mindenben igazad, ha kérés helyett simán kivág. Megkért és nem kitiltott, pláne nem fenyegetett.

2, miért törölhet egy moderátor csak azért, mert neki nem tetszik

Ezt így honnan, hogy a moderátor azért töröl, mert neki nem tetszik. Tehát csak azért, önös érdekből.

3, erre ott a moderátor beismerése, hiszen az értesítő e-mail-ben semmilyen pontjára sem hivatkozik

Ezt remélem, komolyan gondoltad, mert viccnek hülye vicc.

Előzmény: Il Leone (247)
Il Leone Creative Commons License 2019.10.22 0 1 247

Igazából így nem sok értelme van a dologna, a T Szerk topikban leírtam a gondomat. De mivel nem bírálsz felül semmit, ezt előre leszögezted csak felesleges klaviaúrakoptatásnak tűnik minden.

 

Az adott szekció moderációs topikjában kezdi el védeni az ember az igazát arra az a válasz, hogy onnan is kitiltják, mert nehogy már foglalkozni kelljen valamivel, vagy gondolkodni és elvonatkoztatni a nicknévtől, neadj isten beismerje a moderátor, hogy hibázott.

 

Az a baj, hogy nicknevek alapján differenciáltan járnak el a moderátorok, ami szerintem teljeséggel elfogadhatatlan, ahogy az is, hogy fenyegesse a moderátor a felhasználókat.

 

Milyen dolog már az, hogy a tiltás ellen próbál az egyetlen módon fellebbezni a felhasználó, és ha a moderátornak két nem egy-két egyszerű mondatos válasszal kellene letudnia, akkor vagy megfenyegeti a felhasználót, hogy mostmár fejezze be a "hisztit" (már ezt sem engedhetné meg egy moderátor), vagy egyszerűen kitiltja.

 

Ami az egyik nicknek tiltással jár, ugyanazért, vagy súlyosabb dologért más nickek nem kapnak tiltást.

 

Ahogy az sem fér a fejembe, hogy egy hozzászólást miért törölhet egy moderátor csak azért, mert neki nem tetszik, és olyan hozzászólásért, ami semmilyen moderációs alapelvet nem sértett (erre ott a moderátor beismerése, hiszen az értesítő e-mail-ben semmilyen pontjára sem hivatkozik), az miért ér automatikusa 1 hetes tiltást?

 

Ráadásul mindkét hozzászólás elején ott volt, hogy OFF, a végén, hogy ON, és mindkét hozzászólás ennek ellenére tartalmazott az adott topik témájához szorosan kapcsolódó információt, és semmilyen politikai felhangja nem volt, hiszen csak annyi történt, hogy a fővárost 20 évig vezető személy alatt megvalósult összes szintén a topikhoz erősen, vagy átvitt értelemben kapcsolódó megvalósult projektek lettek felsorolva.

 

Az is furcsa, hogy a moderátorokat addig nem zavarta, hogy egy másik topiktárs ugyanezt a városvezetőt vastagon politikai indíttatásból szidalmazta, csak akkor amikor válaszképpen be lett írva, hogy Budapesten mennyi közlekedésfejlesztési projekt valósult meg.

 

Az pedig különösen érdekessé teszi a dolgot, mondhatni hogy a pikantériája, hogy olyan beszélgetőpartnerek, akikkel amúgy finoman szólva nem vagyunk jóban (tehát semmi érdekük és semmilyen indíttatásuk nincs arra, hogy megvédjenek, és senki nem is kéri őket erre), nekik is feltűnt már korébban is, és feltűnik most is, hogy a moderátorok mennyire másként kezelik az én nickemet, mondhatni ki vagyok pécézve náluk, mintha csak azt lesnék, hogy mikor lehet tiltani valamiért, és már a moderációs alapelvekbe sem kell ütköznie egy hozzászólásomnak a legutóbbi eset tanulsága szerint.

 

Erre lehet azt mondani, hogy sok van a rovásomon, mindig el lehet kezdeni megmagyarázni a dolgot. Tudom, hogy mentek a dolgok régen, és valószínűleg most sem mennek másként, amiért a régi nickemet végérvényesen elvesztettem, és inkább töröltettem magam, mert sok év után sem lehetett feloldani a végleges tiltást, amit szintén teljesen igazságtalanul kaptam, de ebbe már nem mennék bele, egy operátorral erről elég hosszan leveleztem pár évvel ezelőtt.

 

Igazából nem értem, hogy ha már kivülállóknak ennyire feltűnik a moderátorok visszás tevékenysége, akkor minek vannak a moderációs alapelvek?

Előzmény: Szerelem a tudatodat (246)
Szerelem a tudatodat Creative Commons License 2019.10.15 -10 0 246
Nezd, ha van velemenyed, ird le nyugodtan. Megigerem, elolvasom, ertelmezem, a legjobb tudasom szerint fogok eljarni. Egyet ne varj tolem. Hogy a Kozlekben felulbiraljam a kollegat. Mert nem fogom.
Előzmény: Il Leone (245)
Il Leone Creative Commons License 2019.10.14 0 0 245

Van értelme leírnom a dolgot, vagy ironizáltál és finoman szólva arra céloztál, hogy ne pattogjak?

Előzmény: Szerelem a tudatodat (244)
Szerelem a tudatodat Creative Commons License 2019.10.14 -10 0 244
Vegulis lehetne. Tudod, en egy icipici nagyfonok vagyok. Amolyan Opi helyettes. Ez a szemet Utasbiztonsagi meg a bizalmi emberem. Ha a delgombomat valaki kezebe adhatnam, az o lenne.
Segithetek?
Előzmény: Il Leone (243)
Il Leone Creative Commons License 2019.10.14 0 0 243

Miért nem lehet Utasbiztonsági Ellenőrzés moderátort kibaszni mint macskát szarni? Rosszabb mint egy Lokál, Ripost, 888, origó véleményterrorista troll.

 

Részrehajló, egyik esetben mondvacsinált indokokkal töröl és tilt, mások pedig a moderátori elvek megsértéséért nem szankcionál sehogyan sem.

kata31wiederkehr Creative Commons License 2018.03.19 0 0 241

Egymást?..A regionálisba nézz be. Egy nick jelez egy pronlémát az adminnak.  Egy topicban rakogat  infókat a területről,amiről szól.Már is megintik,hogy reklmáoz és kilesz vágva. Sok a nick a téma is ezek szerint.

Nem arúl semmit, nem keres semmit csak mesél Annak aki arra a területre kíváncsi a régióban.de a moderátor egy nebáncsvirág,biztos nem szereti azt a városrészt,vagy a niicket. Ki lesz vágva de a kérése érdemtelenül le van rendezve érdemi reakció nélkül.Akkor ezért sem lesz érdemes benézni.

Itt van egy árnyalatnyi külöbség.. :-)

Előzmény: Kilroy (224)
KicsitMogorva Creative Commons License 2018.03.09 -2 0 240

Ez nem  volt kérdés, hogy ki nyer! ;) Egyébként ha nem vennéd észre pont azt teszem. Írok egy nyilvános fórum, nyilvános topicjába...

Előzmény: Color Star (239)
Color Star Creative Commons License 2018.03.09 -3 1 239

Jól van, te nyertél. És most menj fórumozni, lelkedben a mennyei béke illatával.

Előzmény: KicsitMogorva (238)
KicsitMogorva Creative Commons License 2018.03.09 -1 1 238

Miért mi lesz? :D kitiltasz a fórumról? :D :D :D törlöd a felhasználóm? És gondolod nehezemre fog esni bármikor visszajönni, mertcsakazértis???!!!

 

Mi az Alaptörvény?

Az Alkotmány az állam alaptörvénye, a legmagasabb szintű jogi norma, amely tartalmazza az állam felépítésével és működésével kapcsolatos legfontosabb szabályokat. Az Alkotmány a legmagasabb szintű norma Magyarországon, így nem lehet olyan jogszabályt hozni, amely ellentétes annak tartalmával. Az Alaptörvény Magyarország jogrendszerének alapja. Az Alaptörvény és a jogszabályok mindenkire kötelezőek. Az Alaptörvény rendelkezéseit azok céljával, a benne foglalt Nemzeti hitvallással és történeti alkotmányunk vívmányaival összhangban kell értelmezni.

 

Egyébként részemről van lezárva!

Előzmény: Color Star (237)
Color Star Creative Commons License 2018.03.09 -2 1 237

Figyu, ezt itt most lezártuk, okés?

A te érdekedben.

Előzmény: KicsitMogorva (235)
Color Star Creative Commons License 2018.03.09 -1 1 236

Ohh, van már itt pár olyan, akik ártatlanul üdlözöttnek képzelik magukat.

Akkor üdv a klubban :)

Előzmény: KicsitMogorva (234)
KicsitMogorva Creative Commons License 2018.03.09 -1 0 235

Vicces és gyerekes a hozzászólásod miszerint: Itt nem az ország Alkotmánya a mérvadó, hanem a helyi szabályzat

 

Ez olyan mint ha egy áruház azt mondaná a szabályába , hogy ott szabad ölni csak lopni nem. :D

 

Tisztába vagy te némileg a jog fogalmával?

Előzmény: Color Star (233)
KicsitMogorva Creative Commons License 2018.03.09 -1 0 234

A helyi szabályzat se lett megsértve! Akkor?

Előzmény: Color Star (233)
Color Star Creative Commons License 2018.03.09 -1 1 233

Akkor magadra vess. Leírtam, lerajzolni nem fogom.

Itt nem az ország Alkotmánya a mérvadó, hanem a helyi szabályzat.

A fene sem akart érvelni.

Előzmény: KicsitMogorva (232)
KicsitMogorva Creative Commons License 2018.03.09 -1 0 232

Ez elég gyenge érv... valami más esetleg?

Előzmény: Color Star (231)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!