Keresés

Részletes keresés

Abszolút Igazság Creative Commons License 20 perce 0 0 953338

Ez inkább gúnyolódásnak tűnik.

Szóval mégis csak megkapta a 12 éves blog az évek munkájával kiérdemelt méltatást :-)

 

És  itt is megemlítettük, ha már máshol senki sem.

Látod, rusi? Csak mi vagyunk már neked  <3

Előzmény: Brewial Whore (953334)
Brewial Whore Creative Commons License 30 perce 0 0 953337

A blogja iskolai tananyag lett, illetve megkapta "az internet királynője" címet hivatalosan is, és ez már a személyi igazolványán is feltüntetésre került. A koronát hozzá most készíttetik állami költségen, 24 karátos aranyból, és gyémántokkal lesz kirakva.

 

Ja, államilag dotált plasztikai műtéten a mellei is plasztikázva lesznek, illetve aki hozzá folyamodik, köteles a dexxáját is mellékelni.

Előzmény: Sörenstam (953336)
Sörenstam Creative Commons License 2 órája 0 0 953336

Várható egy frenkiző (valójában feldühödött) poszt arról, hogy az intézmények töredelmesen kértek tőle bocsánatot. Hiszen ilyen progresszív, az ósdi normákat bátran felrúgó anya ritka, meg kell becsülni. Senki nem érti, miért álprofilból működtette a gyűlöletoldalt, pont, hogy nagyobb publicitást kellett volna kapjon az ilyen élet- és karrierlopás. Különösen üldözendő a nem lógó mell el nem takarása szoros fáslizással.

 

A miniszterelnök (akit egyre jobban csodál) statáriális eljárást hirdetett, a gyermekjóléti igazgatóját, tanárokat és a gyerekbántalmazást jelentő olvasókat azonnali máglyahalálra ítélték. Amennyiben haladéktalanul nem jelentkeznek, akkor a családjukat is. A határozat kimondja, hogy a blogger szabad kezet kap Villő, Angéla, Szentesi, Mérő Vera, Szabó Anna Eszter arcának és testének elcsúfítására. A lista aktualizálható, bővíthető.

 

Coming soon :DDDD

Sörenstam Creative Commons License 3 órája -1 0 953335

Az milyen ciki már, hogy a '12 éves a blog' poszt a csaofészen kapott két tucat lájkot és nulla gratuláló hozzászólást, erre egy nappal később, közvetlenül felette a falon, megosztja újra: Hééééé, emberek, erre még nem kaptam meg az elvárt mennyiségű elismeréééést!

 

:DDDDDD

 

Ennél átlátszóbb, dicséretre kiéhezettebb, ostobább, éretlenebb húzást még nem látott a világ. Benne van minden. Hihetetlen. És nem érzi cikinek, felfoghatatlan.

Előzmény: Abszolút Igazság (953326)
Brewial Whore Creative Commons License 6 órája -1 0 953334

Arra kapott választ!

 

Előzmény: Abszolút Igazság (953326)
Brewial Whore Creative Commons License 7 órája -1 0 953333

Azóta már Horváth Laura és Brooke Ence a példakép. Mondjuk ők is olyan vaskosabb csontozatúak, mint a rusony, csak épp sokkal több rajtuk az izom.

 

És egyik se a nőnek kövér, lónak gyenge kategória...

Előzmény: Sörenstam (953332)
Sörenstam Creative Commons License 22 órája -3 2 953332

Ahogy azt se érzi, hogy egy olyan nőt oszt a külseje miatt, akivel egyidős, de az illetőnek olyan alakja van lassan 48 évesen, amilyen neki 19 évesen se volt.

 

Soha nem lesz olyan, mert teljesen más az alkata. Rusony vaskos, Villő könnyed csontozatú.

Emlékszel, amikor rusony akart lenni a magyar Erin Simmons? Döbbenetes testvakság, az a csaj is cizellált rusonyhoz képest, finom csukló, boka, légies izmok.

És képes volt belengetni, hogy olyan lesz ő is. Uramisten.

 

A legfrissebb kép is az álvillőn azzal a hibátlan arcbőrrel, mekkora öngól már.

 

Mindenkit, akit irigyel, igyekszik fordított optikán, saját magát pedig óriási nagyítón keresztül nézni. Fergeteges :D

De nem nagyon megy neki, görcsösen bizonygat és pocskondiáz, túl sokat és sokszor ahhoz, hogy hihető legyen, hogy úgy is gondolja.

 

Előzmény: Brewial Whore (953319)
Vevegyő Creative Commons License 24 órája -3 3 953331

szerinted képes lenne rendszeres, kitartó munkára? nap mint nap leülni és megírni öt-tíz oldalt? nem, nem menne neki. ahogy nem megy neki a rendszeres takarítás, a rendrakás, ahogy elképzelhetetlennek tartja a napi nyolcórás munkát - egyszerűen alkalmatlan a normális életvitelre.

Előzmény: Serial Slut (953327)
Sörenstam Creative Commons License 25 órája -3 2 953330

Gondolj bele, minden egyes megszólalásával bántani akar valakit, vagy egy konkrét személyt vagy csoportokat. Az a probléma, hogy szerintem csak ennyiből áll az egész személyisége, így ha ez megszűnik, nem marad ott semmi, és ezt ő is tudja.

 

Hát, pontosan. A zaklatás nála már elemi cucc. Szerintem sincs kiút ebből már.

 

A poén az, hogy valószínűleg egy tök ártatlan emberre cuppant rá.

Kizárt dolog, hogy Villő álprofilokról írogatott neki alázós leveleket. Aki karriert épít, annak kevés az ideje. Bekerülsz a rendszerbe, és folyamatosan virítani kell. Angliában is. Még csak nem is a fizikai idő kevés, fejben nem megy, hogy nyakig meló mellett zaklatni.

 

Rusony egy idióta, jól látszik, hogy erről semmit nem tud, mi az, hogy pályakép, fejlődés, lépést tartani, érvényes maradni. Azt hiszi, azért kellenek új projektek, mert Villő nem találja magát :D

 

Rusony a kis blogján él meg dolgokat, de az legózás csak a való élethez képest. Pedig érezhetné a hanyatlást, most is volt egy leiratkozási hullám. (Akkor jelentettek az olvasók, nagy sokk volt nekik az álvillő.) A tények makacs dolgok, nemrég még 3200 követője volt, most 3100. Az sok. 

 

 

Előzmény: Serial Slut (953327)
Sörenstam Creative Commons License 25 órája -3 2 953329

Ugye? :DDDDD

 

Hogy konkrét dolgokról is szó essen, a három intézményből kettőben tudják egy ideje, mit művel.

Tudnak az álvillőről, és arról is, hogy ő működteti, annyian jelentették és küldtek linkeket. Olyanokat is, ahol egyáltalán nem tagadja, inkább azon van felbőszülve, hogy miért Villőt védik. 

 

Szülőtársak és olvasók is léptek. Ez kellemes csalódás. Mondjuk az egyik gyerek nagyon rossz állapotban van, és van olyan szülő, nem is egy (!) aki minden nap látja ezt.

 

Szóval a "tudjukki" teljesen felesleges porhintés, csak a gyávaságát húzza alá, és azt, hogy takarásból szeret aljaskodni.

 

A gyermekjólétiben pedig várják Villő jelentkezését, érdekes, hogy ő nem jelentette, mint zaklatott. 

https://www.cssk12ker.hu/

 

Előzmény: Abszolút Igazság (953326)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 25 órája -3 3 953328

Fordulj végre szakemberhez, legyél vele őszinte, mondd el neki, hogy egy csődtömeg vagy, és próbáljatok együtt kitalálni valamit arra, hogyan gyere ebből vissza.

 

eh, teljesen reménytelen, hol fog olyat találni, aki a diplomája mellé kiteszi a dexáját és le tud menni hídba ?????

Előzmény: Serial Slut (953323)
Serial Slut Creative Commons License 25 órája -3 4 953327

Az attól függ, mit nevezünk normálisnak. Már az is óriási fejlődés volna, ha nem zaklatna embereket. Olyan mélyen van, hogy onnan a legkisebb pozitív változás is óriási lépés. Csak nyekeregjen a blogján, masztizzon a saját segge látványára vagy csináljon bármit, amivel eltelik a nap, de hagyja békén az embereket. Gondolj bele, minden egyes megszólalásával bántani akar valakit, vagy egy konkrét személyt vagy csoportokat. Az a probléma, hogy szerintem csak ennyiből áll az egész személyisége, így ha ez megszűnik, nem marad ott semmi, és ezt ő is tudja.

 

Akár csak annyi, hogy üljön már le arra a téglaseggre, és írja már meg azt a szerencsétlen regényt. Rusony, tényleg ennyire nehéz? Láthatod, hogy azért sokaknak megy, ráadásul pofátlanul pénzt is tarháltál rá, tehát becsaptad az embereket. Nem gondolod, hogy akkor legalább a pénzt illene visszaadni?

Előzmény: Vevegyő (953325)
Abszolút Igazság Creative Commons License 25 órája -3 3 953326

Az milyen ciki már, hogy a '12 éves a blog' poszt a csaofészen kapott két tucat lájkot és nulla gratuláló hozzászólást, erre egy nappal később, közvetlenül felette a falon, megosztja újra: Hééééé, emberek, erre még nem kaptam meg az elvárt mennyiségű elismeréééést!

Vevegyő Creative Commons License 26 órája -3 3 953325

kizárt, hogy visszajöjjön valami normálisabb szintre.

Előzmény: Serial Slut (953323)
Serial Slut Creative Commons License 26 órája -3 2 953324

"Na de mikor a rusnya idomtalan seggű mondja ezt, akkor viszont nem csekély mókafaktora van a dolognak, és nők ezrei sóhajtanak fel, hogy 'remélem is!', és megbecsülik azt, ami nekik jutott az élettől."

 

Amúgy tényleg. :):):)

 

Mindig beoltja saját magát, és fel sem fogja.

Előzmény: Abszolút Igazság (953322)
Serial Slut Creative Commons License 26 órája -3 3 953323

De mit nem ért azon, hogy a dicséretnek akkor van értéke, ha valaki más mondja, nem ő saját magára? Ráadásul még az is csak akkor számít, ha nem kicsikart bók, hanem őszinte. Ő csak saját magától kapja, vagy önsajnáltatással kikényszeríti hatokból, de hát így értéktelen.

 

Ezt 80-as IQ felett meg szokták érteni, de ő nem, és még azt is elhiszi, hogy ha ezzel vág vissza, akkor lealázta az ellent.

 

Amit művel, az még egy tényleg szép nőtől is gáz lenne. Egy tényleg szép nő többet megengedhet magának, neki jobban áll a túlzott önbizalom, mert lehet hümmögni, hogy jójó, tényleg szép a csaj, csak túl beképzelt, de rusony, értsd már meg, hát hogy mondjuk még, hogy te nem ez a kategória vagy?

 

Dolgozhatnál azon, hogy legalább a lelked szép legyen. Átlagos külsővel rendelkezel minden értelemben, néhol átlag alattival, a lelked viszont ocsmány. Nincs mit szeretni benned, de ezen tudnál változtatni. Te döntöttél úgy, hogy az ocsmányságot csak fokozni akarod, egyre hülyébb és agresszívebb vagy. Fordulj végre szakemberhez, legyél vele őszinte, mondd el neki, hogy egy csődtömeg vagy, és próbáljatok együtt kitalálni valamit arra, hogyan gyere ebből vissza.

Előzmény: Sörenstam (953320)
Abszolút Igazság Creative Commons License 26 órája -3 3 953322

Szerintem elsősorban nem a rútsága miatt kellene basztatni, az álvillőn is újabban már teli szájjal kapja az alázást és nem biztos, hogy az a jó irány.

 

Kicsit több meló, de szerintem a nevetségességét érdemes kiemelni, és megpróbálni kielemezni a bomlott elme mélyén működő, különös mechanizmusok működését. Már csak azért is, mert ép ésszel igazi kihívás feltárni a kevésbé épeszű viselkedés mozgatórugóit. 

 

Érdekes például ez az önbizalom kérdés. Hogy mondjuk (10-es skálát alapul véve) ha valaki 6-os kinézetű, de 4-nek tartja magát, akkor annál jobb-e, ha a 2-es tartja magát 12-nek?

Szerénység, elvtársnő!

Inkább kérdezzék magukban azt az emberek, hogy miért csak 4-nek érzi magát, hát egészen csinos, mint hogy körberöhögjék, mondván hogy egy kerek tízessel feljebb pontozta magát, hát nincs ennek szeme?

 

Ha egy remek seggű nő mondja azt, hogy 'nektek sosem lesz ilyen seggetek', az tárgyilagosan nézve igaz, de csak feleslegesen szomorítja a többi nőt.

Na de mikor a rusnya idomtalan seggű mondja ezt, akkor viszont nem csekély mókafaktora van a dolognak, és nők ezrei sóhajtanak fel, hogy 'remélem is!', és megbecsülik azt, ami nekik jutott az élettől. 

Előzmény: Sörenstam (953320)
Sörenstam Creative Commons License 26 órája -3 3 953321

Nem érzi, mert gyötrelmes belső melóval elhiteti magával, hogy Villőt mindenhonnan kirúgják, és az anyja pénzéből él. A wishful thinking nagymestere :)))

Nyilván azzal legyezgeti magát, hogy a feljelentései eredményesek.

 

"Tudjukki" - fetrengek!

Szerencsétlen mindig szembeállítja a másik szörnyű, elbukott életével saját nem létező sikereit. El is hiszi, persze csak egy darabig. Pár óra, néha egy-két nap, aztán kezdődik elölről az egész. Szépen kirajzolódó mintázat. Mit mondjak, nagyon szórakoztató :DDDD

Előzmény: Brewial Whore (953319)
Sörenstam Creative Commons License 27 órája -3 3 953320

Azért rusony titokban nagyon szenved a külseje miatt. Bonyik a nárcik. Ez egy mesterségesen felpumpált "önbizalom", az első sarkon szétpukkad. 

 

Lehet is látni, hogy amikor elverik rajta a port, akkor visszavonul, ilyenkor összetörik, és tényleg napokig tart, amíg újra felfújdogálja a lufit.

És akkor áll elő ilyenekkel, hogy olyan segged sose lesz. (Mondjuk én ennek kifejezetten örülök :)

 

Nem az egészséges önbizalmat építi vissza, olyanja nincs is, hanem egy szörnyen túlhúzott, ingatag, gyufaszálakból álló tornyot.

 

Mindenesetre baromira szórakoztató :DDDD

Előzmény: Serial Slut (953318)
Brewial Whore Creative Commons License 28 órája -3 3 953319

Tényleg nem érzi, mennyire szánalmas, hogy kvázi munkanélküliként oszt valakit, aki sikeres a szakmájában?

 

 

Nem érzi. Ahogy azt se érzi, hogy egy olyan nőt oszt a külseje miatt, akivel egyidős, de az illetőnek olyan alakja van lassan 48 évesen, amilyen neki 19 évesen se volt.

Előzmény: Serial Slut (953318)
Serial Slut Creative Commons License 1 napja -3 2 953318

Tényleg nem érzi, mennyire szánalmas, hogy kvázi munkanélküliként oszt valakit, aki sikeres a szakmájában? Ki él olyan kulimelókból, mint a statisztálás? Ki az le vérplazmát, mint a csövesek?

 

De semmi nem bizonyítja jobban, mennyire téveszmés, mint amikor leír olyat, hogy "ilyen segged sosem lesz". Aztán látsz a képen egy lottyadt, téglaseggű, középkorú nőt. Van ez a határtalan önbizalma, ami sok olyannak nincs meg, aki jól néz ki, mert az emberek többsége nem ekkora nárci. Amikor egy rusnya, vagy legyünk kedvesek és mondjuk úgy, alsó középkategóriás nőnek ekkora önbizalma van a külsejét illetően, az egyszerre szánalmas és lenyűgöző. Inspirálhatna arra sokakat, hogy legyenek magabiztosabbak a külsejőkkel kapcsolatban, mert ha egy ilyen képes az lenni, akkor a szép embereket mi tartja vissza tőle?

 

A rusony úgy tud hatni a világra, ahogy nem akarna, és megfogadtam, hogy ha egy barátnőm valaha is nyavalyog a külseje miatt, elküldom neki a rusony képét, hogy látod? Nézd meg jól. Ez a nő azt mondja, ilyen segged sosem lesz. Te ezerszer jobban nézel ki, szóval legyél egy kicsit magabiztosabb, és közben dolgozz azon, hogy tényleg ne legyen soha ilyen segged.

Előzmény: Abszolút Igazság (953313)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 1 napja -3 0 953317

huh, sorozatot készítenek a Száz év magány-ból...

 

 

https://jo.444.hu/2024/04/17/itt-a-netflixes-szaz-ev-magany-elozetese

Abszolút Igazság Creative Commons License 1 napja -3 2 953316

Ebből az első hatnak már nincs semmi esélye.

Az utolsó előtti még talán, az utolsó pedig csak idő kérdése.

Előzmény: Brewial Whore (953315)
Brewial Whore Creative Commons License 1 napja -3 2 953315

"dolgozik azon, amin már tíz éve is"

 

- lefutni 60 percen belüli 10 kilométert síkon
- húzódzkodás
- kockahas
- Barbara regényciklus
- nagytakarítás a kastéjjban
- nős férfiak kiszakítása a családjukból
- megtanulni angolul a szánalmas hunglish helyett
- kikötni a diliházban (ahhoz vagy a legközelebb rusony, ne add fel!!!)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953314)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 1 napja -3 2 953314

"Tudjukki eközben [...] dolgozik azon, amin már tíz éve is."

 

ill. hogy végre valami értékelhető időt fusson az akárhányadik maratonján :)

Előzmény: Abszolút Igazság (953313)
Abszolút Igazság Creative Commons License 1 napja -3 2 953313

Pedig az :-)))

És már megint nem tudja, hogy ő most a Villő, a Rusony, vagy valaki külső szemlélő. (Kék téntával helyrerakva):

 

"Nem értesz semmihez, nem érted a világot, nem lettél sikeres énmárka-tulajdonos, sem mentor. Sodródsz, nem érted a világot, neten feszülsz. Jobb lett volna egyetlen, normális szakma, amelyhez elhivatottságod, végzettséged és kitartásod is van." Önostorozásnak elég találó, és tényleg maradhatott volna mondjuk a tanárnőségnél, idővel lehetett volna megbecsült és szeretett oktató, de neki csak az elvetélt írói ábrándok, az elmebaj, az internetes zaklatóság, a közröhej és közmegvetés jutott.

 

"Tudjukki eközben [...] dolgozik azon, amin már tíz éve is." Kitalálom! A (soha el nem) készülő nagyregényen?

Előzmény: Serial Slut (953312)
Serial Slut Creative Commons License 2 napja -5 3 953312

Ritka, hogy valaki még egy gyűlöletoldal üzemeltetéséhez is hülye legyen.

Előzmény: Abszolút Igazság (953311)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2 napja -5 5 953311

Tudtátok, hogy az álvillőt is lopta a rusony?

 

Már több éve, hogy írogatom ezeket az-eredetinél-is-jobb fassekérdezte paródiákat, rajongóim örömére és utálóim nagy bánatára.

Na, hát a rusnyaság pont ezt a formátumot másolja az álvillővel, lopja az életemet!

 

Csak persze az ilyesmihez szükséges lényeglátás és szellemesség nélkül, szerepéből állandóan kiesve, gyűlölettől fröcsögve, szóval olyan rusonyosan.

Nem érti, miért vicces az egyik, és miért szánalmas a másik.

 

Leonardo majma elcsent pár tubus festéket és ő is a vászonra kente, mint a mester. 

Mégsem lett belőle Mona Lisa.

Így elnyomják szegény majmockákat! :-)

Előzmény: Abszolút Igazság (953283)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2 napja -5 2 953310

"Megdöbbentően éretlen személyiség, valahol a tízes éveiben rekedt meg."

 

Ahogy az közismert: a hatodik cében.

Előzmény: Sörenstam (953303)
Brewial Whore Creative Commons License 3 napja -3 2 953309

Ida van der Cock miért maradt ki?

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953305)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!