Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278304

A női magazinok hülyeségeire értettem butácska.

Előzmény: vindukció (278303)
vindukció Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278303

""Egy férfiportálon meg ugyan had adjanak már tanácsokat férfiaknak, hiszen millió meg ilyen van a nőknek, az itteni viták meg a férfiportálról eredeztetnek."

 

Ja, csak a nőknek szóló tanácsok is többnyire a magatokfajta hímsoviniszta baromságok szoktak lenni."

 

Örülök, hogy elismerted, hogy a millió meg egy női portálon (pl. nane, tűsarok, nőkert) hímsoviniszta baromságokat tanácsolnak a nőknek :-P

Előzmény: Törölt nick (278296)
vidal2000 Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278302

Igen, már mind tudjuk, hogy a feminizmus a férfigyűlöletről, a női gonoszságról, a férfiaknak való károkozás feletti örömködésről és a bűnöző nők magasztalásáról szól.

Majdnem minden hozzászólásoddal ezt bizonyítod.

Ezzel a hozzászólásoddal is.

Minden egyes ilyen hozzászólásod megmarad a neten, évekkel később is visszakereshetően, megmutatja milyen nő vagy te valójában és milyen a feminizmus valódi arca.

Minden hozzászólásod egy újabb szög a feminizmus koporsójába.

 

Írj még ilyet sokat :-D

Előzmény: Törölt nick (278300)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278301

Így van. Arról nem is beszélve h a fityesz sem lenne ilyen problémás ha nem lenne 2/3-a.

Előzmény: vindukció (278299)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278300

Félsz h te is így jársz mi butácska?

Neked előre láthatólag ez a sorsod:P:P

Előzmény: vidal2000 (278298)
vindukció Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278299

Ezt ne itt folytassuk, de a jelenlegi kínálatból sem a fityesz a legkisebb rossz, hanem a maszop, mert legalább ahhoz sem elég erős, hogy ártson, míg a fityesz igen.

Előzmény: Törölt nick (278294)
vidal2000 Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278298

Történetek csaló nőkről.

 

Pénzért hazudta rákosnak gyerekét, és más morbid történetek

Az anyaság legrosszabb arcai. Pénzért rákosnak vagy halottnak hazudot gyerekek, kitalált családok, nemlétező lány után 20 évig fizetett gyerektartás. Tovább »

forrás: divany.hu

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278297

"Az államnak viszont beruháznia kell, ahhoz hogy munkahelyek megmaradjank és jöjjenek létre és igen a stadionok építése kva sok munkahelyet teremt és megóv."

 

Mondom, az állam nem tud munkahelyeket teremteni. Milyen állami vállalatokat ismersz?

Minden magánkézen van. Az h állami pénzkből fideszközeli cégek (pl közgép) lenyúlnak egy csomó adófizetői lóvét saját zsebbe nem igazán az ország versenyképességét szolgálja.

 

Stadionokra egyébként sincs szükség. U.a. a baromság mint az első orbán kormány alatt a fürdőépítések minden faluba akartak vmi fürdőt aztán a többségük veszteséges meg becsődöl. Nem jó ha az állam szükségtelenül beleavatkozika piaci folyamatokba, és versenyképtelen dolgokat támogat állami pénzből.

 

"Én is annak vagyok egyébként a híve, hogy csökkenteni kellene ezen a területen az állami szerepvállalást és azt a pénzt, amiből ezt csinálják ott kellene hagyni az adózóknál"

 

Ezzel egyetértek.

Előzmény: Törölt nick (278290)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278296

"Akarja a halál megmondani, hogy kinek mi a jó, nem én ugarbougrálok a kormánynak, hogy ezt meg azt tegyék, hanem a feministák."

 

Épp ez az h ti ugrabugráltok minden ellen mert maradiak ill visszarendeződéspártiak vagytok:)

 

"Egy férfiportálon meg ugyan had adjanak már tanácsokat férfiaknak, hiszen millió meg ilyen van a nőknek, az itteni viták meg a férfiportálról eredeztetnek."

 

Ja, csak a nőknek szóló tanácsok is többnyire a magatokfajta hímsoviniszta baromságok szoktak lenni.

 

"A nemi szerep és az ösztön nem ellenkezik egymással."

 

Dehonnem. Az egyik egyéni preferenciák alapján választ a másik meg egy központi sablon aminek meg kell felelni.

 

"A társadalmilag erőltetett nemi szerepről részben lehet ilyet mondani, aszerint viszont nem szeretnék én sem élni, mert a természetesség híve vagyok."

 

Na látod, akkor meg nincs értelme a visszarendező vallásos patriarchális szemléletnek mert az gyakorlatilag a mai világban már működésképtelen régi sablonokra épül.

 

"Nyilván senkinek sem mindegy, hogy milyen nővel éli az életét, nem is tudom honnan veszel megint olyan hazugságot, hogy nekünk midnegy milyen a nő."

 

Hát nem te írod h nem releváns? Most akkor bökd már ki végre: Ti antifemik utáljátok az emancipált nőket és onnan ez a patriarcha világkép ill a nők önmegvalósításának ellenzése?

 

"Mi viszont a természetes nőket, nőiességet szeretjük, nem a mesterkéltet (legyen az bármley irányban mesterkélt)"

 

Hát a femik is többnyire ezt propagálják nem pedig a mesterséges divat és társadalmi irányzatoknak való megfelelést.

 

"Csak te beszélsz utalkodásról, meg uralmi rendszerrő, és tőlünk várod el, hogy felejtsük el ezeket?"

 

Hát figyu amíg ilyen ortodox családfelfogás van a köztudatban mint amit tisztelt kormányunk is erőltet, ill ti is ezt propagáljátok, akkor beszélhetünk nők fölött uralkodni vágyásról nem? Ugyanis ez erre épült.

 

"De egyébként egyetértek, a hímek keresik a nőstények kegyeit, ezért is nem kellenek a nyámnyila férfiak a nőknek."

 

Ja csak ez hogy függ össze? Ezt kifejthetnéd bővebben.

 

Én inkább arra akartam utalni, h ezért nem szimpik az önigazoló csak magukkal törődő férfiak akik lenézik a nőket mert annak az az üzenete a nő számára h "ez nem tud nyújtani semmit számomra".

 

"Tehát tudjuk, hogy m i mindannyian boldogan élünk a párunkkal együtt az új feminista eszméktől mentesen, így ez lehet a jó."

 

Ehe. Nos hát én csak örülök h az ódivatú társadalomfelfogásotok ellenére találtatok egy olyan nőt aki ezt díjazza. És ezzel nincs is semmi gond, már korábban írtam ha egy kapcsolatban mindkét fél jól érzi magát akkor az egy jó kapcsolat akkor is ha hierarchikus. Azonban ezt értelmetlen propagálni mert többnyire az ilyen kapcsolatok nem működőképesek hosszútávon és bizony sokszor a nő személyiséégének önbizalmának rombolásával a nő korlátozásával és végső esetben bántalmazással fizikai anyagi lelki zsarolással párosulhat. Nem véltelen h az egyenrangú kapcsolaatok a korszerűbben működőképesebbek. Arról nem is beszélve h a fiatalabb generáció férfiai már nem úgy vannak szocializálódva h igényük lenne a szubmisszív hajlamú nőkre, ráadásul ez a nők csak egy kisebb százaláékát teszi ki. Az okés, h ti a "nyámnyila nőkre" buktok  de ezt pozitívnak beállítani hülyeség.

 

"Miközben látjuk, hogy a nagy femnista nők, a nyámnyila férfiak és az emancipált világ hívői egész életükben csak kereszik a boldogásgot, persze legtöbbször másra hárítva az ahhoz szükséges munkát, ezért is nem jön össze sosem."

 

Hát ezt rosszul "látjátok". Gyakorlatilag inkább azt látom, h a saját félelmeiteket projektáljátok másokra. A "feminista" nők (most itt nem tudom h az összes emnacipált nőre érted v az aktivistákra) többnyire ugyanúgy párkapcsoltban, családban élnek, gyerekeket nevelnek ugyanolyan arányban mint a lakosság maradék 10%-a a "nem emnacipáltak":P:P Sokszor pont az ilyen "dinoszauruszok" azok, akik nem találnak partnert maguknak, félnek a válástól és attól h egyedül maradnak mert a világnézetüket és a nőkhöz való hozáállásukat egyre kevesebben osztják.

Előzmény: Törölt nick (278287)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278295

"Már hogyne lenne ma i működőképes a faeke?"

 

Hidd el, kb 2Milliárdra esne vissza a népesség a többi ember meg éhenhalna ha még mindig ilyen korszerűtlen eszközökkel termelnénk. Gondolkodjál már kicsit ha nehezedre is esik. Pár száz éve a korszerűtlen termelőeszközökkel a lakosság 80-90%-nak mezőgazdasági termeléssel kellett foglalkoznia, mégis sokkal rosszabb volt az életszínvonal, gyakori volt az éhezés. Manapság ez Eu ban nem jellemző, pedig a lakosság 1-2%-a foglalkozik élelmiszertermeléssel.

 

"Az életszínvonal nem lehet ennek mértékegysége, hiszen folyamatosan többet költenek az államok, mint amennyi megtermelnek, tehát az életszínvonal eprsze hogy emelkedik, viszont etől egy rendszer nem lesz életképes."

 

Ez sajnos valóban probléma. Na de amikr az Eu-ok bele akarnak szólni h bizony nem kéne többet költeni mint amennyi a bevétel, azaz nem kéne növelni az államadósságot akkor meg az ilyenek fidesznyikok vannak leginkább felháborodva h hogyan mernek belepofázni Mo belügyeibe. De azért pénzt adjanak, de feltételekhez ne kössék.

 

"Életképesség azt jelenti, hogy hosszú távon fenntartható a rendszer"

 

Pontsan. És láthatólag erre a férfiközpontú férfivezette társadalom nem alkalmas. Ennyit már tudunk a történelemből Márcsak azért sem mert a férfiak többnyire rövidtávú haszon reményében hajlandók feláldozni a biztonságot fenntarthatóságot, ellenben a nők többnyire hosszútávon gondoloznak mivel az utódaik érdekeit is nézik.

Előzmény: Törölt nick (278284)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278294

Elég távol állok a Fidesz, vagy bármely más párt imádatától. Amiért ezt hallod ki az írásomból az azért van, mert a legnagyobb ellenfelüktől borsódzik a hátam, hiszen a mai kínszenvedés nagyrészét is nekik köszönhetjük. A Jobbikkal az a bajom, hogy ha sikerülne is megvalósítani azt a radikális gazdaságátalakítást, amelyet elképzelnek, pillanatok alatt csődbe juttatnának a világ tudodkijei egy olyan országot, ahol szélsőjobb uralkodik. Ezt könnyen megteheti, hiszen pillanatok alatt ropira törheti a forintot, államkötvények értékét, stb. tehát az ő kormányzásukból se jönnénk jól ki. Így aztán Fideszimádat helyett én úgy fogalmaznék magamról, hogy a legkisebb rosszat propagálom.

Előzmény: vindukció (278283)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278293

Te én néha olvasgatom ezt a férfihang.hu-t, de megmondom őszintén, egy értelmesen megfogalmazott cikket nem láttam még. Az egyes mondatok között gyakran nincs logikai összefüggés, egyik gondolatról ugrik a másikra gyakorlatilag az a lényeg h vmi patriachális sztereotipikus képet próbál mindig szembeállítani a modern világ nektek nem tetsző viívmányaival. Gyakoriak a nőellenes kirohanások amiket szigorúan "feministákra" korlátoztok, de attól még érzékelhető h nálatok a nő csak a Kinder Küche Kirche hármasnak megfelelő személy lehet mindenki más "feminista".

Előzmény: Abszolút Igazság (278286)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278292

A kormány hosszútávra tervez, persze nem biztos, hogy sikerülni fog nekik. A stadionépítések pilanatnyilag segítik a munkerőpiacot, reménykednek benne, hogy sikerül fejleszteni a focit (óriási egyéb pénzek is kerülnek bele, amiről lehet ti nem is tudtok), a céljuk meg sszeritem egy világverseny rendezése, amellyel az egész megtérülhet. Persze igen, a jelenlegi helyzetben fölösleges 40ezres stadionokat építeni, de reménykedve a jövőbe tekintenek, ha sikerül a focit fejleszteni, akkor igazuk volt, ha nem, akkor nektek volt igazatok.

Előzmény: Szajkó Hukky (278117)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278291

"Általában nincs már 200 millió versenyző."

 

Előzmény: BauerJ (278262)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278290

Az utcaátnevezések gyakorlati haszna valóban kevés, ezzel nem is viatkoztam. Az államnak viszont beruháznia kell, ahhoz hogy munkahelyek megmaradjank és jöjjenek létre és igen a stadionok építése kva sok munkahelyet teremt és megóv. Én is annak vagyok egyébként a híve, hogy csökkenteni kellene ezen a területen az állami szerepvállalást és azt a pénzt, amiből ezt csinálják ott kellene hagyni az adózóknál, de ha már egyszer ezt nem teszik, akkor legalább ilyesmire költsék, ne a "rászotulók" segélyeire, "felzárkóztatások"ra, meg a hülyébbnél hülyébb szervezetek támogatására.

Előzmény: Törölt nick (278018)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278289

Kíváncsi vagyok, mikor elégeli meg a blogszolgáltatója is ezt a mocskot és gyűlölködést, amit ott folytat...

Előzmény: hgyi (278261)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278288

http://nol.hu/lap/allaspont/20121005-a_torvenybe_foglalt_macsosag

 

"Csakhogy. A képviselő elsősorban nem a családon belüli erőszakról beszélt. Az elhíresült felszólalásaiban nincs olyan kitétel, amely szerint a nők elleni erőszakot helyeselné. Az ő megközelítése másról szólt. Nézzük szó szerint: „A nők az önmegvalósítás, emancipáció mellett elfelejtenek gyereket szülni. Ha önök azt szeretnék, hogy ötven-hatvan év múlva legyen még magyar... majd ha mindenki megszülte a maga két-három vagy négy gyerekét, akkor mehet önmegvalósítani meg emancipálódni”.

Ez egy hagyományos, patriarchális világkép, amelyben a férfihoz képest a nő másodrendű. A nők önmegvalósítása ebben a felfogásban nem természetes, alanyi jog, hanem előzetes feltételhez (pl. szülés, a férj kiszolgálása stb.) köthető, a természet ősi rendjétől elszakadó törekvés, amit nyugodtan lehet gúnyos és lekicsinylő hangon becsmérelni. Ebből a nézetből nem szükségszerűen következik az erőszak, bár a nőverő férfiak általában meg vannak győződve arról, hogy nemcsak azért verhetik a párjukat, mert erősebbek, hanem mert joguk van rá, ha a fehérnép felesel/nem engedelmeskedik/nem mutat tiszteletet.

A parlamenti vitanap témája miatt a Fidesz szónokainak büszkén vállalt férfiközpontú világképe, amelyben a nő pusztán egy demográfiai reprodukciós eszköz, illetve a nők ütlegelésének kérdése fatálisan összecsúszott. Jó hír: az utóbbit a Fidesz is vállalhatatlannak tartja, ezért a Btk.-módosítással a keletkezett rossz látszatot megpróbálják cáfolni. Rossz hír: a macsó világkép marad. Ezt bizonyítják a fideszes házelnök és a kereszténydemokrata frakcióvezető legfrissebb megszólalásai, amelyek megismétlik képviselőtársuk megállapításait arról, hogy mi a nő funkciója és helye a társadalomban. Mintha mi sem történt volna.

 

És valóban, a lényeget illetően semmi sem történt. Valószínűleg Varga képviselő volt a legjobban meglepődve, milyen hullámokat vertek a kijelentései. Hiszen, amit mondott: „a nők előbb szüljenek, aztán menjenek önmegvalósítani”, Magyarországon törvényekbe van foglalva. A családtámogatási rendszer, a nyári két és fél hónapos iskolai szünet, a bölcsődékre jutó elégtelen költségvetési támogatás évtizedek óta arra ösztönzi a munkaadókat és a családokat, hogy a nők maradjanak otthon, ne dolgozzanak. A hároméves gyes például valódi csapás a női munkavállalásra. Melyik munkaadó preferál olyan alkalmazottat, aki három, hat, ki tudja mennyi évre eltűnhet a cég életéből?

A Bajnai-kormány ezt az időszakot le akarta rövidíteni, ami hosszabb távon a nők önmegvalósítását segítette volna. Mivel a Fidesz mindent szeret, ami a 70-es, 80-as évekre emlékeztet, a szocializmus e drága és hatásaiban nőellenes vívmányát is visszaállította. Botrány nem volt. Varga képviselő csak rosszkor beszélt rossz helyen."

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278287

Akarja a halál megmondani, hogy kinek mi a jó, nem én ugarbougrálok a kormánynak, hogy ezt meg azt tegyék, hanem a feministák. Egy férfiportálon meg ugyan had adjanak már tanácsokat férfiaknak, hiszen millió meg ilyen van a nőknek, az itteni viták meg a férfiportálról eredeztetnek.

A nemi szerep és az ösztön nem ellenkezik egymással. A társadalmilag erőltetett nemi szerepről részben lehet ilyet mondani, aszerint viszont nem szeretnék én sem élni, mert a természetesség híve vagyok.

Nyilván senkinek sem mindegy, hogy milyen nővel éli az életét, nem is tudom honnan veszel megint olyan hazugságot, hogy nekünk midnegy milyen a nő. Mi viszont a természetes nőket, nőiességet szeretjük, nem a mesterkéltet (legyen az bármley irányban mesterkélt).

Csak te beszélsz utalkodásról, meg uralmi rendszerrő, és tőlünk várod el, hogy felejtsük el ezeket? De egyébként egyetértek, a hímek keresik a nőstények kegyeit, ezért is nem kellenek a nyámnyila férfiak a nőknek.

Éppen azért "pampogunk" valami mellett, vagy ellen, mert megtapasztaltuk, hogy az jó, vagy rossz. Tehát tudjuk, hogy m i mindannyian boldogan élünk a párunkkal együtt az új feminista eszméktől mentesen, így ez lehet a jó. Miközben látjuk, hogy a nagy femnista nők, a nyámnyila férfiak és az emancipált világ hívői egész életükben csak kereszik a boldogásgot, persze legtöbbször másra hárítva az ahhoz szükséges munkát, ezért is nem jön össze sosem.

 

Előzmény: Törölt nick (278014)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278286

Látom, te sem nagyon olvasod, vagy tán a szövegértéseddel lehet gond. Érdekes, hogy a szélsőségesen férfiellenes feminista szerint nőgyűlölő az oldal, a szélsőségesen ateista szerint katolikus szekértoló, mindegyikőtök belevetíti a saját betegségét kifordítva :-)))

Előzmény: Peter_Cs (278257)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278285

"Dokumentálja is a saját rózsaszín felhőcskéjében. :o)))"

 

Ja, játssza a mártírt, pedig  nem törli ki senki, csak átrakják a méltó helyére. Hogy aza Trolltartó mekkora ötlet! :-)

 

"Kedves olvasóim! Aki megtalálja a férfihazugságon a vitakultúrát, annak írok egy személyre szóló verset! :))))))))))"

 

Én megtaláltam: http://www.ferfihang.hu/vitakultura/

 

Mondjuk, nem volt túl nehéz, ott van a főoldalon, pont az efféle trollockák kedvéért.

Mindenesetre most kíváncsian várom a személyre szóló verset :-))))

Előzmény: hgyi (278258)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278284

Már hogyne lenne ma i működőképes a faeke?

A Római birodalomban is magasabb volt egy darabig az életszínvonal, hiszen szinte mindenki megkapott mindent. Az életszínvonal nem lehet ennek mértékegysége, hiszen folyamatosan többet költenek az államok, mint amennyi megtermelnek, tehát az életszínvonal eprsze hogy emelkedik, viszont etől egy rendszer nem lesz életképes. Életképesség azt jelenti, hogy hosszú távon fenntartható a rendszer, amely már most nagyon inog, ebből még ki lehet mászni, de csak akkor ha a problémák gyökereinél kezdik a megoldást, és hosszú távon semmi sincs biztosítva ekkor sem.

Nem fényeztem semmit, a történelmi tényeket írtam le és köztudott, hogy Róma nem a külső ellenségek miatt omlott össze, hanem a belső társadalmi rendszer miatt.

Igen, vannak ilyen tudások, csak épp nem a bölcsész büfő-ruhatár szakok azok (kivéve a nyelvszakokat).

Előzmény: Törölt nick (278008)
vindukció Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278283

Elvakít a fideszimádatod :-)

 

Egyedül az M6-ost illetően értek egyet, eredetileg Szekszárdtól autóút lett volna, más utak rovására lett belőle autópálya. De ez is csak azért érdekel, mert olyan út nem épült meg, amit én is használnék :-) Pécs felé is sokat járok, elég lett volna az autóút nem is Szekszárdtól, hanem már Dunaújvárostól.

Előzmény: Törölt nick (278282)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278282

Egészségvagyon és tudásvagyon hiba van, ha ezeket nincsenek kamatoztatva. Lehet egymillió nagytudású egészséges emberünk, ha nincs munkahelyük. A munkahelyhez tőke kell, ami a magyar magánszemélyeknek ritkán van, ezért kell állami beruházásokat indítani, persze azokat úgy kell összeválogatni, hogy azok minél hasznosabbak legyenek. Bármilyen építkezés (pl.: stadion) sokat segít, hiszen nem csak az azon az építkezéseken dolgozóknak ad munkák, hanem az építőanyag gyáraknak is, az acélipartól a téglagyáron át az üvegesekig, szigetelőkig mindenkinek.

Ha pedig presztízsberuházásokról beszélünk, akkor inkább a szoclib kormányt kell elővenni, mert az autópályaépítések semmi másra nem voltak jók. A töbi európai országénál sokkal többől épültek, ki sincsenek még fizetve, ráadásul például az M6-os forgalma a Bivalyröcsöge és Simagöröngyös közötti földútéhoz hasonló.

Előzmény: Peter_Cs (278004)
smrt feminizmu Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278281

Nem tudja, hogy a dialektikus materializmusra hivatkoztak a "létező szocializmus" idején. Szerinte biztosan úgy szólt az alapvetés, hogy "a lé határozza meg a tudatot"... ;-)

Előzmény: hgyi (278277)
smrt feminizmu Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278280

Ezért nem kell a feminizmus. Visszavisz a múlt század első felébe, ha hagyjuk. Persze a te gondolatmeneted alapján. Én ennél rosszabbat gondolok róla.

Előzmény: Törölt nick (278276)
smrt feminizmu Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278279

Ezt nem értem, hiszen Milevát dicsérni akarta, nem? Vagy megveti, mert "behódolt" szekértoló? :-)

Előzmény: hgyi (278275)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278278

Egysíkú férfigondolkozás butácska? Milyen nők vagytok ki komolyan?

 

Az, h bizonyos gondolatokkal elméletekkel egyetértek mióta kell azt jelentse h az adott ideológia összes gondolatával egyet kell értsek?

 

Ami pozitív azt érdemes átvenni ami negatív azt meg nem. Ugyanígy jön össze az is, h ha vkitől idézek akkor amit idézek tőle azzal egyetértek de nem feltétlenül azonosoluk az összes gondolatával.

Előzmény: hgyi (278277)
hgyi Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278277

A múltkor nem komcsizott nagyokat?

Vagy fogalma sincs, mit szid és mit éltet?

Előzmény: vidal2000 (278272)
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278276

Na látod. Ezért kell a feminizmus:))

Előzmény: smrt feminizmu (278271)
hgyi Creative Commons License 2012.10.05 0 0 278275

Nyilván. :o))
És nyilván lekicsinylésből, megvetésből írta félre. De akkor Mileva nevét is ezért.

Előzmény: smrt feminizmu (278267)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!