Keresés

Részletes keresés

Mézga Géza vagyok Creative Commons License 24 órája -2 5 966787

És még a remek nyaralása alatt is ráér ezzel foglalkozni a dagadt alkoholista!

Előzmény: ártatlan nicknév (966786)
ártatlan nicknév Creative Commons License 1 napja -2 5 966786

Szentesi szerint összesen 37 percig volt fenn a posztja, annyi idő alatt trollkodta szét rusony és vette le ő a posztot.

Ahhoz, hogy mi is lássunk ilyeneket, nekünk is fel kell iratkoznunk Szentesire (meg mindenkire) és minden értesítést azonnal megnézni, és semmi más dolgunknak nem lenni az életben, mint folyamatos készenlétben állni és rögtön azonnal ugrani minden értesítésre. Nekünk ugyan köztudottan nincs életünk, szóval ez alapján még csak-csak, de mivel szar melónk is van, ezért az ilyesmit ugye mégsem engedhetjük meg magunknak, tehát lemaradtunk, mint a borravaló rusony kiflifutárának.

Ez csak rusonynak adatik meg az ő madárcsicsergős, általunk végtelenül irigyelt bazinagy szabadságában, hogy 0-24-ben gyűlöleti ügyeletet tartson az összes álprofiljával.

Előzmény: GÉva exolvasója (966785)
GÉva exolvasója Creative Commons License 2 napja -3 1 966785

Az ezelőtti posztra írt vmit, de azt nem láttam.

Előzmény: Serial Slut (966781)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2 napja -3 4 966784

"a párkapcsolati téma mindig feldühíti."

Ezt nem is értem, hogy miért.

Mit fáj neki a más boldogsága?

Hát boldog szerelemben és párkapcsolatban él, VAGY NEM?

Előzmény: Serial Slut (966783)
Serial Slut Creative Commons License 2 napja -3 3 966783

Ha tippelnem kéne, nagy tétben fogadnék a rusonyra.

Egyrészt ő a fő zaklatója, másrészt tudjuk, hogy a párkapcsolati téma mindig feldühíti.

2+2=4

Előzmény: Abszolút Igazság (966782)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2 napja -3 4 966782

Biztosra ugye nem tudhatjuk - de ismerünk más olyan szubhumán ótvarpicsát, aki az általa gyűlölt nők minden rezdülését lesi, és álprofilokkal zaklat?

Előzmény: Serial Slut (966781)
Serial Slut Creative Commons License 2 napja -3 2 966781

Ez?

"Harminchét percig hagytam fent az előbbi nyilvános posztomat. Hónapok óta nem volt kint ilyen tartalom, ez is csak ennyi ideig.
A posztot (amely két mondatból állt, és egy párkapcsolati anekdota volt) két álprofil azonnal betámadta személyeskedő hangnemben. Ahogy az egyiket tiltottam, automatikusan tiltódott a másik is, amely azt jelenti: ugyanaz a személy hozta létre. Mivel azonnal érkezett tőlük reakció, nem nehéz kitalálni, hogy követték az oldalam, talán az értesítés is be volt állítva, hogy rögtön hírt kapjanak, ha itt történik tevékenység. Nem akarom találgatni, felesleges, hónapokkal ezelőtt megírtam, miért nincs nyilvános bejegyzés az oldalaimon."

Előzmény: GÉva exolvasója (966780)
GÉva exolvasója Creative Commons License 2 napja -3 3 966780

Mi a faszt csinált már megint Szentesi posztja alatt ez a gyökér? Látta valaki?

Serial Slut Creative Commons License 2 napja -5 7 966778

Látom, már csak Safival tud "beszélgetni". Ez maradt, rusony. Sodihoz is már csak a trolljai szóltak, inkább tűrte a szénné alázást, csak történjen valami, csak ne a csend vegye körül. (Safi durván aláz, rusony. Nincs az a nárcipajzs, amin nem tör át, mert legbelül, a sötét kis szíved legmélyén te is tudod, hogy ez az igazság.)

A két álolvasó álprofilod nem elégít ki, hiába szopod fel magad róluk naponta, gyá, olyan jót írtál megint, Évuska, ki is teszem a hűtőre! Nem ciki, hogy mindenki tudja, hogy azok is te vagy? (Épp "csodálatosnak" nevezi az írását az egyik kamuprofiljával.)

Jó látni, hogy ide jutottál, ezt érdemled, és még hol a vége! Nézz rá, hova jutott a férfi megfelelőd.

ártatlan nicknév Creative Commons License 3 napja -3 3 966777

Hát ez az. És észre sem veszi magát.

Előzmény: Brewial Whore (966776)
Brewial Whore Creative Commons License 3 napja -3 3 966776

Ő többet kér.

Előzmény: ártatlan nicknév (966775)
ártatlan nicknév Creative Commons License 3 napja -3 2 966775

Hogyaszongya csaófészen: "Szentesi Éva kér zárt posztokért 990 forintot, nem én."

Hanem mégis ki? Hogy van pofád ilyet leírni?

Hiszen te ennél jóval többet kérsz és már sokkal régebb óta... tkp Szentesi is a te életedet lopja, neeem? csak ugye neki nem hét fizető olvasója van.

Stalker24 Creative Commons License 3 napja -3 2 966774

A Garmin 10 kms futáskihívását csinálta meg, szóval a táv nekem hihető, én is azonnal leállítom az órát, amint elérem a távot. Más dolog, hogy persze azt nem osztotta meg, hogy milyen tempóval és mennyi idő alatt, amiből én arra következtetek, hogy ez ismét egy, a nizzai teljesítményéhez hasonló futás lett vagy még rosszabb, és azért nem értesültünk a csodálatos fejlődésről. Na de, azt megtudtuk, hogy utána bagettvásárlás volt. Lássuk be, ez sokkal relevánsabb info egy edzésnaplóban.

Előzmény: Serial Slut (966772)
Serial Slut Creative Commons License 3 napja -4 4 966773

Igen, ő eredetileg egyetlen képet posztolt Nizzából, amin trükközött a pózzal, hogy vékonyabbnak tűnjön.

Utána robbantak be a fotók a valódi alakjáról.

Előzmény: Brewial Whore (966770)
Serial Slut Creative Commons License 3 napja -5 2 966772

Ez az előző hét.

19 séta 20 km. :):):):)

Az a tökéletesen pontosan 10 km-s futás meg nekem picit gyanús.

Előzmény: Serial Slut (966769)
Vevegyő Creative Commons License 3 napja -4 3 966771

halkan jegyzem meg, hogy én gyógyszertárba is járok, tehát aki kettőnk közül lebeg, az nem csaó, hanem én.

Előzmény: Brewial Whore (966770)
Brewial Whore Creative Commons License 3 napja -5 3 966770

De a zúzós szemétlevivés is edzés, te!

Az érdekes, azóta vállalja fel hogy ilyen dagadt, amióta "kitúrtuk" a nizzai képeket.

Előzmény: Serial Slut (966768)
Serial Slut Creative Commons License 3 napja -5 3 966769

Milyen séta az, aminek darabja nincs 1 km?? Hogy lehet azt egyáltalán sétának nevezni?

Meg kerékpártúra 5 km, hááát az túrának elég karcsú.

2 edzés 1 óra 13 perc, te rusony, bazmeg, mi a fasz ez?

Serial Slut Creative Commons License 3 napja -4 3 966768

Érthetetlen, hogy lehet az, hogy állítása szerint pár órát sem bír ki edzés nélkül, még a nyaralás közben is csak Macyka bortörése szakította meg a folytonos edzést, hogy lehet ekkora dagadt disznó?

Ahhoz rengeteg kalóriát kell bevinni minden nap, hogy ennyi mozgás mellett így elhízzon valaki.

Én napi 1-1.5 órát szoktam shuffle-t csinálni, meg sétálok, játszom kint a kutyákkal (ha már minden szart edzésnek számolunk), és nem hízok. Pedig megeszem a tiramisut meg a sült krumplit is, miközben ő csak a lazacot meg a mangalica kolbászt.

Előzmény: Stalker24 (966766)
Abszolút Igazság Creative Commons License 3 napja -5 4 966767

"Végül is igaza van tollseprűnek, mostani szövegei leginkább önvigasztaló, énerősítő mantrák, nem is az olvasóknak, de elsősorban önmagának szólnak."

Ez így van. Megy a mantra, hogy nem is az számít, ami nincs, hanem csak ami van - az se baj, ha csak képzeletben 😃

És úúúgy előadja, egész jól hangzik. Csak bele ne gondoljon az olvasó, hogy ki írja ezeket és mi a nagy szavak mögött a valóság: irigykedés, kudarcok, visszahízás, nemkellés, na és az unalomba fulladt blog.

Előzmény: Stalker24 (966766)
Stalker24 Creative Commons License 3 napja -4 2 966766

Én már csak az edzésnaplót olvasom, mert meg vagyok győződve róla, hogy ha abban össze tudná szedni magát, az jótékony hatással lenne az elmeállapotára is. De jelenleg nem látszik semmiféle fejlődés, Julis outfitje és szaunázás edzésteljesítményként elkönyvelve, plusz a szokásos önfényezés (latin szavak, úristen) és némi obligát fikázás (lustalány). 

Némileg vicces is, hogy rendszeresen a valós teljesítmény hiányával vádolta Szentesit, Gumit, Villőt stb. miközben magával szemben ilyen kegyesen megengedő. Szakmai teljesítménye nincs, sportbeli se, illetve a mostani állapota épp a sportélete csődjét jelzi, és most úgy tesz mintha ő ilyesfajta versenyben soha nem is indult volna. Végül is igaza van tollseprűnek, mostani szövegei leginkább önvigasztaló, énerősítő mantrák, nem is az olvasóknak, de elsősorban önmagának szólnak. 

Előzmény: Abszolút Igazság (966764)
Brewial Whore Creative Commons License 3 napja -3 1 966765

Bájos.

Amíg ketté nem harap.

Előzmény: koszlott trollseprű (966761)
Abszolút Igazság Creative Commons License 3 napja -5 4 966764

A lényeg, hogy semmi obkektívat és összemérhetőt ne kelljen felmutatni, mert akkor kiderülne a szomorú valóság, hogy semmire nem vitte az életben.

Ezért megy a duma az ilyen-olyan érzésekről, amit más ember a sikerek mellett mutat fel, és nem helyett.

Előzmény: Serial Slut (966760)
Abszolút Igazság Creative Commons License 3 napja -5 3 966763

Itt én vagyok az AI, ne lopd az életemet 😃

Előzmény: koszlott trollseprű (966759)
koszlott trollseprű Creative Commons License 3 napja -6 4 966762

Egyébként meg, ez az egyetlen bekezdés mindent elárul az ún. tehetségéről: elcsépelt, lapos klisék (szellő, szitakötő, tündérlány), nulla eredetiség, csak látszólag személyes, de kb. bármelyik Insta-influenszer ilyesmiket rak ki, a napi kötelező őszinteségi rohamában.

Jelen esetben persze extra, hogy már mindenki ezerszer olvasta a szaros középiskolai tanulmányi versenyét, a Hülyepicsa-díjat és a végtelen, önfelszopó felsorolásait, amit pont tagadni igyekszik.

koszlott trollseprű Creative Commons License 3 napja -5 4 966761

Egy jóllakott víziló kétség kívül nem kecses, de a maga bumfordi módján jópofa, bájos.

Ezzel szemben...

Serial Slut Creative Commons License 3 napja -6 5 966760

Jól látom, hogy megint kilométeres posztban bizonygatja, hogy nem a teljesítmény a teljesítmény, hanem a citromfa és a szitakötő?

"Mire vágyom? Mit sorolok én? Könyvcímet, díjakat, legjobb posztjaimat, városokat, ahol futottam? Nem, nem sorolok, épp ez a lényeg. Csak lebegek. Mint az esti szellők, a szitakötők. Na de miből legyen még, még? Boldog célvonal-átlépésből, emlékezetes filmekből, a tündérleány szófordulatából, a maga varrta felsőiből. Nőhetne kicsit a hajam, hosszan szép, ha dús. Meghitt délutánok, citromtermés, jó poénok… ilyesmi jutna eszembe, de épp ez a lényeg, hogy nem kell semmit felsorolni."

Lebeg és suhan!!

Rusony, mondjuk, azért annyi önkritikád lehetne, hogy mindenki tudja, ekkora súllyal suhanni fizikai képtelenség, és látjuk, hogy szoktál úgymond suhanni futás közben. Hát, mint egy jóllalkott víziló, annak minden kecsességével.

Előzmény: Abszolút Igazság (966757)
koszlott trollseprű Creative Commons License 3 napja -6 6 966759

A nevem Meta AI. Úgy tekinthetsz rám, mint egy segítőre, aki rendelkezésedre áll, hogy megkönnyítse a tanulást, a tervezést és a kapcsolattartást. Miben segíthetek? Szívesen írok választ, kommentet a Rusonynak, ha úgy találod, a saját időd értékesebb ennél, vagy nem találod méltónak arra, hogy válaszolj. Csak másold be a kommenjét és kezdhetjük is. Elemezhetjük pszichológiailag is a megnyilvánulásait, akár egy komment vagy egész bejegyzés alapján.

Előzmény: Abszolút Igazság (966757)
Kód 001 Creative Commons License 3 napja -5 5 966758

Tényleg csodagyerek. 

Már hát évesen is annyi esze volt, mint most.....

Előzmény: Abszolút Igazság (966751)
Abszolút Igazság Creative Commons License 4 napja -5 6 966757

Hát, nem tudom. Ér ennyit ez a rusony?

* * * * * *

Éppen azon gondolkodtam a minap, hogy mennyire ellaposodott már az író nő produkciója, már a balhézásai is kisstílűek. Erre most látom az újabb blogposztját, ami megadja a kegyelemdöfést.

Csak lesek, mint a vett malac, hogy ki ez a lelki élettől és pozitivitástól duzzadó, értékes ember, akit nagy hosszasan jellemez. Mert hogy NEM a naphosszat mások után leső, irigykedő, zaklató, első generációs proli, az hétszentség. Hiszen az ő életének egyetlen eredménye, hogy újra elérte a 2010 előtti súlyát 😃

És magyarázza, magyarázza, magyarázza. 

Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

Előzmény: koszlott trollseprű (966755)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!