Keresés

Részletes keresés

Kód 001 Creative Commons License 30 perce 0 2 965590

Erről sokat tudnék mesélni, pasi oldalról. Magam is több párkapcsolatot létesitettem netes alapon - mostani társam ( a ' királynőm" ) is onnan van..

Viszont az utolsó időszak tapasztalatai rémesek voltak, mondhatnám, szerencsém volt. 

Pedig a netes kontaktok hőskora izgalmas világ volt ( volt egy srác, aki sokat írt erröl, sorozatrandizó címmel, Seri ismeri. )

Ma : irodalmi kifejezéssel : dráma és tragédia. 

Előzmény: safranspirit (965569)
Abszolút Igazság Creative Commons License 1,5 órája 0 2 965589

Bírósági elmeszakértők mondták ki, hogy mi a szomorú helyzet ott fenn a toronyban... Azzal dicsekedjél, rusi.

Előzmény: jinsei (965586)
weather report Creative Commons License 1,5 órája 0 2 965588

Könnyesre röhögtem magam basszátok :D

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2 órája 0 3 965587

wtf? 

a bíróság kimondta, hogy szuperanya szupergyerekekkel ?????

jinsei Creative Commons License 2 órája -1 3 965586

"Bíróság mondta ki másodfokon, hogy semmilyen bűncselekményt nem követtem el. Sőt, azt is, hogy remek tanár, anya vagyok, minden oké nálunk, és szuperek a gyerekeim."

Ez az, mikor annyira elszalad veled a ló, hogy az épeszű emberek egymás hasát fogják a röhögéstől. 

jinsei Creative Commons License 2 órája -1 1 965585

Mennyire nyomorultul kiszámítható (ha be nem is...) Mint Lajos bácsi verklije anno a Moszkva téren. Semmi innovatív, az ásítóan üres szövegpanelek. Azért cukin látszik, hogy idegből gyepálta a klaviaturát.   belőfizeatőú-toborzó, az, te szerencsétlen gyászkeret.

Előzmény: Abszolút Igazság (965583)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2 órája -2 3 965584

Enye, az a fránya szövegszerkesztő már megint ráivott a xanaxra 😃

"Nem én verődtem a fórumon falkába, hanem te. Hogy a tündérlányom torzított képeivel a RÖVID ÉS VASTAG a mocskokkal. Miről beszéltek?lábain röhögcséljek. van pofád sipákolni, bullyingot a szádon kiejteni?"

Abszolút Igazság Creative Commons License 3 órája -2 2 965583

Na, most nemrég posztolt róla a csaofészen, de csak a szokásos őrjöngés.

Előzmény: jinsei (965553)
Abszolút Igazság Creative Commons License 3 órája -2 2 965582

És ezt saját nevében, saját magáról írja? Nem írói eszköz, nem valami okoskodás, hanem maga az író nő ír így saját vonzóságáról?!? Hihetetlen.

Előzmény: Brewial Whore (965580)
Serial Slut Creative Commons License 3 órája -2 2 965581

Jaj, de rég volt! :)

Előzmény: Brewial Whore (965574)
Brewial Whore Creative Commons License 3 órája -2 2 965580

Meglett.

Engem nem vár haza senki c. post.

Negyedik fázis: továbbra is értem, respektálom, ha valaki pont hozzám nem vonzódik, de én tudom, hogy vonzó vagyok, ez nem kérdés. Van adatom róla. 

Brewial Whore Creative Commons License 3 órája -2 1 965579
Serial Slut Creative Commons License 3 órája -2 2 965578

Ez tipikusan az a téma, amiről az írjon, aki aktívan használja az appot társkeresési céllal. A "barátnőm kiskutyájának a szittere azt mondta", vagy "regényhez gyűjtök anyagot", vagy "olvastam a Threadsen" közül egyik sem érvényes.

Szóval vagy elismeri, hogy társkeresés céljából tinderezik, vagy fogja be róla a pofáját.

Egyébként is érdekes ez a kettősség sok nőben, hogy női témákról a pasik ne beszéljenek, hiszen nem nők, nem élnek a bőrünkben, na de egy nő, az aztán megszakértheti a férfi magányt. Egy nő mindenhez is ért, és nem kell senki bőrében élnie ahhoz, hogy jobban tudja. :)

Előzmény: Gumiszoba (965561)
Abszolút Igazság Creative Commons License 4 órája -3 2 965577

Meg eleve, milyen 'adatok' ezek?

Statisztika, hogy macykának tízből csak kilenc esetben fájt éppen a feje, tehát akkor igenis vonzó?

(Ugye, nem a dexxáidra gondolsz, rusi, ugye nem? Mert akkor itt fakadnék sírva rögvest.

Milyen adatod van róla, teeee.)

Jó lenne tudni, milyen szövegkörnyezetben adta elő ezt a mondását, mert egyszerűen nem lehet racionálisan értelmezni...

Előzmény: Bagolyhuhogás (965576)
Bagolyhuhogás Creative Commons License 6 órája -2 3 965576

Ez a "van adatom róla" szerintem szomorúan hangzik. 
Feltételezem, hogy egészséges ember érzi azt, ha vonzó, nem adatokkal bizonygatja. 

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 8 órája -3 3 965575

mi van a novellapályázattal?

megnyerte már?

(ez csak arról jutott eszembe, hogy a wmn-en most fut egy Kemény Zsófi novella...)

Brewial Whore Creative Commons License 9 órája -3 2 965574

Egy objektív vonzerőmétert?

Előzmény: Abszolút Igazság (965572)
Abszolút Igazság Creative Commons License 10 órája -3 3 965573

Igen, a rusonyt nem a valós és árnyalt jelenségek érdeklik, az csak ürügy számára a dühöngése előadására. Most éppen a szemét férfiak vannak soron, mert még egy odvas fát is inkább megdugnak, mint a királynői testcsodát (és ezért most mindennek elmondja őket ;-)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (965571)
Abszolút Igazság Creative Commons License 10 órája -3 3 965572

Hát, nem is tudom. Én 'adat' címén valami konkrétabb dolgot várnék. Mondjuk, egy igazolást a Magyar Vonzóságmérészeti Hivataltól, hogy Rusony nevű ügyfelük vonzósága a 10-es skálán ennyi és ennyi, pecsét, aláírás. 

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (965567)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 10 órája -3 3 965571

Mondjuk Rusony utübbi írásával lényegében egyet kell értsek, nagyon sokan vannak ott mentális difivel, föggőséggel, elvarratlan szálakkal.

biztos így van, de ahogy írod, ez a nőkre is jellemző, pengeagy meg úgy írja, hogy mindez kizárólag a pasik sajátja

az én egyik házspár barátom is házassági hirdetés útján találtak egymásra, még rendszervátlás környékén a Narancsnak volt ilyen rovata, azóta is együtt vannak négy nagyon jól sikerült gyerekkel :)

Előzmény: safranspirit (965569)
Vevegyő Creative Commons License 10 órája -3 2 965570

uff, ezt mindig elfelejtem.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (965568)
safranspirit Creative Commons License 10 órája -4 3 965569

Én is online társkeresőn találtam a mostani páromat, szerintem nincs semmi baj vele, amíg

-tudja az ember, mit akar és mit NEM akar

-van annyi emberismerete és önismerete, hogy szétszálazza kiben van potenciál és kiben nincs

-nem nagy reményekkel megy bele, hogy na, jön a herceg fehér lovon, hanem esélynek kezeli

Mondjuk Rusony utübbi írásával lényegében egyet kell értsek, nagyon sokan vannak ott mentális difivel, föggőséggel, elvarratlan szálakkal.

Egyik barátnőm 8 éve kereste az igazit ott, és akadt pár kapcsolata, de azok vagy nem gondolták komolyan az egészet (az egyik pasas pl. évekig hitegette, hogy majd komolyabb lesz, holott az azóta felnőtt fia mellé esze ágában sem volt újat vállalni), volt, akit bárból szedett össze mindig, mert elhallgatta, hogy szereti a piát, de a legszembetűnőbb hiba az, hogy a legtöbb pasi 40 felett lusta, szokásába kövesedett lesz. Nem szerveznek programot, nincs kedvük nagy elánnal munkát feccölni a kapcsolatba, az új nő csak valami mellékes gondolat, díszlet, akivel néha szexelni lehet.

Párom is mondta, hogy hamar kiégett benne, ő mondjuk több, mint fél évet volt az oldalon. Sok nő eleve agyonretusált vagy régi fotókat rak fel, mások nem vesznek fáradságot, hogy normálisan kitöltsék az adatlapokat. Belefutott olyanba, aki a halodó házába keresett mesterembert illetve olyan férfit, aki fizeti a renoválást, a kutyakaját két póni nagyságú kutyának.

Talált olyat is, akinek a tini gyereke lányból fiú lett 18 évesen, ő ezt nehezen dolgozta fel, random rájött a sírógörcs.

Szóval az egész hatalmas lutri, a tinder meg inkább felszínes kapcsolatoknak kedvez. Ahobá én jelentkeztem, az komolyabb oldal, a férfiak 80%-ának rendes, legit adatlapja volt, normáis fényképekkel.

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 10 órája -3 3 965568

az máááááááááás!

Előzmény: Vevegyő (965565)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 10 órája -3 2 965567

ja, meg a vécésnénik, akik a vádliját dícsérték :)

Előzmény: Abszolút Igazság (965564)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 10 órája -3 2 965566

az "adatközlő" gondolom Mackó Úr lehetett :)

Előzmény: Abszolút Igazság (965564)
Vevegyő Creative Commons License 10 órája -3 2 965565

akkor mi volt az az  öninterjú a bloggerrel?

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (965563)
Abszolút Igazság Creative Commons License 10 órája -3 2 965564

Engem ez az 'adat' is érdekelne... valami nagyon vicces sztorit sejtek mögötte 😃

"én tudom, hogy vonzó vagyok, ez nem kérdés. Van adatom róla"

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (965563)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 11 órája -3 2 965563

mai gyöngyszem :)

Nem hiszek a kutatásokban, általában sem ott keresem a világ kérdéseire a válaszokat, de az önbevallásos, szubjektív kérdezgetések ("vonzónak tartja-e ön...?") mind szemét.

jejeje, az ex picipoci a legmegbízhatóbb forrás pengeagyúéknál... DDDDDDDDDDD

Gumiszoba Creative Commons License 12 órája -3 1 965562

Őt kérdezteM. Lemaradt egy igen fontos rag az érthetőség kedvéért. 

Előzmény: Gumiszoba (965561)
Gumiszoba Creative Commons License 12 órája -3 1 965561

Találkoztatok? :-)
Fiala Borcsa pl a Tinderen találta meg a párját, gondolom, ezért is bassza a csőrét annyira. De nem ő az egyetlen. Én speciel még egy fiatal nőt ismerek, aki Tinderen szokott remek pasikat találni, akikkel aztán hosszabb kapcsolata van. Őt kérdezte, hogy csinálja, azt mondja, tudja, mit kell figyelni, ki hogyan kommunikál, a salakot azonnal kiszórja. 

Nyilván, akinek nincs ebben gyakorlata, és tátott szájjal rárohan, az könnyen megszívhatja. 

Előzmény: Colleen Ballinger (965560)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!