Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
"Bíróság mondta ki másodfokon, hogy semmilyen bűncselekményt nem követtem el. Sőt, azt is, hogy remek tanár, anya vagyok, minden oké nálunk, és szuperek a gyerekeim."
Ez az, mikor annyira elszalad veled a ló, hogy az épeszű emberek egymás hasát fogják a röhögéstől.
Mennyire nyomorultul kiszámítható (ha be nem is...) Mint Lajos bácsi verklije anno a Moszkva téren. Semmi innovatív, az ásítóan üres szövegpanelek. Azért cukin látszik, hogy idegből gyepálta a klaviaturát. belőfizeatőú-toborzó, az, te szerencsétlen gyászkeret.
Enye, az a fránya szövegszerkesztő már megint ráivott a xanaxra 😃
"Nem én verődtem a fórumon falkába, hanem te. Hogy a tündérlányom torzított képeivel a RÖVID ÉS VASTAG a mocskokkal. Miről beszéltek?lábain röhögcséljek. van pofád sipákolni, bullyingot a szádon kiejteni?"
Ez tipikusan az a téma, amiről az írjon, aki aktívan használja az appot társkeresési céllal. A "barátnőm kiskutyájának a szittere azt mondta", vagy "regényhez gyűjtök anyagot", vagy "olvastam a Threadsen" közül egyik sem érvényes.
Szóval vagy elismeri, hogy társkeresés céljából tinderezik, vagy fogja be róla a pofáját.
Egyébként is érdekes ez a kettősség sok nőben, hogy női témákról a pasik ne beszéljenek, hiszen nem nők, nem élnek a bőrünkben, na de egy nő, az aztán megszakértheti a férfi magányt. Egy nő mindenhez is ért, és nem kell senki bőrében élnie ahhoz, hogy jobban tudja. :)
Igen, a rusonyt nem a valós és árnyalt jelenségek érdeklik, az csak ürügy számára a dühöngése előadására. Most éppen a szemét férfiak vannak soron, mert még egy odvas fát is inkább megdugnak, mint a királynői testcsodát (és ezért most mindennek elmondja őket ;-)
Hát, nem is tudom. Én 'adat' címén valami konkrétabb dolgot várnék. Mondjuk, egy igazolást a Magyar Vonzóságmérészeti Hivataltól, hogy Rusony nevű ügyfelük vonzósága a 10-es skálán ennyi és ennyi, pecsét, aláírás.
Mondjuk Rusony utübbi írásával lényegében egyet kell értsek, nagyon sokan vannak ott mentális difivel, föggőséggel, elvarratlan szálakkal.
biztos így van, de ahogy írod, ez a nőkre is jellemző, pengeagy meg úgy írja, hogy mindez kizárólag a pasik sajátja
az én egyik házspár barátom is házassági hirdetés útján találtak egymásra, még rendszervátlás környékén a Narancsnak volt ilyen rovata, azóta is együtt vannak négy nagyon jól sikerült gyerekkel :)
Én is online társkeresőn találtam a mostani páromat, szerintem nincs semmi baj vele, amíg
-tudja az ember, mit akar és mit NEM akar
-van annyi emberismerete és önismerete, hogy szétszálazza kiben van potenciál és kiben nincs
-nem nagy reményekkel megy bele, hogy na, jön a herceg fehér lovon, hanem esélynek kezeli
Mondjuk Rusony utübbi írásával lényegében egyet kell értsek, nagyon sokan vannak ott mentális difivel, föggőséggel, elvarratlan szálakkal.
Egyik barátnőm 8 éve kereste az igazit ott, és akadt pár kapcsolata, de azok vagy nem gondolták komolyan az egészet (az egyik pasas pl. évekig hitegette, hogy majd komolyabb lesz, holott az azóta felnőtt fia mellé esze ágában sem volt újat vállalni), volt, akit bárból szedett össze mindig, mert elhallgatta, hogy szereti a piát, de a legszembetűnőbb hiba az, hogy a legtöbb pasi 40 felett lusta, szokásába kövesedett lesz. Nem szerveznek programot, nincs kedvük nagy elánnal munkát feccölni a kapcsolatba, az új nő csak valami mellékes gondolat, díszlet, akivel néha szexelni lehet.
Párom is mondta, hogy hamar kiégett benne, ő mondjuk több, mint fél évet volt az oldalon. Sok nő eleve agyonretusált vagy régi fotókat rak fel, mások nem vesznek fáradságot, hogy normálisan kitöltsék az adatlapokat. Belefutott olyanba, aki a halodó házába keresett mesterembert illetve olyan férfit, aki fizeti a renoválást, a kutyakaját két póni nagyságú kutyának.
Talált olyat is, akinek a tini gyereke lányból fiú lett 18 évesen, ő ezt nehezen dolgozta fel, random rájött a sírógörcs.
Szóval az egész hatalmas lutri, a tinder meg inkább felszínes kapcsolatoknak kedvez. Ahobá én jelentkeztem, az komolyabb oldal, a férfiak 80%-ának rendes, legit adatlapja volt, normáis fényképekkel.
Nem hiszek a kutatásokban, általában sem ott keresem a világ kérdéseire a válaszokat, de az önbevallásos, szubjektív kérdezgetések ("vonzónak tartja-e ön...?") mind szemét.
jejeje, az ex picipoci a legmegbízhatóbb forrás pengeagyúéknál... DDDDDDDDDDD
Találkoztatok? :-) Fiala Borcsa pl a Tinderen találta meg a párját, gondolom, ezért is bassza a csőrét annyira. De nem ő az egyetlen. Én speciel még egy fiatal nőt ismerek, aki Tinderen szokott remek pasikat találni, akikkel aztán hosszabb kapcsolata van. Őt kérdezte, hogy csinálja, azt mondja, tudja, mit kell figyelni, ki hogyan kommunikál, a salakot azonnal kiszórja.
Nyilván, akinek nincs ebben gyakorlata, és tátott szájjal rárohan, az könnyen megszívhatja.