A társaság, találkozók, elveszett topikok, és a Fórum történelme
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.29 10:25:59 © (1955) |
Az igazi nagy csoda nem sikerült,nem sikerült GS-döntőbe jutni Marianak női párosban. De szerintem,az elég megfelelő eredmény,hogy a világranglistavezető párost döntő játszmára tudták kényszeríteni.
Így tehát véget ért ez a csodálatos Melbourne-i két hét Maria számára. Bárcsak következő 3 GS-versenyből legalább az egyiken megtudná közelíteni,ezt a káprázatos szereplést. De jó lenne,ha Maria tudna és akarna keményen dolgozni,hogy legyen remény ilyen eredmények elérésére! |
|
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.27 17:35:16 © (1954) |
Igen,sajnos nem sikerült az újabb szép eredmény. Azt el kell ismerni,hogy a kínai nagyon jól játszott,Maria meg sajnos nem volt,nem tudott elég aggresszív lenni.A nagyon sokszor a második-harmadik ütése a T-vonal környékén landolt,és az ellenfél erre azonnal lecsapott,és ezután már ő írányította a labdamenetet,innentől Marianak már nem sok esélye volt.A kínai nagyon ritkán hibázott,így Maria taktikája sem jött be. Talán ha a brékpontoknál sikerült volna valamelyiket megcsinálnia,(Főleg az a hálón megpattanónál volt jó esélye...)talán elbizonytalanodik az ellenfél.Az megint balszerencse,hogy élete egyik legfontosabb meccsénél megint nem volt 100 %-os,mint két éve Hantichova ellen ugyanitt. De nem baj nagyon szép eredmény ez így is.Nem gondoltam volna,hogy most ilyenre képes.Talán Sarapova sem jutott volna messzebb ezen az úton. Most az lenne a legfontosabb,hogy dolgozzon továbbra is keményen,hogy legyen reménye a következőkben is ilyen jó GS-szereplésre.
De még ennek az AO-nak sincs vége Maria számára,ugyanis női párosban sikerült,ami egyéniben nem,GS-elődöntőbe jutni!!!!Hátha még a világ legjobb női párosa ellen is sikerülne valami jó eredményt elérni holnap..... |
|
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.25 17:28:22 © (1951) |
Ma a női párosmeccs nagyon jól sikerült.A 3-dik kiemelt spanyol párost 6-2,6-1-re lelőtték a pályáról.Sajnos a vegyespáros már nem volt ilyen sikeres.SzuperTB-ben vesztették el a meccset pedig egyből két kört is előrébb lehetett volna jutni. De nem baj!A másik két helyen már a legjobb 8 között van,és még mindig van esély előrébb jutni! Holnap csak egyéniben játszik Maria.Nagyon szép lenne,ha még ezt a meccset is hozná,bár szerintem nagyon nehéz lesz.De ki tudja mikor játszhat ilyen nagy tétre menő meccset legközelebb? |
|
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.24 18:11:45 © (1950) |
Egyszer(kétszer) lehet szerencséje az embernek! Most Maria kapott egy amolyan szülinapi ajándékot(Holnap lesz 23 éves!) Azt sohasem tudjuk meg mi lett volna az igazi végeredmény,de szerintem Maria nem játszott rosszul.
Jie Zheng ellen nagyon nehéz lesz.Nagyon nem szeret Maria a kínaiak ellen játszani,de karácsony előtt egy malayziai bemutatómeccsen 3 játszmában sikerül neki legyőzni. Az az eredmény nekem most is megfelelne.
Holnap Maria gyors egymás után játszik egy női páros,és vegyespárosmeccset is.... |
|
|
| JOKKA21 |
válasz | megnéz |
2010.01.24 13:30:38 © (1947) |
Davaj Maria!
5-4-nél Safina feladta!
Csenget ellen meglehet az elődöntő.:) |
|
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.23 11:05:10 © (1946) |
Ma női párosban egy könnyű edzőmeccs 6-0,6-2-es győzelem! Legalább Radwanska kitombolta bánatát. Itt majd s 3-dik kiemelt spanyol páros következik. Szafinával holnap játszik Maria,valamelyik főpályán 3-dik meccset. |
|
|
| JOKKA21 |
válasz | megnéz |
2010.01.22 12:58:15 © (1945) |
Szép volt Maria!
Safina ellen nehéz meccs lesz, de bízom benne, hogy nyer. |
|
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.22 11:16:14 © (1944) |
Ahogy várható volt,nem volt könnyű,de sikerült! Nagyon szuper,hogy megint nyert már 3 meccset sorozatban. Maria nagyon jól bírta fejben is ezt a meccset.Kibírta a 6 elmulasztott meccslabdát,és Vinci borzasztóan kellemetlen stílusát is,ami tavaly Barcelonában nem tetszett neki,és most viszavágott neki egy kiélezett maratoni meccsen. Szerintem,ha Szafina ellen akar valamit,akkor valami hasonlót kellene játszania,mint Sarapova ellen.Menni minden labdáért,a lehetőségekkel kifogástalanul élni,és Szafinát belehajszoni a rontásokba. |
|
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.21 10:50:19 © (1941) |
Párosban is sikerült nyerni az első fordulóban. 6-0,6-7,6-2.A másodikat egy kicsit elszórakozták,de amúgy elég sima volt. |
|
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.20 14:20:44 © (1938) |
Igen szép volt!Megvan a második fordulós győzelem is! Az eredmény(6-3,6-1)elég símának tűnik,de elég nehézen indult a meccs Marianak. A következő ellenfél Vinci lesz akinek jó lenne visszavágni a tavalyi barcelónai döntős vereségért. |
|
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.18 11:05:51 © (1935) |
Ezt nem gondoltam volna,hogy Kirilenko le tudja győzni egy kiélezett,maratoni meccsen Sarapovát!De ez egy nagyszerű győzelem! Nem idegeskedte el a lehetőségeit amit kapott Sarapovától.Bár akkor elkezdtem aggódni érte mikor a második játszma elején,mikor 1-1-ért adogatott,és előnye volt,kiszorította Sarapovát a pályáról,de a fonákpörgetése a hálóba landolt,majd mikor 2-2-ért adogatott egy tenyerest szélesre ütött,és utánna sasszemet is kért,így 1-3 lett,de fordítva is lehetett volna.Akkor azt gondoltam,most fogja elveszíteni a meccset,mikor meg is nyerhetné.Majd a 3-dik játszmában,mikor 3-0-ért adogatott,egy ziccert a hálóba csapott,de könnyen túltette magát ezen. Küzdött,hajtott minden labdáért. Ez az év kezdet kezd emlékeztetni a 2008-ra,remélem nagyjából úgy is folytatódik. Mostmár magyon jó lenne eljutni papírforma szerint Szafináig. Párosban A.Radwanskával indul együtt,ott is jó lenne vagy 2-3 meccset nyerni. |
|
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.07 18:21:30 © (1933) |
Igen,ezt én sem gondoltam,hogy ilyen csúnyán fog kikapni. Talán,ha a 3-dik játszma elején sikerül a 3 BP-ből valamelyiket értékesítenie,akkor talán tudott volna nyerni.De ez így sem rossz a tavalyi évkezdet után. Most mennie kellett volna Sydney-be kvalizni,de nincs a neve a táblán!!?? Talán visszalépett,vagy kapott WC-t? Azért jó lenne legalább párosban indulnia az AO előtt,necsak eddzen addig. |
|
|
| confab |
válasz | megnéz |
2010.01.07 11:49:18 © (1932) |
Az első két forduló után, azt hittem Peer ellen is komoly esélye van. Az eredmény: 0:6 6:3 1:6 nagyon arra mutat, hogy túl sokat kivett belőle a két első meccs. |
|
|
| confab |
válasz | megnéz |
2010.01.06 21:19:45 © (1931) |
« The return of Maria Kirilenko to the ASB Classic in Auckland is exciting for the New Zealand sports media… and not just because she’s the hottest thing to come out of Russia since Sputnik 10 or the radiator of a 1983 Lada.
It’s also because Kirilenko is one of the most easy-going players on the tour and in New Zealand easy-going is a revered quality.
You can win the Wimbledon, triple Olympic gold, Miss Universe or the Nobel Peace Prize, but if New Zealanders really respect you if you do that and you’re easy-going as well.
But what confounds me, and others around this tournament, is how did Kirilenko become a beautiful, successful woman who is extremely pleasant, easy-going and shy. Where is the diva? Where is the self-centered princess? Where are the tantrums? It’s not the Kirilenko way.
In the past year, Sports Illustrated chose her as a swimsuit model, adidas has singled her out for a new global ad campaign and readers of Canadian website sportsnet.ca voted her the fourth hottest female athlete in the world. I’m betting she’s a bit embarrassed by all the fuss and attention.
New Zealanders love that too. Round these parts, Kirilenko stands out as the anti-diva; as the player who was happy to quietly find her own way to the media workroom to give an interview to a journalist who missed the press conference.
I wasn’t that journalist but I was there. And when I got to interview her, it was pretty good and low-stress, which is a huge compliment in my country. Of course the camera loved her, but it was unrequited love. Kirilenko was too modest for that kind of carry on.
This year, I’m hoping Maria will agree to a fashion runway walk-off. Check out www.asbclassic.co.nz for the results. If it doesn’t happen, I blame shyness and the fact that she’s here to play tennis. »
James McOnie
Itt van a szöveg, amit Mariáról írt ez az ismert Új Zéland-i riporter. Nagyon dícséri a szerénységéért és a lezserségéért, az utóbbival kapcsolatban jegyzi meg, (talán ez a leglényegesebb rész): nyerhetsz Wimbledont, három olimpiai aranyat, Miss Universe-t, Béke Nobel díjat, de az Új Zélandiak csak akkor fognak valóban tisztelni, ha ezt könnyedén, lezseren teszed. De ami igazán meglepett - folytatja - és másokat is ezen a tornán, miként lett Kirilenko szép és sikeres nővé, aki nagyon kedves, könnyed, ugyanakkor visszahúzódó / félénk. Hol itt a díva, az énközpontú hercegnő, hol vannak a hisztik? Ez nem Kirilenko stílusa. Utal arra is, hogy a két évvel ezelőtti interjúnak milyen nagy sikere volt. A végén - ha jó értem - azt írja, reméli Maria simán nyeri a tornát, de ha mégsem, akkor ő ezért a félénkségét hibáztatja és azt, hogy ő azért van itt, hogy játssza a teniszt. (Tehát nem az eredményesség mindenekelőtt fontos a számára.) |
|
|
| sannyak |
válasz | megnéz |
2010.01.06 17:14:57 © (1929) |
Ezen a képen még igen fiatalka lehetett kb.14-15 éves. De megvan a második győzelem is Kanepi ellen.El sem hiszem!Főleg,hogy megint ilyen biztosan győzött. Ez már így sokkal biztatóbb,mint tavaly.Idén nem volt bikinis vetkőzés egy paradicsomi helyen,csak pihenés Andrejevvel talán Mauriciuson,majd egy hónap edzés. Talán jót tett,hogy volt egy malaysiai bemutató torna,ahol nagy csatában sikerült Marianak legyőzni Jie Zhenget.Ez jót tett az önbizalmának. Ideén már van 2 győzelem,tavaly ez március környékén volt meg,és talán Peer ellen is van Marianak esélye,ha ilyen jól játszik ahogy eddig.
Confab!Újra beszélgetett vele az a fazon,mint mikor legutóbb Aucklandban volt Maria. Fenn is van a video Maria honlapján.Nem tudom láttad-e már.Kérlek írd már meg,ha van valami érdekes benne. |
|
|
| confab |
válasz | megnéz |
2010.01.05 22:26:03 © (1928) |
Hűha! Itt most Maria kicsi, vagy a szerkó nagy? |
|
|
| confab |
válasz | megnéz |
2010.01.05 22:22:53 © (1927) |
Az ASB Classic tornán, Új Zélandon magabiztos győzelemmel kezdett:
M. Kirilenko(RUS) d. T. Malek(GER) 6:2 6:3
A következő fordulóban igen nehéz lesz Kanepi erőteniszével szemben helytállnia. |
|
|
| TheyCallMeSlimShady |
válasz | megnéz |
2009.10.29 02:15:29 © (1926) |
(bocs a lemaradásért) A "szépség és szörnyeteg" párharcát utóbbi nyerte meg. Talán nem véletlen, hogy nem mondtam ki/írtam meg ugyanezt a hasonlatot, valahogy éreztem, hogy ez lesz. Schiavone egyébként nagyon jól játszott az egész moszkvai torna során, Maria ellen is megérdemelten nyert, még ha nehéz is ezt kimondani. Ennek ellenére az idény üde színfoltjai közé sorolnám ezt a versenyt, két nyert meccs is ritkán adatott meg a Makiri-rajongóknak idén... Arról nem beszélve, hogy Maria jól játszott, és csak egy aktuális forma alapján klasszistól (ez így értelmes?) kapott ki. Ráadásul mind3 meccset adta a TV; ígéretem szerint fel is töltöttem a Wozniak meccset - torrent helyett http-re:
http://rapidshare.com/files/298773254/R2_MK-AW.mkv.001 http://rapidshare.com/files/298853657/R2_MK-AW.mkv.002 http://rapidshare.com/files/299045807/R2_MK-AW.mkv.003 http://rapidshare.com/files/299112052/R2_MK-AW.mkv.004 http://rapidshare.com/files/299196237/R2_MK-AW.mkv.005 http://rapidshare.com/files/299129453/R2_MK-AW_6.rar
Hacsak nincs Premium Account-od, korlátozva vannak a letöltések (egyszerre 1 fájl; 15 perc várakozás a köv. letöltésig), de nyugi, megvár minden, nem fognak törlődni a fájlok egyhamar. Rövid útmutatót a 6. fájlban találsz. Bocs, ha valamit rosszul írtam, pillanatnyilag nem vagyok túlzottan józan... :D |
|
|
|
|